Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

Sanrita, o as ylindau y tavo nuotraukas ir visa albuma pasiziurejau ax.gif 12 menesio nuotrauka man wub.gif Dabar apie tas nuotraukas kurias ykeliai cia... Visas jas mielai truputy pasendinciau ax.gif Jei neturi rasalo, galima ir su piestuku. Pasiimi lapiuka ir ten stipriai pripaisai viena spalva, o toliau su tuo lapuku aptrini sb popieriaus krastukus. Man atrodo tai duotu darbeliams gylio. 2nuotraukoj - sagutes atrodo tokios plikos ir kur bus uzrasa ir labai plikas (gal kokiu siulu priraizgyt g.gif ). 3je nuotraukoje man nelabai patinka tas blizgus ovalas. Bet juk mes visos turim skirtingus skonius 4u.gif Istiesu tai galiu pagirti, kad labai greitai darbavaisi thumbup.gif Man taip fantazija greitai nesisuka doh.gif

SB loby irgi apziurejau. O jau popieriaus blink.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 26 balandžio 2008 - 13:09
nu va isvaziuok i kaima dieneliai saslykelio paskanauti lotuliukas.gif tai is karto kad pridare ir prikrove darbeliu tik spek ziureti blink.gif
-------------------------------------------------------------------------------------------

Miglota nu nieko pagules darbeliai ir ateis kokia mintis, man irgi kaip uzstringa kartais doh.gif
---------------------------------------------------------------------------------------------

Tosk nu nezinau man tai grazu, nei per daug nei per mazai ir to lepsuso net nepastebejau kol pati nepasakiai

o del dazu, nebandei truputi vandeniu skiesti g.gif , as truputi skiedziau kai stampavau nelabai sekesi blush2.gif , todel zadu kita karta smarkiau skiesti dazus, tik manau juos tada reiktu tamsesnes spalvos daryti nei kad reikia , nes butu blankesni kai isdziutu g.gif
---------------------------------------------------------------------------------------------

Sanrita oho lobiai swoon.gif va cia tai zmogus toli i ateiti galvojo thumbup.gif , as tai jau dabar gailiuosi, kad kai kam pinigu pagailejau blush2.gif ir nenusipirkau, bet nieko kaip yra taip gerai, galima ir be tu daigtu apseiti ax.gif

o del darbeliu tai man jie grazus tik pritariu Tosk nuomonei del pasendinimo, bet siaip tai thumbup.gif

turiu pasakyti pasklido kaskoks virusas vaikisku albumu "pirmi metai" darymo, as irgi darau bet bandau sutilpti i viena lapa lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ziuresim kas gausis rytoj gal pasiseks prisesti ir pratesti darba
Atsakyti
Tosk, buvau toj stempel messe, nezinau ar tu buvai, bet as truputi nusivyliau.. uz iejima jau zinojau, kad reikes moket, tai buvau nusiteikus biggrin.gif o viduj eiles prie visko, moteriskes stumdosi, paziuret nieko normaliai neimanoma, tai prigriebiau tik rasalo pora buteliuku ir grungeboard pabandyt smile.gif tikejausi daugiau scrapo literaturos, bet nieko gero nebuvo, knygos nei vienos ir dar tikejausi, kad bus gal kas is foto prekiu, nes scrapas ir foto man labai artima atrodo, bet nebuvo nieko, maciau kita messe rugsejo menesi bus, bet jauciu, kad nelabai apsimoka vaziuot, nes jei ir gauni kokias nuolaidas, tai uz iejima sumoki ir tas pats gaunasi.. dar seile varvinau i ta nauja aparaciuka kur skyles ir knopkes vidury puslapio daro, bet pagailejau pinigu, netoli 500 nok kainuoja smile.gif
Atsakyti
Tosk neperskaicius tavo aprasymo, iskart pastebejau kelias detales kurias dar galetum dadeti. Dizainas nera subalansuotas, ypac truksta apskritimo desinej po pagrindiniu lankeliu. Jau minejau kad patariama deti nelygius numerius pagrazinimu; Ryskiai melyni lankeliai/apskritimai tiktai 2 pas tave (laikrody cia neskaitau i 3 kadangi spalva ne melyna ir nepasireiskia o susilieja su fonu... nepritampa i ta melyna komplekta apskritimu. Tavo vietoj as padaryciau identiska melyna gelyte/apskritima toki paty kaip perrisai per kaspinely ir dadeciau po rodykles uodegyte ir priesais laikrody kad liestu pagrindiny remeli/apskritima. Tada aplink si nauja apskritima prideciau raudonu brads...manau tada pati pastebetum kad dizainas subalansuotas.
AVEDA, gal kokiu patarimu turi del: 1. Bandziau stampuoti naudojant akrilinius dazus, bet gavos liudnai. Stampukai prilipdavo prie popieriaus ir aplamai labai jau riebiai tu dazu gaudavos. Kaip galima akrilinius dazus panaudot stampavimui? 2. Ant to melyno rato norejau kad tie raudoni patepliojimai butu plonyciai. Paemiau maza lapuka ir sulenkiau truputy ir ta ylenkima padazydavau dazais. Bet nesigavo plonai... Gal kaip su siulu galima?

1.) Jau LINUTUKAS minejo kad reikia juos atskiesti po kelis laselius vandens, tiesiogiai naudot akrilinius neiseis kadangi jie per tirsti. Patepk su teptuku plona sluoksni ant stiklines lenteles ir tada pavilgink stampuka.
2.) Su siulu dar labiau mozos. Geriau pasidairyk hobio centre prie dekupazo prekiu ir nusipirk "Crackle Medium". Nudazai chipboard/kartono lankely raudonai, isdziusta, tada uztepi "crackle" mediumo, palauki kol isdziuves bet dar lipnus, ir tada uzdazai melynais dazais. Sutrukines pavirsutiniu dazu sluoksny mazom venom ir persimatys pagrindiniai-raudoni dazai. Patariu kad dazant akriliniais dazais ant "crackle"- dazu trukinejancio mediumo, negalima dazus tepliot pirmyn atgal. Plona sluoksni dazu uztepi ir daugiau per ta pacia vieta neperbrauk teptuku.
As nudazius visa stala taip (pasidairysiu ir ikelsiu i bloga gal). Ant popieriaus irgi naudojama crackle mediumas, bet skirtingas.
Atsakyti
pasiziurekit i mano blog'a...ten sis tas apie dekupaza, ir naudojima sutrukinejimo mediuma pritaikyta del SB.
Sanritos darbeli uzmirsau ivertint. Man miela akis ganyt, bet jau daug kas minejo kad truksta labiau detaliskesnio apdirbimo: sendinimo ir galbut apsiuvinejimo ties tom vietom kur popierius susijungia (pavyz. rastuotas su vienspalviu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 27 balandžio 2008 - 06:57
AVEDA aciu uz patarima del mano sb, jauciau, kad kazkas negerai su balansu (bet nezinojau kas, nelygine taisykle isvis pamirsau blush2.gif ). As ant tiek buvau uzsifokusavus ant pirmines idejos doh.gif
Taip pat aciu uz patarimus su dazais ir tu plonu linijyciu... Teks mokintis daugiau su tais akriliniais dazais. Man patiko tai, kad galima susimaisyti savo norimas spalvas, nes juk visu spalvu stampavimo pigmen nesusipirksi...

Miglota nebuvau mugej, bet galvoju siandien vaziuoti. Mano drauge irgi buvo vakar, tai ir sake kad jau moteriskiu migla buvo, visur eiles, visos tik stumdosi doh.gif Desperatiskos lotuliukas.gif Pirkti kazin ar ka pirksiu, nes pati jau daug visko turiu. Man ydomu, apziureti naujienas ir taip akis paganyti. Labai norejau y vienus kursus, bet pervelai visa ta muge uzmaciau... Tad jau nebebuvo vietu. Bet tikiuos rudeny nepraziopsosiu kursu uzsirasymo.

Tiesa merginos... Vakar norejau is fotiko sukelti nuotraukas y kompa ir ieskojau laido... Netiketai patikrinau mb naudojama fotiko krepsy (man paciai tai jau kuprine reikalinga) ir vienam kisenuky radau.... "pamestajy" maza fotoparata lotuliukas.gif Ech.... Tie vyrai, ka jie be musu moteriskiu veiktu bigsmile.gif Ir dar pasidziaugsiu, mb mama jau isleido is ligonines 4u.gif Protelis gryzo y vieta, bet dar sunku su kalba.Taciau gydytojai labai optimistiskai ziuri, tik nezino dar kaip tai atslieps jos kepenims, inkstams.
Atsakyti
Miglota, grizau ir as is sb muges... Galvojau, kad esu prikvaisus, bet pasirodo- ne bigsmile.gif Siandien nebuvo daug moteriskiu, tikrai nereikejo niekur grustis, bet jau prekinimasis vyko maisais blink.gif blink.gif blink.gif . Malonu buvo ne tik internete matyti produktus, bet galeti juos ir paciupineti. Nebuvau planavus, bet pinigine patustinau ax.gif Nusipirkau truputy juosteliu. Man tai taip keistai atrode, kad prie juosteliu jokios kontroles- pats pasimatuoji, atsikerpi ir ant maiselio uzrasai kaina blink.gif Nebutu norvegai lotuliukas.gif Poto radau gelyciu pakuociu uz 10NOK thumbup.gif Nusipirkau geguzes 17d popieriaus. Nukainuotu zurnaliuku CK praeitu metu (po 40NOK) pora nusipirkau. Kaip ir tu, nusipirkau pora grungeboard. Pora distress. Na ir siaip smulkmenyciu ax.gif Rudeny vel vaziuosiu 4u.gif
Atsakyti
Savo knygutės netaisysiu ...
Nemielas jis man kaip darbelis blush2.gif verysad.gif
Jei kada ir imsiuos tokios panašios, tai tik tada, kai turėsiu žiedus, idėją ir noro blink.gif

Geriau imsiuos naujo rimto sb g.gif

Norinčioms pažiūrėti visą knygutę, siulau pasidairyti čia:

Knygutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 27 balandžio 2008 - 19:29
Sanrita kodel nemielas??? Spalvos nuostabios kaip kudikiui, labai graziai suderintos spalvos. Tik trupucio truksta uzrasiuku 4u.gif Manau su tokiom spalvom labai tiktu paprastas surisimas su kaspineliais. Galutinis rezultatas turetu atrodyt wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 04 27, 12:28)
Savo knygutės netaisysiu ...
Nemielas jis man kaip darbelis  blush2.gif  verysad.gif
Jei kada ir imsiuos tokios panašios, tai tik tada, kai turėsiu žiedus, idėją ir noro  blink.gif

Geriau imsiuos naujo rimto sb  g.gif

Norinčioms pažiūrėti visą knygutę, siulau pasidairyti čia:

Knygutė

Liudna verysad.gif ...tikiuosi musu patarimai tave taip nenuteike. Bet tavo dukriukui ir seimai nesvarbukad ten nepasendinai kokio lapo, svarbu kad padarei kazka savo rankom is dusios, iamzinai jos pirmus metus. O ten ka mes cia tau patariam tai grynai prikibinejimas prie menkiausiu detaliu.
Tosk pralinksminai mane siandien aprasymu apie ta muge bobu turgu kur stumdesi. Man vieninteli karta taip buvo tai parduotuvele maza uzsidare ir nukainavo viska iki 80%. Eilej laukiau 4 valandas...vietos mazai, moterys stumdosi, piktos doh.gif . Ispardavinejo net lentynas tai toks vaizdas kad net is sienu viska lupa, traukia...primena man toki filma apie Afrika/Uganda kur lektuva paliko trumpam pievoj ir zmones po truputi padangas nueme, metalo plokstes...paliko tik griaucius buvusio lektuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man visai blondines momentas (nors neesu blondine) doh.gif doh.gif doh.gif
Vakar vakare, iki paryciu rasiau bloge apie "crackle" mediuma ir dazus, dekupaza. Issaugojau aprasyma, paskelbiau, ziu kad dabar patikrinus nerodo doh.gif . Tai netycia privaciai gal buvau paspaudzius kad kiti nematytu doh.gif . Galvojau kad tosk duosiu dar ka pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 28, 00:11)
Nu man visai blondines momentas (nors neesu blondine) doh.gif  doh.gif  doh.gif
Vakar vakare, iki paryciu rasiau bloge apie "crackle" mediuma ir dazus, dekupaza. Issaugojau aprasyma, paskelbiau, ziu kad dabar patikrinus nerodo doh.gif . Tai netycia privaciai gal buvau paspaudzius kad kiti nematytu  doh.gif . Galvojau kad tosk duosiu dar ka pirkti  biggrin.gif

Jo.... As dekinga mb uz supratinguma, nes sb nera pigus malonumas. O cia dar gundytojos lotuliukas.gif Atrodo smulkmeneliu paemiau, o isleidau 400Lt doh.gif

Miglota cia nuolaidzikiu yra kelioms dienoms http://www.hobbyhimm...ials.php?page=1 4u.gif
Atsakyti