Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

Na štai - sudėjau nuotraukytes, užsukit pasižiūrėt. smile.gif
Remini, jeigu kurjeris savaitgalį nedirbs, tai pirmadienį tikrai gausi savo siuntinuką. Tik kelk ragelį - nedaryk kaip aš lotuliukas.gif

O aš rytoj išskrendu į Bavariją pailsėti (nors aš ir taip nedirbu biggrin.gif ), tai nematysiu, kaip jūs čia girsitės ir darbuositės. Na, bet kai grįšiu, rasiu čia visą galeriją naujų darbukų, ane? wink.gif Ir skubėsiu jūsų pasivyti. doh.gif

Gal Vokietijoj pavyks rasti Scrapbooking'o parduotuvę... Nes dabar, kai perverčiau Avedos dovanotą knygą, jau žinau, ko man reikia, ko trūksta darbui. Kai užsakinėjau prekytes, buvau tokia "žalia" - niekaip negalėjau suprasti, nuo ko pradėti, ko reikia! doh.gif Gerai, kad Aveda labai supratingas žmogus - pati savo nuožiūra parinko man popierių... (ir visą kitą blush2.gif )... wub.gif

Sėkmės visoms 4u.gif

P.S. Paslėpiau geležinį segtuką tongue.gif Ar gerai? flirt.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 19 balandžio 2008 - 14:57
Apžiūrėjau LINUTUKO ir ZIRAFOS SESE nuostabios thumbup.gif negaliu atsigėrėti:wub: .Na kodėl LT tokio sb popieriaus negalima gauti cry.gif
Atsakyti
Kristi, na tikrai, kodėl??? Gal Europoj tokio negamina??? g.gif

Beje, tu man priminei vieną dalyką, apie kurį užmiršau gavusi siuntą. doh.gif
Aš buvau susitikusi su "SenasNaujas" - pirkau iš jų prekyčių scrapbookig'ui (beje, labai gražios). Tai pasipasakojau apie mus ir mūsų vargus. biggrin.gif Jie atsakė, kad savo puslapyje surengs apklausą - tad būkit aktyvios, parašykite, kokių prekių mums reikia, jie užsakys! Būtinai užsakys. Apie šį forumą jie net nenutuokia. biggrin.gif Apie mus - juolab. Manau, jeigu nurodysim, ko mums reikia, tai ir gausim. yahoo.gif

Aš dar pagalvojau, atsiklausti Avedos - ar galima jiems nusiųsti tavo blog'o nuorodą? Nes ten tu taip gerai su pavyzdžiais aprašai įrankius ir kt. priemones - jiems bus aiškiau, ką užsakinėti. rolleyes.gif

SenasNaujas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 19 balandžio 2008 - 15:13
Būtų geras dalykas thumbup.gif . Visai neseniai iš senas naujas parduotuvės šį tą parsisiunčiau(puikios prekės) tačiau tai tik smulkmenėlės, norėtūsi kažko daugiau ax.gif .
Na jeigu apie tai prakalbome tavo rankdarbiai parduotuvėje pasirodė naujos prekės. Žadėjau ir iš ten šį tą jau užsisakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 19 balandžio 2008 - 15:27
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 19, 16:25)
Būtų geras dalykas thumbup.gif . Visai neseniai iš senas naujas parduotuvės šį tą parsisiunčiau(puikios prekės) tačiau tai tik smulkmenėlės, norėtūsi kažko daugiau ax.gif .
Na jeigu apie tai prakalbome tavo rankdarbiai parduotuvėje pasirodė naujos prekės. Žadėjau ir iš ten šį tą jau užsisakyti.

thumbup.gif prekytės! Tik visko neišpirkit, palikit ir man, užsisakysiu, kai grįšiu. biggrin.gif
Atsakyti
manau nereikia nusiminti, po truputi sio gerio ir pas mus atsirasdineja, as tai kantriai laukiau siutinuko is Jav, dabar zinosiu kokiu spalvu juosteliu ir visokiu niekuciu pirktis, o jau tavorankdarbiams kad pasipilde blink.gif , jau nuziurejau si ta ir sau ax.gif savoB negaliu sakyti ba bijau kad uz sirdies susiims hihihi.gif rodydamas pirstu i mano turtu kruva lotuliukas.gif
Atsakyti
Vis dar smaginates lotuliukas.gif Apziurejau Linutukes ir Zirafos seses lobiu nuotraukas - nuostabu wub.gif AVEDA tu tikrai is sirdies pasistengei merginoms 4u.gif

Siandien pas mus geresnes nuotaikos. MB mamai geriau, na aisku dar iki pasveikimo dar toli. Bet bent jau galima susikalbeti, pati jau gali atsisesti, truputy pati pavalge. Na nusisnekimas vis dar yra (ji vis apie Kreta kalba...) Kraujo tyrimai geresni, nors norma virsija 15kartu.... Tad mb jau ir pajuokauja. Siandien gavau sms, kad veidrodinis fotikas pataisytas, tad jau vel galiu zaisti su megstamiausiu savo zaislu wub.gif

Vakarop prisesiu prie sb 4u.gif
Atsakyti
Eina sau kokius lobynus gavot, auksas ta Aveda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 19, 17:35)
Siandien pas mus geresnes nuotaikos. MB mamai geriau, na aisku dar iki pasveikimo dar toli. Bet bent jau galima susikalbeti, pati jau gali atsisesti, truputy pati pavalge. Na nusisnekimas vis dar yra (ji vis apie Kreta kalba...) Kraujo tyrimai geresni, nors norma virsija 15kartu.... Tad mb jau ir pajuokauja. Siandien gavau sms, kad veidrodinis fotikas pataisytas, tad jau vel galiu zaisti su megstamiausiu savo zaislu wub.gif

Džiaugiuosi dėl tavęs
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2008 04 19, 18:12)
Eina sau kokius lobynus gavot, auksas ta Aveda wub.gif

Tikra tiesa ok.gif ok.gif ok.gif
Atsakyti
nuostabu kad jum viskas patinka ir tinka. Galit pasidalint mano blogo nuoroda jei noretumet senas/naujas duot ideju ka uzsakyt, OK su manim.
Siandien dirbu.
Idomu kodel dar remini ir sanrita negavo siuntiniu? Nors jie visu neisvezioja po viena diena...nors visus pridaviau ta pacia diena ir i laiva buvo priduodami ta pacia diena. garantuoju jie LT jau, bet uztrunka kurjeris juos priduot.
Kiek supratau kad jum prie duru nepristate? reikejo atsiimt paciom? g.gif
Labai lauksiu nauju darbeliu su naujom prekem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 19, 19:50)
Kiek supratau kad jum prie duru nepristate? reikejo atsiimt paciom? g.gif
Labai lauksiu nauju darbeliu su naujom prekem wub.gif

sekmes darbe mirksiukas.gif , man tai siuntinuka net i namus inese smile.gif ,
as nedarau taip kaip zirafos sese, i skambucius atsiliepineju hihihi.gif

as jau delioju nuotraukytes ir popieriukus blush2.gif , bet vaikai neduoda ramybes, klausineja ir klausineja, o kas cia? o kodel?, o su kuo? ir t.t. ir t.t. lotuliukas.gif sunku susikaupti
Atsakyti
lotuliukas.gif Tai ir man į namus norėjo užnešt, bet vaikas miegojo, skambutis į duris būtų jį prižadinęs, todėl aš išbėgau į lauką pati. rolleyes.gif
Atsakyti