QUOTE(Tosk @ 2008 04 17, 22:45)
Man atrodo gyvenimas tiesiog megsta balansa.
visiskai sutinku, gerai pasakyta, jai kur duoda tai kaskur ir atima... o jai kaska atima tai butinai kaska ir duoda
mums irgi buvo nemazai bedu tik susituokus ir gyvenome tikrai sunkokai..., bet dabar prisimenam, pasijuokiam, vienas is kieciausiu prisiminimu tai sutarem su tokiu zmogeliu kad jis mums isnuomos Lentvarije palepeje toki kambariuka, tuoletas tik lauko (o as laukiausi tuo metu), nei kriaukles nei virtuves nei vyrykles nenusimate , po vestuviu su 4 didziausiom tasem susikrove pacius reikalingiausius daiktus atvarom traukinuku is Kaisiadoriu i Lentvari, tipo jau kartu ilgai ir laimingai gyvensim o tas zmogelis mums pasako kad jis apsigalvojo ta kambari isnuomuoti , mes paliekam tuos krepsius pas to zmogelio kaimyne ( kurios beja visai nepazystam) ir sekanciu trukinuku varom i Kaisiadorius tada men laiko as gyvenu pas savo tevus o jis pas savo tevus, sutinku kaimyna (po 2 savaiciu po musu vestuviu) tas zmogelis susirupines klause "tai mes su vyru kaip? kartu ar atskirai gyvenam?" o as mazdaug aiskinu kad kaip kada kada kartu kada atskirai, nu bet taip men pagyvenus radom kita kambari issinuomuoti uz ta pacia pigia kaina ir su virtuve tai paskui vis dziaugemes kad tas zmogelis pabijojo mums ismuomuoti ta kambariuka
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 18, 03:32)
gal as viena taip manau, bet...man visai netrukdo off-topic pasisakymai apie savo gyvenima.
nu ne viena tu cia tokia, man irgi visi oftopikai netrugdo ir pati ju prirasau
QUOTE(Tosk @ 2008 04 18, 07:06)
Siandien vaziuosiu ir as jos aplankyti,
laikykites ir tikekites kad viskas bus gerai
kristi13 idomiai sugalvota ,