Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(Tosk @ 2008 04 17, 22:45)
Man atrodo gyvenimas tiesiog megsta balansa.

visiskai sutinku, gerai pasakyta, jai kur duoda tai kaskur ir atima... o jai kaska atima tai butinai kaska ir duoda
mums irgi buvo nemazai bedu tik susituokus ir gyvenome tikrai sunkokai..., bet dabar prisimenam, pasijuokiam, vienas is kieciausiu prisiminimu tai sutarem su tokiu zmogeliu kad jis mums isnuomos Lentvarije palepeje toki kambariuka, tuoletas tik lauko blink.gif (o as laukiausi tuo metu), nei kriaukles nei virtuves nei vyrykles nenusimate lotuliukas.gif , po vestuviu su 4 didziausiom tasem susikrove pacius reikalingiausius daiktus atvarom traukinuku is Kaisiadoriu i Lentvari, tipo jau kartu ilgai ir laimingai gyvensim lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tas zmogelis mums pasako kad jis apsigalvojo ta kambari isnuomuoti doh.gif , mes paliekam tuos krepsius pas to zmogelio kaimyne ( kurios beja visai nepazystam) ir sekanciu trukinuku varom i Kaisiadorius tada men laiko as gyvenu pas savo tevus o jis pas savo tevus, sutinku kaimyna (po 2 savaiciu po musu vestuviu) tas zmogelis susirupines klause "tai mes su vyru kaip? kartu ar atskirai gyvenam?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as mazdaug aiskinu kad kaip kada kada kartu kada atskirai, nu bet taip men pagyvenus radom kita kambari issinuomuoti uz ta pacia pigia kaina blush2.gif ir su virtuve didis.gif tai paskui vis dziaugemes kad tas zmogelis pabijojo mums ismuomuoti ta kambariuka
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 18, 03:32)
gal as viena taip manau, bet...man visai netrukdo off-topic pasisakymai apie savo gyvenima.

nu ne viena tu cia tokia, man irgi visi oftopikai netrugdo blush2.gif ir pati ju prirasau lotuliukas.gif
QUOTE(Tosk @ 2008 04 18, 07:06)
Siandien vaziuosiu ir as jos aplankyti,

laikykites ir tikekites kad viskas bus gerai

kristi13 idomiai sugalvota thumbup.gif ,

Atsakyti
Septintas kaip ir penktas dar palauks. Dabar bus aštuntas mėnuo:
user posted image

Laukiu komentarų biggrin.gif

Atsakyti
o 4men man tai labai labai wub.gif, o patareja tai is manes ne kokia, man tai grazu,o ir niekas man neuzkliuna ax.gif manau svarbiausia ar tau paciai jie mieli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 18 balandžio 2008 - 08:25
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 18, 04:32)
gal as viena taip manau, bet...man visai netrukdo off-topic pasisakymai apie savo gyvenima.

Nors aš ir naujokė jūsų puslapiukyje, tačiau man labai įdomu apie jus daugiau iš tokių pasisakymų pažinti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 18, 09:20)
o 4men man tai labai labai  wub.gif, o patareja tai is manes ne kokia, man tai grazu,o ir niekas man neuzkliuna  ax.gif manau svarbiausia ar tau paciai jie mieli

Na man tie puslapiukai atrodo patys pačiausi ir nuostabiausi thumbup.gif wub.gif , tačiau kai išgirstu kokį patarimą pagalvoju, kad gal dar galėčiau ką nors pakeisti g.gif , kad būtų dar gražesni wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 18, 08:29)

tiesa vis norejau paklausti, o koki popieriu naudoji ir kur pirkai?
Atsakyti
Sanrita gal jau baigiai ir susegiai savo mini albumuką? Tiesiog įdomu sužinoti, nes aš net neįsivaizduoju, kaip susegsiu. Pradžioje atrodė, kad albumukas na nebus toks storas.
Atsakyti
Kristi13, labai gražu thumbup.gif man labai patinka, kad nuotraukos nespalvotos wub.gif nėra tokio margumo, toks labai rimtas darbelis atrodo ax.gif
tik man kažkaip keistai tas 3 mėnuo iš pradžių pasirodė g.gif nes, kai uždengta nuotrauka, tai tas kampiukas išlindęs man nesižiūri ax.gif gal reikėjo 2 puslapiukus tada daryti? g.gif na bet čia skonio reikalas mirksiukas.gif kai pakėlei, tai visai kitaip atrodo drinks_cheers.gif

Tosk, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 18, 09:33)
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 18, 08:29)

tiesa vis norejau paklausti, o koki popieriu naudoji ir kur pirkai?

Popierių pirkau kancelerinėje parduotuvėje. Na jis turi tokį raštą tiesiog iš savęs.
Atsakyti
Linutuk, zirafos sese, kristi - tikrai grazus darbeliai, smagu matyt kaip tobulejat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

užtikau IKI parduotuvėse tokius rankų darbo lipdukus, gal kuriai pravers. ne per daugiausia ten jų buvo, mačiau gėles, vaikučių visokius atributus. (jie tokiam stove buvo šalia atviručių)
aš va tokius ėmiau smile.gif gal bus lengviau suprasti apie ką kalbu smile.gif
user posted image
Atsakyti
REEEEEKIU GARSIAI ploja.gif ploja.gif ploja.gif SIUNTINI TURIU

VAJE NET RANKOS DREBA IS DZIAUGSMO blush2.gif
Papildyta:
IF ATSILIEPK, BE TAVES NENORIU ATPLESTI blush2.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
as neiskesciau, buciau jau seniai atplesus rolleyes.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti