Linutuke, grazu O tos raideles, begedes... Esu ir as kliurku pridirbus: vienam darbe praleidau raide, kitam atspausdinau paskutyny zody mazesniu sriftu, nei visa teksta Bet as netaisau... Klaidos, gali buti linksmos
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 21, 20:34)
nu prisistatau su naujuoju darbeliu , kol sumeistravau tai ir vakaras atkeliavo, nuotrauka visai prastai ziurisi , bet neiskenciau iki rytojaus vakaro nepasigyrus , detaliau pafotkinsiu rytoj diena, gal geresni vaizdeliai gausis
Linutuk, nerealiai grazu
Na va kaip suoliais tobuleji, tuoj busi SB profe
aciu merginos uz liaupses, iki profes tai man tikrai toli, bet turiu pasakytis tikras kaifas taip krapstytis , nei valgyti nereikia, nei miegoti neiciau, jai tik kur kitam kambary galeciau darbuotis. net nepikta kad nelabai dar ir gaunasi, panasiai jauciuosiu kaip kokia knyga i rankas pakliuna, tai kol neperskaitau tai nei as valgau, nei seimai padarau, MB visada sako "gerai kad tu tas knygas per 30 valandu perskaitai, o tai vaikai ismirtu, namai sugriutu, o tu nepastebetum"
rytoj pabandysiu graziau ir detaliau nufotkinti (jaigu kas matysis ), busiu pasiruosus ir kritikos truputi gauti
rytoj pabandysiu graziau ir detaliau nufotkinti (jaigu kas matysis ), busiu pasiruosus ir kritikos truputi gauti
LINUTUKO nuotykiai su stampukais tai ieskot skaidria raide tai cia kaip linze ant zemes nukrituse...tikuosi suniuko neturi, o tai galbut tas pirma taves rastu
O as padariau man labai miela puslapi, bet kadangi labai daug zurnalu reikalauja spaudai nematytu darbeliu turiu nerodyt. Vakar su MB sia tema kalbejom: ar man bandyt puslapius daryt pagal zurnalu nustatymus ir bandyt uzsidirbt SB islaidom, ar man nepaisyt ir darbuotis toliau taip kaip as noriu ir dalintis viskuo su SB bendruomene, galerijose ir forumuose.
Zurnalai visada dirba 6 men i prieki, tai dabar priimineja Holovyno temas ir rudenio bendrai (Spalio men zurnalam). Man cia nauja teritorija: kurt puslapius su ideja kad turesiu priduot spaudai--daug aukstesniu standartu turiu is saves reikalauti. Tai gerai viena puse tam kad detaliskiau, kokybiskiau dirbu, o blogai tame kad kartais stabdo "laisva" kurybiskuma...va tokio puslapio kaip tas fobiju mano piestas "Sauksmas" Munch'o, arba tas kur krepsini MB su suneliu zaide niekad negaleciau priduot kadangi ne toks kokybiskas, nors man miela tokius daryt karts nuo karto. Bet jei galeciau kazkiek uzsidirbt tai gal duos iniciatyva? sakiau kad sau leisiu pirkti foto aparatura tik su tuo ka uzsidirbsiu SB.
O as padariau man labai miela puslapi, bet kadangi labai daug zurnalu reikalauja spaudai nematytu darbeliu turiu nerodyt. Vakar su MB sia tema kalbejom: ar man bandyt puslapius daryt pagal zurnalu nustatymus ir bandyt uzsidirbt SB islaidom, ar man nepaisyt ir darbuotis toliau taip kaip as noriu ir dalintis viskuo su SB bendruomene, galerijose ir forumuose.
Zurnalai visada dirba 6 men i prieki, tai dabar priimineja Holovyno temas ir rudenio bendrai (Spalio men zurnalam). Man cia nauja teritorija: kurt puslapius su ideja kad turesiu priduot spaudai--daug aukstesniu standartu turiu is saves reikalauti. Tai gerai viena puse tam kad detaliskiau, kokybiskiau dirbu, o blogai tame kad kartais stabdo "laisva" kurybiskuma...va tokio puslapio kaip tas fobiju mano piestas "Sauksmas" Munch'o, arba tas kur krepsini MB su suneliu zaide niekad negaleciau priduot kadangi ne toks kokybiskas, nors man miela tokius daryt karts nuo karto. Bet jei galeciau kazkiek uzsidirbt tai gal duos iniciatyva? sakiau kad sau leisiu pirkti foto aparatura tik su tuo ka uzsidirbsiu SB.
cia priminsiu IF albumas...30 x 30 cm su popiriaus ir lipduku rinkinuku...(IF tikiuosi nesupyksi kad ikeliau)...tu savo albumo foto irgi pristatyt prie kito lobio
teisingai, teisingai pasakyta...
justess: klausei kaip valyt pigment ir kitus rasalus nuo stampuku. Tuos akrilinius as nuplaunu su laseliu sampuno ir vandeniu ir padedu kad isdziutu...su vaikiskom slapiom servetelem irgi valau, bet kartais palieka tokius pukiukus kurie labiau limpa ant akriliniu/skaidriu negu ant raudonu guminiu.
o del to kad turesi tenkint kazkieno uzsakymus taip jau yra, kas moka, tas diktuoja salygas.
teisingai, teisingai pasakyta...
justess: klausei kaip valyt pigment ir kitus rasalus nuo stampuku. Tuos akrilinius as nuplaunu su laseliu sampuno ir vandeniu ir padedu kad isdziutu...su vaikiskom slapiom servetelem irgi valau, bet kartais palieka tokius pukiukus kurie labiau limpa ant akriliniu/skaidriu negu ant raudonu guminiu.
Oi kaip smagu, kad siuntinys jau Lietuvoje........
Bet turbūt aš paskutinė apie jį suzinau...........
Bet iš niekur jokios žinutės negaunu, kaip kur ir kada man jį pasiimti, ar kas pristatyti turi, nieko nesuprantu..........net kur teirautis apie tą siuntinuką......
Bet iš niekur jokios žinutės negaunu, kaip kur ir kada man jį pasiimti, ar kas pristatyti turi, nieko nesuprantu..........net kur teirautis apie tą siuntinuką......
QUOTE(Arminux @ 2008 04 21, 15:58)
Oi kaip smagu, kad siuntinys jau Lietuvoje........
remini dar vienintele negavo o ten jus 4 sutalpintos...sake rytoj jau rimtai klausines kur jis?
Ir aš noriu tave Linutuke pagirti. Man labai mielas darbelis.
Papildyta:
Na dėl kaifo tu teisi. Nesinori nei tvarkytis nei valgyti nei miegoti . Atsikeli su ta mintimi kaip būtų galima gražiau paskrapinti ir eini miegoti vis dar su ta pačia mintimi. Na šitaip sergu jau apie du mėnesius kai atradau šį puslapiuką.
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 21, 22:40)
bet turiu pasakytis tikras kaifas taip krapstytis , nei valgyti nereikia, nei miegoti neiciau, jai tik kur kitam kambary galeciau darbuotis. net nepikta kad nelabai dar ir gaunasi, panasiai jauciuosiu kaip kokia knyga i rankas pakliuna, tai kol neperskaitau tai nei as valgau, nei seimai padarau, MB visada sako "gerai kad tu tas knygas per 30 valandu perskaitai, o tai vaikai ismirtu, namai sugriutu, o tu nepastebetum"
Na dėl kaifo tu teisi. Nesinori nei tvarkytis nei valgyti nei miegoti . Atsikeli su ta mintimi kaip būtų galima gražiau paskrapinti ir eini miegoti vis dar su ta pačia mintimi. Na šitaip sergu jau apie du mėnesius kai atradau šį puslapiuką.
Labas rytas
visų pirma noriu pagirti LINUTUKE labai gražus darbelis ir tikrai jokių raidelių klaidų nepastebėjau net
o šiandien jau skelbsiu paiešką mūsų siuntinuko LINUTUKAS parašė telefoną, tai bandysiu ieškoti
man jau košmarai sapnuojasi, dėl to siuntinio ramiai miegot nebegaliu o vakar kaip tyčia dar ir telefonas nuduso į pavakarę na tikėkimės pagausim kur bebūtų ažklydęs
visų pirma noriu pagirti LINUTUKE labai gražus darbelis ir tikrai jokių raidelių klaidų nepastebėjau net
o šiandien jau skelbsiu paiešką mūsų siuntinuko LINUTUKAS parašė telefoną, tai bandysiu ieškoti
man jau košmarai sapnuojasi, dėl to siuntinio ramiai miegot nebegaliu o vakar kaip tyčia dar ir telefonas nuduso į pavakarę na tikėkimės pagausim kur bebūtų ažklydęs
QUOTE(IF... @ 2008 04 21, 23:01)
Manau uzsidirbt is savo hobio tikrai nenusikaltimas, o del to kad turesi tenkint kazkieno uzsakymus taip jau yra, kas moka, tas diktuoja salygas.
Na aš irgi pritariu
IF puikios prekės. Dabar lauksiu darbelių padarytų su šiomis prekėmis
Papildyta:
[quote=remini,2008 04 22, 07:35]Labas rytas
remini laikykis
Na dar keleta savo mini albumuko puslapiukų įdėsiu: