Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

vakar susimaisiau ir vietoj grietines cukraus isidejau i burokeliu sriuba, o turejau i manu kose ydeti doh.gif , gerai kad dar grietines i manu kose neprivariau, tai ir vaikas butu likes nevalges blush2.gif galvoja sukasi tik mini albumas blink.gif lotuliukas.gif

diagnoze: arba nestuke.gif , arba SB virusu susirgai. Kada as buvau nestuke.gif , tai supjausciau arbuza ir bekalbedama uzkisau nepagalvojus kur. Uztruko visa diena rasti--staltiesiu ir serveteliu stalciui labai aukstai spintoj doh.gif
nors toje mano nuotraukoje ir daug zydinciu medziu ir gelynas, bet kaskas, ne taip ir viskas, o kas nesigalvoja, pasiziurejau tavo idetus pavyzdzius, ta ten tikrai labai jau dangoraiziai ir pacio miesto vaizdai, o manosios aisku irgi su pastatais ir t.t., bet tokios labiau pavasariskos, siaip tai ir akcentuoju labiau i pavasari chikagoi, o ne i chikaga,

Bet visvien tos gelytes foto ant tiek mazos kad nesimato ju. Nors ir pavasaris, vievien pavasaris MIESTE. Pagrindas turetu atstovauti miesto tema, o norint uzdet gelytes jos turi but smulkios smulkiausios (as turiu tokiu 5 mm silkiniu,"Babys Breath", tokios tiktu is ju padarius koki minimalu vijokli), bet svarbiausia kad geles nereikalautu tiek demesio. Si roze LABAI pasireiskia, ir tiesiog valdo visa albumą.
nenorejau taves nuvilti ax.gif , bet kaip man kas labai netinka norisi pasisakyti...gal del to ir tu uzstrigai.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 04, 07:58)
diagnoze: arba  nestuke.gif , arba SB virusu susirgai. Kada as buvau  nestuke.gif , tai supjausciau arbuza ir bekalbedama uzkisau nepagalvojus kur. Uztruko visa diena rasti--staltiesiu ir serveteliu stalciui labai aukstai spintoj  doh.gif

nu ir prajuokinai  su tuo arbuzu  lotuliukas.gif , o siaip tai netureciau buti  nestuke.gif  gal tik truputi issiblaskiusi ir uzsisvajojus  blush2.gif 

Bet visvien tos gelytes foto ant tiek mazos kad nesimato ju. Nors ir pavasaris, vievien pavasaris MIESTE. Pagrindas turetu atstovauti miesto tema, o norint uzdet gelytes jos turi but smulkios smulkiausios (as turiu tokiu 5 mm silkiniu,"Babys Breath", tokios tiktu is ju padarius koki minimalu vijokli), bet svarbiausia kad geles nereikalautu tiek demesio. Si roze LABAI pasireiskia, ir tiesiog valdo visa albumą.
nu jo ta gele grazi gavosi, bet gal as ja kur kitur panaudosiu  ax.gif , o siaip siuo metu visai jokios mintis neatkeliausja i galva (nesu prie meno zmogelis  ax.gif ), jauciu reiks kuriam laikui padeti i sali ir paziureti naujai po keliu dienu, nes dabar tai konkreciai uzstrigus  doh.gif

nenorejau taves nuvilti ax.gif , bet kaip man kas labai netinka norisi pasisakyti...gal del to ir tu uzstrigai.
nu nenuvyliai nenuvyliai, gerai kad sakai, o tai kas is to jai darysiu nesamones ir visos tik girs taip liksiu nieko neismokus

Papildyta:
nu ir nesusitvarkau amzinai su tuo citavimu, reiks i kokia tema nueiti ir pasimokinti mad.gif kiek gi galima stabdziu buti doh.gif
Atsakyti
user posted image
kaip jus lietuviskai pavadintumet si padara - zvaigzdutes sablona?? Cia isideda britva i skirtingus kanalus ir iskerpa apskritimus, ziedukus, zvaigzdutes, kvadratus--daug ju yra.
Minciu daug turiu apie produktus blogo enciklopedijai bet kaip bandau lietuviskai aprasyt ar isverst tai pasijauciu grynai stupid.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 04 balandžio 2008 - 17:22
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 04, 17:20)
kaip jus lietuviskai pavadintumet si padara - zvaigzdutes sablona?? Cia isideda britva i skirtingus kanalus ir iskerpa apskritimus, ziedukus, zvaigzdutes, kvadratus--daug ju yra.
Minciu daug turiu apie produktus blogo enciklopedijai bet kaip bandau lietuviskai aprasyt ar isverst tai pasijauciu grynai  stupid.gif  blush2.gif

nu tikriausiai arba sablonas, arba trafaretas g.gif , net ir as susimasciau,

pasiziurejau zodyna lietuviskas, tai ir tas ir tas zodis gali buti naudojamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 04, 17:20)

Minciu daug turiu apie produktus blogo enciklopedijai bet kaip bandau lietuviskai aprasyt ar isverst tai pasijauciu grynai  stupid.gif  blush2.gif

Sakyčiau labiau tiktų šablonas (-ai) arba tiesiog forma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 balandžio 2008 - 10:33
Susitariau su savo kaimyne, kad rytoj paveiksluosim ir jos darbely ir mano. Siandien neiseis, nes ji ilgai dirba, o vakare sviesa jau nebeta.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 05, 12:14)
Susitariau su savo kaimyne, kad rytoj paveiksluosim ir jos darbely ir mano. Siandien neiseis, nes ji ilgai dirba, o vakare sviesa jau nebeta.

Oi laukiam, laukiam mes darbelių laukiam sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 05 balandžio 2008 - 13:03
Ir aš padariau dar vieną darbelį blush2.gif
Tik nemoku skanuot blush2.gif
Prašysiu MB rytoj.
Tada ir įkelsiu mirksiukas.gif

Atsakyti
Neislaukiau iki rytojaus lotuliukas.gif
Mano drauges 2darbelis
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man patiko spalvos, panaudoti ru-bonai thumbup.gif

O cia mano...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Is pradziu vargau kol uzsimaisiau reikiama spalva. Tada reikejo apteplioti viska, bet is pradziu padariau siaurus aptepliojimus, bet man nepatiko, tad dariau vel is naujo doh.gif Toliau knisaus su raidemis. Mintyse norejau nudazyt ta melyna ir trupty tos rozines ant virsaus, bet padarius negraziai man atrode. Tai irgi teko is naujo terliotis. Gerai tik kad uzsimaisius buvau daug lotuliukas.gif Snaiges ir truputy apdaziau, o kad lapas nebutu per tamsus, papuosiau plastikinemis snaigemis (tas popierines as karpiau pagal plastikines). Na ir dar pridejau tu stikliuku.
Uzrasas reiskia mazdaug... Kad pupai patinka zaisti su sniegu. Tai tiesiog karaliskas malonumas (cia norvegai turi tokiu issireiskimu). Ir kad ji yra tikra princese , tik truksta karunos ant galvos. Na kazkaip taip issivercia ax.gif
Tada papuosiau "i" raide. Nes tai yra mano mazes incialas. Tuos rozinius papuosimus raidei iskirpau is veltinio.
Tiesa tie stikliukai... svarovskio... doh.gif Tiesiog parduotuvej tai buvo vienintelis pasirinkimas.
Atsakyti
Man-labai labai gražu,šaunuolė 4u.gif
Tai kaip supratau lapą pati dažei? ax.gif O tada su štampukais štampavai? bigsmile.gif O tas rožinis tekstas kaip surinktas? g.gif O pavadinimą iš kažkokio storesnio kartono kirpai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 05, 21:20)

Is pradziu vargau kol uzsimaisiau reikiama spalva. Tada reikejo apteplioti viska, bet is pradziu padariau siaurus aptepliojimus, bet man nepatiko, tad dariau vel is naujo doh.gif Toliau knisaus su raidemis. Mintyse norejau nudazyt ta melyna ir trupty tos rozines ant virsaus, bet padarius negraziai man atrode. Tai irgi teko is naujo terliotis. Gerai tik kad uzsimaisius buvau daug lotuliukas.gif  Snaiges ir truputy apdaziau, o kad lapas nebutu per tamsus, papuosiau plastikinemis snaigemis (tas popierines as karpiau pagal plastikines). Na ir dar pridejau tu stikliuku.
Uzrasas reiskia mazdaug... Kad pupai patinka zaisti su sniegu. Tai tiesiog karaliskas malonumas (cia norvegai turi tokiu issireiskimu). Ir kad ji yra tikra princese , tik truksta karunos ant galvos. Na kazkaip taip issivercia ax.gif
Tada papuosiau "i" raide. Nes tai yra mano mazes incialas. Tuos rozinius papuosimus raidei iskirpau is veltinio.
Tiesa tie stikliukai... svarovskio...  doh.gif Tiesiog parduotuvej tai buvo vienintelis pasirinkimas.

Tosk tu kaip visada. Tavo darbelis nuostabus thumbup.gif thumbup.gif žinoma ir draugės.
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2008 04 06, 00:07)
Man-labai labai gražu,šaunuolė 4u.gif
Tai kaip supratau lapą pati dažei?  ax.gif O tada su štampukais štampavai? bigsmile.gif O tas rožinis tekstas kaip surinktas? g.gif O pavadinimą iš kažkokio storesnio kartono kirpai? ax.gif

Aciu 4u.gif Ne nestampavau, nors minciu buvo, bet pagalvojau, kad bus per marga. Cia jau buvo margas lapas, as tik krastus nutepliojau ir nuotraukos krastus nutepliojau. Beje nuotrauka, reikia nugrandyti su svitriniu popierium arba dilde, nes kitaip dazai nekimba ant nuotraukos. Roziny teksta uzrasiau su tusinuku (tik norejau storiau, bet isejo taip kaip isejo ax.gif ) O pavadinimas tai chipboard, gatavai isspaustos kartone.

QUOTE(kristi13 @ 2008 04 06, 11:31)
Tosk tu kaip visada. Tavo darbelis nuostabus thumbup.gif  thumbup.gif žinoma ir draugės.

Aciu 4u.gif Perduosiu draugei, kad patiko jos darbelis 4u.gif

Aveda, truputy praziurejau, kad klausei del objektyvo. As jy gavau praeita liepa, bet daug nenaudojau, nes reikejo geresnio trikojo ir distancinio valdymo. Pabandziau pora kartu, man patiko thumbup.gif Sia vasara reiks rimciau juo uzsiimti, nes as nepaveiksluoju daiktu, mane domina tik gyvi padarai ar geles 4u.gif
Paieskosiu veliau ir ydesiu keleta nuotrauku...
Atsakyti