QUOTE(AVEDA @ 2008 04 20, 23:39)
kurybingumas ne dievo ar gamtos dovana o manau kad sugebama istreniruoti si sugebejima. Visi vaikai mazi esa labai kurybiski, tikri menininkai. Piesia is sirdies nepaisant ka visuomene sako kaip turi but ar kaip turi atrodyt galutinis rezultatas...problema tame kad mes uzaugam ir prarandam ta sugebejima kurti grynai is jausmu, o lyginam save su kitais.
nu gal ir yra tame tiesos, bet mano astuonmete tai jau tikriausiai sugadinta, turi tokia mokytoja kuri labai visus i sablona ikisus, o mano dukra labai paklusni ir klauso kiekvieno jos zodzio ir taip aklai
, teko matyti keleta situaciju mokykloje, kaip mokytoja komentavo kai kuriu vaiku piesinius, tai man
, ir tik todel kad nupiese ne ta spalva kuria mokytojos manymu reiktu nupiesti
, o jaunesnioji namo dukra tai visai kartais juokas is jos ima, piesia piesia ka nors ir tik ziuriu jau skraido visi piestukai ir popieriai i salis, tada nubega kur nors, paspardo siena (taip nervus islieja) paklausta kas atsitiko paaiskina kad kas nors nupiesti nepavyko
o as tai man rodos kaip mano vyresnioji dukra, daug ka moku, bet tikrai galliu pasakyti kad ne is dusios tai yra, as esu darbinis arkliukas, man kaskas turi pasakyti konkreciai kaip ir ka padaryti tada man viskas ok gaunasi, o kaip reikia paciai sugalvoti, tai tik kartais ok gaunasi