Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 03, 08:23)
gera pradzia puse darbo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o dabar as su prasymu, kas siandien cia uzsuks patarkit  man fool.gif zvilgtelkit cia ir pasakykit kuris varijantas normaliausias, ten as ant tokios pleveles papiesiau ir pasukinejau , padeliojau, bet kaskaip nelimpa man tas reikalas, gal ka geresnio patarsit blink.gif  blush2.gif

man nei vienas ax.gif ...apversk plevele kad atrodytu lyg to raizgalo pradzia augtu nuo geles lyg kotelis, o dabar jis atsijunges klajoja prie geles bet neatrodo kad auga nuo geles...tikiuosi supratai mirksiukas.gif
kristi idomi forma, o kas ten do plastikinis ziedas--ar su tuo sujungsi lapus?
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 03, 15:23)
gera pradzia puse darbo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o dabar as su prasymu, kas siandien cia uzsuks patarkit  man fool.gif zvilgtelkit cia ir pasakykit kuris varijantas normaliausias, ten as ant tokios pleveles papiesiau ir pasukinejau , padeliojau, bet kaskaip nelimpa man tas reikalas, gal ka geresnio patarsit blink.gif  blush2.gif

pamirsau parasyti kad tos pleveles nebus, cia tik juodrastis
Papildyta:
atrodo AVEDA supratau, deliosiu dar
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 03, 16:24)
man nei vienas ax.gif ...apversk plevele kad atrodytu lyg to raizgalo pradzia augtu nuo geles lyg kotelis, o dabar jis atsijunges klajoja prie geles bet neatrodo kad auga nuo geles...tikiuosi supratai  mirksiukas.gif

NU VA PASTUMDZIAU DAR
user posted image
BET DABAR IRGI LYG TAM KAIREM KAMPE VIRSUJE KASKO TRUKSTA, JAUCIU REIKIA RYTOJUI ATIDETI
Papildyta:
TOS BALTOS MAZOS GELYTES I DANGU NUSKRIDO lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 03 balandžio 2008 - 16:29
TOS BALTOS MAZOS GELYTES I DANGU NUSKRIDO lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nepatinka jom ten but lotuliukas.gif ..o gal jas kampu isdestyk, tam kampe kur gele?, o tas raizgus kotas labiau tinka ir veda zvilgni link foto.
Atsakyti
nu dar vienas bandymas, ir einu kol sriuba is puodo neisbego lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Linutuke sauniai ekspermentuoji thumbup.gif

O pas mane vel savotiskos nelaimes doh.gif Gerasis fotikas kazka chimicina, tai pridaviau, kad issiaiskintu ko jis ten gryba pjauna... Ir sedziu sau rami, juk mes turim dar viena maza fotika. O pasirodo... MB pries pora savaiciu, be zvejodamas pamirso kuprine su zvejybos yranga ir... fotiku doh.gif Guodziuosi tik, kad ne gerajy pragane... Bet sakiau, kai kitais metais gausiu atostoginius, nupirksiu dar viena veidrodiny fotika be objektyvo, nes man nusibodo tos dalybos ax.gif
Taigi nezinau kaip savo sb parodyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 03, 18:18)

O pas mane vel savotiskos nelaimes doh.gif Gerasis fotikas kazka chimicina, tai pridaviau, kad issiaiskintu ko jis ten gryba pjauna... Ir sedziu sau rami, juk mes turim dar viena maza fotika. O pasirodo... MB pries pora savaiciu, be zvejodamas pamirso kuprine su zvejybos yranga ir... fotiku doh.gif Guodziuosi tik, kad ne gerajy pragane... Bet sakiau, kai kitais metais gausiu atostoginius, nupirksiu dar viena veidrodiny fotika be objektyvo, nes man nusibodo tos dalybos ax.gif

ne nu pas tave jos kada nors baigsis doh.gif , ne viena tai kita kaip kokiam liune iki ausu sedetum, kaskoks kosmaras, o gal kaip as su telefonu pafotkink mirksiukas.gif , nors aisku kai reikia iziureti tai eina sau, puse nesimato blink.gif susilieja ir t.t. ir t.t.
o siap tai gi nieko, darbuokis toliau, o paskui kelis is karto parodysi smile.gif
Atsakyti
AVEDA,o ką galėtum pasakyti apie klijus 'non toxic' ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 03, 22:32)
ne nu pas tave jos kada nors baigsis  doh.gif , ne viena tai kita kaip kokiam liune iki ausu sedetum, kaskoks kosmaras, o gal kaip as su telefonu pafotkink  mirksiukas.gif , nors aisku kai reikia iziureti tai eina sau, puse nesimato  blink.gif susilieja ir t.t. ir t.t.
o siap tai gi nieko, darbuokis toliau, o paskui kelis is karto parodysi  smile.gif

Mes juokais guodziame, kad tomis nelaimemis gyvenimas bando palaikyti pusiausvyra: mes gyvenam be jokiu pykciu ar nesutarimu (vis kaip koky pirma menesy butumem susitike wub.gif ), buitis sutvarkyta, finansai irgi stabilus... Tai va tos besitesiancios nelaimes ir neleidzia padebesiais skrajoti.
Zinau, kad mano telefone yra neblogas fotikas su zumu, wb balansais, EV, filtrais ir .t.t. Bet.... As telefono kaip fotiko niekad nesu naudojus ax.gif Net neysivaizduoju kaip y kompa tokias ykelti blush2.gif
Reiks eit naujos aukos sekanciam sb ieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 03, 17:24)

Tvirtinsiu prie mažojo žiedo. Bus panašu į didelį raktų pakabuką.
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 04 03, 19:18)

Tikra tiesa
Atsakyti
unsure.gif konkurso rezultatus nesuzinosiu iki Pirmadienio...nors jau dairausi po kitus zurnalus kur atitiks tema jau padarytu konkurso puslapiu, gal kiti zurnalai nores atspausdint? Mazai tikiuosi gaut ta skambuti.

TOSK; pasiskolink kaimynes aparata mirksiukas.gif laukiam naujo darbelio 4u.gif
Dar norejau taves paklausti lygtai turi 100mm macro objektyva...ar tu ji daznai naudoji? Galvojau gal pirkti. Mano gimtadienis jau uz duru tai MB sake issirinkt dovanu ir buvau issirinkus prof 70-200 telephoto zoom, bet kaina virs 1K dol, tai pasigedinau blush2.gif tiek reikalaut (uztai smagiai pasishopinau po viena internetine SB parduotuve).
AVEDA,o ką galėtum pasakyti apie klijus 'non toxic' ? g.gif

nenuodingi arba nekenksmingi. Daznai tai uzraso ant vaikisku flomasteriu ar kliju, kad jeigu vaikas paskanaus, nenusitrucins...ne tas pats kaip "acid-free" deja.
atrodo AVEDA supratau, deliosiu dar

LINUTUK: ax.gif atvirai tariant man ta gele ir gelytes labai ne i tema prie sio mini albumo blush2.gif . Labai dziaugiuosi kad abi uzduotis atlikai bet tokios bulgariskos, moteriskos rozes niekad neprideciau prie foto kurios vaizduoja miesta, dangoraizius, esfalta. Ta roze labiau tiktu prie vestuvinio, ar mergaitisko/moterisko puslapio. Dedant bent kokia detale ant puslapio reikia istreniruot save klausti: "ar tai i tema?" Nepatariama det vien tik kad turi ir nzn kur kitur uzdet.

Va pasirausiau po kitu SB darbelius ir pasakysiu kritika kodel sekmingas puslapis:
--Spalvos atitinka miesta" pilkos, rudos, juodos. Tai grubios spalvos esfalto, ir miesto
--Rastuotas popierius turi daug geometriniu formu ir lyg panasus i graviruota marmura - tai pamena architektura ir pastatu/dangoraiziu simetrija.
--Pavadinima stampavo ant laikrascio rastuoto popieriaus--cia pamena zmones skatancius laikrasti vaziuojant metro i darba, arba netgi New York'o siuksles gatvej biggrin.gif
user posted image
user posted image
Visos detales ir parinktos spalvos atitinka miesto tema. O roze tai man simbolizuoja moteriskuma, perfumerija, provincija, svelnuma....ne esfalta ax.gif
Atsakyti
parašiau blog'e apie mano rankdarbių vietą...daug kas jau mate, galbut daug kas ir nematė.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 04, 04:25)
unsure.gif konkurso rezultatus nesuzinosiu iki Pirmadienio...nors jau dairausi po kitus zurnalus kur atitiks tema jau padarytu konkurso puslapiu, gal kiti zurnalai nores atspausdint? Mazai tikiuosi gaut ta skambuti.

LINUTUK:  ax.gif atvirai tariant man ta gele ir gelytes labai ne i tema prie sio mini albumo  blush2.gif . Labai dziaugiuosi kad abi uzduotis atlikai bet tokios bulgariskos, moteriskos rozes niekad neprideciau prie foto kurios vaizduoja miesta, dangoraizius, esfalta. Ta roze labiau tiktu prie vestuvinio, ar mergaitisko/moterisko puslapio. Dedant bent kokia detale ant puslapio reikia istreniruot save klausti: "ar tai i tema?" Nepatariama det vien tik kad turi ir nzn kur kitur uzdet.
Va pasirausiau po kitu SB darbelius ir pasakysiu kritika kodel sekmingas puslapis:
--Spalvos atitinka miesta" pilkos, rudos, juodos. Tai grubios spalvos esfalto, ir miesto
--Rastuotas popierius turi daug geometriniu formu ir lyg panasus i graviruota marmura - tai pamena architektura ir pastatu/dangoraiziu  simetrija.
--Pavadinima stampavo ant laikrascio rastuoto popieriaus--cia pamena zmones skatancius laikrasti vaziuojant metro i darba, arba netgi New York'o siuksles gatvej  biggrin.gif
Visos detales ir parinktos spalvos atitinka miesto tema. O roze tai man simbolizuoja moteriskuma, perfumerija, provincija, svelnuma....ne esfalta  ax.gif

nu mes su tavim friends.gif sako viltis mirsta paskutine, tai laukim iki piemadienio

nu man irgi ten kaskas nelimpa, nors toje mano nuotraukoje ir daug zydinciu medziu ir gelynas, bet kaskas, ne taip ir viskas, o kas nesigalvoja, pasiziurejau tavo idetus pavyzdzius, ta ten tikrai labai jau dangoraiziai ir pacio miesto vaizdai, o manosios aisku irgi su pastatais ir t.t., bet tokios labiau pavasariskos, siaip tai ir akcentuoju labiau i pavasari chikagoi, o ne i chikaga, gal todel ir norisi tas gelytes klepinti vusur doh.gif , bet kad ta gele netinka cia schmoll.gif , tai sutinku angel_sadangel.gif , grazi gavosi, bet panaudosiu manau kur kitur biggrin.gif

jauciu reikia pertraukeles ba niekas nesigalvoja, vakar susimaisiau ir vietoj grietines cukraus isidejau i burokeliu sriuba, o turejau i manu kose ydeti doh.gif , gerai kad dar grietines i manu kose neprivariau, tai ir vaikas butu likes nevalges blush2.gif galvoja sukasi tik mini albumas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti