Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

na truputį atvėsau jau lotuliukas.gif o tai vakar laksčiau kaip išprotėjus, šokinėjau iš laimės lotuliukas.gif visiems gyriausi 4u.gif kolegės net pačios susidomėjo, ką gi ten tokio aš gavau, kad taip šokinėju blush2.gif
didelis didelis AČIŪ AVEDA notworthy.gif viskas labai patiko, dabar jau taip niežti kažką pradėti doh.gif vis negaliu atsižiūrėti knygą mirksiukas.gif jei ne pavasariški darbai, tai jau kaip kibčiau į darbą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 04 22, 08:57)
Kristi 13, labai gražu........ thumbup.gif .

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 22, 09:22)
thumbup.gif  darbelis, man tas 10 men  wub.gif ,

QUOTE(remini @ 2008 04 22, 09:38)
nu va iš tos laimės, tai net pamiršau Kristi pagirti  blush2.gif
labai labai gražu  wub.gif man ypač 10 mėnuo patiko  thumbup.gif

QUOTE(IF... @ 2008 04 22, 10:01)
Kristi, tikrai grazu, man tai labai patiko 11 men apsiuvinejimas - idomi ideja  thumbup.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 04 22, 10:05)
labai grazu  thumbup.gif
tik 9 menesi tas baltas krasciukas atrodo atsipalaidaves.. ar cia ideja tokia ar neprilipo gerai?
10 men labai grazus karpiniai ant nuotraukos, super atrodo, tik gal buciau virsuj truputi didesni padarius, kad uzsimaskuotu masinos ratas  blush2.gif  bet man per daug tu bantuku, gal butu uzteke tik apacioj arba mazesnius juos daryciau
11 men idomiai apsiuvinetas nuotraukos kampukas, tik vel kaspinukas dvigubas ir gal buciau vos vos daugiau patraukus virsutines gelytes i desine, kad nesiliestu prie plaukuciu  ax.gif
bet siaip labai grazu  mirksiukas.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 04 22, 14:28)
kristi  thumbup.gif darbelis...man 10 men mieliausias (ypac tie raityti dizainai kamuciuose), bet tie 4 kaspinukai, ar ju dydis ar ryskesne spalva...kazkaip er daug pasireiskia.

QUOTE(Tosk @ 2008 04 22, 17:27)
Kristi13 labai labai grazu 4u.gif  Tik man irgi kaspineliai trukdo... Bet ten 11men pasiuvinetas kampas wub.gif

Dėkoju visoms už pagyrimus 4u.gif . Jie tiesiog mane veža ir norisi vėl ka nors meistrauti ax.gif . O labiausiai laukiu jūsų patarimų. Pati savo klaidelių nematau, tačiau su jūsų pagalba bandau tobulėti mirksiukas.gif .

Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 22, 21:36)
O as irgi turiu lauktuviu pasigirt  thumbup.gif ...bloge parasiau, tad uzsukit.

Na ir panos šaunuolės thumbup.gif ir taip supaniai nuo AVEDOS nuslėpti. g.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 04 22, 22:23)
su jusu pagalba (ir pastabom) gereja ax.gif  4u.gif Balandzio 15,  jau 21 metai kaip as JAV  blink.gif

Oi kiek jau daug metelių blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

ieskodama juosteliu radau labai grazia ideja, gal jus sudomins ax.gif (atleiskit, jei jums tai jau zinoma blush2.gif ),
user posted image
user posted image
user posted image
Saltinis
Atsakyti
Man kažkodėl nuotraukų nerodo...pabandysiu kitaip įkelti:

user posted image

user posted image

user posted image

Faina idėja thumbup.gif Ragana_, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 04 23, 13:31)
Faina idėja thumbup.gif Ragana_, ačiū 4u.gif

kad tik naudinga jums butu mirksiukas.gif tokius grozius cia kuriat wub.gif labai patinka ikisti man cia nosi ir akytes pavarvinti wub.gif labai daug kruopstumo reikalaujantys darbeliai unsure.gif as taip nesugebeciau doh.gif
Sekmes darbukuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ei, kur visos dingot? g.gif
aš tai negaliu knyga dovanota atsidžiaugt clap.gif
Monique, ko nepasigiri ką gavai, ar patiko?
visos turbūt jau darbelius kepa su naujom priemonėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 23, 13:12)
ei, kur visos dingot?  g.gif
aš tai negaliu knyga dovanota atsidžiaugt  clap.gif
visos turbūt jau darbelius kepa su naujom priemonėm  g.gif

as jau 3 dienas is eiles ant roliku po parka varau stumdama abu vaikucius...oras toks pavasariskas, foto siandien pridariau.
--man irgi keista kad niekas daugiau nerodo savo lobio. Sanrita lyg zadejo pasirodyt kol dar neispokavo visiskai ir skerdziai zeme prapuole...Monique irgi dingo. Greit pasirodykit panos o tai pagalvosiu kad nepatiko jum prekes ar ko pykstat.
--Ta knyga man sentimentali kadangi buvo pirma kuria pirkau dar nieko nezinojus apie SB...tik pradejau dometis tuo tarpu.
Atsakyti
aš tai kątik supakavau Arminux'o lobį karsta.gif vos radau dėžę, kad tilptų tas pjaustiklis doh.gif Monique tai šiandien gavo turtą, gal iš tos laimės prie kompo negali pribėgti lotuliukas.gif
o knyga tikrai labai faina, mano kolegė net kelis lapus kopijavosi, gėlytes darysis smile.gif
Atsakyti
tikrai blush2.gif , visos isgaravo kaip spiritas kamparinis lotuliukas.gif lotuliukas.gif (mano bobutes citata biggrin.gif ), o as tai siandien visa diena siuvau blink.gif , vel darzeliui paslauga darau, prisireike pora sijonu doh.gif tai vadove flirt.gif hihihi.gif grazia as ir neatsisakiau doh.gif , nu bet jau pasiuvau ir naujos nuotraukos dairausi ax.gif mastau.gif
Atsakyti
As tai seminarui ruosiuosi (penktadieni), net ner kada dorai pasidziaugt naujom SB priemonem - vaikai su skylamusiais tik darbuojas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 23 balandžio 2008 - 21:39
o kaip daznai tau tenka pakalbeti lietuviskai, nes tavo seimoje kaip supratau lietuviskai nekalbama?

Mano vyresne sese gyvena cia JAV, tai su ja daznokai pasikalbu telefonu, bet tarp musu lietuviska kalba tai "netyri" o "pasiukslinta" su amerikoniskais issireiskimais ax.gif . Tevas LT gyvena...mama dar nenustacius gyvenamos vietos "blaskosi" (ilga istorija i kuria nelysiu dabar).
Su vaikais bandau kalbet lietuviskai jei nera MB aplink. Tai darau ne del to kad jis pyktu ar ka, bet man paciai nesmagu kada visi buname kartu norisi jausti seimos unija, o dabar as lietuviskai, vyras arabiskai, ir nieko nesuprantam ka kitas kalba su vaikais. Musu abieju kultura, auklejimas ir yprociai ir tai mus labai skiria ir karts nuo karto pasireiskia, o taip atsiskyrus i savas kalbas kartu budami su vaikais jauciu mus dar labiau atskirtu i skirtingas "partijas". Todel budami kartu, kalbame angliskai su vaikais....Kiekvienas daro savaip, kaip ju seimai geriau mirksiukas.gif (ilgas atsakymas i trumpa klausima biggrin.gif )
o as tai siandien visa diena siuvau blink.gif , vel darzeliui paslauga darau, prisireike pora sijonu doh.gif tai vadove flirt.gif hihihi.gif grazia as ir neatsisakiau doh.gif , nu bet jau pasiuvau ir naujos nuotraukos dairausi ax.gif mastau.gif

Nu tu tikrai kaip "darbinis arklys" tam darzeliui biggrin.gif Gal pasakyk kad tavo naujas hobis tau nebepalieka tiek laiko siuvimui...sakyk naujus prioritetus dabar turi tongue.gif

ziogus tik girdziu...gal kas atsitiko su siuntiniais (Sanrita), gal sulamdyta kas?...labai spalvuota fantazija turiu tai greit prisistatykit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 24 balandžio 2008 - 05:16
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 24, 06:13)
Mano vyresne sese gyvena cia JAV, tai su ja daznokai pasikalbu telefonu, bet tarp musu lietuviska kalba tai "netyri" o "pasiukslinta" su amerikoniskais issireiskimais  ax.gif . Tevas LT gyvena...mama dar nenustacius gyvenamos vietos "blaskosi" (ilga istorija i kuria nelysiu dabar).
Su vaikais bandau kalbet lietuviskai jei nera MB aplink. Tai darau ne del to kad jis pyktu ar ka, bet man paciai nesmagu kada visi buname kartu norisi jausti seimos unija, o dabar as lietuviskai, vyras arabiskai, ir nieko nesuprantam ka kitas kalba su vaikais. Musu abieju kultura, auklejimas ir yprociai ir tai mus labai skiria ir karts nuo karto pasireiskia, o taip atsiskyrus i savas kalbas kartu budami su vaikais jauciu mus dar labiau atskirtu i skirtingas "partijas". Todel budami kartu, kalbame angliskai su vaikais....Kiekvienas daro savaip, kaip ju seimai geriau  mirksiukas.gif (ilgas atsakymas i trumpa klausima  biggrin.gif )
kokia jusu idomi seima wub.gif ta prasme kaip turetu buti idomu gyventi skirtingos kulturos skirtingos kalbos, bet gi vel, tu  Amerikoje ten daug tokiu poru, as tai atsimenu artra diena po gimdymo i mano palata iejo tokia moteris, man visai nepazystama, pasirodo ji lietuve, kaip savanore dirba kartais ligonineje, tai kaip dabar atsimenu, kaip ji man patarimus dalino, vienas is pirmuju patarimu  buvo tai kad pirma ismokinti savo dukra lietuviskai, o paskui tik angliska, nes sake kitaip taip ir nemokes normaliai "r" raides istarti, tai mano drauges dukrai taip ir yra, jie namie lietuviskai kalba, nes abu tevai lietuviai, bet dukra tai kai buvo cia paskutini karta tai taip jai sunkiai sekasi kalbeti ir tokia juokingai skambanti kalba, o mano gukra vis lakstydavo pas mane ir klausdavo ka ji pasake  lotuliukas.gif nu ir as truputi prirasiau  blush2.gif

Nu tu tikrai kaip "darbinis arklys" tam darzeliui biggrin.gif Gal pasakyk kad tavo naujas hobis tau nebepalieka tiek laiko siuvimui...sakyk naujus prioritetus dabar turi tongue.gif
jooooreiktu susimastyti, net MB vakar nustebo gryzes po darabo namo ir nerades manes popieriuose apsikasusios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ziogus tik girdziu...gal kas atsitiko su siuntiniais (Sanrita), gal sulamdyta kas?...labai spalvuota fantazija turiu tai greit prisistatykit ax.gif

tai sanrita jau senokai neprisijungus buvo g.gif gal koks kompas uzluzo, ar koks internetas dinges, man anksciau taip budavo, bet pakeitem kompanija ir dabar kol kas viskas thumbup.gif
kad kas rimto nebutu nutike g.gif
Atsakyti