Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(Tosk @ 2008 04 27, 10:08)
Tiesa merginos...  ir vienam kisenuky radau.... "pamestajy" maza fotoparata lotuliukas.gif Ech.... Tie vyrai, ka jie be musu moteriskiu veiktu bigsmile.gif Ir dar pasidziaugsiu, mb mama jau isleido is ligonines 4u.gif Protelis gryzo y vieta, bet dar sunku su kalba.Taciau gydytojai labai optimistiskai ziuri, tik nezino dar kaip tai atslieps jos kepenims, inkstams.

smagu kad TB mamai pagerejimas 4u.gif o tas fotiko nuotykis tai thumbup.gif
QUOTE(Tosk @ 2008 04 27, 17:24)
Nebuvau planavus, bet pinigine patustinau ax.gif

ot islaidune lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Sanrita @ 2008 04 27, 20:28)
Norinčioms pažiūrėti visą knygutę, siulau pasidairyti čia:
Knygutė

permeciau akim tavo albumiuka , tai daug mielu puslapiu pridarius 4u.gif , gaila kad tau paciai nepatinka
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 27, 21:41)
Nu man visai blondines momentas (nors neesu blondine) doh.gif  doh.gif  doh.gif
Vakar vakare, iki paryciu rasiau bloge apie "crackle" mediuma ir dazus, dekupaza. Issaugojau aprasyma, paskelbiau, ziu kad dabar patikrinus nerodo doh.gif . Tai netycia privaciai gal buvau paspaudzius kad kiti nematytu  doh.gif . Galvojau kad tosk duosiu dar ka pirkti  biggrin.gif

nu zinai, jau pradejau manyti kad ir man blondines momentas blink.gif , siandien diena perknisau visa tavo bloga doh.gif ir neradau nieko apie ta "crackle", o ji cia pasirodo lotuliukas.gif migtuka ne ta paspaude

o siap tai siandien visgi baigiau dar viena lapa, jai rimtai, tai dar nezinau ar jis man patinka doh.gif , mano akiai per margas truputi gavosi, bet siandien tik giriuosi, o nuotraukos tik rytoj ax.gif
Atsakyti
Linutuke, nagi rodai savo naujajy sb mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 27, 23:22)
Linutuke, nagi rodai savo naujajy sb mirksiukas.gif

nu gi negaliu cray.gif cray.gif cray.gif (o taip noriu ax.gif ), jau fotkinau su tuo telefonu, toksai s.... gavosi kad nieko nesimato normaliai, o ten vienam lape daaaaug nuotrauku, teks laukti rytojaus blush2.gif sory kad giriuosi o nerodau blush2.gif
Atsakyti
Nieko, palauksim iki rytojaus sunglasses2.gif
O as jau susiradau sekanciam lapui foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 27, 23:33)
Nieko, palauksim iki rytojaus sunglasses2.gif
O as jau susiradau sekanciam lapui foto 4u.gif

o as tai tarp dvieju nuotrauko balansuoju, bet abi vistiek reiks nesti, kad didesnias padarytu doh.gif ,uztai truputi uztruks, be to dar reiks sugalvoti kaip tas datas raudonas paslepti g.gif
Papildyta:
nu va, MB atejo miegoti blink.gif , reikia nesdintis nuo kompo doh.gif
Atsakyti
siandien visgi baigiau dar viena lapa, jai rimtai, tai dar nezinau ar jis man patinka doh.gif , mano akiai per margas truputi gavosi, bet siandien tik giriuosi, o nuotraukos tik rytoj

bet pries viska galutinai priklijuodama gali tik pridet mazdaug visa isdestyma ir mums nufotografuoti ... Jei kas per marga, ar ne taip atrodo, gi daug kas cia gali tau patarti kaip ka pakeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tosk Sanrita na ir pasistenget thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Tai ne aš paskutiniu metu tik tūpčoioju vietoi ir nieko ,,blatno'' neišmastau.

Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 27, 22:40)
o siap tai siandien visgi baigiau dar viena lapa, jai rimtai, tai dar nezinau ar jis man patinka  doh.gif , mano akiai per margas truputi gavosi, bet siandien tik giriuosi, o  nuotraukos tik rytoj  ax.gif

Oi laukim laukiam mes darbeli laukiam tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 28 balandžio 2008 - 06:42
nu pamiegojau ir mano darbelis jau grazesnis man paciai blush2.gif , nu bet vistiek nekoks vaizdelis nuotrauku doh.gif , laukiu komentaru ax.gif
user posted image

tai va pagrindas toks svelniai gelsvas, bet kaskodel nuotraukose lengvai dryzuotas doh.gif ,krastus (pradedant lapo baigiant tais mazais lapukais su uzrasais) truputi pasendinau geltonai, siaip tai tikrai sunku buvo kaska vieningo padaryti, visos nuotraukos fotografuotos skirtingomis dienomis, taikiau mazdaud kad matytusi kaip auga blush2.gif , bet teko labai savim nusivilti, vyresnele turi tris kartus daigiau nuotrauko is pirmu gyvenimo metuku laikotarpio, o Redute visai mazai, jai rimtai nelabai turejau is ko ir rinktis verysad.gif tai vat tokios tokeles, tuose lapukuose uzrasyta tose nuotraukose atsispindincios nuotaikos (bent jau man taip matosi blush2.gif ), nuo pradinio varijanto kuris buvo mano galvoje nieko neliko lotuliukas.gif , bet ir sitas visai nieko gavosi, tai va dar karta laukiu komentaru ir ka gal but reikejo daryti kitaip, mano seimai kaip nekeista patiko, net MB jokiu komentaru nemete blink.gif net kelis patarimus dave, dar sake kad "tokiais tempais darbuojantis dembeliai ((dembelis - tarybineja armijoje buvo tas kareivukas kuriam buvo like tik 6 men tarnauti) o jis turejo omeny musu dukras)) paliks namus kol as ta albuma padarytsiu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
p.s. dar kelios nuotraukos parase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 28 balandžio 2008 - 09:15
O man tavo darbelis thumbup.gif tikrai labai gražus Na aš gal tik pavadinimo raideles būčiau dariusi storesnes, kad labiau išryškėtū, tačiau tai tik mano nuomonė. O taip viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Ir spalvos čiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 28 balandžio 2008 - 13:04
nelabai vykes, patepliotas, nepabaigtas, bet parodysiu, gal padesit man ka sugalvot 4u.gif
user posted image
Atsakyti
ale jau darbelių gražumas wub.gif
LINUTUK, gražios nuotraukytės thumbup.gif tik aš gal nemėtyčiau taip pavadinimų, o tai man kažkoks bardakas atrodo blush2.gif na bet gal čia toks sumanymas... rašyt gal ryškiau reikėjo g.gif arba nuotraukoje nelabai matosi tada g.gif
Miglota, labai gražu wub.gif man ypač tos bangelės patiko, net nuotraukos nepagailėjai ax.gif ir aišku virvutė drinks_cheers.gif tik gal reikėjo tas 3 nuotraukytes labiau į centrą klijuot, kad nebūtų tas tuščias kampas? g.gif

o aš jau irgi savo pirmąjį puslapiuką dėlioju blush2.gif tik nelabai galvojasi pavadinimas... žodžius gražius radau, bet va pagrindinę mintį vis suku galvą, bet niekaip neišmąstau doh.gif
Atsakyti
nauju puslapiu akis paganyt thumbup.gif :
LINUTUK: teisingai sakai kad su tokiom skirtingom nuotraukom sunku ka vieningo padaryt. Mano akimi, labiausiai pasireiskiantis (-), tai kad pridejai tu uzrasu taloneliu. Jie visaip pakrype, ir dar skirtingom spalvom ir rastu sukelia toki "triuksma" ziurint i si darbeli. Kadangi nuotraukos tokios ivairios viskas kitkas turetu but minimalistiska ir nepasireiskt--paprasciausiai buciau uzrasius pavadinimus su juodu rasikliu po/prie nuotraukos ant pagrindinio lapo.
--antra, pavadinimas daug ko nepasakantis...gal mazom raidelem reikejo iterpti "Redos 1-Metu Mozaikos"...suprantama mazdaug kadangi ant torto viena zvake, bet noisi iskart suprast paziurejus i pavadinima, apie ka cia bus sis puslapis. Cia geras testas: jei uzdengsi visas nuotraukas, ar suprasiu apie ka bus puslapis vien is pavadinimo?

Miglotai patarimai:
--Melynai uzrasytas pavadinimas atrodo lyg labai skubejai..."A" raide pamozota. Buciau juodai uzrasius kadangi apatiniam kampe juodai rasiai. Cia svarstykliu balanso principas: jei vienoj pusej ka darai, bandyk panasumu megdzioti kitame kampe.
--irgi mozotos apatines auksines linijos. Galejai "isgelbet" sia klaida ir taip pat pamozok apatinej daly popieriaus kad atrodytu lyg visur sendinai.
--"recipy" angliskai rasosi "recipe"
--neturetu but to mazo tarpo tarp smelio pilies ir foto. Taip pat, vel svarstykles taisykle: subalansuok smelio pilies geltonuma su panasiu geltonu atspalviu virsutiniam kaires kampe (pakisciau gal koki geltona/ruda sieteli po pirmos nuotraukos virsutiniu kairiu kampu.

LABAI man patiko kad suplesiai popieriu i tokias bangas ir kad foto virsu nuplesei taip pat thumbup.gif , ir dar tas stampukas apskritimas , pakartoja virves susuktos apskritima.
Atsakyti