Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(irmulia @ 2008 04 28, 22:15)
Merginos ir as parsitysiau šiandien savo turtą  biggrin.gifremini  4u.gif . Ko labiausiai laukiau, to sulaukiau  thumbup.gif  + dovanos nuo AVEDOS - ačiū- tikrai pravers  4u.gif  4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif
Foto sukelsiu rytoj  biggrin.gif
nu matyt labai toli viena nuo kitos gyvenat , kad taip ilgai keliavai pasiimti hihihi.gif kantriai lens.gif laukiam photo.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 28, 21:24)
nu matyt labai toli viena nuo kitos gyvenat , kad taip ilgai keliavai pasiimti hihihi.gif  kantriai lens.gif  laukiam photo.gif hihihi.gif

Tai jau tikrai taip biggrin.gif : skirtinguose miesto galuose lotuliukas.gif
Atsakyti
pora zodziu apie musu SB namucius : Nusivyliau siandiena...aplankiau mano senai lankyta tema "Mokomes fotografuoti". Ten anksciau dalyvaudama pasisemdavau techniniu ziniu ir kritikos apie fotografija (nemazai ten profu buvo kuriu nuomone gerbiau). Bet ten pradejo virti tokios ambicijos, kad pasitraukiau. Siandien grizus pastebejau kad vyko tokia dichotomija: profai nenori daugiau patart, pakomentuot, o atsiskyre i sava klubely kur aptarineja abstraktus ir tokias gilias temas: "ar juoda foto su baltu taskeliu menas?" doh.gif O Besimokancius kurie fotografuoja "sunis ant sieno" paliko atskiram kampe. Norint patekt i ju bury reikia pristatyti savo 3 foto kad aukstoji komisija nutartu ar tu esi ju demesio verta...slykstu pasidare tiesiog.

***Pradejau galvoti apie musu SB namucius cia ,ir ar visos cia jaukiai jauciates? Matau karts nuo karto daug naujokiu skaito musu tema, bet nepasireiskia. Galbut daugumoj palygina savus sugebejimus su tuo ka cia mato ir susigedina ir nenori pasirodyt. Galbut kas is jusu paskaitot mano/musu kritika ir nuleidziat rankas, ir pirmu metuku albumelis kuris atnese pasididziavima tik ji baigiant, pasidaro prastas po kitu ivertinimu.
Mijaka cia lankydavosi, bet pabego g.gif ...siandiena apie daug ka pagalvojau. As komentuoju, tiesiai sviesiai-galbut kai kurias is jusu uzgavau? Mano darbelius tik thumbup.gif ivertinate (tik viena cia karts nuo karto paklausia Kodel taip o ne taip padarei? mirksiukas.gif ). As neesu SB autoritetas; Pati klystu. Man paciai tik nesmagu kad pakritikuoju jusu darbelius, o pati atrodau "nepalieciama".... Noreciau kad suprastumete kad tai nedarau nuvertinti jusu darbo ar pastangu, bet esu baisi perfekcioniste--tas detales kur as matau, mazai kas pastebi, lygiai taip pat kaip as matau lubu kampely neisbaltinta ir mane nervuoja tol kol nenueinu ir isbaltinu pati.
Noriu tik pasakyt kad cia priimsim visas, kritikuosim konstruktyviai ir neskirstysim nieko i "profes" ir tas kurios neturi teises dar turet savo nuomone.

Romana jum prirasiau 4u.gif Labas rytas!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 29 balandžio 2008 - 04:46
Labas rytas,
sutinku su tavim AVEDA, aš irgi kažkada skaitinėjau tą temelę, bet... pirmos temos buvo labai informatyvios ir naudingos, bet vėliau ir aš nusivyliau labai schmoll.gif jau kažkaip priešiškai visi nusiteikę...
o pas mus nemanau, kad kažkas turėtų išsigąsti sunglasses2.gif na man irgi nedrąsu savo darbelius rodyt, bet gal ne todėl kad bijau kritikos ar kad kažkam nepatiks g.gif tiesiog čia visos deda neutralius darbelius su savo vaikučiais, o jei vaikučių nėra, tai save rodyt nedrąsu ax.gif

o aš jau pirmąjį puslapiuką jau padariau 4u.gif liko tik užrašiukai... vat čia norėčiau jūsų pagalbos help.gif noriu gražiai užrašyti ant puslapio eilėraštį bei psl pavadinimą, bet nemoku gražiai rašyt doh.gif o lapelio klijuot ten nesinori... ką daryt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 29, 07:43)
o aš jau pirmąjį puslapiuką jau padariau  4u.gif liko tik užrašiukai... vat čia norėčiau jūsų pagalbos  help.gif noriu gražiai užrašyti ant puslapio eilėraštį bei psl pavadinimą, bet nemoku gražiai rašyt  doh.gif o lapelio klijuot ten nesinori... ką daryt?  4u.gif

Na ir aš nemoku gržiai rašyti visą gyvenimą mama sakydavo, kad rašau kaip su vištos koja. Tad viską tiesiog aš,, nupiešiu'' lotuliukas.gif . Pirma su pieštuku ir taip toliau.

AVEDA na ir aš esu naujokė tačiau jaučiuosi čia labai gerai man patinka ir bendravimas ir patarimai, viskas kas vyksta šiame forume.
Atsakyti
nu zinai AVEDA, as tai kol kas sia tema wub.gif man tai patinka tavo komentarai ir ne tik tavo ir kitos merginos daug geru patarimu duoda, as pati kartais savo darbeli net nufotkinu darbo eigoje ir pasiziuriu kaip nuotraukoje atrodo, jauciuosi lyg i ne savo ziureciau lotuliukas.gif , pasimato daugiau klaidu, pamatau kas man nepatinka, kas patinka, tarp kitko savo darbelius taip isimyli kad net nepastebi kas kartais nedera, cia ir pravercia patarimai mirksiukas.gif ,
o kad musu siauras ratukas ir nedideja tai ir as pastebejau g.gif , noretusi kad daugiau atsirastu skrepintoju, bet nemanau kad jau labai nubaidai su savo komentarais, o kad musus tiek nedaug tai greiciausiai todel, kad SB labai dar naujiena LT, reikai laiko, pas mus mezgeju, siuveju, nereju, siuvinetoju krastas, toks gyvenimas buvo, kad norint ka tureti turi pats pasidaryti doh.gif (ir as tikriausiai del to pasirinkau siuvejos specialybe doh.gif , kuo dabar visai nenoriu buti, patinka siuti tik savo malonumui, o dirbti eiciau tik jai beda prispirtu, jauciu greiciau nueiciau i koki supermarketa kasininke dirbti nei kad siuveja blush2.gif ), tai va tokie rankdarbiai labai isisaknije , tai tokiose temose daugiau dalyvaujanciu ir daugiau daranciu o ir paprasciau, nusipirkai siulu kamuoliuka ir neri, nu as cia labai jau tiesmukiskai varau lotuliukas.gif , tarp kitko mes su MB kaip tik pries kelias dienas aptarinejom "mano nauja liga doh.gif " tai MB priejo isvados, kad dar negreitai SB virusas paplis po LT, per mazai namuose sedinciu namu seimininkiu ieskanciu kur nors save realizuoti, per mazas prekiu pasirinkimas ir t.t. ir t.t. nu ziuriu ir as cia romana prirasiau is pacio ryto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(remini @ 2008 04 29, 07:43)
o aš jau pirmąjį puslapiuką jau padariau  4u.gif liko tik užrašiukai... vat čia norėčiau jūsų pagalbos  help.gif noriu gražiai užrašyti ant puslapio eilėraštį bei psl pavadinimą, bet nemoku gražiai rašyt  doh.gif o lapelio klijuot ten nesinori... ką daryt?  4u.gif

norejau pasiulyti su printeriu atspauzdinti, bet kaip sprantu jau viskas suklijuota g.gif , gali buti sudetinga, o gal bandyk per microsoft worde kur yra "wordart text" ten pasimaketuosi kokio dydzo tau raidziu reikia ir tada perkopijuosi su kokia kalke g.gif (as taip uzrasus "chicago" dariau mini albume), bet cia labiau tiktu pavadinimui, o eilerasciui tai nelabai ir as sugalvoju
Atsakyti
Aš skaitau, nes man smalsu, bet nefotografuoju, nesifotografuoju, neturiu šeimos, ir net nedovanoju atvirukų blush2.gif Tiesiog neturiu kur pritaikyti SB, bet man viskas labai įdomu - o gal kada pravers? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 29 balandžio 2008 - 08:21
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 29, 09:13)
norejau pasiulyti su printeriu atspauzdinti, bet kaip sprantu jau viskas suklijuota  g.gif , gali buti sudetinga, o gal bandyk per microsoft worde kur yra "wordart text" ten pasimaketuosi kokio dydzo tau raidziu reikia ir tada perkopijuosi su kokia kalke  g.gif (as taip uzrasus "chicago" dariau mini albume), bet cia labiau tiktu pavadinimui, o eilerasciui tai nelabai ir as sugalvoju

ačiū 4u.gif vat ir aš taip galvoju g.gif nes lapelių ten jau nebeįkišiu... o vat atsispausdinau reikiamus žodžius keliais man patikusiais šriftais ir bandysiu kažkaip nukopijuot, ale kai tokia nezgrabaila, tai bijau sugadinti doh.gif lotuliukas.gif
pasigirsiu ir aš blush2.gif man mb užsakė sb knygutę iš usa 4u.gif kai jau pradėjau "dirbti" su gautom visom gėrybėm (kažkaip sutapo kad vienu metu atėjo ir AVEDOS siuntinukas ir visi kiti, kuriuos užsisakinėjau per ebay), tai mb pažiūrėjo (šiaip jis į viską labai skeptiškai žiūri), bet manau jam patiko lotuliukas.gif net pasakė, kad gražu thumbup.gif o iš pradžių net nesuprato ką aš ten užsisakinėju ir kam man to reikia lotuliukas.gif
o dėl mūsų ratuko nedidėjimo, tai nieko tokio... svarbiausia, kad nemažėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
AVEDA, tu taip nepergyvenk mirksiukas.gif Kol ši kompanija čia dalyvaus, tai tikrai nebus jokių diskomfortų 4u.gif Aš, pvz. irgi nescrapinu, bet man čia labai smagu...ir paskaityt, ir pažiūrėt darbelius. Manau, kad SB Lietuvoj turi ateitį, tik reikia, kad daugiau žmonių sužinotų ir kad prekių atsirastų įvairesnių.

Noriu mini apklausėlę padaryti... kokių SB prekių labiausiai pasigendate Lietuvoje? Ko tikrai trūksta? Tai jei nepatingėsit, brūkštelėkit šia tema porą žodelių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 29, 09:31)
kažkaip sutapo kad vienu metu atėjo ir AVEDOS siuntinukas ir visi kiti, kuriuos užsisakinėjau per ebay

nu pabusiu su parsiuko akim hihihi.gif o kur lobiu reportazas, issisukineji panele remini, oi issisukineji nono.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 29, 09:41)
nu pabusiu su parsiuko akim  hihihi.gif o kur lobiu reportazas, issisukineji panele remini, oi issisukineji  nono.gif

neišsisukinėju 4u.gif tai kad nelabai ką buvo fotkint blush2.gif iš AVEDOS tai tik popieriaus prisisakiau ir albumą, bet dabar jau turiu daugiau gėrybių, tai gal ir pasirodysiu 4u.gif tik kad man dabar ne tas galvoj, mat ryt per pietus išvažiuoju toli, tai vat nuotaika "čemodaninė" lotuliukas.gif
bet jei bus laiko, tai pasigirsiu 4u.gif o jei ne tada jau po švenčių...
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 29, 09:46)
neišsisukinėju  4u.gif tai kad nelabai ką buvo fotkint  blush2.gif iš AVEDOS tai tik popieriaus prisisakiau ir albumą, bet dabar jau turiu daugiau gėrybių, tai gal ir pasirodysiu  4u.gif tik kad man dabar ne tas galvoj, mat ryt per pietus išvažiuoju toli, tai vat nuotaika "čemodaninė"  lotuliukas.gif
bet jei bus laiko, tai pasigirsiu  4u.gif o jei ne tada jau po švenčių...

nu gerai jau, patikesiu hihihi.gif geros keliones kur bevaziuotum mirksiukas.gif
Atsakyti