Na, planų yra, bet dar negaliu pasakyti nieko konkretaus (kad nepabėgtų visos geros mintys ) Labai labai ači už geras mintis - reiks atsižvelgti į visus komentarus
O aš labiausiai LT pasigendu įvairiausių įrankių...
Nu va ir aš pagaliau prisijungsiu.
Dukriukas serga ... 39 temperatūra, angina, ausys, sloga ...
Buvau strese, nieko nesinorėjo
Liga lyg ir traukiasi.
Užrašus rašys MB. Rusiškai nemoku, o auklė lietuviškai nesupras.
Viską surišiu kaspinais
Visą dieną paskyriau Klaipėdoje beieškant žiedų. Galiu prisiekti - NĖRA
Aveda, tavo komentarai man labai reikalingi. Žinoma visų merginų nuomonė man svarbi ... Tačiau tegul neįsižeidžia kitos, pokolkas Aveda šioj srity man autoritetas
Linutuke, šaunuolė
Miglota, nu labai jau gražu. Pasikartosiu - virvutės idėja ir bangos labiausiai kabina
Justess, jei parsiveši sb deficito aš būsiu tavo klientė
Buvau strese, nieko nesinorėjo
Liga lyg ir traukiasi.
QUOTE(Tosk @ 2008 04 27, 20:55)
Tik trupucio truksta uzrasiuku
Užrašus rašys MB. Rusiškai nemoku, o auklė lietuviškai nesupras.
Viską surišiu kaspinais
QUOTE(justess22 @ 2008 04 29, 09:40)
Noriu mini apklausėlę padaryti...
Aveda, tavo komentarai man labai reikalingi. Žinoma visų merginų nuomonė man svarbi ... Tačiau tegul neįsižeidžia kitos, pokolkas Aveda šioj srity man autoritetas
Linutuke, šaunuolė
Miglota, nu labai jau gražu. Pasikartosiu - virvutės idėja ir bangos labiausiai kabina
Justess, jei parsiveši sb deficito aš būsiu tavo klientė
QUOTE(justess22 @ 2008 04 30, 17:28)
Na, planų yra, bet dar negaliu pasakyti nieko konkretaus (kad nepabėgtų visos geros mintys ) Labai labai ači už geras mintis - reiks atsižvelgti į visus komentarus
Aha aš irgi už įrankius.......kurių pati nei pasidarysi, nei kur rasi.
o darbelio kokybė tikrai nuo jų labai priklauso, na ir dirbti visai kitas malonumas.
Tarp kitko, aš AVEDOS pagrinde įrankių ir prašiau..............
Bet dar vis laukiu siuntinuko, bet jau iš Vilniaus............
Aveda, tavo komentarai man labai reikalingi. Žinoma visų merginų nuomonė man svarbi ... Tačiau tegul neįsižeidžia kitos, pokolkas Aveda šioj srity man autoritetas mirksiukas.gif
nu negedink manes ...daznai nieko nesakau kadangi kitos jau isdeste mano mintis ir komentarus puikiausiai.QUOTE
su tais ziedukais tikrai kazkas mistiska. Pas mus ju visur yra. Ligoninej netgi prisega su jais paciento varda ir palata prie invalidu vezimelio. Gal pas jus butu tokioj kaip Senukuose o ne kancelerinej?
Tokių žiedų tikrai galima rasti senukuose, kaip tik vakar juos čiupinėjau ir apie LT scrap'o mergaites galvojau
pvz. tokie kainuoja vos ~ 7 lt už 10vnt. (skersmuo: 2 cm ) Jie tikrai tiktų: aišku reiktų replių dviejų kad pražiodyti ir vėl užspausti, bet tai juk nėra sudėtinga Taip kad merginos štrumuokite senukus, kam reikia tokių žiedų
pvz. tokie kainuoja vos ~ 7 lt už 10vnt. (skersmuo: 2 cm ) Jie tikrai tiktų: aišku reiktų replių dviejų kad pražiodyti ir vėl užspausti, bet tai juk nėra sudėtinga Taip kad merginos štrumuokite senukus, kam reikia tokių žiedų
Na aš jau turiu panašiai tokius, tačiau per sujungimą jie užlituoti, todėl teks brolio prašyti, kad metaliniu pjūkleliu perpjautų .
Nu va ir aš pagaliau prisijungsiu.
Buvau strese, nieko nesinorėjo verysad.gif
Liga lyg ir traukiasi.
Buvau strese, nieko nesinorėjo verysad.gif
Liga lyg ir traukiasi.
sveikatos jums kuo greiciau. Zin au, kada serga seima nieko nesinori darbuotis
---o kokiu darbeliu laukiame dabar is visu kitu SB-auksiarankiu?
---as dabar mastau ar noriu bandyti dar vienam, skirtingo zurnalo konkursui "Memory Makers Masters" cia parasyta apie tai. Pastebejau kada yra uzduotys ir laikotarpis iki kada reik priduot, privercia mane dazniau/greiciau darbuotis, o dabar vis namai, buitis, internetas.. Dar, tas kur laimejau CK ne tiek mus idarbins kiek as tikejausi. O MM tai kontrakta pasirasai metams ir reikalauja minimumo 12 darbeliu metam, dar papildomai SB knygom reiketu priduot. Mane tik nervuoja kad reikalauja vieno originalo darbelio. Daug kas prase kad nelaimejus/ar laimejus grazintu. Negrazina , netgi jei sumoki is anksto uz pasto islaidas. Skriaudu zinot kad po konkurso siukslese atsirastu. Susugincijau su viena dalyve, ir is principo nenorejau bandyt del sio konkurso, bet gal toki pati puslapy pasidaryciau. Kitus 5 tik kopijas reikalauja.
aišku reiktų replių dviejų kad pražiodyti ir vėl užspausti, bet tai juk nėra sudėtinga mirksiukas.gif Taip kad merginos štrumuokite senukus, kam reikia tokių žiedų biggrin.gif
jie atrodo storoki, nelengvai atsidarys. O tokiu kad su vinuku viduj ir laisvai uzsidarytu/atsidarytu nera?
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 30, 19:12)
jie atrodo storoki, nelengvai atsidarys. O tokiu kad su vinuku viduj ir laisvai uzsidarytu/atsidarytu nera?
Na, jie nėra labai stori ir nepastebėjau , kad būtų sulituoti o kad su vinuku būtų, tai tokių dar neužmačiau, teks tokių ieškoti
jei kas is jusu nezino kaip atidaryt tokius ziedukus su replem (o gal cia visos zino ), norejau parodyt kad reikia su replem galus paemus i skirtingas puses stumti, o kitaip ziedukas praras apvalia forma. Cia su visais, storais/plonais ziedukais taip atidaroma ir uzdaroma juos...Sorry, jei jau info zinoma
AVEDA, pralenkei mane Labai šaunu, kad įdėjai foto, kaip nuo A iki Z pražiodyti tuos žiedukus. Merginoms tai pravers
As pataisiau savo paskutiny sb, pagal AVEDOS patarima. Is tiesu atrodo geriau
Dabar artimiausias kelias dieneles siuvinesiu ir mintyse kursiu nauja sb. MB vel isrinko nuotraukas
Dabar artimiausias kelias dieneles siuvinesiu ir mintyse kursiu nauja sb. MB vel isrinko nuotraukas
MB vel isrinko nuotraukas doh.gif
kaip faina jum kad jusu vyrukai dalyvauja SB ir padeda isrinkt nuotraukas, ar kaip Sanritos, ka nors uzraso salia nuotrauku . Manasis,...nu jam vienodai rodo. Man buvo pasakes kad jam lygiai taip pat malonu butu ziuret i nuotraukas sudetas i kisenukus ir salia ju turet uzrasa: Kur? Kas? Kada? Bet "toleriuoja" si hobi kadangi mato ant kiek as laiminga tuo uzsiemus.
pataisiau savo paskutiny sb, pagal AVEDOS patarima.
o perdaryta versija gausim pamatyt?
--norejau paklaust cia kas is jusu pasizymi gramatika? Galvoju viena puslapy gal lietuviskai padaryt, bet uzstringa pavadinimas. Esme ta kad duodama rozes tikejosi ir dziaugsmo, o susilauke asaru. Galvoju pavadint "Asaros uz Rozes" ar "Asaros del Roziu"...koks skirtumas tarp siu...ar pakeicia reiksme?