vakar susimaisiau ir vietoj grietines cukraus isidejau i burokeliu sriuba, o turejau i manu kose ydeti doh.gif , gerai kad dar grietines i manu kose neprivariau, tai ir vaikas butu likes nevalges blush2.gif galvoja sukasi tik mini albumas blink.gif lotuliukas.gif
diagnoze: arba , arba SB virusu susirgai. Kada as buvau , tai supjausciau arbuza ir bekalbedama uzkisau nepagalvojus kur. Uztruko visa diena rasti--staltiesiu ir serveteliu stalciui labai aukstai spintoj
nors toje mano nuotraukoje ir daug zydinciu medziu ir gelynas, bet kaskas, ne taip ir viskas, o kas nesigalvoja, pasiziurejau tavo idetus pavyzdzius, ta ten tikrai labai jau dangoraiziai ir pacio miesto vaizdai, o manosios aisku irgi su pastatais ir t.t., bet tokios labiau pavasariskos, siaip tai ir akcentuoju labiau i pavasari chikagoi, o ne i chikaga,
Bet visvien tos gelytes foto ant tiek mazos kad nesimato ju. Nors ir pavasaris, vievien pavasaris MIESTE. Pagrindas turetu atstovauti miesto tema, o norint uzdet gelytes jos turi but smulkios smulkiausios (as turiu tokiu 5 mm silkiniu,"Babys Breath", tokios tiktu is ju padarius koki minimalu vijokli), bet svarbiausia kad geles nereikalautu tiek demesio. Si roze LABAI pasireiskia, ir tiesiog valdo visa albumą.
nenorejau taves nuvilti , bet kaip man kas labai netinka norisi pasisakyti...gal del to ir tu uzstrigai.