ispakavau lakstau po namus is laimes pakvaisusi o MB zodziai " tai gerai kad gera dovana gimtadieniui tau isrinkau" po kiek laiko, (pamates kad rusiuoju i dvi dalis) "tai tu dar ir ne viena tokia kvanktelejus" (cia geraja prasme ) nosi uzrietus pasakiau kad musu net 9
tai va jau net nemenu kada, taip kaip vaikas dziaugiausi, AVEDA tu auksas , aciu uz dovaneles jausmas kad kaledos atkeliavo antra karta metuose, o AVEDA kaledu senelis
pakilnojau deze ir pakraupau, jauciu masinukas tavo sliauze asfaltu nuo svorio kai vaziavai siuntiniu priduoti, pasitaisysiu, kadangi buvai uzpustyta, tai sliauze per snieguota asfalta.
dar klausimukas issirutuliojo, tai kiek pakeliu lipnios juostos isnaudojai, vos atplesiau viska
prekes kuo graziausios ir tvarkingiausios (truputi neramu buvo pamacius deze, nes pati deze man pasirode gerokai pastumdyta ir kampais aplankstytais )
o jau popieriaus grozis daug grazesnis nei tikejausi ar isivaizdavau, ypac tas K&COMPANY jau taip pataikiai mano skoniui, kad nezinau kaip atsidziaugti, o dar ten visokiu raideliu , tags ir t.t ir t.t , o ta "old world stak" , tai paciupinejus is pirmo zvilgsnio , o ir tas vienspalvis popierius taip pat geriasnis nei tikejaus, nes maniau kad bus lygiu pavirsium, o jis pasirodo turi toki grubletuma, nu vien zodziu nera zodziu si naktis garantuotai bemiege , skaitysiu knyga,o jai ir atsigulsiu tai garantuotai skrepinsiu sapnuose visa nakti.
IF rytoj visa diena planuoju buti namie ir dziugauti, pasiskambink ir atlek kada tau patogu, noriu kad ir tu galetum dziugauti
karsta.gif ispakavau
smagu kad patiko
kiek pakeliu lipnios juostos isnaudojai, vos atplesiau viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif
3...bet vis geriau sunaudot tiek lipnios juostos negu buciau gavus zinute kad viskas sudrego.
jauciu masinukas tavo sliauze asfaltu nuo svorio
ne. ...svoris padejo, apsunkino masina kad neciuozinetu ant slidaus plento.
ypac tas K&COMPANY
zinojau kad tau patiks...daug tokiu K&Company leidiniu turejo. Dar viena norejau nupirkti kurio rastas buvo lyg skanuotas audinys su rozytem, gelytem.
O tas KI Memories rinkinys tau nelabai (tas dezej ipakuotas)? Man jis labai patiko...bet galejau geriau tau kitu K&co. reikejo pripirkt.
--Kas gavo DCWV vienspalvi popieriu, galit "pasendint" su svitriniu popierium aplink popieriu patrynus nusitrins popieriaus pavirsius ir paliks apdraskyta, balta vidu.
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 18, 22:09)
O tas KI Memories rinkinys tau nelabai (tas dezej ipakuotas)?
o tai as apie ji neprisigyriau , tikrai neparasiau is tos laimes iki galo nepasigyriau labai patiko, ten tokiu pricendalu prikrauta, dar ne viska isciupinau , dabar jau MB atvare i lovyte miegoti, tai nenoriu suklavetura barsketi, varau toliau ciupineti viska ir skaityti knygos iki rytojaus
Niu va ką tik parsivilkau iš gimtadienio vakarėlio, o čia - griūk iš laimės - geresnes dovanos ir nesugalvosi - tik gaila, kad vat dabar pat paimt negaliu, na nieko ryt manęs niekas nesulaikys - LINUTUK lauk
Ačiū AVEDA
Ačiū AVEDA
Ojjj... O cia tikros kaledines nuotaikos Dziaugiuosi su jumis, dziaugiuosi, kad greitai pamatysim gausu nauju darbu bury
Musu puse dieneles buvo nekas... MB mamai dar blogiau nei vakar... Vyr.gydytojas nepatare vezti dukrytes. Bet vakarop paskambino vyr.gydytojais. Galvoje jokiu problemu nerasta, sirdis sveika kaip...na nezinau pas ka Ir ytaria, kad tai gali buti legionella bakterija. Sunki liga, bet gydoma ir galima isgyditi. Tad musu nuotaika truputi optimistiskesne
Musu puse dieneles buvo nekas... MB mamai dar blogiau nei vakar... Vyr.gydytojas nepatare vezti dukrytes. Bet vakarop paskambino vyr.gydytojais. Galvoje jokiu problemu nerasta, sirdis sveika kaip...na nezinau pas ka Ir ytaria, kad tai gali buti legionella bakterija. Sunki liga, bet gydoma ir galima isgyditi. Tad musu nuotaika truputi optimistiskesne
Tai gal to gėrio fotkių parodysit, o tai kuris laikas jau budžiu laukdama
Na jau taip užpavydėjau, kad imk ir apsiverk Na kodėl anksčiau aš neužmačiau šio puslapiuko. Aveda gal ir vėl kada susigundysi daryti siuntinuką? Na tikrai prisidėčiau.
QUOTE(IF... @ 2008 04 18, 22:55)
Niu va ką tik parsivilkau iš gimtadienio vakarėlio, o čia - griūk iš laimės - geresnes dovanos ir nesugalvosi - tik gaila, kad vat dabar pat paimt negaliu, na nieko ryt manęs niekas nesulaikys - LINUTUK lauk
Ačiū AVEDA
Ačiū AVEDA
parasiau i az
QUOTE(Tosk @ 2008 04 18, 23:16)
Ojjj... O cia tikros kaledines nuotaikos Dziaugiuosi su jumis, dziaugiuosi, kad greitai pamatysim gausu nauju darbu bury
linkiu daug daug optimizmo
QUOTE(Aga @ 2008 04 19, 00:02)
Tai gal to gėrio fotkių parodysit, o tai kuris laikas jau budžiu laukdama
truputis nekokybisko reportazo parase gaila kad niekas manes nenufotkino lakstancios po namus is dziaugsmo
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 19, 07:17)
Na jau taip užpavydėjau, kad imk ir apsiverk Na kodėl anksčiau aš neužmačiau šio puslapiuko. Aveda gal ir vėl kada susigundysi daryti siuntinuką? Na tikrai prisidėčiau.
nepavydek ir neverk , manau po kiek laiko tikrai atsiras kas pasidalins,
Linutuke noretusi detalesniu nuotrauku Dabar matau didele deze ir daug gerio, bet negaliu yzlibinti ka jus ten tokio prisisaket... Man irgi labai smalsu...
QUOTE(Tosk @ 2008 04 19, 10:21)
Linutuke noretusi detalesniu nuotrauku Dabar matau didele deze ir daug gerio, bet negaliu yzlibinti ka jus ten tokio prisisaket... Man irgi labai smalsu...
butinai prisigirsiu, vakar jau fotkinau ir detaliau, bet kadangi buvo per tamsu tai nieko nesimato nuotraukose dabar laukiu kol ysidienos ir prasvis kad mobilakas galetu isspausti visas imanomas savo galimybes
Na aš tuoj irgi special for Aga sudėsiu fotkes į parašą. Tik mes su mano pupa jau viską spėjom išpakuoti. O du vinukus (brads) netgi spėjau panaudot pagal paskirtį. Ištaisiau klaidą mini albumuke - paslėpiau segtuką (staples).
oi kaip aš džiaugiuosi už jus oho, kiek Linutukas gėrybių gavo
aš dar nieko negavau bet jei jau 2 siuntinukai iki mūsų atėjo, tai ir maniškis greit atvažiuos laukiu nesulaukiu
aš dar nieko negavau bet jei jau 2 siuntinukai iki mūsų atėjo, tai ir maniškis greit atvažiuos laukiu nesulaukiu