Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 29, 09:52)
nu gerai jau, patikesiu  hihihi.gif geros keliones kur bevaziuotum  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif važiuoju į mylimiausią (na turiu keletą tų mylimų blush2.gif ) miestą - Veneciją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 04 29, 09:19)
Aš skaitau, nes man smalsu, bet nefotografuoju, nesifotografuoju, neturiu šeimos, ir net nedovanoju atvirukų  blush2.gif Tiesiog neturiu kur pritaikyti SB, bet man viskas labai įdomu - o gal kada pravers? blush2.gif

skaityk, skaityk, tik buk atsargi mes uzkrecimos lotuliukas.gif hihihi.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 04 29, 09:40)
Noriu mini apklausėlę padaryti... kokių SB prekių labiausiai pasigendate Lietuvoje? Ko tikrai trūksta? Tai jei nepatingėsit, brūkštelėkit šia tema porą žodelių blush2.gif

pagalvosiu rimtai ir parasysiu mirksiukas.gif o dabar turiu eiti pyrago kepti mamyciu sventei biggrin.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 29 balandžio 2008 - 09:12
Liuks Juste kad sugalvojai apklausėlę thumbup.gif Kartais norisi ir šia temele išsipasakoti gathering.gif .Na iš tiesų pasižiūrėjus beveik visko trūksta, tačiau labiausiai:
-Albumų 30x30 specialiai sb darbams
-Rašalų sendinimui
-Štampukų ABC nei silikoninių, nei medinių niekur nerasi
-Žiedų albumams
-Na ir skylamušių labai mažas pasirinkimas, pavyzdžiui gelės formos įvairių dydžių skylamušiai, mano nuomone, labai būtų paklausūs, tačiau tokių dar niekur nemačiau Lietuvoje(na gal aš ir žliba lotuliukas.gif ).
-Kad ir sb popiriaus nėra didelio pasirinkimo, gal būt kartais norėtūsi kokio dryžuoto, languoto, taškuoto, na tokių išvis nėra.
Na Juste tikiusi į tavo apklausą atsakiau. doh.gif doh.gif doh.gif karsta.gif Iš tiesų dar gerai pagalvojus galima būtų ir daugiau priemonių prie viso to pridėti.
Papildyta:
remini ir aš noriu pamatyti tavo turtą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 04 29, 09:19)
Aš skaitau, nes man smalsu, bet nefotografuoju, nesifotografuoju, neturiu šeimos, ir net nedovanoju atvirukų  blush2.gif Tiesiog neturiu kur pritaikyti SB, bet man viskas labai įdomu - o gal kada pravers? blush2.gif

Žiūrėk, kad tik nesusirgtum lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir aš iš pradžių tik skaitinėjau o dabar rimtai sergu. Sb bacilą pasigavau lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 29 balandžio 2008 - 14:43
AVEDA puikiai suprantu, ka parasei. Kazkada as lankiausi pas fotografus (pacioj pacioj pradzioj). Ismokau labai daug ir tada turetas fotoparatas pradejo varzyti tobulejima. Tuomet mb padovanojo veidrodiny fotika ir beabejo nieko nebesugebejau graziai nupaveiksluoti, reikejo laiko apsiprasti su fotoparatu. Bet vis ylisdavau pas juos pasiskaitineti apie kompozicijas ir pan. Taciau beskaitinedama supratau, kad nebepritapsiu. Parasiau uzklausima ten del objektyvu, atsakymas buvo tik vienas... Bandziau pakomentuoti nuotraukas, tai is kart klausimai - o kas as tokia???? Mat nedalyvauju ju namu darbuose... O man nepatinka daryti namu darbus, nemegstu varzymo laiku ir temos manes nejaudina. Suprantu, kad darydama namu darbus, tobuleciau zymiai greiciau, bet tuomet reiketu prievartauti savo dusia (na nemegstu paveiksuoti daiktu, pastatu ir pan.) Bet pasirinkau kita buda - letai, ir darant tik tai ka as megstu wub.gif Dabar kai perverciu dukrytes nuotraukas, matau zymia pazanga ir tuom labai dziaugiuosi 4u.gif O yvykes ten pas fotografus issidraskymas.... schmoll.gif
SB mes visos esam naujos, dar daug ko nemokam ir nezinom. Mano pirmine stadija buvo "patinka-nepatinka". Tiesiog taip po truputy atrandamas savas stilius. Dabar man atejo stadija, kada matau patinkanty darba ir jau yziuriu patinkancias detalytes... Tiesiog palaipsniui mes visos tobulesim. O po metu dvieju, gal ir tavo darbus pakritikuosim lotuliukas.gif
Galiausiai jei asmeniskai kazkuris darbelis labai mielas dusiai, manes niekas neytikins, kad jis negrazus. Man anaiptol ne visi pripazinti dailininku darbai patinka, arba kritiku isgirtas filmas man gali pasirodyti kaip visiskas slamstas... Kitaip sakant, atsizvelgiu y kritika, bet pasilieku teise y asmenine nuomone lotuliukas.gif
Atsakyti
Ratelis musu tikrai nedidelis. Manau jis palaipsniui plesis 4u.gif Dar manau, kad daugely atbaido, tai kad sb reikia naudoti spec. priemones. Jei mes to neakcentuotumem, gal ir daugiau susigundytu 4u.gif
Atsakyti
kristi13, ačiukas už atsakymus 4u.gif Tikiuosi, ir kitos, kai turės laiko, ką nors šia tema parašys blush2.gif

O dėl spec. priemonių, tai gal Tosk iš dalies ir teisi...gal kai kurias atbaido, kai pasiskaito, jog siunčiamės viską iš Amerikos arba per e-bay g.gif Bet manau, kad tai laikina - kai išaugs Lietuvoje prekių pasirinkimas, tai tikrai daugiau atsiras šio malonaus meno gerbėjų wub.gif Juk yra tiek daug sričių, kur SB galima pritaikyti thumbup.gif
Atsakyti
Galiausiai kas yra tos sb spec.priemones. O gi tik kad ju gyvavimas ilgesnis, bet tikrai neamzinas reikalas. O jei kam sunkiau finansiskai, jei nera ysitikinusi moteriske ar sugebes, bet turi nora kurti sb, kodel nenaudoti paprasta popieriu, paprastus plamasterius ir pan. Gal tai taps tikra aistra 4u.gif O vien hobio turejimas, prailgina zmogaus gyvenima (gydytoju yrodyta) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 29 balandžio 2008 - 16:57
Mano nuomonė irgi tokia pat. Jeigu turi didelę aistrą kurti, tačiau nėra pinigiukų, gali laisvai pasinaudoti tomis priemonėmis ką rasi kancelerinėje parduotuvėje mirksiukas.gif . Na juk aš irgi nieko gero neturiu, tačiau bandau kažką padaryti blush2.gif .
Atsakyti
man irgi nedrąsu savo darbelius rodyt, bet gal ne todėl kad bijau kritikos ar kad kažkam nepatiks g.gif tiesiog čia visos deda neutralius darbelius su savo vaikučiais, o jei vaikučių nėra, tai save rodyt nedrąsu ax.gif

Tai sekant sia logika, SB uzsiimt butina turet vaikuciu ar nora save publikuot?
nono.gif . Rodyk tai kas tavo komforto ribose; Jei nenori veido publikuot-suprantama, tu neesi viena. Tada rodyk mini albumus ir puslapius savo kelioniu, savo pomegiu (as kaip tik dabar fotografuoju viska ka turiu zalios spalvos, ir padarysiu puslapy apie: "Geriausi dalykai gyvenime yra Zali").
--Ir dar jei neturi Photoshop'o...internete galima gaut "trial version"/laikina kokia foto programa ir istrint zmoniu veidus, pries publikuojant. Tai neissisukinek o darbuokis 4u.gif
vakar jis man toks margas atrode, bet siandien paziurejau, nezinau gal jau truputi apsipratau, tai taip nelindo i akis tas margumas,

Akys adaptuojasiprie margumo tongue.gif . Dar buvau uzmirsus pasakyt kad labai pasireiskia tie juodi X- kviteliu prisiuvimai (man asociacija su mazom musytem apsedusiom ant puslapio...gal geriau reikejo kokia ruzava, balta spalva? g.gif )
pradejau mastyti gal man jas bent jau vienspalvias daryti reikejo

reikejo smile.gif
kaip manai jai as ta "1 metu", parasyciau apacioje tos "R" raides, ant pacios nuotraukos, ten tokios virtuvines zaliuzes vistiek prastai nuotraukoje atrodo g.gif

Gerai bus...ta vieta foto nieko neparodo visvien.
tai MB priejo isvados, kad dar negreitai SB virusas paplis po LT, per mazai namuose sedinciu namu seimininkiu ieskanciu kur nors save realizuoti, per mazas prekiu pasirinkimas ir t.t.

MB lygiai taip pat galvoja. Bet zinai esme tame kad nera SB prekiu kad galetumet nueit, pamatyt, paciupinet...internetu pirkti labai mazai zmoniu tai daro ar susigaudo. Netgi amerikonai, net dauguma is mano bendradarbiu nieko neperka internetu bijodami/nepasitiki kompiuterias atseit ju identiteta/ kredito korteles numeri pavogs, ir t.t.
Turi atsirasti kokia drasuole viena kuri supirktu is JAV prekiu ir atsidarytu kokia parduotuvele ar nuomuotu vieta prekybos centre ar kioska koki. Pamate prekes zmones susidometu. O butu monopoly prekyboj sio hobio medziagu. As apie tai galvojau kadangi pirma kart teko aplankyti tokius bazes sandelius (visus 5 aplinkiniuose rajonuose). Ten vengiu eiti kadangi toks bardakas kad norisi issimaudyti iskart isejus, bet...radau labai daug SB prekiu nukainuotu uz $1 ar kelis dolerius. Kruva labumu panasiu spalvu kaip IF, buvo uz $8 dol, Kaspineliu/juosteliu kolekciju kur mokedavau 9 dol uz rinkini didziausia, buvo uz 2, Stampuku akriliniu kaip Linutuko, irgi uz $2 dol. Tai supirkus is tokiu sandeliu ir persiuntus i LT galima prekiaut su nemazom paemom.

O gal Justess ka nors panasaus galvoja klausdama ko truksta?
...turiu begt mazius verkia, bet dar neatsakiau visom
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 29, 21:05)
O gal Justess ka nors panasaus galvoja klausdama ko truksta?

Justė jau senai apie tai svajoja... ir galbūt kažkas užgims blush2.gif Užtat labai svarbi nuomonė visų, kurios jau pačiupinėjo šį užsiėmimą... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 04 29, 21:16)
Justė jau senai apie tai svajoja... ir galbūt kažkas užgims blush2.gif Užtat labai svarbi nuomonė visų, kurios jau pačiupinėjo šį užsiėmimą... 4u.gif

saunuole 4u.gif tikekimes tau pavyks mirksiukas.gif as irgi pries pora menesi apie tai galvojau, ieskojau gamintoju, bet nesiryzau.. nes dauguma lietuviu labai praktiski, jie nesupranta, kam to reikia jei nuotraukas ir taip i albuma sukist gali, be to daugeli gasdina kainos, o atidarant realia, ne virtualia parduotuve islaidos butu didesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 04 29, 09:40)
Noriu mini apklausėlę padaryti... kokių SB prekių labiausiai pasigendate Lietuvoje? Ko tikrai trūksta? Tai jei nepatingėsit, brūkštelėkit šia tema porą žodelių blush2.gif

bandau atsakyti 4u.gif man didžiausia problema buvo popierius... nors yra keletas parduotuvėlių, kur galima jo nusipirkti, bet su tokiu pasirinkimu doh.gif schmoll.gif labai norėtųsi (ypač pradedančiom geras dalykas) rinkinukų, kur yra keletas popieriaus lapų - suderintos spalvos, ar tema kokia thumbup.gif
po to - albumas, bet jo žinoma kasdien nepirksi lotuliukas.gif tai jau ne tokia paklausi prekė g.gif
net nežinau kas čia dar g.gif kaip ir visko reikia, o kai pagalvoji... tai kas nori tas randa mirksiukas.gif pažiūrėjus į kitų šalių parduotuvėles, tai akys raibsta ir nežinai nuo ko pradėti doh.gif visko norisi lotuliukas.gif reikia štampukų, dažų, juostelių įdomesnių... ir manau dar yra tokių dalykų apie kuriuos mes net nežinome arba nežinome kaip jais naudotis lotuliukas.gif
nu va pripaisčiau, tik nežinau ar nors kiek pagelbėjau 4u.gif
Atsakyti