Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

Linutuke, grazu thumbup.gif O tos raideles, begedes... Esu ir as kliurku pridirbus: vienam darbe praleidau raide, kitam atspausdinau paskutyny zody mazesniu sriftu, nei visa teksta lotuliukas.gif Bet as netaisau... Klaidos, gali buti linksmos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 21, 20:34)
nu prisistatau su naujuoju darbeliu  blush2.gif , kol sumeistravau tai ir vakaras atkeliavo, nuotrauka visai prastai ziurisi  blush2.gif , bet neiskenciau iki rytojaus vakaro nepasigyrus  tongue.gif , detaliau pafotkinsiu rytoj diena, gal geresni vaizdeliai gausis

Linutuk, nerealiai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Na va kaip suoliais tobuleji, tuoj busi SB profe rolleyes.gif
Atsakyti
aciu merginos uz liaupses, iki profes tai man tikrai toli, bet turiu pasakytis tikras kaifas taip krapstytis wub.gif , nei valgyti nereikia, nei miegoti neiciau, jai tik kur kitam kambary galeciau darbuotis. net nepikta kad nelabai dar ir gaunasi, panasiai jauciuosiu kaip kokia knyga i rankas pakliuna, tai kol neperskaitau tai nei as valgau, nei seimai padarau, MB visada sako "gerai kad tu tas knygas per 30 valandu perskaitai, o tai vaikai ismirtu, namai sugriutu, o tu nepastebetum" lotuliukas.gif

rytoj pabandysiu graziau ir detaliau nufotkinti (jaigu kas matysis doh.gif ), busiu pasiruosus ir kritikos truputi gauti blush2.gif
Atsakyti
LINUTUKO nuotykiai su stampukais tai lotuliukas.gif ieskot skaidria raide tai cia kaip linze ant zemes nukrituse...tikuosi suniuko neturi, o tai galbut tas pirma taves rastu essen.gif

O as padariau man labai miela puslapi, bet kadangi labai daug zurnalu reikalauja spaudai nematytu darbeliu turiu nerodyt. Vakar su MB sia tema kalbejom: ar man bandyt puslapius daryt pagal zurnalu nustatymus ir bandyt uzsidirbt SB islaidom, ar man nepaisyt ir darbuotis toliau taip kaip as noriu ir dalintis viskuo su SB bendruomene, galerijose ir forumuose.
Zurnalai visada dirba 6 men i prieki, tai dabar priimineja Holovyno temas ir rudenio bendrai (Spalio men zurnalam). Man cia nauja teritorija: kurt puslapius su ideja kad turesiu priduot spaudai--daug aukstesniu standartu turiu is saves reikalauti. Tai gerai viena puse tam kad detaliskiau, kokybiskiau dirbu, o blogai tame kad kartais stabdo "laisva" kurybiskuma...va tokio puslapio kaip tas fobiju mano piestas "Sauksmas" Munch'o, arba tas kur krepsini MB su suneliu zaide niekad negaleciau priduot kadangi ne toks kokybiskas, nors man miela tokius daryt karts nuo karto. Bet jei galeciau kazkiek uzsidirbt tai gal duos iniciatyva? g.gif sakiau kad sau leisiu pirkti foto aparatura tik su tuo ka uzsidirbsiu SB.
Atsakyti
Manau uzsidirbt is savo hobio tikrai nenusikaltimas, o del to kad turesi tenkint kazkieno uzsakymus taip jau yra, kas moka, tas diktuoja salygas.

Na o CIA mano lobis wub.gif kam idomu rolleyes.gif

Tik va grazuji albuma pamirsau nufotografuot, paslepiau nuo vaiku rolleyes.gif ir pati pamirsau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 21 balandžio 2008 - 22:03
cia priminsiu IF albumas...30 x 30 cm su popiriaus ir lipduku rinkinuku...(IF tikiuosi nesupyksi kad ikeliau)...tu savo albumo foto irgi pristatyt prie kito lobio 4u.gif
user posted image

user posted image
o del to kad turesi tenkint kazkieno uzsakymus taip jau yra, kas moka, tas diktuoja salygas.

teisingai, teisingai pasakyta... smile.gif
justess: klausei kaip valyt pigment ir kitus rasalus nuo stampuku. Tuos akrilinius as nuplaunu su laseliu sampuno ir vandeniu ir padedu kad isdziutu...su vaikiskom slapiom servetelem irgi valau, bet kartais palieka tokius pukiukus kurie labiau limpa ant akriliniu/skaidriu negu ant raudonu guminiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 21 balandžio 2008 - 23:04
Oi kaip smagu, kad siuntinys jau Lietuvoje........
Bet turbūt aš paskutinė apie jį suzinau........... verysad.gif
Bet iš niekur jokios žinutės negaunu, kaip kur ir kada man jį pasiimti, ar kas pristatyti turi, nieko nesuprantu..........net kur teirautis apie tą siuntinuką...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 04 21, 15:58)
Oi kaip smagu, kad siuntinys jau Lietuvoje........
Bet turbūt aš paskutinė apie jį suzinau........... verysad.gif
Bet iš niekur jokios žinutės negaunu, kaip kur ir kada man jį pasiimti, ar kas pristatyti turi, nieko nesuprantu..........net kur teirautis apie tą siuntinuką...... ax.gif

remini dar vienintele negavo o ten jus 4 sutalpintos...sake rytoj jau rimtai klausines kur jis?
Atsakyti
Ir aš noriu tave Linutuke pagirti. Man labai mielas darbelis. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 21, 22:40)
bet turiu pasakytis tikras kaifas taip krapstytis  wub.gif , nei valgyti nereikia, nei miegoti neiciau, jai tik kur kitam kambary galeciau darbuotis. net nepikta kad nelabai dar ir gaunasi, panasiai jauciuosiu kaip kokia knyga i rankas pakliuna, tai kol neperskaitau tai nei as valgau, nei seimai padarau, MB visada sako "gerai kad tu tas knygas per 30 valandu perskaitai, o tai vaikai ismirtu, namai sugriutu, o tu nepastebetum"  lotuliukas.gif

Na dėl kaifo tu teisi. Nesinori nei tvarkytis nei valgyti nei miegoti lotuliukas.gif . Atsikeli su ta mintimi kaip būtų galima gražiau paskrapinti ir eini miegoti vis dar su ta pačia mintimi. Na šitaip sergu jau apie du mėnesius kai atradau šį puslapiuką.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
visų pirma noriu pagirti LINUTUKE drinks_cheers.gif labai gražus darbelis thumbup.gif ir tikrai jokių raidelių klaidų nepastebėjau net lotuliukas.gif
o šiandien jau skelbsiu paiešką mūsų siuntinuko doh.gif LINUTUKAS parašė telefoną, tai bandysiu ieškoti ax.gif
man jau košmarai sapnuojasi, dėl to siuntinio ramiai miegot nebegaliu doh.gif o vakar kaip tyčia dar ir telefonas nuduso į pavakarę doh.gif doh.gif doh.gif na tikėkimės pagausim kur bebūtų ažklydęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 04 21, 23:01)
Manau uzsidirbt is savo hobio tikrai nenusikaltimas, o del to kad turesi tenkint kazkieno uzsakymus taip jau yra, kas moka, tas diktuoja salygas.

Na aš irgi pritariu

IF puikios prekės. Dabar lauksiu darbelių padarytų su šiomis prekėmis

Papildyta:
[quote=remini,2008 04 22, 07:35]Labas rytas  4u.gif
o šiandien jau skelbsiu paiešką mūsų siuntinuko  doh.gif LINUTUKAS parašė telefoną, tai bandysiu ieškoti  ax.gif
man jau košmarai sapnuojasi, dėl to siuntinio ramiai miegot nebegaliu  doh.gif o vakar kaip tyčia dar ir telefonas nuduso į pavakarę  doh.gif  doh.gif  doh.gif na tikėkimės pagausim kur bebūtų ažklydęs  lotuliukas.gif

remini laikykis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 22 balandžio 2008 - 06:41
Na dar keleta savo mini albumuko puslapiukų įdėsiu:

user posted image

user posted image

user posted image

blush2.gif blush2.gif
Atsakyti