na truputį atvėsau jau o tai vakar laksčiau kaip išprotėjus, šokinėjau iš laimės visiems gyriausi kolegės net pačios susidomėjo, ką gi ten tokio aš gavau, kad taip šokinėju
didelis didelis AČIŪ AVEDA viskas labai patiko, dabar jau taip niežti kažką pradėti vis negaliu atsižiūrėti knygą jei ne pavasariški darbai, tai jau kaip kibčiau į darbą
QUOTE(Arminux @ 2008 04 22, 08:57)
Kristi 13, labai gražu........ .
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 22, 09:22)
darbelis, man tas 10 men ,
QUOTE(remini @ 2008 04 22, 09:38)
nu va iš tos laimės, tai net pamiršau Kristi pagirti
labai labai gražu man ypač 10 mėnuo patiko
labai labai gražu man ypač 10 mėnuo patiko
QUOTE(IF... @ 2008 04 22, 10:01)
Kristi, tikrai grazu, man tai labai patiko 11 men apsiuvinejimas - idomi ideja
QUOTE(Miglota @ 2008 04 22, 10:05)
labai grazu
tik 9 menesi tas baltas krasciukas atrodo atsipalaidaves.. ar cia ideja tokia ar neprilipo gerai?
10 men labai grazus karpiniai ant nuotraukos, super atrodo, tik gal buciau virsuj truputi didesni padarius, kad uzsimaskuotu masinos ratas bet man per daug tu bantuku, gal butu uzteke tik apacioj arba mazesnius juos daryciau
11 men idomiai apsiuvinetas nuotraukos kampukas, tik vel kaspinukas dvigubas ir gal buciau vos vos daugiau patraukus virsutines gelytes i desine, kad nesiliestu prie plaukuciu
bet siaip labai grazu
tik 9 menesi tas baltas krasciukas atrodo atsipalaidaves.. ar cia ideja tokia ar neprilipo gerai?
10 men labai grazus karpiniai ant nuotraukos, super atrodo, tik gal buciau virsuj truputi didesni padarius, kad uzsimaskuotu masinos ratas bet man per daug tu bantuku, gal butu uzteke tik apacioj arba mazesnius juos daryciau
11 men idomiai apsiuvinetas nuotraukos kampukas, tik vel kaspinukas dvigubas ir gal buciau vos vos daugiau patraukus virsutines gelytes i desine, kad nesiliestu prie plaukuciu
bet siaip labai grazu
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 22, 14:28)
kristi darbelis...man 10 men mieliausias (ypac tie raityti dizainai kamuciuose), bet tie 4 kaspinukai, ar ju dydis ar ryskesne spalva...kazkaip er daug pasireiskia.
QUOTE(Tosk @ 2008 04 22, 17:27)
Kristi13 labai labai grazu Tik man irgi kaspineliai trukdo... Bet ten 11men pasiuvinetas kampas
Dėkoju visoms už pagyrimus . Jie tiesiog mane veža ir norisi vėl ka nors meistrauti . O labiausiai laukiu jūsų patarimų. Pati savo klaidelių nematau, tačiau su jūsų pagalba bandau tobulėti .
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 22, 21:36)
O as irgi turiu lauktuviu pasigirt ...bloge parasiau, tad uzsukit.
Na ir panos šaunuolės ir taip supaniai nuo AVEDOS nuslėpti.
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 22, 22:23)
su jusu pagalba (ir pastabom) gereja Balandzio 15, jau 21 metai kaip as JAV
Oi kiek jau daug metelių
Man kažkodėl nuotraukų nerodo...pabandysiu kitaip įkelti:
Faina idėja Ragana_, ačiū
QUOTE(justess22 @ 2008 04 23, 13:31)
kad tik naudinga jums butu tokius grozius cia kuriat labai patinka ikisti man cia nosi ir akytes pavarvinti labai daug kruopstumo reikalaujantys darbeliai as taip nesugebeciau
Sekmes darbukuose
ei, kur visos dingot?
aš tai negaliu knyga dovanota atsidžiaugt
Monique, ko nepasigiri ką gavai, ar patiko?
visos turbūt jau darbelius kepa su naujom priemonėm
QUOTE(remini @ 2008 04 23, 13:12)
ei, kur visos dingot?
as jau 3 dienas is eiles ant roliku po parka varau stumdama abu vaikucius...oras toks pavasariskas, foto siandien pridariau.
--man irgi keista kad niekas daugiau nerodo savo lobio. Sanrita lyg zadejo pasirodyt kol dar neispokavo visiskai ir skerdziai zeme prapuole...Monique irgi dingo. Greit pasirodykit panos o tai pagalvosiu kad nepatiko jum prekes ar ko pykstat.
--Ta knyga man sentimentali kadangi buvo pirma kuria pirkau dar nieko nezinojus apie SB...tik pradejau dometis tuo tarpu.
aš tai kątik supakavau Arminux'o lobį vos radau dėžę, kad tilptų tas pjaustiklis Monique tai šiandien gavo turtą, gal iš tos laimės prie kompo negali pribėgti
o knyga tikrai labai faina, mano kolegė net kelis lapus kopijavosi, gėlytes darysis
o knyga tikrai labai faina, mano kolegė net kelis lapus kopijavosi, gėlytes darysis
tikrai , visos isgaravo kaip spiritas kamparinis (mano bobutes citata ), o as tai siandien visa diena siuvau , vel darzeliui paslauga darau, prisireike pora sijonu tai vadove grazia as ir neatsisakiau , nu bet jau pasiuvau ir naujos nuotraukos dairausi
As tai seminarui ruosiuosi (penktadieni), net ner kada dorai pasidziaugt naujom SB priemonem - vaikai su skylamusiais tik darbuojas
o kaip daznai tau tenka pakalbeti lietuviskai, nes tavo seimoje kaip supratau lietuviskai nekalbama?
Mano vyresne sese gyvena cia JAV, tai su ja daznokai pasikalbu telefonu, bet tarp musu lietuviska kalba tai "netyri" o "pasiukslinta" su amerikoniskais issireiskimais . Tevas LT gyvena...mama dar nenustacius gyvenamos vietos "blaskosi" (ilga istorija i kuria nelysiu dabar).
Su vaikais bandau kalbet lietuviskai jei nera MB aplink. Tai darau ne del to kad jis pyktu ar ka, bet man paciai nesmagu kada visi buname kartu norisi jausti seimos unija, o dabar as lietuviskai, vyras arabiskai, ir nieko nesuprantam ka kitas kalba su vaikais. Musu abieju kultura, auklejimas ir yprociai ir tai mus labai skiria ir karts nuo karto pasireiskia, o taip atsiskyrus i savas kalbas kartu budami su vaikais jauciu mus dar labiau atskirtu i skirtingas "partijas". Todel budami kartu, kalbame angliskai su vaikais....Kiekvienas daro savaip, kaip ju seimai geriau (ilgas atsakymas i trumpa klausima )
o as tai siandien visa diena siuvau blink.gif , vel darzeliui paslauga darau, prisireike pora sijonu doh.gif tai vadove flirt.gif hihihi.gif grazia as ir neatsisakiau doh.gif , nu bet jau pasiuvau ir naujos nuotraukos dairausi ax.gif mastau.gif
Nu tu tikrai kaip "darbinis arklys" tam darzeliui Gal pasakyk kad tavo naujas hobis tau nebepalieka tiek laiko siuvimui...sakyk naujus prioritetus dabar turi
ziogus tik girdziu...gal kas atsitiko su siuntiniais (Sanrita), gal sulamdyta kas?...labai spalvuota fantazija turiu tai greit prisistatykit
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 24, 06:13)
Mano vyresne sese gyvena cia JAV, tai su ja daznokai pasikalbu telefonu, bet tarp musu lietuviska kalba tai "netyri" o "pasiukslinta" su amerikoniskais issireiskimais . Tevas LT gyvena...mama dar nenustacius gyvenamos vietos "blaskosi" (ilga istorija i kuria nelysiu dabar).
Su vaikais bandau kalbet lietuviskai jei nera MB aplink. Tai darau ne del to kad jis pyktu ar ka, bet man paciai nesmagu kada visi buname kartu norisi jausti seimos unija, o dabar as lietuviskai, vyras arabiskai, ir nieko nesuprantam ka kitas kalba su vaikais. Musu abieju kultura, auklejimas ir yprociai ir tai mus labai skiria ir karts nuo karto pasireiskia, o taip atsiskyrus i savas kalbas kartu budami su vaikais jauciu mus dar labiau atskirtu i skirtingas "partijas". Todel budami kartu, kalbame angliskai su vaikais....Kiekvienas daro savaip, kaip ju seimai geriau (ilgas atsakymas i trumpa klausima )
Nu tu tikrai kaip "darbinis arklys" tam darzeliui Gal pasakyk kad tavo naujas hobis tau nebepalieka tiek laiko siuvimui...sakyk naujus prioritetus dabar turi
ziogus tik girdziu...gal kas atsitiko su siuntiniais (Sanrita), gal sulamdyta kas?...labai spalvuota fantazija turiu tai greit prisistatykit
kokia jusu idomi seima ta prasme kaip turetu buti idomu gyventi skirtingos kulturos skirtingos kalbos, bet gi vel, tu Amerikoje ten daug tokiu poru, as tai atsimenu artra diena po gimdymo i mano palata iejo tokia moteris, man visai nepazystama, pasirodo ji lietuve, kaip savanore dirba kartais ligonineje, tai kaip dabar atsimenu, kaip ji man patarimus dalino, vienas is pirmuju patarimu buvo tai kad pirma ismokinti savo dukra lietuviskai, o paskui tik angliska, nes sake kitaip taip ir nemokes normaliai "r" raides istarti, tai mano drauges dukrai taip ir yra, jie namie lietuviskai kalba, nes abu tevai lietuviai, bet dukra tai kai buvo cia paskutini karta tai taip jai sunkiai sekasi kalbeti ir tokia juokingai skambanti kalba, o mano gukra vis lakstydavo pas mane ir klausdavo ka ji pasake nu ir as truputi prirasiau
jooooreiktu susimastyti, net MB vakar nustebo gryzes po darabo namo ir nerades manes popieriuose apsikasusios
tai sanrita jau senokai neprisijungus buvo gal koks kompas uzluzo, ar koks internetas dinges, man anksciau taip budavo, bet pakeitem kompanija ir dabar kol kas viskas
kad kas rimto nebutu nutike