IR AS NEZINAU KIEK ILGAI ISKENTESIU, LAAAABAI NAGAI NIEZTI
O AŠ JAU PRAPLĖŠIAU IR VISKĄ APŽIŪRĖJAU!!! TAI AŠ PIRMA!!! VALIO!!!
AVEDA
AČIŪ UŽ VISKĄ IR UŽ DOVANĄ!
O buvo taip: sėdžiu, žiūrau "Meistrą ir Margaritą". Kažkas skambina. Numetu ragelį - ai, netrukdykit. Vėliau. Tik staiga ateina žinutė: "SIUNTA IŠ JAV!" Wow, mammamia!!! Puolu pati skambint, lekiu pasiimt. Laimės - pilnos kelnės.
Aveda, merginos, jūs įsivaizduokite, kaip man viskas gerai susistygiavo: poryt išskrendu į Bavariją atostogauti. 8 dienom. Kaip bijojau, kad siunta ateis būten tada, kai manęs nebus Lietuvoj... Bet ne, viskas puiku!
Juste, jei šį sekmadienį galėsi atlėkt iki Karmėlavos, tai aš tau tavo prekytes atvežčiau! Ir tu galėsi džiūgauti.
Arba ne - Juste, aš perku visas tavo prekytes iš tavęs. Nes jos tokios... va tokios
Aš nesiknisau, nepagalvok, tiesiog praktiškai visos jos supakuotos į permatomas pakuotes, tai nori-nenori, viskas matyti. Viskas yra
AVEDA
O buvo taip: sėdžiu, žiūrau "Meistrą ir Margaritą". Kažkas skambina. Numetu ragelį - ai, netrukdykit. Vėliau. Tik staiga ateina žinutė: "SIUNTA IŠ JAV!" Wow, mammamia!!! Puolu pati skambint, lekiu pasiimt. Laimės - pilnos kelnės.
Aveda, merginos, jūs įsivaizduokite, kaip man viskas gerai susistygiavo: poryt išskrendu į Bavariją atostogauti. 8 dienom. Kaip bijojau, kad siunta ateis būten tada, kai manęs nebus Lietuvoj... Bet ne, viskas puiku!
Juste, jei šį sekmadienį galėsi atlėkt iki Karmėlavos, tai aš tau tavo prekytes atvežčiau! Ir tu galėsi džiūgauti.
Arba ne - Juste, aš perku visas tavo prekytes iš tavęs. Nes jos tokios... va tokios
Aš nesiknisau, nepagalvok, tiesiog praktiškai visos jos supakuotos į permatomas pakuotes, tai nori-nenori, viskas matyti. Viskas yra
QUOTE(zirafos sese @ 2008 04 18, 18:26)
O AŠ JAU PRAPLĖŠIAU IR VISKĄ APŽIŪRĖJAU!!! TAI AŠ PIRMA!!! VALIO!!!
AVEDA
AVEDA
niu tai reiškia, kad ir aš ne už ilgo siuntinuką pamatysiu ane?
IF jai gyva atplauk pieno puta, jai ne ....... nebegaliuuuuuuuuuuu....... nusprogsiu is pavydo
QUOTE(zirafos sese @ 2008 04 18, 18:26)
sakai, perpirkt norėtum Tai reiškias tikrai vertingus daiktukus išsirinkau Labai tikiuosi, kad sugebėsiu sekmadieni pasiimti savo siuntinuką Rašau tau AŽ
atsiprasau IF daugiau kenteti negalejau , jau dvi valandos kaip siuntinukas pas mane, nebegaliu einu atplesti
VALIOOOOOOOOO
Tai atrodo jau du siuntinukai pasieke jus. Kur Sanrita ir remini...? prisistatykit.
O kaip prekes? ne kiek neaplamdytos ar nesudrekusios? (ko labiausiai bijojau?)L
LINUTUK: ko tu lauki? atplesk! as ten gi kiekviena preke pazenklinau nebus klausimu kas kam ir gi mes pasitikim vien kita.
Justess: tik pamenu lygtai negavau tu pudros Pearl Ex milteliu (2 Joann's juos ispardave).
Laukiu nauju darbeliu su naujom SB prekem--merginos, kibkit i darbus
Tai atrodo jau du siuntinukai pasieke jus. Kur Sanrita ir remini...? prisistatykit.
O kaip prekes? ne kiek neaplamdytos ar nesudrekusios? (ko labiausiai bijojau?)L
LINUTUK: ko tu lauki? atplesk! as ten gi kiekviena preke pazenklinau nebus klausimu kas kam ir gi mes pasitikim vien kita.
Justess: tik pamenu lygtai negavau tu pudros Pearl Ex milteliu (2 Joann's juos ispardave).
Laukiu nauju darbeliu su naujom SB prekem--merginos, kibkit i darbus
Kaip aš dabar pavydžiu visoms Kokia durna buvau,kad neužsakiau
QUOTE(Evanescene @ 2008 04 18, 12:01)
Kaip aš dabar pavydžiu visoms Kokia durna buvau,kad neužsakiau
ne durna bet atsargi...suprantama.
nebegaliu einu atplesti ax.gif
greit pasisakyk kaip kas patinka?...as laukiu prie kompo...visos dingo.
--kaip del muitines mokesciu...neprikibo???
Linute, atplėšk, IF tikrai nesupyks, mes tave apginsim. Be to, Aveda leido. Jeigu ką.
Prekytės visos sveikos, neaplamdytos, nesudrėkusios, gražios!
Aš tik traukiu traukiu ir ant visų paženklinta "Justės", "Justės", aš galvoju, o kur gi mano??? O mano ant paties dugno. Jėtau, kiek laimės apturėjau. Aš vėliau turėsiu Avedai klausimų, bo dabar dar negaliu susikaupt, mano žodyne šiuo metu vyrauja tik vienas žodis: VALIO
Jau žinau, ką veiksiu, kai visi sumigs - skaitysiu Avedos dovanotą knygą
P.S. Aveda, niekas neprikibo dėl muito. Kokių juokingų "saldainiukų" primėtei.
P.P.S. Linutukai, jeigu po 10 min. neatplėši, aš pati ateisiu pas tave ir atplėšiu. Tada IF galės mane mušti, o ne tave.
Prekytės visos sveikos, neaplamdytos, nesudrėkusios, gražios!
Aš tik traukiu traukiu ir ant visų paženklinta "Justės", "Justės", aš galvoju, o kur gi mano??? O mano ant paties dugno. Jėtau, kiek laimės apturėjau. Aš vėliau turėsiu Avedai klausimų, bo dabar dar negaliu susikaupt, mano žodyne šiuo metu vyrauja tik vienas žodis: VALIO
Jau žinau, ką veiksiu, kai visi sumigs - skaitysiu Avedos dovanotą knygą
P.S. Aveda, niekas neprikibo dėl muito. Kokių juokingų "saldainiukų" primėtei.
P.P.S. Linutukai, jeigu po 10 min. neatplėši, aš pati ateisiu pas tave ir atplėšiu. Tada IF galės mane mušti, o ne tave.
Kokių juokingų "saldainiukų" primėtei. biggrin.gif
nevalgyk man ramiau kad nesudreko niekas, o tai laivu visko buna.
LINUTUUUUUUUK: turbut nematysim jos iki sekancios dienos kol paciupines viska.
as vis dar pakuoju, teks dar palaukti, o tai is laimes rankos kalatuojasi, sunku ispakuoti viska o zodyne irgi tik valio kol kas, duokit dar kokia 30min atsigausiu ir rasysiu