gražiai skamba gyvenimo menas,bet tai ką aš sakiau nereiškia tik puošimo detalėm,apipavidalinimas tai yra veiksmas,o priemonės,jau kokios tik patinka čia tas pats kas - jeigu sakytų jog tapyba tik su teptukais įmnaoma. Bet GYVENIMO MENAS ,labai tikslus pavadinimas.
"Gyvenimo menininke" man asmeniskai nelimpa- tuo atzvilgiu ir dailininkas ir muzikantas yra "gyvenimo menininkas".
Jei manes kas paklausia kuo as uzsiemu, sakau "Esu seimos dokumentininke, arba seimos istorike"...Nors tai suprantama kad aprasau, ar kaip pazenklinu seimos/seneliu istorija. Dazniausia zmones dar paklausia "kaip tai darai?" Dadedu kad nuotraukom, aprasymu/zodziais ir pritaikytom detalem. Jei tik pasakyciau kad "scrapbooking" tai tie kurie nesupranta kas tai yra, turi tokia paniekinancia sypsenele lyg ten vaikam zaidimas koks. "Seimos dokumentininke" atrodo daug rimtesnis uzsiemimas.
Jei manes kas paklausia kuo as uzsiemu, sakau "Esu seimos dokumentininke, arba seimos istorike"...Nors tai suprantama kad aprasau, ar kaip pazenklinu seimos/seneliu istorija. Dazniausia zmones dar paklausia "kaip tai darai?" Dadedu kad nuotraukom, aprasymu/zodziais ir pritaikytom detalem. Jei tik pasakyciau kad "scrapbooking" tai tie kurie nesupranta kas tai yra, turi tokia paniekinancia sypsenele lyg ten vaikam zaidimas koks. "Seimos dokumentininke" atrodo daug rimtesnis uzsiemimas.
tada sb yra metraštis su nuo nuotraukom, beje ,kuo SB skiriasi nuo koliažo,nes man tai kol kas artimiausias pavadinimas,tik gal aš nežinau kokio esminio skirtumo .
Koliazas yra tik vienas is meno mediumu: kaip ir dekupazas, paisyba, tapyba aliejiniais dazais. Dazniausiai koliazas buna pritaikomas kaip :"Menas meno labui", o ne spec. seimos istorijos aprasymas su foto.
Bet...koliazas turi SB savo vieta kaip "koliazo stilius". Pavyz. viena garsi SB menininke ir autore Claudine Hellmuth pasizymi koliazo SB stilium. Iskerpa is nuotrauku zmoniu veidus ir priklijuoja prie lyg popieriniu leliu, ranka piestu detaliu, fonu. Daznai ji superka senas, nesavo nuotraukas ir padaro SB puslapius/atvirukus pagal zmoniu veidu israiskas...ka nors juokingo ar rimto sugalvoja neturedama ju istorijos pati ka nors sukuria. Ji turi labai sekminga atviruciu bizni JAV ir mokina koiazo klases. Paziurek ta nuoroda, suprasi: Visiem jos stilius arba labai patinka arba ne...man smagu paziuret, bet nesugebeciau nuotrauku taip karpyt.
Bet...koliazas turi SB savo vieta kaip "koliazo stilius". Pavyz. viena garsi SB menininke ir autore Claudine Hellmuth pasizymi koliazo SB stilium. Iskerpa is nuotrauku zmoniu veidus ir priklijuoja prie lyg popieriniu leliu, ranka piestu detaliu, fonu. Daznai ji superka senas, nesavo nuotraukas ir padaro SB puslapius/atvirukus pagal zmoniu veidu israiskas...ka nors juokingo ar rimto sugalvoja neturedama ju istorijos pati ka nors sukuria. Ji turi labai sekminga atviruciu bizni JAV ir mokina koiazo klases. Paziurek ta nuoroda, suprasi: Visiem jos stilius arba labai patinka arba ne...man smagu paziuret, bet nesugebeciau nuotrauku taip karpyt.
Nu va siaip ne taip pabaigiau savajy sb. Nepavyko pilnai paslepti terliones O tuo paciu teko pakeisti ir pradiny sumanyma. Rytoj pasirodysiu
Tosk, laukiam darbelio as turiu 2 pradejus, bet kazko nelimpa man abu dar, tai tikriausiai taip ir paliksiu kol kas.. beje, ar vaziuoji i muge siandien? as jau beveik ikalbejau vyra, kad nuvestu
Na ... Naujas mano blynas
Cia mes pirma karta sveciavomes pas mb tevuka. Tai aprasiau truputy . kad visas demesys ir zaisliukai pupai, kad maze gazdino katina. Ir kad patiko zaisti su tetes senaja kedute. Net keista pagalvoti, kad tai kedutei 30metu Ant laikrodzio uzrasiau mb metus ir mazules metus. Juostele visiskai neplanuota, bet taip jau isejo... Buvau sugalvojusi pradzioje ismusti lapo kampuose po 2 (skirtingu spalvu) prasikeiciancius pusrutulius su eyelets. Gal dar padaryti, o gal bus per daug?
Nuotraukos irgi nera dekingos, bet tada apie fotografija nelabai ka ir zinojau
AVEDA, gal kokiu patarimu turi del: 1. Bandziau stampuoti naudojant akrilinius dazus, bet gavos liudnai. Stampukai prilipdavo prie popieriaus ir aplamai labai jau riebiai tu dazu gaudavos. Kaip galima akrilinius dazus panaudot stampavimui? 2. Ant to melyno rato norejau kad tie raudoni patepliojimai butu plonyciai. Paemiau maza lapuka ir sulenkiau truputy ir ta ylenkima padazydavau dazais. Bet nesigavo plonai... Gal kaip su siulu galima?
Miglota bandysiu veliau vaziuoti, laukiu kol mb namo gryz apie 14val. Tada man reikia y Osla vaziuoti, mat mano MAC baterija nusprogo, reikia paimti nauja ir tada jei laiko uzteks, vaziuosiu y messa. Bet... Mes neturim GPS (mb svajoja apie toky kokiam as nepasirasau) tad nezinau kaip man pavyks rasti
Cia mes pirma karta sveciavomes pas mb tevuka. Tai aprasiau truputy . kad visas demesys ir zaisliukai pupai, kad maze gazdino katina. Ir kad patiko zaisti su tetes senaja kedute. Net keista pagalvoti, kad tai kedutei 30metu Ant laikrodzio uzrasiau mb metus ir mazules metus. Juostele visiskai neplanuota, bet taip jau isejo... Buvau sugalvojusi pradzioje ismusti lapo kampuose po 2 (skirtingu spalvu) prasikeiciancius pusrutulius su eyelets. Gal dar padaryti, o gal bus per daug?
Nuotraukos irgi nera dekingos, bet tada apie fotografija nelabai ka ir zinojau
AVEDA, gal kokiu patarimu turi del: 1. Bandziau stampuoti naudojant akrilinius dazus, bet gavos liudnai. Stampukai prilipdavo prie popieriaus ir aplamai labai jau riebiai tu dazu gaudavos. Kaip galima akrilinius dazus panaudot stampavimui? 2. Ant to melyno rato norejau kad tie raudoni patepliojimai butu plonyciai. Paemiau maza lapuka ir sulenkiau truputy ir ta ylenkima padazydavau dazais. Bet nesigavo plonai... Gal kaip su siulu galima?
Miglota bandysiu veliau vaziuoti, laukiu kol mb namo gryz apie 14val. Tada man reikia y Osla vaziuoti, mat mano MAC baterija nusprogo, reikia paimti nauja ir tada jei laiko uzteks, vaziuosiu y messa. Bet... Mes neturim GPS (mb svajoja apie toky kokiam as nepasirasau) tad nezinau kaip man pavyks rasti
o jau popieriaus grozis man labai grazu ir nematau as jokio klekso ir juostele graziai atrodo, tik as gal buciau raidziu ant jos nedejus, bet cia jau kiekvienam savo saunuole po tokiu groziu man is viso geda rodytis
QUOTE(Miglota @ 2008 04 26, 14:24)
o jau popieriaus grozis man labai grazu ir nematau as jokio klekso ir juostele graziai atrodo, tik as gal buciau raidziu ant jos nedejus, bet cia jau kiekvienam savo saunuole po tokiu groziu man is viso geda rodytis
Raides padeda kai ka paslepti Mat per juostele truputy persisviecia Paziurek ties N ir pamatysi, kad nepavyko uzmaskuoti... Bet as ten dar ka nors sugalvosiu... Taip nepaliksiu Tiesa lapa sendinau Popierius BG
Tosk, labai įdomus sprendimas.
Juostelė labai derinasi prie popieriaus,
Gal šiek tiek mėlyna per aštroka ...
Pati idėja super ...
Šaunuolė
Juostelė labai derinasi prie popieriaus,
Gal šiek tiek mėlyna per aštroka ...
Pati idėja super ...
Šaunuolė
Sanrita aciu Melyna truputy sviesinau, kad tiktu su kedutes spalva Man pati ta kedute baisi su tokia spalva, bet norvegai senesniais laikas mego stiprias spalvas (o dalis dar ir dabar megsta). Mano parinktos spalvos gana norvegiskos, va pas pazystamus virtuve -tamsios oranzines sienos (tryda ) o baldai taaaamsiai zali, miegamasis pas juos taaamsiai melynas, svetaine tokia bordo spalva....
Įdedu siuntos nuotraukytes:
SB produktai
Padariau keletą nuotraukų man labai patikusio popieriaus iš arti.
Sunku perduoti jo grožį, bet jūs pabandykite įsivaizduoti ...
Papildyta:
Tai va pažadą pildau ir pasirodau.
Patenkinta savo darbu nesu. Ir gerai kad padovanosiu ...
Svarbiausiai pabandžiau.
Buvau padarius knygutę. Vidaus lapų gausybė, plėšėsi lauk. Vakar ištraukiau iš viršelio. Darysiu skyles ir perrišiu kaspinais (jei negausiu žiedų )
Pradžiai užteks
SB produktai
Padariau keletą nuotraukų man labai patikusio popieriaus iš arti.
Sunku perduoti jo grožį, bet jūs pabandykite įsivaizduoti ...
Papildyta:
Tai va pažadą pildau ir pasirodau.
Patenkinta savo darbu nesu. Ir gerai kad padovanosiu ...
Svarbiausiai pabandžiau.
Buvau padarius knygutę. Vidaus lapų gausybė, plėšėsi lauk. Vakar ištraukiau iš viršelio. Darysiu skyles ir perrišiu kaspinais (jei negausiu žiedų )
Pradžiai užteks