Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

Linutuke, visai puikiai susitvarkiai su tokiu kiekiu nuotrauku thumbup.gif Tik gal tuos uzrasiukus as buciau kaip nors sistema atradus, o tai truputy blasko demesy. Spalvos ir pasendinimas lux 4u.gif

Miglota, kokia sauni mintis su ta virvute wub.gif Ir bangos gerai sugalvotos thumbup.gif Bet kodel pavadinime neparasei vanduo? Visas lapas tiesiog tryksta vandens malonumais bigsmile.gif
Atsakyti
kristi13 aciu 4u.gif

Miglota nu man tai tas popierius paplesytas wub.gif , taip graziai tau gavosi, ir ta virvute labai fainai paraityta thumbup.gif ,man tik gal kokiu pasportu po nuotraukytemis truksta doh.gif , ai nu kokia cia is manes patareja doh.gif man net tie patepliojimai neuzkliuvo blush2.gif vis dar ieskau kurioje vietoje jie yra lotuliukas.gif

remini jo makalyne, sumanymas buvo kitasm bet kai taip primakaliojau su tais lapukais doh.gif , tai net pavadinima pakeiciau, taip ir atsirado zodis "mozaikos" pavadinime, o uzrasai tai normaliai matosi, cia tik sioje nuotraukoje nieko neisiziuri blush2.gif

AVEDA nu zinok vakar jis man toks margas atrode, bet siandien paziurejau, nezinau gal jau truputi apsipratau, tai taip nelindo i akis tas margumas, zinok buvau uzrasius kaip tu ir sakai, bet pasiziurejus nepatiko, kaip kokia tarybine pagyrimo lenta pasirode doh.gif , tai MB ir dave ta patarima su tom kortelem, bet padarius pradejau mastyti gal man jas bent jau vienspalvias daryti reikejo
o del pavadinimo man irgi norejosi dar darasyti ka nors, ir tu pametejai gera minti thumbup.gif , kaip manai jai as ta "1 metu", parasyciau apacioje tos "R" raides, ant pacios nuotraukos, ten tokios virtuvines zaliuzes vistiek prastai nuotraukoje atrodo g.gif , siap ten buvau uzdejus okia gelyte, bet nepatiko ir nuemiau, dabar ten lyg ir truksta kasko

Tosk irnesakyk.gif nu gi ir sedejau 2 dienas, prie sitos lapo.

as norejau paklausti, ar cia tik man taip ar ir jums taip buna, nu man taip ilgai uztrunka kol ka sumastau, bet tai dar nieko butu, bet gi darbo eigoje 10 kartu visus planus pakeiciu doh.gif tai uztai ir idomu pasidare, ar as cia tokia nepastovi blush2.gif , ar ir kitoms taip nutinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 28, 18:52)
as norejau paklausti, ar cia tik man taip ar ir jums taip buna, nu man taip ilgai uztrunka kol ka sumastau, bet tai dar nieko butu, bet gi darbo eigoje 10 kartu visus planus pakeiciu  doh.gif tai uztai ir idomu pasidare, ar as cia tokia nepastovi  blush2.gif , ar ir kitoms taip nutinka  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man mazdaug tas pats lotuliukas.gif Manau, cia naujokiu problema. Niekada nieko panasaus nesu darius (kazkada rasiau, kad ir dailes mokytoja mane buvo nurasius y beviltiskas bigsmile.gif ), su fantazija ir sunkokai.... Nu bet taip norisi kazka vat imti ir kurti, delioti, zaisti lotuliukas.gif Suvaikejau blink.gif lotuliukas.gif

Vieno lapo sukurimas man uztrunka 2-3savaites doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 28 balandžio 2008 - 15:37
QUOTE(Tosk @ 2008 04 28, 16:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Man mazdaug tas pats lotuliukas.gif Manau, cia naujokiu problema. Niekada nieko panasaus nesu darius (kazkada rasiau, kad ir dailes mokytoja mane buvo nurasius y beviltiskas bigsmile.gif ), su fantazija ir sunkokai.... Nu bet taip norisi kazka vat imti ir kurti, delioti, zaisti lotuliukas.gif Suvaikejau blink.gif  lotuliukas.gif

karsta.gif nuraminai, o tai pradejau manyti kad as visai kaskoks nepastovumo isikunijimas blink.gif
Atsakyti
aciu labai uz komentarus, nesitikejau tokiu geru bigsmile.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 04 28, 14:32)
Miglotai patarimai:
--Melynai uzrasytas pavadinimas atrodo lyg labai skubejai..."A" raide pamozota. Buciau juodai uzrasius kadangi apatiniam kampe juodai rasiai. Cia svarstykliu balanso principas: jei vienoj pusej ka darai, bandyk panasumu megdzioti kitame kampe.
--irgi mozotos apatines auksines linijos. Galejai "isgelbet" sia klaida ir taip pat pamozok apatinej daly popieriaus kad atrodytu lyg visur sendinai.
--"recipy" angliskai rasosi "recipe"
--neturetu but to mazo tarpo tarp smelio pilies ir foto. Taip pat, vel svarstykles taisykle: subalansuok smelio pilies geltonuma su panasiu geltonu atspalviu virsutiniam kaires kampe (pakisciau gal koki geltona/ruda sieteli po pirmos nuotraukos virsutiniu kairiu kampu.

LABAI man patiko kad suplesiai popieriu i tokias bangas ir kad foto virsu nuplesei taip pat  thumbup.gif , ir dar tas stampukas apskritimas , pakartoja virves susuktos apskritima.

aciu smile.gif del pamozotu raidziu virsui, tai cia printeris kaltas ax.gif nespausdina jis man graziai ant to kalkinio popieriaus, bet reikes dar bandyt. auksines linijas tai pamozojau nesulaukus kol isdzius doh.gif ir klaida pastebejau tik veliau, dar galvoju dasipirkti popieriaus ir prideti kaip dar vien bangele ant virsaus ir perdaryti ta uzrasa..
bangas dariau nuplesta krasciuka patemdama trupuciu baltu akriliniu dazu, jauciu reikes taip paspalvint ir nuotrauku krasciukus, tik nezinau ar spalvint visas ar tik apatine, o virsutines rudai daryt..

QUOTE(Tosk @ 2008 04 28, 14:34)
Miglota, kokia sauni mintis su ta virvute wub.gif Ir bangos gerai sugalvotos thumbup.gif  Bet kodel pavadinime neparasei vanduo? Visas lapas tiesiog tryksta vandens malonumais bigsmile.gif

virvute turejo but balta, bet neradau tokios ax.gif planavau dar daugiau juriniu mazgu pridet, bet google nerado man idomiu surisimo budu biggrin.gif
pradine ideja buvo kazkas su vandeniu, bet kai pradejau deliot zodzius nu niekaip man nelipo vanduo, todel vanduo tik ant popieriaus ax.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 28, 15:22)
Miglota nu man tai tas popierius paplesytas  wub.gif , taip graziai tau gavosi, ir ta virvute labai fainai paraityta  thumbup.gif ,man tik gal kokiu pasportu po nuotraukytemis truksta  doh.gif , ai nu kokia cia is manes patareja  doh.gif man net tie patepliojimai neuzkliuvo  blush2.gif vis dar ieskau kurioje vietoje  jie yra  lotuliukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
beje, Tosk, dar truputi off topick.. kazkada minejai, kad siunteisi is usa i norge, gal gali pasakyt daugiau kaip ten kas, jei perki iki 200 nok tai nereikia moketi mokesciu? o kiek tokiu siuntinuku iki 200 nok galima siustis ir ar shipingas isiskaiciuoja i suma iki 200 nok.. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 04 28, 20:47)
beje, Tosk, dar truputi off topick.. kazkada minejai, kad siunteisi is usa i norge, gal gali pasakyt daugiau kaip ten kas, jei perki iki 200 nok tai nereikia moketi mokesciu? o kiek tokiu siuntinuku iki 200 nok galima siustis ir ar shipingas isiskaiciuoja i suma iki 200 nok.. aciu  4u.gif

Siunciausi viena sb knyga. Knyga kainavo mazdaug 10$, o pasto paslaugos kazkur 20$ blink.gif Esu siuntusis is Kanados, Honkongo, Indijos, Anglijos, Vokietijos... Jei ka firminio nusiperku per ebay, susitariu su pardaveju, kad rasytu fiktyvia kaina ir tada siunciuosi y ... Lietuva. Nemanau, kad Lietuvos muitininkai zino kiek kainuoja MIU MIU ar Manolo Blahnik avalyne mirksiukas.gif Man dar niekada neteko nukenteti, jei prekes neykainuotos daugiau nei 200NOK. Daznokai nusiperku "Braskese" smulkmeneliu, nevirsiju tos sumos ir problemu nebuna. O drauge "Braskese" nusipirko krema virsijusy suma, tai jai tokia kaina parejo, kad sake, geriau jau butu Norges parfumerijos parduotuvej pirkus. Pati nudegiau pacioj pradzioj, kai dar nezinojau tos 200NOK ribos. Siunciausi is Anglijos vienos zymios internetines parduotuves siuvinejimo reikmenis, tai istiesu galutine kaina gavos baisine. Daugiau as is tos parduotuves uzsisakineju lietuvisku adresu lotuliukas.gif Lietuvos muitininkai niekad nesikabineja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 04 28, 17:28)
virvute turejo but balta, bet neradau tokios  ax.gif  planavau dar daugiau juriniu mazgu pridet, bet google nerado man idomiu surisimo budu  biggrin.gif

radau mazgu, gal dar kam pravers mirksiukas.gif
http://www.animatedk...imatedknots.com
http://www.baracuda....niai mazgai.pdf
Atsakyti
Na štai, pagaliau galiu pasirodyti savo SB lobius. Esu baisiausiai viskuo patenkinta, labiausiai štampukais wub.gif . Man jie tokie faini, kad net bijau pradeti juos naudoti blush2.gif . Žurnalas - Avedos dovana, skirta Motinos dienai 4u.gif . Esu be galo dėkinga...
SB lobiai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monique: 28 balandžio 2008 - 19:25
Monique, sauniu dalykeliu gavai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2008 04 28, 20:23)
Na štai, pagaliau galiu pasirodyti savo SB lobius. Esu baisiausiai viskuo patenkinta, labiausiai štampukais  wub.gif . Man jie tokie faini, kad net bijau pradeti juos naudoti  blush2.gif . Žurnalas  - Avedos dovana, skirta Motinos dienai  4u.gif . Esu be galo dėkinga...
SB lobiai

QUOTE(Tosk @ 2008 04 28, 20:56)
Monique, sauniu dalykeliu gavai wub.gif

pritariu, thumbup.gif thumbup.gif grazus lobiai biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ir as parsitysiau šiandien savo turtą biggrin.gifremini 4u.gif . Ko labiausiai laukiau, to sulaukiau thumbup.gif + dovanos nuo AVEDOS - ačiū- tikrai pravers 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif

Foto sukelsiu rytoj biggrin.gif
Atsakyti