Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

IR AS NEZINAU KIEK ILGAI ISKENTESIU, LAAAABAI NAGAI NIEZTI ax.gif
Atsakyti
O AŠ JAU PRAPLĖŠIAU IR VISKĄ APŽIŪRĖJAU!!! TAI AŠ PIRMA!!! VALIO!!!
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

AVEDA wub.gif wub.gif wub.gif
AČIŪ UŽ VISKĄ IR UŽ DOVANĄ!
wub.gif

O buvo taip: sėdžiu, žiūrau "Meistrą ir Margaritą". Kažkas skambina. Numetu ragelį - ai, netrukdykit. biggrin.gif Vėliau. Tik staiga ateina žinutė: "SIUNTA IŠ JAV!" Wow, mammamia!!! Puolu pati skambint, lekiu pasiimt. Laimės - pilnos kelnės. laugh.gif

Aveda, merginos, jūs įsivaizduokite, kaip man viskas gerai susistygiavo: poryt išskrendu į Bavariją atostogauti. 8 dienom. Kaip bijojau, kad siunta ateis būten tada, kai manęs nebus Lietuvoj... Bet ne, viskas puiku! yahoo.gif

Juste, jei šį sekmadienį galėsi atlėkt iki Karmėlavos, tai aš tau tavo prekytes atvežčiau! wink.gif Ir tu galėsi džiūgauti. laugh.gif
Arba ne - Juste, aš perku visas tavo prekytes iš tavęs. lotuliukas.gif Nes jos tokios... va tokios thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Aš nesiknisau, nepagalvok, tiesiog praktiškai visos jos supakuotos į permatomas pakuotes, tai nori-nenori, viskas matyti. Viskas yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 18 balandžio 2008 - 18:36
QUOTE(zirafos sese @ 2008 04 18, 18:26)
O AŠ JAU PRAPLĖŠIAU IR VISKĄ APŽIŪRĖJAU!!! TAI AŠ PIRMA!!! VALIO!!!
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

AVEDA  wub.gif  wub.gif  wub.gif
AČIŪ UŽ VISKĄ IR UŽ DOVANĄ! 
wub.gif

niu tai reiškia, kad ir aš ne už ilgo siuntinuką pamatysiu ax.gif ane? blush2.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif IF jai gyva atplauk pieno puta, jai ne ....... nebegaliuuuuuuuuuuu....... nusprogsiu is pavydo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 04 18, 18:26)
Juste, jei šį sekmadienį galėsi atlėkt iki Karmėlavos, tai aš tau tavo prekytes atvežčiau! wink.gif Ir tu galėsi džiūgauti. laugh.gif
Arba ne - Juste, aš perku visas tavo prekytes iš tavęs.  lotuliukas.gif  Nes jos tokios... va tokios thumb_yello.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif
Aš nesiknisau, nepagalvok, tiesiog praktiškai visos jos supakuotos į permatomas pakuotes, tai nori-nenori, viskas matyti. Viskas  yra wub.gif

hihihi.gif sakai, perpirkt norėtum lotuliukas.gif Tai reiškias tikrai vertingus daiktukus išsirinkau thumbup.gif Labai tikiuosi, kad sugebėsiu sekmadieni pasiimti savo siuntinuką wub.gif Rašau tau AŽ 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau IF daugiau kenteti negalejau blush2.gif , jau dvi valandos kaip siuntinukas pas mane, nebegaliu einu atplesti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 18 balandžio 2008 - 18:58
VALIOOOOOOOOO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai atrodo jau du siuntinukai pasieke jus. Kur Sanrita ir remini...? prisistatykit.
O kaip prekes? ne kiek neaplamdytos ar nesudrekusios? (ko labiausiai bijojau?)L

LINUTUK: ko tu lauki? atplesk! as ten gi kiekviena preke pazenklinau nebus klausimu kas kam ir gi mes pasitikim vien kita.
Justess: tik pamenu lygtai negavau tu pudros Pearl Ex milteliu (2 Joann's juos ispardave).

Laukiu nauju darbeliu su naujom SB prekem--merginos, kibkit i darbus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 18 balandžio 2008 - 19:02
Kaip aš dabar pavydžiu visoms doh.gif Kokia durna buvau,kad neužsakiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2008 04 18, 12:01)
Kaip aš dabar pavydžiu visoms doh.gif Kokia durna buvau,kad neužsakiau doh.gif

ne durna bet atsargi...suprantama. 4u.gif
nebegaliu einu atplesti ax.gif

greit pasisakyk kaip kas patinka?...as laukiu prie kompo...visos dingo.
--kaip del muitines mokesciu...neprikibo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 18 balandžio 2008 - 19:09
Linute, atplėšk, IF tikrai nesupyks, mes tave apginsim. lotuliukas.gif Be to, Aveda leido. Jeigu ką. wink.gif

Prekytės visos sveikos, neaplamdytos, nesudrėkusios, gražios!
Aš tik traukiu traukiu ir ant visų paženklinta "Justės", "Justės", aš galvoju, o kur gi mano??? unsure.gif O mano ant paties dugno. doh.gif lotuliukas.gif Jėtau, kiek laimės apturėjau. Aš vėliau turėsiu Avedai klausimų, bo dabar dar negaliu susikaupt, mano žodyne šiuo metu vyrauja tik vienas žodis: VALIO lotuliukas.gif

Jau žinau, ką veiksiu, kai visi sumigs - skaitysiu Avedos dovanotą knygą wub.gif

P.S. Aveda, niekas neprikibo dėl muito. smile.gif Kokių juokingų "saldainiukų" primėtei. biggrin.gif

P.P.S. Linutukai, jeigu po 10 min. neatplėši, aš pati ateisiu pas tave ir atplėšiu. lotuliukas.gif Tada IF galės mane mušti, o ne tave. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 18 balandžio 2008 - 19:16
Kokių juokingų "saldainiukų" primėtei. biggrin.gif

nevalgyk lotuliukas.gif man ramiau kad nesudreko niekas, o tai laivu visko buna.
LINUTUUUUUUUK: turbut nematysim jos iki sekancios dienos kol paciupines viska. biggrin.gif
Atsakyti
as vis dar pakuoju, teks dar palaukti, o tai is laimes rankos kalatuojasi, sunku ispakuoti viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif o zodyne irgi tik valio kol kas, duokit dar kokia 30min atsigausiu ir rasysiu
Atsakyti