Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

Aš jau čia mirksiukas.gif ir siuntinukas tuoj bus ... Sakė nuo 13 iki 15 val. laukti ...

nu jau turejai gauti, o as jaudinuos kad kazkas atsitiko... g.gif greit prisistatyk 4u.gif
--matau LINUTUKAS skaito...kodel nescrapini?
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 20, 18:48)
nu jau turejai gauti, o as jaudinuos kad kazkas atsitiko... g.gif greit prisistatyk 4u.gif
aha ir as smalsauju  blush2.gif

--matau LINUTUKAS skaito...kodel nescrapini?

skrepinu, bet kadangi as visiskas stabdis doh.gif (jokio kurybingumo, jau ko nedave gamta motule tai jau nedave}, tai vis ilendu pasidairyti po skrepo saitus, nu vien zodziu, jai visai nesusimausiu, ax.gif tai prisistatysiu gal ryt vakare
Atsakyti
Linutuke lauksim pasirodant 4u.gif

Vakar daugmaz pasirasiau teksciuka, siandien truputy padaziau, palauksiu kol nudzius, tada dar padazysiu. Kai vel nudzius ir dar padazysiu lotuliukas.gif Na patiko man zaisti su dazais - pilstais, maisai, ispili viska ir vel is naujo lotuliukas.gif
Atsakyti
Gavau assa.gif sokiai.gif ploja.gif yu.gif yahoo.gif

Aveda, ačiū už dovanėlę aciuks.gif

Koks popieriaus grožis thumbup.gif nai nai nai ...
Gaila, kad knygutę turiu baigti, o tai kaip pulčiau iš naujų gautų prekių ką nors meistraut ...

Labai gražūs albumai bigsmile.gif

Padarysiu nuotraukas, kol dar neišardžiau visko ...

Atsakyti
Vaje, kokios naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laukiu nesulaukiu savo lobių biggrin.gif

Mergaitės, šaunūs siuntinukai jus pasiekė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va ir aš pasiėmiau savo lobį iš Linutukės - pasijutau,kaip vaikas gavęs saldainį - NEREALU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif - popierius super, skylamūšiai lux - vaikai užmatę mano gėrį, prisistatė padėt išpakuot - o paskui supuolę darbavosi - tai kambarys akimirksiu virto popieriaus karpynių kalnu, o aš paėmiau pabandyt štampukus ir rašalą - thumbup.gif
Žodžiu fotoreportažas bus ryt, nes dabar kraunasi fotikas.
Dar kartą ačiū, ačiū AVEDA friends.gif
Tiesa, tas albumas, tai išvis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif ir dar tokio dydžio (maniau jis nedidukas, o čia pasirodo...)
Taigi esu laiminga ir džiaugiuosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
smagu kad gavai Sanrita ir laukiam foto
Atsakyti
skrepinu, bet kadangi as visiskas stabdis doh.gif (jokio kurybingumo, jau ko nedave gamta motule tai jau nedave}

schmoll.gif kurybingumas ne dievo ar gamtos dovana o manau kad sugebama istreniruoti si sugebejima. Visi vaikai mazi esa labai kurybiski, tikri menininkai. Piesia is sirdies nepaisant ka visuomene sako kaip turi but ar kaip turi atrodyt galutinis rezultatas...problema tame kad mes uzaugam ir prarandam ta sugebejima kurti grynai is jausmu, o lyginam save su kitais.
Atsakyti
kaip suprantu beveik visos jau gavo savo siuntinukus? maniškis tik pasiklydo cray.gif na gal šiandien jau atsiras? g.gif jau sulaukt negaliu lotuliukas.gif gal iki mano kaimo kelio neranda? na bet adresą turbūt normaliai užrašei? laišką juk gavau... buvo vieną kart, kai mb siuntinukas iš kinijos kažkur pasiklydo, nes kitaicas kažko nedarašė, tai grybavo siuntinys po visą Lietuvą (Kaune berods buvo nuklydęs), bet kai patys pradėjom ieškoti, tai atrado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 20, 23:37)
kaip suprantu beveik visos jau gavo savo siuntinukus? maniškis tik pasiklydo  cray.gif na gal šiandien jau atsiras?  g.gif jau sulaukt negaliu  lotuliukas.gif gal iki mano kaimo kelio neranda? na bet adresą turbūt normaliai užrašei? laišką juk gavau... buvo vieną kart, kai mb siuntinukas iš kinijos kažkur pasiklydo, nes kitaicas kažko nedarašė, tai grybavo siuntinys po visą Lietuvą (Kaune berods buvo nuklydęs), bet kai patys pradėjom ieškoti, tai atrado  doh.gif

Nu as irgi pergyvenu verysad.gif . Adresas buvo ne tik uzrasytas bet printeriu atspausdintas ir priklijuotas dviejuose dezes pusese su permatoma juosta kad nesudregtu...sancas kad abu adresai nusilupo labai mazi. Tiktai tavo telefono neturejau, tai Linutukas isgelbejo ir man atsiunte tai rastu uzrasiau (gal klydau rasydama ar ne toks man perduotas buvo? ax.gif ) O galbut merginos tau galetu padeti ir is ten kur paskambino jom priduot gal turi ju tel nr kad tiesiogiai paskambint ir su jais issiaiskint kad jau 3 kiti siuntiniai atkeliavo o kur tavasis? Bet manau mes cia perdaug panikuojam. Jie per diena, dvi neisdalina, o gal tuolab kad jei uzmiesty gyveni.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 20, 23:39)
schmoll.gif  kurybingumas ne dievo ar gamtos dovana o manau kad sugebama istreniruoti si sugebejima. Visi vaikai mazi esa labai kurybiski, tikri menininkai. Piesia is sirdies nepaisant ka visuomene sako kaip turi but ar kaip turi atrodyt galutinis rezultatas...problema tame kad mes uzaugam ir prarandam ta sugebejima kurti grynai is jausmu, o lyginam save su kitais.

nu gal ir yra tame tiesos, bet mano astuonmete tai jau tikriausiai sugadinta, turi tokia mokytoja kuri labai visus i sablona ikisus, o mano dukra labai paklusni ir klauso kiekvieno jos zodzio ir taip aklai doh.gif , teko matyti keleta situaciju mokykloje, kaip mokytoja komentavo kai kuriu vaiku piesinius, tai man schmoll.gif , ir tik todel kad nupiese ne ta spalva kuria mokytojos manymu reiktu nupiesti g.gif , o jaunesnioji namo dukra tai visai kartais juokas is jos ima, piesia piesia ka nors ir tik ziuriu jau skraido visi piestukai ir popieriai i salis, tada nubega kur nors, paspardo siena (taip nervus islieja) paklausta kas atsitiko paaiskina kad kas nors nupiesti nepavyko lotuliukas.gif
o as tai man rodos kaip mano vyresnioji dukra, daug ka moku, bet tikrai galliu pasakyti kad ne is dusios tai yra, as esu darbinis arkliukas, man kaskas turi pasakyti konkreciai kaip ir ka padaryti tada man viskas ok gaunasi, o kaip reikia paciai sugalvoti, tai tik kartais ok gaunasi blush2.gif
Atsakyti
na šiandien dar palauksim, o jei neatvež, tai ryt skelbsim visuotinę paiešką lotuliukas.gif
Atsakyti