LINUTUKE šiandien vėl parašiau elektroninį laišką TAVO RANKDARBIAMS tačiau vėl neišsisiuntė erorą meta ir viskas. Jei neišeis teks skambinti telefonu .
Matyt esu tokia tundra, kad nemoku net laiško nusiusti.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 20, 23:51)
nu gal ir yra tame tiesos, bet mano astuonmete tai jau tikriausiai sugadinta, turi tokia mokytoja kuri labai visus i sablona ikisus, o mano dukra labai paklusni ir klauso kiekvieno jos zodzio ir taip aklai , teko matyti keleta situaciju mokykloje, kaip mokytoja komentavo kai kuriu vaiku piesinius, tai man , ir tik todel kad nupiese ne ta spalva kuria mokytojos manymu reiktu nupiesti , o jaunesnioji namo dukra tai visai kartais juokas is jos ima, piesia piesia ka nors ir tik ziuriu jau skraido visi piestukai ir popieriai i salis, tada nubega kur nors, paspardo siena (taip nervus islieja) paklausta kas atsitiko paaiskina kad kas nors nupiesti nepavyko
o as tai man rodos kaip mano vyresnioji dukra, daug ka moku, bet tikrai galliu pasakyti kad ne is dusios tai yra, as esu darbinis arkliukas, man kaskas turi pasakyti konkreciai kaip ir ka padaryti tada man viskas ok gaunasi, o kaip reikia paciai sugalvoti, tai tik kartais ok gaunasi
o as tai man rodos kaip mano vyresnioji dukra, daug ka moku, bet tikrai galliu pasakyti kad ne is dusios tai yra, as esu darbinis arkliukas, man kaskas turi pasakyti konkreciai kaip ir ka padaryti tada man viskas ok gaunasi, o kaip reikia paciai sugalvoti, tai tik kartais ok gaunasi
Jo...mokykloje jeigu mokytojos bara kad dangus butinai turi but melynas, ar nurodo kokiom spalvom spalvuot tai visa tai zlugdo vaiko pasitikejima savimi...o vaikai labai nori patenkinti autoriteta. Uztai as interviu daviau net 7 pradinuku mokyklas kur sia vasara Mariukas mokysis, kad rasti tokias mokytojas kurios ugdo vaikam kurybiskuma...radau
O tu nenuvertink savo sugebejimu. SB pagrindus imanoma ismokti ziuredama i kitu darbelius bet nepasyviai ziuredama o klausinet saves:"kodel man sis patinka?, ir dar svarbiau...kodel man sis nepatinka?" Mes visos nuo kazkur turejome pradeti. Prisimenu kaip dariau pirma darbeli tai tiek strioko kad ne ten kur uzklijuosiu, ne tiesiai...taip letai darbavausi. Bet dairiausi forumuose, zurnaluose, knygu nuo A-Z perskaiciau ir atradau sava stiiu.
Dar be to gi turi mus cia, ir tikrai susilauksi ivertinimu ir komentaru is kuriu gali pasimokyt. JAV forumuose kritikos nesulauktum niekad. Ten labai jautriai reguoja ir seka mantra:"jei neturi ka grazaus pasakyt, nesakyk visai". Sis musu forumas tikrai --visai kitoks bendravimas.
Jo menai labai subjektyvus dalykas. As dar mokykloj lietuviu kalbos mokytojai yrodinejau, kad Hemingvejaus "Senis ir jura" ne menas, o kaip atsakyma gavau pasiulyma "geriau tau eiti y debiliuku mokykla" Pavyzdiui atsimeni AVEDA, vienam darbelyje panaudojai paveiksla "Sauksmas", jis man baisus!!! Ne gazdinamaja prasme, bet as ten matau tik teplione....
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 21, 08:13)
LINUTUKE šiandien vėl parašiau elektroninį laišką TAVO RANKDARBIAMS tačiau vėl neišsisiuntė erorą meta ir viskas. Jei neišeis teks skambinti telefonu .
nu zinok pasiziurejau dabar net savo e-male senus jos gautus laisku, adresas tikrai tas pats kaip ir ten parasyta, nesuprantu kodel tau stringa ko gero teks telefonu, as zinoma jau senokai susirasinejau, nu nezinau nezinau
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 21, 08:22)
Jo...mokykloje jeigu mokytojos bara kad dangus butinai turi but melynas, ar nurodo kokiom spalvom spalvuot tai visa tai zlugdo vaiko pasitikejima savimi...o vaikai labai nori patenkinti autoriteta. Uztai as interviu daviau net 7 pradinuku mokyklas kur sia vasara Mariukas mokysis, kad rasti tokias mokytojas kurios ugdo vaikam kurybiskuma...radau
O tu nenuvertink savo sugebejimu. SB pagrindus imanoma ismokti ziuredama i kitu darbelius bet nepasyviai ziuredama o klausinet saves:"kodel man sis patinka?, ir dar svarbiau...kodel man sis nepatinka?" Mes visos nuo kazkur turejome pradeti. Prisimenu kaip dariau pirma darbeli tai tiek strioko kad ne ten kur uzklijuosiu, ne tiesiai...taip letai darbavausi. Bet dairiausi forumuose, zurnaluose, knygu nuo A-Z perskaiciau ir atradau sava stiiu.
Dar be to gi turi mus cia, ir tikrai susilauksi ivertinimu ir komentaru is kuriu gali pasimokyt. JAV forumuose kritikos nesulauktum niekad. Ten labai jautriai reguoja ir seka mantra:"jei neturi ka grazaus pasakyt, nesakyk visai". Sis musu forumas tikrai --visai kitoks bendravimas.
nu tai va ir mokinuosi, vakar visa diena prasedejau tai po neta landziodama tai bandydama kaska delioti tai vienaip padarau, pasiziuriu kaskas ne taip , nelimpa ir vel kaska bandau delioti tada pasiziuriu nete vis svarstydama kodel butent toje vietoja kaska prilipde ar papaise, tada vel kokia mintis atkeliausja ir vel pradedu delioti, nu vienu zodziu as taip visa diena prasedejau MB i vakara uzsuko, paziurejo ir sako " matau sunkokai gaunasi , ar nepaprasciau butu ta kruva popieriu kam nors nunesti ir paprasyti kad uz tave padarytu " o tada apsidaire (musu miegamajame viskas dariau, tai kambario vaizdelis ) ir pareiske "kad pagrindinio dalyko neuzsisakiau - kambario tam reikalui" pagrasinau kad ji iskraustysiu i svetaine gyventi jai dar patrugdys
Ir aš pagaliau pasiėmiau savo siuntinuką
AVEDA, jau kaip tau AČIŪ AČIŪ Labai jau viskas patiko...o dar ir porą žurnaliukų apie SB radau įdėta Na, aš nesu praktikuojanti SB, bet reikės laisvą minutėlę rasti ir kažką sumeistrauti su naujais stebuklais
Mano turtas:
AVEDA, jau kaip tau AČIŪ AČIŪ Labai jau viskas patiko...o dar ir porą žurnaliukų apie SB radau įdėta Na, aš nesu praktikuojanti SB, bet reikės laisvą minutėlę rasti ir kažką sumeistrauti su naujais stebuklais
Mano turtas:
justess, jau matytas tavo lobis man O imeciau SB zurnala kad gal tave irgi sugundinsiu prie musu burio?, nu nors atvirutes padarysi visvien ateik pasirodyt. Tik viena pastebejau kad buciau patarus juoda rasala pigmentini popieriui uzsisakius, o tas Staz On tai neporingiem pavirsiam tik. Bet gal stampavimui rasalo juodo LT rasit?
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 21, 16:27)
justess, jau matytas tavo lobis man O imeciau SB zurnala kad gal tave irgi sugundinsiu prie musu burio?, nu nors atvirutes padarysi visvien ateik pasirodyt. Tik viena pastebejau kad buciau patarus juoda rasala pigmentini popieriui uzsisakius, o tas Staz On tai neporingiem pavirsiam tik. Bet gal stampavimui rasalo juodo LT rasit?
Manau, kad susigundysiu Jau peržiūrėjau viską kokius 3 kartus O juodą rašalą ėmiau specialiai stiklo, metalo paviršiams, nes jau žinau, kur jį panaudosiu Manau, kad rašalų gal ir LT kokių juodų rasiu - gi čia antspaudai irgi naudojami Dar vienas klausimukas (atsiprašau, jei kartosiuos): kuo nuvalyti nuo štampukų tuos paprastus rašalus? Drėgna servetėle?
Justess22 sveikinu sulaukus lobio As ir kai gaunu uzsisakyta siuntyny, kaip mazas vaikas groziuosi, o sy menesy tik viena siuntinuka tik uzsisakiau....
Stampukus valau su vaikiskom servietelem (na uzpakaliuku ), o jei truputy pamirsau greitai nuvalyti, tai truputy su Fairy paplaunu...
Stampukus valau su vaikiskom servietelem (na uzpakaliuku ), o jei truputy pamirsau greitai nuvalyti, tai truputy su Fairy paplaunu...
Vai koks turtas pas Juste atkeliavo jaučiu, sulauksim naujų vėjų darbeliuose
O mūsiškiai siuntinukai matyt kažkur užstrigo
O mūsiškiai siuntinukai matyt kažkur užstrigo
nu prisistatau su naujuoju darbeliu , kol sumeistravau tai ir vakaras atkeliavo, nuotrauka visai prastai ziurisi , bet neiskenciau iki rytojaus vakaro nepasigyrus , detaliau pafotkinsiu rytoj diena, gal geresni vaizdeliai gausis
remini: rytoj jau pradeciau ieskoti siuntinio su visais trimitais...nenukabinkit nosies per daug...turi jis atsirasti juk visi kiti saugiai jus pasieke.
LINUTUK: matai kaip tyliai tu suveikei...sakei kad niekas nesigauna, stumdai tik ant lapo, ir va! jau gatavas darbelis. Mielai atrodo, ir aisku turiu pagirt kad si ta uzrasei o ne tik pavadinima uzdejai. Matau jau ir tuos stampukus panaudojai, tik zody "mazoji", gal man vienai bet raide "a" lygtai atvirksciai uzstampuota
LINUTUK: matai kaip tyliai tu suveikei...sakei kad niekas nesigauna, stumdai tik ant lapo, ir va! jau gatavas darbelis. Mielai atrodo, ir aisku turiu pagirt kad si ta uzrasei o ne tik pavadinima uzdejai. Matau jau ir tuos stampukus panaudojai, tik zody "mazoji", gal man vienai bet raide "a" lygtai atvirksciai uzstampuota
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 21, 21:32)
nu geras, tikrai nemaciau aha atvirksciai , nu bet niekas nei dukra, nei MB nei as nemaciau, nu va reiks dabar galvoti kaip uzmaskuoti
o stumdesi tikrai sunkiai , tai vienaip deliojau tai kitaip, norejau ir tuos brads kus nupirkai panaudoti, bet niekaip per juostele graziai nepraduriau, tada ikomponavau sagutes, nors pradzioja ju net neplanavau siuti
o stampuoti ant juodrascio tai net 4 kartus graziai atspaudziau, o kai reikejo ant svarascio, tai nelabai pasiseke, o dar ir raide atvirksciai
ir be to stabdis esu, jau viena raidele "i" kaskur nusokavo, kadangi reikejo rudai uzrasyti, tai naudojau akrilinius dazus, o jie nenorejo lengvai nuo tu stampuku nusivalyti, tai nuplovus dejau ant serveteles, o bededant pakrypo koja, as visa issikreipiau ir ta servetele ant kurios dejus nusviro, o tos raideles, kad pradejo ant kilimo sokineti kaip kokie kamuoliukai , tai va viena raidele taip nusokavo kad nerandu dabar sakiau nesiurbsiu kambario kol nerasiu, rytoj prasvitus vel sliauziosiu keliais, gal rasiu