Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

Kristi 13, labai gražu........ thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 21, 22:53)
LINUTUKO nuotykiai su stampukais tai  lotuliukas.gif ieskot skaidria raide tai cia kaip linze ant zemes nukrituse...tikuosi suniuko neturi, o tai galbut tas pirma taves rastu  essen.gif

neeee namie auginu tik dvikojus gyvunus lotuliukas.gif

O as padariau man labai miela puslapi, bet kadangi labai daug zurnalu reikalauja spaudai nematytu darbeliu turiu nerodyt. Vakar su MB sia tema kalbejom: ar man ...........

manau labai sveikintina, kai yra tokios galimybes (uzsidirbti is hobio), tik buk atsargi nes tai balansavimas tarp hobio ir darbo, hobis gali pavirsti darbu, o tai nevisada jau buna fan, bet visumoje tai manau labai gera galimybe tobuleti ir suprasti savo galimybes
QUOTE(IF... @ 2008 04 21, 23:01)
Manau uzsidirbt is savo hobio tikrai nenusikaltimas, o del to kad turesi tenkint kazkieno uzsakymus taip jau yra, kas moka, tas diktuoja salygas.

Na o CIA mano lobis

grazus lobis, nuotraukose dar graziau atrodo nei gyvai mirksiukas.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 04 22, 07:32)
Ir aš noriu tave Linutuke pagirti. Man labai mielas darbelis. thumbup.gif
Papildyta:
Na dėl kaifo tu teisi. Nesinori nei tvarkytis nei valgyti nei miegoti lotuliukas.gif . Atsikeli su ta mintimi kaip būtų galima gražiau paskrapinti ir eini miegoti vis dar su ta pačia mintimi. Na šitaip sergu jau apie du mėnesius kai atradau šį puslapiuką.

nu va kokia zaraza laksto sioje temoje, visos serga lotuliukas.gif

QUOTE(remini @ 2008 04 22, 07:35)
Labas rytas  4u.gif
visų pirma noriu pagirti LINUTUKE  labai gražus darbelis  ir tikrai jokių raidelių klaidų nepastebėjau net  lotuliukas.gif
o šiandien jau skelbsiu paiešką mūsų siuntinuko  doh.gif LINUTUKAS parašė telefoną, tai bandysiu ieškoti  ax.gif
man jau košmarai sapnuojasi,

aciu uz liaupses, sveika prisijungus i nepastabiuju kluba mirksiukas.gif (kalbu apie raide "a") ir sekmes siuntinuko paieskose blink.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 04 22, 08:21)
Na dar keleta savo mini albumuko puslapiukų įdėsiu:

thumbup.gif darbelis, man tas 10 men wub.gif ,
Atsakyti
VALIO thumbup.gif PASKAMBINO !!! UŽ PUSVALANDŽIO SIUNTINUKAS BUS PAS MANE !!!

kai tik pamačiau skambintojo numeriuką, vos širdis nesustojo lotuliukas.gif
Papildyta:
nu va iš tos laimės, tai net pamiršau Kristi pagirti blush2.gif
labai labai gražu wub.gif man ypač 10 mėnuo patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 22, 09:38)
VALIO  thumbup.gif PASKAMBINO !!! UŽ PUSVALANDŽIO SIUNTINUKAS BUS PAS MANE !!!

kai tik pamačiau skambintojo numeriuką, vos širdis nesustojo  lotuliukas.gif

nu dabar visos su palengvejimu galesim atsipusti karsta.gif , o tai gasdina tos siuntu tarnybos blink.gif ,

o Sanrita, tai dingo kaip i vandeni, tikriausiai skrepina su naujais lobiais lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,
Atsakyti
Kristi, tikrai grazu, man tai labai patiko 11 men apsiuvinejimas - idomi ideja thumbup.gif

Remini, smagu, kad nepasimete jusu siuntinukas, dar keli laimingi zmogeliukai siandien bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 22, 07:21)
Na dar keleta savo mini albumuko puslapiukų įdėsiu:

labai grazu thumbup.gif
tik 9 menesi tas baltas krasciukas atrodo atsipalaidaves.. ar cia ideja tokia ar neprilipo gerai?
10 men labai grazus karpiniai ant nuotraukos, super atrodo, tik gal buciau virsuj truputi didesni padarius, kad uzsimaskuotu masinos ratas blush2.gif bet man per daug tu bantuku, gal butu uzteke tik apacioj arba mazesnius juos daryciau
11 men idomiai apsiuvinetas nuotraukos kampukas, tik vel kaspinukas dvigubas ir gal buciau vos vos daugiau patraukus virsutines gelytes i desine, kad nesiliestu prie plaukuciu ax.gif
bet siaip labai grazu mirksiukas.gif

Atsakyti
Irmulia, Arminux ir Monique atsiliepkit ploja.gif
kaip dalinsimės? parašykit, kaip jum patogiau pasiimti. nes dabar laikau darbe siuntinuką ax.gif kolegės juokėsi iš manęs kaip tekina bėgau pasiimti clap.gif
bet jau pripakuota karsta.gif dar vis kasuosi dėžėj...
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai gera žinia..........labai noriu viską pamatyt......... smile.gif
Remini, parašiau tau žinutę į AŽ
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 22, 09:31)
Irmulia, Arminux ir Monique atsiliepkit  ploja.gif
kaip dalinsimės? parašykit, kaip jum patogiau pasiimti. nes dabar laikau darbe siuntinuką  ax.gif kolegės juokėsi iš manęs kaip tekina bėgau pasiimti  clap.gif
bet jau pripakuota  karsta.gif dar vis kasuosi dėžėj...

vai vai clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif pagaliau clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif ir mūsiškiai turtai atkeliavo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif tiesiog negaliu susilaikyti nuo tokių užplūdusių emocijų blush2.gif tongue.gif lekiu rašyti až remini ploja.gif
Atsakyti
Valiooopagaliau paskutinis siuntinys pasirode tai imanoma visko prisigalvot per ta laikotarpy. Smagu, dar lobio bus matyt jum.
irmulia tik uzmirsau tau pasakyt kad metaliniu kojyciu neradau, bet pripirkau visokiu metaliniu "galiuku" kiek tik turejo. Kojytes reiketu spec is interneto uzsakyt o kur buvau tryse pardese tai tik viena tokius metalinius komponentu isvis pardavinejo. Dekpazui drozinetus ornamentus nupirkau nors neprasei...nezinau ar ju LT buna, bet cia ju labai daug buvo
Sanrita nerodo lobiu kaddangi bijo kad jus prisistatysit is jos supirkt lotuliukas.gif 4u.gif
LINUTUK ar radai raide? pamenu ka sakei kad tu uzemus visa kambary...gal pasiulyk TB persikelti i didesni buta kad kambary del SB turetum lotuliukas.gif . blush2.gif prisipazint, bet man seimos planavimas apsiribojo del dvieju vaiku pagrinde del to kad jei 3 turetume tai reiketu uzleisti savo SB kambary schmoll.gif
kristi thumbup.gif darbelis...man 10 men mieliausias (ypac tie raityti dizainai kamuciuose), bet tie 4 kaspinukai, ar ju dydis ar ryskesne spalva...kazkaip er daug pasireiskia.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 22, 13:28)
Valiooopagaliau paskutinis siuntinys pasirode  tai imanoma visko prisigalvot per ta laikotarpy. Smagu, dar lobio bus matyt jum.
irmulia tik uzmirsau tau pasakyt kad metaliniu kojyciu neradau, bet pripirkau visokiu metaliniu "galiuku" kiek tik turejo. Kojytes reiketu spec is interneto uzsakyt o kur buvau tryse pardese tai tik viena tokius metalinius komponentu isvis pardavinejo.  Dekpazui drozinetus ornamentus nupirkau nors neprasei...nezinau ar ju LT buna, bet cia ju labai daug buvo

taip ir supratau, kad kojyčių nebus, pasirodo nėra taip paprasta jas gauti nieko mirksiukas.gif , kažką sugalvosiu, iš kur jų gauti biggrin.gif arba pati pradėsiu jas lieti lotuliukas.gif užtad panos, kokį lobį vakar taip netikėtai nusičiupau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif su kojytėmis ir rankenėlėmis - žodžiu, manau, kad tai man didžiausias stebuklas wub.gif wub.gif wub.gif po to, kad sulaukėm siuntinukų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 balandžio 2008 - 16:05
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 22, 14:28)
LINUTUK ar radai raide? pamenu ka sakei kad tu uzemus visa kambary...gal pasiulyk TB persikelti i didesni buta kad kambary del SB turetum  lotuliukas.gifblush2.gif prisipazint, bet man seimos planavimas apsiribojo del dvieju vaiku pagrinde del to kad jei 3 turetume tai reiketu uzleisti savo SB kambary schmoll.gif

neeee verysad.gif , visa ryta keliais prasliauziojau, matyt kaskur toli nusokavo ta "i" raidele, kad ja kur doh.gif

jooooo MB irgi vis pakalba apie trecia vaika, bet as tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , nes manau kad reiktu didesnio buto jau dabar su dviem dukrom gyvenant, o jai dar trecias doh.gif o jis skaito kad 3 vaikai gali augti vienama kambaryje doh.gif , jo manymu nieko baisaus blink.gif (ba jis taip augo ir tipo uzaugo ir viskas ok, nors as kaip pasiziuriu i jo broliuka ir sesute, tai nepasakyciau kad ten pas juos viskas ok schmoll.gif ), tai su tokia jo politika dziaugiuosi kad 3 kambariu bute gyvenam, o jai kas as ji galiu i svetaine iskraustyti lotuliukas.gif

nu pabandziau naujai pafotkinti savo kurinuka blush2.gif , bet cia jau nedesiu, ba nuotraukos vistiek nesigavo geresnes kaip tikejausi, tai jai dar kas smalsaus tai detaliasnis vaizdelis mano parase
Atsakyti