Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 04 16, 23:34)
Linutukai: man grazus sis variantas. Tie uzrasymai tai lyg miesto grafiti ar esfalte isgraviruota...tinka thumbup.gif

nu tai jau nudziuginai blush2.gif siaip tai man dabar visuose psl norisi tokiu uzrasu vietoje gelyciu ax.gif , bet jau kaip yra taip ir paliksiu, klaidos irgi grazu didis.gif ,
QUOTE(remini @ 2008 04 17, 14:18)
nu va... visos apie kažkokius uodus šneka, o aš nieko nematau  cray.gif

nu gi rodo tuos uodus g.gif
QUOTE(Tosk @ 2008 04 17, 16:49)
Linutuke thumbup.gif
Zirafos sese thumbup.gif Bet tik tas susegimas schmoll.gif O jei ten dar kokia dekoratyvine detale uzdeti?
Man sb vel atidetas... Musu nelaimiu ratas vis sukasi... MB mama ligoninej verysad.gif Padare visa galybe tyrimu, tai laukiam atsakymu. Nenoriu liudint mb, bet man jo mamos simtomai panasus y insulta verysad.gif

nu laikykites console.gif ir kada pas jus ten pasibaigs doh.gif
Atsakyti
Tosk, o tau neatrodo, kad jus kazkas nuziurejo, prakeike ar panasiai.. nesuvokiama, kad vienai seimai tiek bedu is karto unsure.gif
Atsakyti
Zirafos sese: kodel nepavyko paslebti segtuko? Mano Meksikos keliones mini albume (uzmirsau kurioj temoj), juos suplojau su replytem ir ant virsaus juostele uzklijavau sausais klijais--be jokiu problemu laiko. Atima vaizda dabar. Tiktu tie segtukai jei butu tema apie berniukus ar ka nors "grubesnio" pavaizduot (nu net gal Linutuko Cikagos albume tiktu metalas). Bet cia viskas taip "delikatesna" mergaitiska, kad uzkliuna.
Vietoj segtuko galejai sagute prisiuti, arba ruzavais siulais X-prisiuti kad laikytu taip perlenkta ta juostele.
--del uodo uodegu nuspalvavimo--tai nieko nei prides nei atims.
--del uzrasu...paragrafu nereik rasyt. Gal matai pavyz. interneto SB galerijose kur iskerpa spausdintas (ar smulkiai rasytas) kelias eilutes teksto ir priklijuoja. Bet jei pradzioj zadi viska aprasyt tai gera ideja thumbup.gif
Tosk, o tau neatrodo, kad jus kazkas nuziurejo, prakeike ar panasiai.. nesuvokiama, kad vienai seimai tiek bedu is karto unsure.gif

o jus tikit i visokius uzkerejimus? Kada lankiausi MB gimtinej, tai pastebedavau kad davus komplimenta jo kokiai tetulei ar puseserei, sakykim:"kokia grazi tavo apyranke", iskart nusimdavo ir priduodavo, ar kita diena dovanu dezute rasdavau kambary. Priesinimu neklausydavo...jo kultura labai saugosi "pavydo akies"...netgi yra tokie pakabukai/grandinele su talismanu kad apsaugotu nuo kitu pavydo. Gal tame teisybes yra?
Laikykis Tosk!
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 17, 21:02)
o jus tikit i visokius uzkerejimus? Kada lankiausi MB gimtinej, tai pastebedavau kad davus komplimenta jo kokiai tetulei ar puseserei, sakykim:"kokia grazi tavo apyranke", iskart nusimdavo ir  priduodavo, ar kita diena dovanu dezute rasdavau kambary. Priesinimu neklausydavo...jo kultura labai saugosi "pavydo akies"...netgi yra tokie pakabukai/grandinele su talismanu kad apsaugotu nuo kitu pavydo. Gal tame teisybes yra?
Laikykis Tosk!

as netikiu ax.gif bet man keista, kad zmonem taip nesiseka unsure.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma. MB atrodo ramus, bet as jy pergerai pazystu, kad mane apgautu. Neramu jam. Buvo ir vakare nulekes y ligonine, bet gydytojai nieko konkretesnio negalejo dar pasakyti, dar visokiu nauju tyrimu pridare.
As netikiu, nei dievais, nei uzkeikimais... Man atrodo gyvenimas tiesiog megsta balansa. Visos nelaimes tik suartina mus. Musu draugystes pradzia irgi buvo nelengva - man nebepratese darbo vizos... Och... Gyvenimas buvo... Bet tarpusavy mes neturim jokiu konfliktu, kartais net keista. Mes vis taip pat kiekviena diena glaustomes ir burkuojam kaip ir pries 5metus.
Labiausiai nekenciu ligu. Nes tai situacija, kurios tu negali kontroliuoti. Labai sunku matyti artima, mylima zmogu kencianty ir zinoti, kad tu negali niekuom padeti...
Atsakyti
kodel nepavyko paslebti segtuko? Mano Meksikos keliones mini albume juos suplojau su replytem

Aveda, štai ir atsakymas į tavo klausimą. Tu juos suplojai, o aš ne. doh.gif
Na reiks dar kažką sugalvot, kad "delikatesna" liktų. lotuliukas.gif Geras apibūdinimas.

O dėl nužiūrėjimų - aš tikiu. Žodžiai turi galių, mintys yra materialios. Bet Tosk atveju aš galbūt galvočiau, kad tiesiog ji mums viską pasakoja, nuosekliai (kaip seriale, tarkim smile.gif ), todėl ir atrodo, kad tiek bėdų turi jos šeima. O iš tikrųjų visoms mums ir mūsų šeimoms irgi kažkas nutinka. Tik mes tiek nepasipasakojam kaip Tosk.

Tosk, linkiu, kad viskas susitvarkytų. friends.gif
Atsakyti
Aga... Pas mane kaip kokiam seriale (jau ir pamirsus buvau apie tokius). Vyksta ir geri dalykai, bet daugmaz materialus, o zmones labai skausmingai kazkodel reaguoja y pasidziaugimus materialiniu pagrindu (ypac sm). As galiu nesukti galvos del saskaitu, nuosirdziai nezinau nei kiek elektros ar vendens sunaudojam, net nezinau, kas kiek laiko gaunam tokias saskaitas. MB lepina mane dovanomis, bet tuom juk Lietuvoj nepriimta dziaugtis. Kazkada buvau sm“e uzsiminus, kad planavom kelione uz 50 000Lt, tai buvau iskoneveikta. Tai kazkaip privengiu viesai dziaugtis 4u.gif
Atsakyti
Toooooooooooosk, na net nežinau, juoktis ar verkti... doh.gif Tu teisi!!! Čia poklabis, aišku, jau ne į temą, bet tu teisi - SM labai mėgstama užpavydėti, todėl dalyviai, kurie tik parašo, kad jiems sekasi, iš karto puldinėjami, koneveikiami. verysad.gif Daugelis po tokių puldinėjimų iš viso nustoja apie save pasakoti - nei gerai, nei blogai. Nes jei pasakosi apie bėdas, maža tikimybė, kad užuojauta bus nuoširdi...

Temos galim neplėst, nebarkit, mergos, už offtopiką biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 17 balandžio 2008 - 23:24
Labanaktis visoms 4u.gif Rytoj laukia sunki dienele, bet niekas geriau nervu neramina, kaip rankdarbiai. Tad savaitgaly manau uztaikysiu truputely laiko ir prisesiu prie sb. Pastumdymai jau mazdaug baigti, liko sugalvoti pavadinima, teksta ir tereikia ygivendinti naujaja vizija mirksiukas.gif

Atsiprasau uz paskutiny off topic... Prasau tik prisiminti, kad gyvenu Norvegijoje ir cia truputi skirtinga situacija ir algos skirtingos nei kad LT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 17 balandžio 2008 - 23:33
gal as viena taip manau, bet...man visai netrukdo off-topic pasisakymai apie savo gyvenima. Musu sita SB grupele tokia maza ir idomu zinoti daugiau apie viena kita, ypac kaip matome seimos nuotraukas, vaikucius musu, ir t.t. Kartais lengviau issikalbeti ir bedas islieti 'netu, negu kokiam pazystamam i akis. Kas cia zino, gal ateity koki SB meet'a net suorganizuotume ir negi nebutu smagu truputi daugiau zinot apie viena kita negu tik musu nikus?
...o tom kuriom neidomu ar naujokem kurios tik SB technika nori praturtint, gali gi akis praleist ir neskaityt....tad plepekit, man nemaiso ir as aplamai viska perskaitau.

Tosk: koki TB mamos simptomai as toj srity dirbu del to smalsauju ant kiek rimtas reikalas cia?
Atsakyti
Siandien vaziuosiu ir as jos aplankyti, tai savom akim pamatysiu, kas atsitiko. Viskas prasidejo antradieny, o treciadienio nakty ja isveze i ligonine. Simptomai: nerisli kalba (kaikuriuos zodzius tarsi isburbuliuoja), visiskai nesigaudo laiko atzvilgiu (nesuvoke, kad jau vakaras, neprisimine, kad ji ligoninej tik pirma diena, kad mb ta diena jau buvo karta lankes, ruosesi vaziuoti y Kreta vakar ir pan.), koordinacija sutrikus (pati nebesugeba pavalgyti, reikia ja pamaitinti). Moteriskei nera ir 60 metu verysad.gif Tiesa is pirminiu tyrimu surado tik stipru plauciu uzdegima. Siandien atliks jau rimtesnius tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 17, 23:45)
Aciu merginos uz palaikyma. MB atrodo ramus, bet as jy pergerai pazystu, kad mane apgautu. Neramu jam. Buvo ir vakare nulekes y ligonine, bet gydytojai nieko konkretesnio negalejo dar pasakyti, dar visokiu nauju tyrimu pridare.
As netikiu, nei dievais, nei uzkeikimais... Man atrodo gyvenimas tiesiog megsta balansa. Visos nelaimes tik suartina mus. Musu draugystes pradzia irgi buvo nelengva - man nebepratese darbo vizos... Och... Gyvenimas buvo... Bet tarpusavy mes neturim jokiu konfliktu, kartais net keista. Mes vis taip pat kiekviena diena glaustomes ir burkuojam kaip ir pries 5metus.
Labiausiai nekenciu ligu. Nes tai situacija, kurios tu negali kontroliuoti. Labai sunku matyti artima, mylima zmogu kencianty ir zinoti, kad tu negali niekuom padeti...

Tosk laikykis, nepalūžk. Tavo nelaimes ir išgyvenimus labai gerai suprantu.console.gif. Nes ir man rugbjūčio mėnesį buvo didelė nelaimė. Mano dukrelė buvo palindusi po mašina (lūžo abu šlaunikauliai). Tiesiog krausčiaus iš proto. jeigu ne vyro palaikymas. Tikrai būčiau išprotėjusi
Papildyta:
Na štai ir vėl noriu pasirodyti su savo darbeliais. Tik negailėkit patarimų, nes paskutiniu metu stipriai išsisėmiau. turėjau tiek sumanymų, ojie ėmė ir kažkur dingo.
Na gerai mano ketvirtas puslapiukas:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar vienas puslapiukas:
user posted image

user posted image

Penktas mėnuo dar nepabaigtas, tad rodau šeštą:
user posted image