nu mes cia kaip susitare, tvarkymosi metas kaskoks , as tai vaiku kambario ieskojau dvi dienas , vos radau o kiek spintoje ir lentynose vietos atsirado , siandien jai noras tvarkai nedings bandysiu savo kambari rasti o tai MB jau su uzuominom apie tvarkos palaikyma slankioja po namus
Jums gerai - pas jus pavasarinis švaros bumas
O pas mane - kūrybinis procesas darbo kabinete visas stalas, grindys sb produktais nukrauti.
Totalus haosas
Iki penktadienio ryto turiu pabaigti knygutę. Jau daugiau nei pusę padariau.
Nesu savo darbu patenkinta, nes nėra daug vietos pasireikšt.
Ir tai tikrai ne 30x30 kur dėliot ir stumdyt vietos pilna....
Tam kam dovanosiu, tikiuosi patiks. Nes tai padėkos ir pagarbos išraiška
O pas mane - kūrybinis procesas darbo kabinete visas stalas, grindys sb produktais nukrauti.
Totalus haosas
Iki penktadienio ryto turiu pabaigti knygutę. Jau daugiau nei pusę padariau.
Nesu savo darbu patenkinta, nes nėra daug vietos pasireikšt.
Ir tai tikrai ne 30x30 kur dėliot ir stumdyt vietos pilna....
Tam kam dovanosiu, tikiuosi patiks. Nes tai padėkos ir pagarbos išraiška
Gerai, kai spaudžia terminai - tuomet greit padarai darbuką. Kai dariau savo pirmąjį atviruką draugams, tai greit padariau, nes reikėjo. O kai sau darau, tai laaaaabai viskas užsitęsia.
Sanrita, turbūt, krikšto tėvams dovanėlę ruošia?...
nu pagaliau siandien prisedau ir pabaigiau mini albuma
paskutinis psl jusu teismui
siaip pirma mintis buvo uzrasus baltus padaryti, bet pamaniau kad nelabai bus ir susilaikiau, dabar tas puslapis atrodo kaip popierius su uzrasai bet manau kad jau nieko jame nekeisiu, nebent kokia gera minti pametesit
tiesa, uzrasiau su piestukais akvareliniais gali buti kad dar ir nuotraukai negerai
paskutinis psl jusu teismui
siaip pirma mintis buvo uzrasus baltus padaryti, bet pamaniau kad nelabai bus ir susilaikiau, dabar tas puslapis atrodo kaip popierius su uzrasai bet manau kad jau nieko jame nekeisiu, nebent kokia gera minti pametesit
tiesa, uzrasiau su piestukais akvareliniais gali buti kad dar ir nuotraukai negerai
QUOTE(zirafos sese @ 2008 04 16, 21:49)
Nea dukriuko auklei.
Jau savaitė, kaip į darželį vedu.
Auklė labai patiko man, o jau dukrytė ją labai mylėjo ...
QUOTE(Sanrita @ 2008 04 16, 22:19)
Nea dukriuko auklei.
Tikrai! Berods, tu jau minėjai apie tai, kad jai ruoši dovanėlę... Užsimiršo...
Netikiu, kad nepatiks.
Linutuk, tau tikrai reikia geresnio fotiko. O mintis taip išpaišyti puslapį man labai artima, patinka.
Tiesa, nepadėkojau merginoms už pagalbą "gaudant uodus". IF tokių simpatiškų man prirankiojo. Nusprendžiau gyvų nedžiovint. Nupiešiau juos pati. Bet dabar, kaip ir Linutukė, galvoju, ar nereiktų tiems padarams nuspalvint uodegas???
QUOTE(zirafos sese @ 2008 04 16, 21:26)
Linutuk, tau tikrai reikia geresnio fotiko. O mintis taip išpaišyti puslapį man labai artima, patinka.
koks fotikas MB dar net sau kedu neuzsisake (o jam ju reikia labiau nei man), tai kokie sansai kad ras laiko man fotika nupirks , jauciu reikia paciai pradeti info kaupti apie fotikus, kitaip dar pora metu neturesiu
grazus uodai gavosi
zirafos_sese, labai simpatiski uodai tik tas segtukas virsuj kairej truputi kliuna, cia jis is kito lapo persisviecia ar kokia kita paskirti atlieka
Linutukai: man grazus sis variantas. Tie uzrasymai tai lyg miesto grafiti ar esfalte isgraviruota...tinka
Zirafos sese: Patinka kad uodai rodo i nuotrauka--cia kaip rodykle gaunasi. Matau trikampiu isdestei apskritimus : segtuka reikejo paslepti po juostele Kodel as pastebiu dazniau ir dazniau kad nera visiskai jokiu uzrasu ar pavadinimo? Turejau isiziuret i nuotrauka pamatyt apie ka cia ir kodel uzdeti uodai.
Galima visaip pavadint, bet man LT sunkiau suzaist su zodziais: Gal "Sukandziota bet laiminga..." (Sukandziota didelem raidem, kita daly pavadinimo mazom), arba: "uodai ir vaikai"...gal kuri is jusu geriau patars.
Daug ivairiausiu SB nygu net egzistuoja zmonem duot ideju idomiem pavadinimam. Su zaismingu ar idomiu pavadinimu "uzkabini" ziurova ir norisi daugiau ziuret, skaityt.
O dabar, Iseina kaip knyga be pavadinimo tik su nuotraukom: norisi zinot bent bendrai apie ka cia ir kokia nuotaika puslapio.
Grazu, bet man be jokio uzraso ar pavadinimo VISADA darbelis atrodys nebaigtas.
Zirafos sese: Patinka kad uodai rodo i nuotrauka--cia kaip rodykle gaunasi. Matau trikampiu isdestei apskritimus : segtuka reikejo paslepti po juostele Kodel as pastebiu dazniau ir dazniau kad nera visiskai jokiu uzrasu ar pavadinimo? Turejau isiziuret i nuotrauka pamatyt apie ka cia ir kodel uzdeti uodai.
Galima visaip pavadint, bet man LT sunkiau suzaist su zodziais: Gal "Sukandziota bet laiminga..." (Sukandziota didelem raidem, kita daly pavadinimo mazom), arba: "uodai ir vaikai"...gal kuri is jusu geriau patars.
Daug ivairiausiu SB nygu net egzistuoja zmonem duot ideju idomiem pavadinimam. Su zaismingu ar idomiu pavadinimu "uzkabini" ziurova ir norisi daugiau ziuret, skaityt.
O dabar, Iseina kaip knyga be pavadinimo tik su nuotraukom: norisi zinot bent bendrai apie ka cia ir kokia nuotaika puslapio.
Grazu, bet man be jokio uzraso ar pavadinimo VISADA darbelis atrodys nebaigtas.
Ui, labai dėkoju už komentarus, net nesitikėjau, kad toks mano mažytis puslapiukas susilauks tiek komentarų. Aš tik norėjau paklausti, ar nereikia nuspalvinti uodams uodegyčių...
Merginos, segtuko (staples) paslėpti nepavyko, nes juostelė nebesilakytų. Iš principo taip ir norėjau daryti - ant jo klijuoti juostelę, bet nesilaikytų.
Va iš kur tas segtukas: (sesei jis šiame puslapyje irgi žiauriai atrodo )
Dabar dėl užrašų... Aveda, aš mielai!!! Bet knygučiukė tokia maža, kur tuos užrašiukus talpinti? Va - uodai ir buvo "užrašas" Nors, jei rimtai, tu teisi - jeigu rašai, kad reikėjo atidžiai įsižiūrėti į nuotraukas, kad suprastum, kuo čia dėti tie uodai.
Aš pačiam pirmam knygelės puslapyje įklijuosiu lapuką su istorija - apie ką šis albumukas, kur ir kada atostogavome, kokios nuotaikos buvo ir etc. Bet apie užrašiukus ant kiekvieno puslapiuko irgi dabar pagalvosiu. Ačiū!
Merginos, segtuko (staples) paslėpti nepavyko, nes juostelė nebesilakytų. Iš principo taip ir norėjau daryti - ant jo klijuoti juostelę, bet nesilaikytų.
Va iš kur tas segtukas: (sesei jis šiame puslapyje irgi žiauriai atrodo )
Dabar dėl užrašų... Aveda, aš mielai!!! Bet knygučiukė tokia maža, kur tuos užrašiukus talpinti? Va - uodai ir buvo "užrašas" Nors, jei rimtai, tu teisi - jeigu rašai, kad reikėjo atidžiai įsižiūrėti į nuotraukas, kad suprastum, kuo čia dėti tie uodai.
Aš pačiam pirmam knygelės puslapyje įklijuosiu lapuką su istorija - apie ką šis albumukas, kur ir kada atostogavome, kokios nuotaikos buvo ir etc. Bet apie užrašiukus ant kiekvieno puslapiuko irgi dabar pagalvosiu. Ačiū!
nu va... visos apie kažkokius uodus šneka, o aš nieko nematau
Linutuke
Zirafos sese Bet tik tas susegimas O jei ten dar kokia dekoratyvine detale uzdeti?
Man sb vel atidetas... Musu nelaimiu ratas vis sukasi... MB mama ligoninej Padare visa galybe tyrimu, tai laukiam atsakymu. Nenoriu liudint mb, bet man jo mamos simtomai panasus y insulta
Zirafos sese Bet tik tas susegimas O jei ten dar kokia dekoratyvine detale uzdeti?
Man sb vel atidetas... Musu nelaimiu ratas vis sukasi... MB mama ligoninej Padare visa galybe tyrimu, tai laukiam atsakymu. Nenoriu liudint mb, bet man jo mamos simtomai panasus y insulta