konkurso rezultatus nesuzinosiu iki Pirmadienio...nors jau dairausi po kitus zurnalus kur atitiks tema jau padarytu konkurso puslapiu, gal kiti zurnalai nores atspausdint? Mazai tikiuosi gaut ta skambuti.
Taigi nezinau kaip savo sb parodyti verysad.gif
TOSK; pasiskolink kaimynes aparata
laukiam naujo darbelio
Dar norejau taves paklausti lygtai turi 100mm macro objektyva...ar tu ji daznai naudoji? Galvojau gal pirkti. Mano gimtadienis jau uz duru tai MB sake issirinkt dovanu ir buvau issirinkus prof 70-200 telephoto zoom, bet kaina virs 1K dol, tai pasigedinau
tiek reikalaut (uztai smagiai pasishopinau po viena internetine SB parduotuve).
AVEDA,o ką galėtum pasakyti apie klijus 'non toxic' ? g.gif
nenuodingi arba nekenksmingi. Daznai tai uzraso ant vaikisku flomasteriu ar kliju, kad jeigu vaikas paskanaus, nenusitrucins...ne tas pats kaip "acid-free" deja.
atrodo AVEDA supratau, deliosiu dar
LINUTUK:
atvirai tariant man ta gele ir gelytes labai ne i tema prie sio mini albumo
. Labai dziaugiuosi kad abi uzduotis atlikai bet tokios bulgariskos, moteriskos rozes niekad neprideciau prie foto kurios vaizduoja miesta, dangoraizius, esfalta. Ta roze labiau tiktu prie vestuvinio, ar mergaitisko/moterisko puslapio. Dedant bent kokia detale ant puslapio reikia istreniruot save klausti: "ar tai i tema?" Nepatariama det vien tik kad turi ir nzn kur kitur uzdet.
Va pasirausiau po kitu SB darbelius ir pasakysiu kritika kodel sekmingas puslapis:
--Spalvos atitinka miesta" pilkos, rudos, juodos. Tai grubios spalvos esfalto, ir miesto
--Rastuotas popierius turi daug geometriniu formu ir lyg panasus i graviruota marmura - tai pamena architektura ir pastatu/dangoraiziu simetrija.
--Pavadinima stampavo ant laikrascio rastuoto popieriaus--cia pamena zmones skatancius laikrasti vaziuojant metro i darba, arba netgi New York'o siuksles gatvej
Visos detales ir parinktos spalvos atitinka miesto tema. O roze tai man simbolizuoja moteriskuma, perfumerija, provincija, svelnuma....ne esfalta