Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

Aš gyva blush2.gif
Atsiprašau, kad priverčiau nerimaut ax.gif

Prekės, kaip jau minėjau, nerealios thumbup.gif
Knygutei pabaigti jau panaudojau porą lapų iš vieno rinkinio ... ax.gif

Savo pažadus atsimenu...
Padarysiu visas nuotraukas ... ir prekyčių ir albumuko ...

MB išvažiavo, dukriukas dėmesio reikalauja. Oras nerealus, tai iki jos naktinio miegelio lauke prie jūros smėlyje kapstomės ... doh.gif
O dar pasportuot reikia blush2.gif ne 18 man hihihi.gif
Prieš miegą vis knygutę baiginėju ... kam tiek lapų pridariau doh.gif
Iki savaitės galo prižadu pasirodyt blush2.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 24, 08:43)
Mano vyresne sese gyvena cia JAV, tai su ja daznokai pasikalbu telefonu, bet tarp musu lietuviska kalba tai "netyri" o "pasiukslinta" su amerikoniskais issireiskimais  ax.gif . Tevas LT gyvena...mama dar nenustacius gyvenamos vietos "blaskosi" (ilga istorija i kuria nelysiu dabar).
Su vaikais bandau kalbet lietuviskai jei nera MB aplink. Tai darau ne del to kad jis pyktu ar ka, bet man paciai nesmagu kada visi buname kartu norisi jausti seimos unija, o dabar as lietuviskai, vyras arabiskai, ir nieko nesuprantam ka kitas kalba su vaikais. Musu abieju kultura, auklejimas ir yprociai ir tai mus labai skiria ir karts nuo karto pasireiskia, o taip atsiskyrus i savas kalbas kartu budami su vaikais jauciu mus dar labiau atskirtu i skirtingas "partijas". Todel budami kartu, kalbame angliskai su vaikais....Kiekvienas daro savaip, kaip ju seimai geriau  mirksiukas.gif (ilgas atsakymas i trumpa klausima  biggrin.gif )

Butent, kiekvienai seimas yra priimtinas savas modelis 4u.gif Kai esu viena su dukriuku, kalbu tik lietuviskai, o kai mb namuose - tik norvegiskai. Tiesiog lietuviu kalba bus mano ir dukrytes kalba, ir man svarbu del mano tevuku. Nemanau, kad kada nors teks gyventi Lietuvoje... MB mokinti lietuviu kalbos irgi nematau reikalo - esminius zodzius moka ir to uztenka.
Kazkada kalbejai ir del darbo. Mano poziuris ir panasus, juk niekada negali zinoti kas gyvenime atsitiks 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites. Tikrai esu prapuolus, visiskai uzsikasiau su darbais doh.gif . Gyvenu kazkokiam strese, nieko nespeju, net vyra siunciau siuntinuko paimti mirksiukas.gif . Bet uztai koks dziaugsmas vakare buvo viska apziurineti, kazkas nerealaus bigsmile.gif Esu labai labai patenkinta didis.gif . Tikiuosi savaitgali viska nufotografuosiu ir pademonstruosiu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 23, 21:43)
aš tai kątik supakavau Arminux'o lobį  karsta.gif vos radau dėžę, kad tilptų tas pjaustiklis  doh.gif Monique tai šiandien gavo turtą, gal iš tos laimės prie kompo negali pribėgti  lotuliukas.gif
o knyga tikrai labai faina, mano kolegė net kelis lapus kopijavosi, gėlytes darysis smile.gif

Užverčiau rūpestėliais tave remini, bet aš turbūt vienintelė, kuri iš Šiaulių........Bet aš tikrai be galo dėkinga esu...........
Man kol kas užtenka, kad paskaitau jūsų džiaugsmingas žinutes ir man pačiai lūpos šypsosi......
Vakar buvau vienoje dailės parduotuvių, net pardavėjai pradėjau pasakoti, kokio siuntinio laukiu, bet jai tai buvo tamsus miškas, ir tikrai tas scrapbooking - taip sunkiai nupasakojamas, žmogui, kuris nesusidūręs.........
Kai pradedu kalbėt, apie nuotraukų puošimą gėlytėmis, tai pati pagalvoju, kad iš šalies vaikiškai kalbu, apie vaikiškus užsiėmimus..............
Įdomu, ar tas SCRAPBOOKINGAS turi kokį rimtesnį apibrėžimą, kaip protingai ir trumpai apie jį būtų galima pasakyti......... g.gif
Atsakyti
Įdomu, ar tas SCRAPBOOKINGAS turi kokį rimtesnį apibrėžimą, kaip protingai ir trumpai apie jį būtų galima pasakyti......... g.gif

nu jus ipareigoju atrasti taisiklinga, trumpa apibudinima. Man lietuviskai sunku...netgi SB nera LT-zodyne, tai nuo ko pradet? Manau kad "foto puosimas gelytem" tik viena smulkmena kuri apibudina SB...o jei nenaudoji gelyciu? tai ar tada ne SB?
Yra toks stereotipas, netgi JAV, kad tos moterys kurios uzsiema SB tai daro del vaiku tik, ir sedi namuose neturedamos ka veikt. Teko man daug matyt tokiu kurios neatitinka siam stereotipui: paaugliu, pensininkiu, moteru be vaiku ir nenorinciu turet seima is vis.
SB man tai gyvenimo budas: prasidedantis nuo fotografijos (samoningai pastebiu ir atrenku tuos momentus kuriuos noreciau iamzint), aprasymas foto, ir skoningas papuosimas puslapio/foto kuriame kiekviena parinkta detale turi paremti aprasyta/pavaizduota tema/emocija.....
Tai va, gal kas sugebes patrumpint tai i viena sakiny? 4u.gif
Atsakyti
Ech... Padariau klaida savo sb, tai daba visa diena sedziu ir galvoju, kaip tai pataisyti ar paslepti doh.gif Atrodo atejo y galva viena ideja, bet palauksiu rytojaus, rytas uz vakara protingesnis 4u.gif O jau tiek nebedaug liko, kad uzbaigciau doh.gif
Atsakyti
Na, sunku su pavadinimų vertimu į lietuvių kalbą doh.gif

scrapbook pažodžiui verčiasi kaip iškarpų albumas g.gif Tai gaunasi, kad čia emocinis nuotraukų/iškarpų/svarbių momentų/mielų smulkmenų albumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 25 balandžio 2008 - 00:04
user posted image
user posted image
cia sios dienos foto jus su pavasariu pasveikinti. Ne tokia kokybe kokios tikejausi, menkiausias vejukas paputes sujudina gelyte ir nesigauna toks "sharp'as" kokio reikia, o statyva tempt tingejau. Labai norejau bite kamane pagauti viduj, pro langa pasirode bet isejus daugiau norinciu nebuvo.
Tai gaunasi, kad čia emocinis nuotraukų/iškarpų/svarbių momentų/mielų smulkmenų albumas lotuliukas.gif

bet...SB nebutinai turi buti albumo ar puslapio formate. Kai kas suklijuoja nuotraukas, pagrazinimus, ir t.t ant dailes/tapybos drobes, kai kas netgi padaro tokius mini puslapiukus kad ant raktuku pakabuko kabo kaip mini albumas, o mano vienas darbelis konkursui buvo juvelyrikos: karoliai su ireminta mini nuotraukyte ir uzrasu....visa tai irgi skaitosi scrapbooking'as.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 25 balandžio 2008 - 03:13
Gal kas galėtų pagelbėti? Man reikia kristi13 tel.nr. Gal kuri turite? Parašykit AŽ 4u.gif Dėkui wub.gif
Atsakyti
Aš kai visiems sakau,tai vadinu nuotraukų apipavidalinimas,nes kaip surantu, SB būtinai turi būti nuotrauka, beje, kuo jis skiriasi nuo koliažo ?
Atsakyti
Aš visiems sakau kad menu užsiimu blush2.gif

Jei sakyčiau, kad nuotrauką sagomis ir gėlytėmis puošiu g.gif manau nesuprastų ...

Atsakyti
SB būtinai turi būti nuotrauka,

ne, nebutinai...as padarius kelis puslapius neturedama nuotraukos, bet norejau iamzinti ta prisiminima. Tai puslapy pagrinde buvo atspausdintas tekstas ir keli simboliski pagrazinimai.
Aš kai visiems sakau,tai vadinu nuotraukų apipavidalinimas,

bet...tai cia tik nuotrauku papuosimas, ir neatsizvelgia i tai kad SB taip pat labai vertina prisiminimu/momentu aprasymus.
Aš visiems sakau kad menu užsiimu blush2.gif

nu cia kazkas panasiau.Garsi SB autore ir menininke Ali Edwards SB vadina "Life Art" (gyvenimo menas), jos mantra: "Capture Life, Create Art"- Uzfiksuok gyvenima-Sukurk Mena", ji pati sugalvojo toki apibudinima kadangi zodis "scrapbooking" net JAV zmonem iskart suteikia vaizda kad nuotraukos niokojamos su visokias lipdukais ir vaikiskais pagrazinimais. Man jos SB "menas" LABAI didele itaka turejo ir turi. Ji naudoja ant SB puslapiu kasdienines detales kaip kavos puoduko kartonini logo, cekius is parduotuves, sunelio piesinukus is mokyklos, ir t.t

Atsakyti