man irgi nedrąsu savo darbelius rodyt, bet gal ne todėl kad bijau kritikos ar kad kažkam nepatiks g.gif tiesiog čia visos deda neutralius darbelius su savo vaikučiais, o jei vaikučių nėra, tai save rodyt nedrąsu ax.gif
Tai sekant sia logika, SB uzsiimt butina turet vaikuciu ar nora save publikuot?
. Rodyk tai kas tavo komforto ribose; Jei nenori veido publikuot-suprantama, tu neesi viena. Tada rodyk mini albumus ir puslapius savo kelioniu, savo pomegiu (as kaip tik dabar fotografuoju viska ka turiu zalios spalvos, ir padarysiu puslapy apie: "Geriausi dalykai gyvenime yra Zali").
--Ir dar jei neturi Photoshop'o...internete galima gaut "trial version"/laikina kokia foto programa ir istrint zmoniu veidus, pries publikuojant. Tai neissisukinek o darbuokis
vakar jis man toks margas atrode, bet siandien paziurejau, nezinau gal jau truputi apsipratau, tai taip nelindo i akis tas margumas,
Akys adaptuojasiprie margumo
. Dar buvau uzmirsus pasakyt kad labai pasireiskia tie juodi X- kviteliu prisiuvimai (man asociacija su mazom musytem apsedusiom ant puslapio...gal geriau reikejo kokia ruzava, balta spalva?
)
pradejau mastyti gal man jas bent jau vienspalvias daryti reikejo
reikejo
kaip manai jai as ta "1 metu", parasyciau apacioje tos "R" raides, ant pacios nuotraukos, ten tokios virtuvines zaliuzes vistiek prastai nuotraukoje atrodo g.gif
Gerai bus...ta vieta foto nieko neparodo visvien.
tai MB priejo isvados, kad dar negreitai SB virusas paplis po LT, per mazai namuose sedinciu namu seimininkiu ieskanciu kur nors save realizuoti, per mazas prekiu pasirinkimas ir t.t.
MB lygiai taip pat galvoja. Bet zinai esme tame kad nera SB prekiu kad galetumet nueit, pamatyt, paciupinet...internetu pirkti labai mazai zmoniu tai daro ar susigaudo. Netgi amerikonai, net dauguma is mano bendradarbiu nieko neperka internetu bijodami/nepasitiki kompiuterias atseit ju identiteta/ kredito korteles numeri pavogs, ir t.t.
Turi atsirasti kokia drasuole viena kuri supirktu is JAV prekiu ir atsidarytu kokia parduotuvele ar nuomuotu vieta prekybos centre ar kioska koki. Pamate prekes zmones susidometu. O butu monopoly prekyboj sio hobio medziagu. As apie tai galvojau kadangi pirma kart teko aplankyti tokius bazes sandelius (visus 5 aplinkiniuose rajonuose). Ten vengiu eiti kadangi toks bardakas kad norisi issimaudyti iskart isejus, bet...radau labai daug SB prekiu nukainuotu uz $1 ar kelis dolerius. Kruva labumu panasiu spalvu kaip IF, buvo uz $8 dol, Kaspineliu/juosteliu kolekciju kur mokedavau 9 dol uz rinkini didziausia, buvo uz 2, Stampuku akriliniu kaip Linutuko, irgi uz $2 dol. Tai supirkus is tokiu sandeliu ir persiuntus i LT galima prekiaut su nemazom paemom.
O gal Justess ka nors panasaus galvoja klausdama ko truksta?
...turiu begt mazius verkia, bet dar neatsakiau visom