Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(zirafos sese @ 2008 04 19, 23:20)
lotuliukas.gif  Tai ir man į namus norėjo užnešt, bet vaikas miegojo, skambutis į duris būtų jį prižadinęs, todėl aš išbėgau į lauką pati.  rolleyes.gif

aisku, nu tai geros tau keliones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 19, 23:56)
aisku, nu tai geros tau keliones  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif O tau linkiu, kad tavo mergytės leistų tau susikaupti. wink.gif
Atsakyti
kristi: norejau pakomentuot apie mini albuma, bet cia per "bobu turgu tongue.gif " visi ivertimai nutruko.
Ka norejau pasakyt tai kad man spalvos ir viskas kitkas su ruzavu dadeta labai tinka, bet labiausiai man uzkliuna kad uzrasymai/tie taloneliai/rodykles ir ju astrus galai veida bado. Nesakau kad negali uzrasymai liesti nuotraukos; As netgi uzdedu pavadinima ant pacios nuotraukos ar taip koki pagrazinima, bet bandau niekad nedaryt taip kad liestu veida, ar pagrindini nuotraukos suzeta. O siaip gali liesti nuotrauka tik "tuscia" nuotraukos vieta kaip fona, bet veida, akis schmoll.gif .
O del surisimu jei nera tu zieduku, gali suristi su juostelem gal g.gif .
Atsakyti
AVEDA dėkoju už patarimą jis ateityje tikrai labai man pravers ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 20 balandžio 2008 - 08:13
Na visai pasijutau kvaila. doh.gif Bandžiau užsisakyti prekių iš tavo rankdarbiai elektroniniu laišku ir gavosi šnipštas blink.gif . nemoku verysad.gif gal kas galėtų man padėti blush2.gif ? Anglų kalbos visai nekertu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 20 balandžio 2008 - 08:37
Labas visoms. Penkias dienas prabuvau Vokietijoj konferencijoj, vakar tik grizau, atsidarau supermamas, o cia tokios geros naujienos thumbup.gif . Tikrai tokio grozio nesitikejau. Labai labai laukiu ir as savojo siuntinuko mirksiukas.gif
Atsakyti
As truputy ne y tema.... Kazkada kazkurios (prisimenu kad butent sb temoje) parasiuke buvau suradus, kad daro labai grazias lygtais gipsines vaikiskas raideles.... O dabar neberandu... Atsiliepkit, parasykit y a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 20, 10:54)
As truputy ne y tema.... Kazkada kazkurios (prisimenu kad butent sb temoje) parasiuke buvau suradus, kad daro labai grazias lygtais gipsines vaikiskas raideles.... O dabar neberandu... Atsiliepkit, parasykit y a.z. 4u.gif

man atrodo irmulia ziurek cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 20 balandžio 2008 - 09:58
Aciu Linutuke, tu auksas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 20, 09:36)
Na visai pasijutau kvaila. doh.gif Bandžiau užsisakyti prekių iš tavo rankdarbiai elektroniniu laišku ir gavosi šnipštas blink.gif . nemoku  verysad.gif gal kas galėtų man padėti blush2.gif ? Anglų kalbos visai nekertu.

o kas butent neiseina g.gif nes ten reikia laiska parasyti su kodais ko nori, ar tu nesigaudai tuose didmenininku kataloguose, tu jai parasyk, ji smulkiai tau viska isaiskins, bent jau man isaiskino ax.gif

Tosk
ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuntinys turi mano namuose būti už valandos thumbup.gif
Labai jaudinuosi blink.gif

Matote būčiau jau penktadienį viską čiupinėjus, ale su MB romantišką savaitgalį dviese apturėjom blush2.gif ax.gif Sutarėm mobilius atsijungt. Tai siunta ir nedaėjo laiku ...

QUOTE(kristi13 @ 2008 04 18, 09:36)
Sanrita gal jau baigiai ir susegiai  savo mini albumuką?

13 puslapių padariau. 9 dar liko doh.gif

QUOTE(remini @ 2008 04 18, 09:37)
man kažkaip keistai tas 3 mėnuo iš pradžių pasirodė 

Sutinku su remini.
Man labai patiko viskas, išskyrus 3 mėn. Iš pirmo žvilgsnio net nesupratau kas ir kur ...

QUOTE(AVEDA @ 2008 04 18, 19:59)
Kur Sanrita ir remini...? prisistatykit.

Aš jau čia mirksiukas.gif ir siuntinukas tuoj bus ... Sakė nuo 13 iki 15 val. laukti ...
Jaudinuos - nerealiai blush2.gif
Atsakyti
Sanrita, jėga thumbup.gif Kai rankos nustos kalatotis, nufotkink savo lobius ir mums parodyk! 4u.gif
Atsakyti