Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

karsta.gif ispakavau lakstau po namus is laimes pakvaisusi lotuliukas.gif o MB zodziai " tai gerai kad gera dovana gimtadieniui tau isrinkau" 4u.gif po kiek laiko, (pamates kad rusiuoju i dvi dalis) "tai tu dar ir ne viena tokia kvanktelejus" (cia geraja prasme biggrin.gif ) nosi uzrietus pasakiau kad musu net 9 didis.gif
tai va jau net nemenu kada, taip kaip vaikas dziaugiausi, AVEDA tu auksas , aciu uz dovaneles blush2.gif jausmas kad kaledos atkeliavo antra karta metuose, o AVEDA kaledu senelis blush2.gif
pakilnojau deze ir pakraupau, jauciu masinukas tavo sliauze asfaltu nuo svorio lotuliukas.gif kai vaziavai siuntiniu priduoti, pasitaisysiu, kadangi buvai uzpustyta, tai sliauze per snieguota asfalta.
dar klausimukas issirutuliojo, tai kiek pakeliu lipnios juostos isnaudojai, vos atplesiau viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prekes kuo graziausios ir tvarkingiausios (truputi neramu buvo pamacius deze, nes pati deze man pasirode gerokai pastumdyta ir kampais aplankstytais g.gif )
o jau popieriaus grozis swoon.gif daug grazesnis nei tikejausi ar isivaizdavau, ypac tas K&COMPANY jau taip pataikiai mano skoniui, kad nezinau kaip atsidziaugti, o dar ten visokiu raideliu , tags ir t.t ir t.t , o ta "old world stak" , tai paciupinejus wub.gif is pirmo zvilgsnio , o ir tas vienspalvis popierius taip pat geriasnis nei tikejaus, nes maniau kad bus lygiu pavirsium, o jis pasirodo turi toki grubletuma, nu vien zodziu nera zodziu wub.gif si naktis garantuotai bemiege lotuliukas.gif , skaitysiu knyga,o jai ir atsigulsiu tai garantuotai skrepinsiu sapnuose visa nakti.

IF rytoj visa diena planuoju buti namie ir dziugauti, pasiskambink ir atlek kada tau patogu, noriu kad ir tu galetum dziugauti 4u.gif
Atsakyti
karsta.gif ispakavau

smagu kad patiko 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif
kiek pakeliu lipnios juostos isnaudojai, vos atplesiau viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif

3...bet vis geriau sunaudot tiek lipnios juostos negu buciau gavus zinute kad viskas sudrego.
jauciu masinukas tavo sliauze asfaltu nuo svorio

ne. ...svoris padejo, apsunkino masina kad neciuozinetu ant slidaus plento.
ypac tas K&COMPANY

zinojau kad tau patiks...daug tokiu K&Company leidiniu turejo. Dar viena norejau nupirkti kurio rastas buvo lyg skanuotas audinys su rozytem, gelytem.
O tas KI Memories rinkinys tau nelabai (tas dezej ipakuotas)? Man jis labai patiko...bet galejau geriau tau kitu K&co. reikejo pripirkt.
--Kas gavo DCWV vienspalvi popieriu, galit "pasendint" su svitriniu popierium aplink popieriu patrynus nusitrins popieriaus pavirsius ir paliks apdraskyta, balta vidu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 18 balandžio 2008 - 21:11
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 18, 22:09)
O tas KI Memories rinkinys tau nelabai (tas dezej ipakuotas)?

o tai as apie ji neprisigyriau g.gif , tikrai neparasiau doh.gif is tos laimes iki galo nepasigyriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai patiko, ten tokiu pricendalu prikrauta, dar ne viska isciupinau blush2.gif , dabar jau MB atvare i lovyte miegoti, tai nenoriu suklavetura barsketi, varau toliau ciupineti viska ir skaityti knygos iki rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu va ką tik parsivilkau iš gimtadienio vakarėlio, o čia bigsmile.gif clap.gif clap.gif clap.gif - griūk iš laimės - geresnes dovanos ir nesugalvosi - tik gaila, kad vat dabar pat paimt negaliu, na nieko ryt manęs niekas nesulaikys - LINUTUK lauk biggrin.gif
Ačiū AVEDA 4u.gif
Atsakyti
Ojjj... O cia tikros kaledines nuotaikos lotuliukas.gif Dziaugiuosi su jumis, dziaugiuosi, kad greitai pamatysim gausu nauju darbu bury 4u.gif

Musu puse dieneles buvo nekas... MB mamai dar blogiau nei vakar... Vyr.gydytojas nepatare vezti dukrytes. Bet vakarop paskambino vyr.gydytojais. Galvoje jokiu problemu nerasta, sirdis sveika kaip...na nezinau pas ka 4u.gif Ir ytaria, kad tai gali buti legionella bakterija. Sunki liga, bet gydoma ir galima isgyditi. Tad musu nuotaika truputi optimistiskesne 4u.gif
Atsakyti
Tai gal to gėrio fotkių parodysit, o tai kuris laikas jau budžiu laukdama hihihi.gif
Atsakyti
Na jau taip užpavydėjau, kad imk ir apsiverk cry.gif Na kodėl anksčiau aš neužmačiau šio puslapiuko. Aveda gal ir vėl kada susigundysi daryti siuntinuką? Na tikrai prisidėčiau.
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 04 18, 22:55)
Niu va ką tik parsivilkau iš gimtadienio vakarėlio, o čia  bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  - griūk iš laimės - geresnes dovanos ir nesugalvosi - tik gaila, kad vat dabar pat paimt negaliu, na nieko ryt manęs niekas nesulaikys  - LINUTUK lauk  biggrin.gif
Ačiū AVEDA  4u.gif

parasiau i az mirksiukas.gif
QUOTE(Tosk @ 2008 04 18, 23:16)
Ojjj... O cia tikros kaledines nuotaikos lotuliukas.gif Dziaugiuosi su jumis, dziaugiuosi, kad greitai pamatysim gausu nauju darbu bury 4u.gif

Musu puse dieneles buvo nekas... MB mamai dar blogiau nei vakar... Vyr.gydytojas nepatare vezti dukrytes. Bet vakarop paskambino vyr.gydytojais. Galvoje jokiu problemu nerasta, sirdis sveika kaip...na nezinau pas ka 4u.gif Ir ytaria, kad tai gali buti legionella bakterija. Sunki liga, bet gydoma ir galima isgyditi. Tad musu nuotaika truputi optimistiskesne 4u.gif

linkiu daug daug optimizmo console.gif
QUOTE(Aga @ 2008 04 19, 00:02)
Tai gal to gėrio fotkių parodysit, o tai kuris laikas jau budžiu laukdama hihihi.gif

truputis nekokybisko reportazo parase blush2.gif gaila kad niekas manes nenufotkino lakstancios po namus is dziaugsmo hihihi.gif
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 19, 07:17)
Na jau taip užpavydėjau, kad imk ir apsiverk cry.gif Na kodėl anksčiau aš neužmačiau šio puslapiuko. Aveda gal ir vėl kada susigundysi daryti siuntinuką? Na tikrai prisidėčiau.

nepavydek ir neverk mirksiukas.gif , manau po kiek laiko tikrai atsiras kas pasidalins,
Atsakyti
Linutuke noretusi detalesniu nuotrauku ax.gif Dabar matau didele deze ir daug gerio, bet negaliu yzlibinti ka jus ten tokio prisisaket... Man irgi labai smalsu...
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 19, 10:21)
Linutuke noretusi detalesniu nuotrauku ax.gif Dabar matau didele deze ir daug gerio, bet negaliu yzlibinti ka jus ten tokio prisisaket... Man irgi labai smalsu...

butinai prisigirsiu, vakar jau fotkinau ir detaliau, bet kadangi buvo per tamsu tai nieko nesimato nuotraukose verysad.gif dabar laukiu kol ysidienos ir prasvis kad mobilakas galetu isspausti visas imanomas savo galimybes hihihi.gif
Atsakyti
Na aš tuoj irgi special for Aga sudėsiu fotkes į parašą. smile.gif Tik mes su mano pupa jau viską spėjom išpakuoti. blush2.gif O du vinukus (brads) netgi spėjau panaudot pagal paskirtį. biggrin.gif Ištaisiau klaidą mini albumuke - paslėpiau segtuką (staples). biggrin.gif
Atsakyti
oi kaip aš džiaugiuosi už jus drinks_cheers.gif oho, kiek Linutukas gėrybių gavo thumbup.gif
aš dar nieko negavau verysad.gif bet jei jau 2 siuntinukai iki mūsų atėjo, tai ir maniškis greit atvažiuos clap.gif laukiu nesulaukiu 4u.gif
Atsakyti