Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 04 14, 20:16)
Pagaliau ir pribrendau ir prisedau prie SB
blush2.gif

Labai gražu. thumbup.gif O juosteliu ir man atrodo, kad nereik. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 15, 07:47)
Pagaliau galiu viesai skelbti apie konkursa. Mano biografija/foto ir pirma pavyzdi darbelio ikele i CK saita. Viska surasiau blog'e kam idomu pasidairyt ir ivertint.

Aš jau mačiau yahoo.gif, man labai patiko. good.gif
Atsakyti
Mėlyna paukšte, gražu thumbup.gif ir aš už antrą wub.gif

Atsakyti
Melyna paukste: man irgi antras variantas geresnis--daugiau kontrasto kaip uztepei ta balta, geriau matosi negu tik tas reljefinis. Kuo ten uztepei? (gesso?) Pritariu su tosk...man tos zalios juosteles per "sunkios". Noretusi kokio balto ireminimo ir balta juostele aplink visus kampus deciau o ne tik is dvieju sonu.
Atsakyti
Aveda, kas dėl tavo darbelio su kuriuo laimėjai ...
Aš kai pažiūrėjau, supratau, kad tai toks lygis iki kurio dar man labai toli.
Pirmiausiai kaip kyla tokios geros mintys g.gif
Šiu metu negaliu nuotaikos perteikti per spalvas, ar surišti nuotrauka + spalva + nuotaika doh.gif
Todėl ir renkuosi pastelines spalvas, ar tai kas man gražu ...
Tik ar jos tinkamos g.gif
Kažkaip dar neužtikrintai ....

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 14, 23:14)
Melyna paukste grazu thumbup.gif Cia kaip dvipuse atvirute ar dvi skirtingos? Tik gal pirmoje tas juosteles nuimciau, truputi duoda sunkumo ta tamsesne zalia. O gal tiktu kokios juosteles sviesesniu tonu g.gif Antroji man patiko labiau wub.gif

Aciu
Cia dvi skirtingos atvirutes.

QUOTE(AVEDA @ 2008 04 15, 07:47)
Pagaliau galiu viesai skelbti apie konkursa. Mano biografija/foto ir pirma pavyzdi darbelio ikele i CK saita. Viska surasiau blog'e kam idomu pasidairyt ir ivertint.

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 04 15, 07:58)
Labai gražu.  thumbup.gif O juosteliu ir man atrodo, kad nereik. blush2.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 04 15, 08:31)
Mėlyna paukšte, gražu  thumbup.gif  ir aš už antrą  wub.gif

Aciu 4u.gif smile.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 04 15, 08:46)
Melyna paukste: man irgi antras variantas geresnis--daugiau kontrasto kaip uztepei ta balta, geriau matosi negu tik tas reljefinis. Kuo ten uztepei? (gesso?) Pritariu su tosk...man tos zalios juosteles per "sunkios". Noretusi kokio balto ireminimo ir balta juostele aplink visus kampus deciau o ne tik is dvieju sonu.

Visoms dar karteli labai aciu uz ivertinimus ir patarimus. Antrasis variantas ir man labiau patiko kaip ir jums visoms. Pirmoji atvirute buvo lyg bandymas.
Man ir buvo tokia mintis susirezgusi, kad reikia juosteles klijuoti kampuciuose.
O vezimelis padarytas is deko pastos su trafareto pagalva.
Atsakyti
Labas vakaras, labai susidomėjau šiuo užsiėmimu wub.gif bigsmile.gif Noriu paklausti ant kokio formato nuotraukų darote scrapbookinga photoshope? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2008 04 15, 14:16)
Labas vakaras, labai susidomėjau šiuo užsiėmimu  wub.gif  bigsmile.gif  Noriu paklausti ant kokio formato nuotraukų darote scrapbookinga photoshope?  4u.gif

del skaitmeninio/digital scrapbooking Lachese geriausia patareja o ne as ax.gif
Papildyta siandien nescrapinu o tvarkausi, organizuoju, rusiuoju...pastangas nufotografavau bloge. Gal kam pravers si ideja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 15 balandžio 2008 - 22:10
As irgi truputy tvarka vedziausi lotuliukas.gif Dar nesu patenkinta susidejimu, kol patalines is spintos lentynu neisdanginsiu ir ten neprikrausiu sb, sieloj mano nebus ramybes lotuliukas.gif O poto prieinu prie stalo ir padelioju sb bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 15, 16:09)
As irgi truputy tvarka vedziausi lotuliukas.gif Dar nesu patenkinta susidejimu, kol patalines is spintos lentynu neisdanginsiu ir ten neprikrausiu sb, sieloj mano nebus ramybes lotuliukas.gif O poto prieinu prie stalo ir padelioju sb bigsmile.gif

atsargiai...pirma uzims tik kelis stalcius o po to reikalaus viso kambario vieta. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2008 04 15, 22:16)
Labas vakaras, labai susidomėjau šiuo užsiėmimu  wub.gif  bigsmile.gif  Noriu paklausti ant kokio formato nuotraukų darote scrapbookinga photoshope?  4u.gif

Labai daug informacijos yra mamos kompiteryje. Ten tiesiog yra net kelios temelės apie photoshopą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 16, 05:46)
atsargiai...pirma uzims tik kelis stalcius o po to reikalaus viso kambario vieta. lotuliukas.gif

Na pas mane jau nekeli stalciai lotuliukas.gif Galeciau atidaryti maza krautuvele (manau kad isleidau ne viena ir ne du tukstancius lituku). Bet as noreciau viska paslepti y spinta, kuri siuo metu uzimta.
Atsakyti