QUOTE(Tosk @ 2008 04 27, 10:08)
Tiesa merginos... ir vienam kisenuky radau.... "pamestajy" maza fotoparata Ech.... Tie vyrai, ka jie be musu moteriskiu veiktu Ir dar pasidziaugsiu, mb mama jau isleido is ligonines Protelis gryzo y vieta, bet dar sunku su kalba.Taciau gydytojai labai optimistiskai ziuri, tik nezino dar kaip tai atslieps jos kepenims, inkstams.
smagu kad TB mamai pagerejimas o tas fotiko nuotykis tai
QUOTE(Tosk @ 2008 04 27, 17:24)
Nebuvau planavus, bet pinigine patustinau
ot islaidune
QUOTE(Sanrita @ 2008 04 27, 20:28)
permeciau akim tavo albumiuka , tai daug mielu puslapiu pridarius , gaila kad tau paciai nepatinka
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 27, 21:41)
Nu man visai blondines momentas (nors neesu blondine)
Vakar vakare, iki paryciu rasiau bloge apie "crackle" mediuma ir dazus, dekupaza. Issaugojau aprasyma, paskelbiau, ziu kad dabar patikrinus nerodo . Tai netycia privaciai gal buvau paspaudzius kad kiti nematytu . Galvojau kad tosk duosiu dar ka pirkti
Vakar vakare, iki paryciu rasiau bloge apie "crackle" mediuma ir dazus, dekupaza. Issaugojau aprasyma, paskelbiau, ziu kad dabar patikrinus nerodo . Tai netycia privaciai gal buvau paspaudzius kad kiti nematytu . Galvojau kad tosk duosiu dar ka pirkti
nu zinai, jau pradejau manyti kad ir man blondines momentas , siandien diena perknisau visa tavo bloga ir neradau nieko apie ta "crackle", o ji cia pasirodo migtuka ne ta paspaude
o siap tai siandien visgi baigiau dar viena lapa, jai rimtai, tai dar nezinau ar jis man patinka , mano akiai per margas truputi gavosi, bet siandien tik giriuosi, o nuotraukos tik rytoj