nu zinai
AVEDA, as tai kol kas sia tema
man tai patinka tavo komentarai ir ne tik tavo ir kitos merginos daug geru patarimu duoda, as pati kartais savo darbeli net nufotkinu darbo eigoje ir pasiziuriu kaip nuotraukoje atrodo, jauciuosi lyg i ne savo ziureciau
, pasimato daugiau klaidu, pamatau kas man nepatinka, kas patinka, tarp kitko savo darbelius taip isimyli kad net nepastebi kas kartais nedera, cia ir pravercia patarimai
,
o kad musu siauras ratukas ir nedideja tai ir as pastebejau
, noretusi kad daugiau atsirastu skrepintoju, bet nemanau kad jau labai nubaidai su savo komentarais, o kad musus tiek nedaug tai greiciausiai todel, kad SB labai dar naujiena LT, reikai laiko, pas mus mezgeju, siuveju, nereju, siuvinetoju krastas, toks gyvenimas buvo, kad norint ka tureti turi pats pasidaryti
(ir as tikriausiai del to pasirinkau siuvejos specialybe
, kuo dabar visai nenoriu buti, patinka siuti tik savo malonumui, o dirbti eiciau tik jai beda prispirtu, jauciu greiciau nueiciau i koki supermarketa kasininke dirbti nei kad siuveja
), tai va tokie rankdarbiai labai isisaknije , tai tokiose temose daugiau dalyvaujanciu ir daugiau daranciu o ir paprasciau, nusipirkai siulu kamuoliuka ir neri, nu as cia labai jau tiesmukiskai varau
, tarp kitko mes su MB kaip tik pries kelias dienas aptarinejom "mano nauja liga
" tai MB priejo isvados, kad dar negreitai SB virusas paplis po LT, per mazai namuose sedinciu namu seimininkiu ieskanciu kur nors save realizuoti, per mazas prekiu pasirinkimas ir t.t. ir t.t. nu ziuriu ir as cia romana prirasiau is pacio ryto
QUOTE(remini @ 2008 04 29, 07:43)
o aš jau pirmąjį puslapiuką jau padariau
liko tik užrašiukai... vat čia norėčiau jūsų pagalbos
noriu gražiai užrašyti ant puslapio eilėraštį bei psl pavadinimą, bet nemoku gražiai rašyt
o lapelio klijuot ten nesinori... ką daryt?
norejau pasiulyti su printeriu atspauzdinti, bet kaip sprantu jau viskas suklijuota
, gali buti sudetinga, o gal bandyk per microsoft worde kur yra "wordart text" ten pasimaketuosi kokio dydzo tau raidziu reikia ir tada perkopijuosi su kokia kalke
(as taip uzrasus "chicago" dariau mini albume), bet cia labiau tiktu pavadinimui, o eilerasciui tai nelabai ir as sugalvoju