Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

AVEDA, norejau paklausti ka manai apie Xyron® Design Runner Personal Papercrafting Printer ? kazin ar apsimoka toki pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 04 13, 11:28)
AVEDA, norejau paklausti ka manai apie Xyron® Design Runner Personal Papercrafting Printer ? kazin ar apsimoka toki pirkti?  smile.gif

man tai nesamone gryna. Ta paty galiu pasidaryti printeriu arba stampukais, o cia dar baterkas reikia keisti, dar papildomai rasalo turbut dasipirkti. schmoll.gif ne man...o gal kitiem ir tiktu.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 13, 19:04)
man tai nesamone gryna. Ta paty galiu pasidaryti printeriu arba stampukais, o cia dar baterkas reikia keisti, dar papildomai rasalo turbut dasipirkti. schmoll.gif ne man...o gal kitiem ir tiktu.

taip ir maniau, kad nepasimoka, be to gana brangiai gaunasi pirkti pati aparaciuka, keisti baterijas, rasalo kasetes ir dar figuras atskirai.. nors.. suskaiciavus stampuku kainas ir printerio sanaudas gal ir panasiai gautusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 13, 05:24)
nu as ten pasidairiau po tas internetines parduotuves (geras dalykas vyksta  bigsmile.gif , reiks dazniau uzsukti), tai galima rasti kas ir laivu siuncia, nu ten rankdarbiu pardes nera, bet manau jai paprasytu kas tai jos uzsakytu  g.gif

o jus gal patarkite , pasiulikit Taurei kad laivu persiustu jei net dvi issiuntimo vietos yra New York'e. $13 dol uz svara oro pastu tai cia astronomiskai brangu--kaip ir aukso verte blink.gif tas daiktas tampa. Man atrodo jai ne tiek svarbu kokiu budu persiusti. Gal cia jai nauja persiuntimo metoda parodytume?
Jei dabartine gyvenimo situacija leistu tai ir as tuo persiuntimu uzsiimciau, bet cia tampa tiesiog visos dienos darbas supirkinet, po pardes lakstyt, vaikai bimba, verkia doh.gif (ne veltui ji 20% ima biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 14, 00:19)
o jus gal patarkite , pasiulikit Taurei kad laivu persiustu jei net dvi issiuntimo vietos yra New York'e. $13 dol uz svara oro pastu tai cia astronomiskai brangu--kaip ir aukso verte  blink.gif tas daiktas tampa. Man atrodo jai ne tiek svarbu kokiu budu persiusti. Gal cia jai nauja persiuntimo metoda parodytume?
Jei dabartine gyvenimo situacija leistu tai ir as tuo persiuntimu uzsiimciau, bet cia tampa tiesiog visos dienos darbas supirkinet, po pardes lakstyt, vaikai bimba, verkia  doh.gif  (ne veltui ji 20% ima  biggrin.gif ).

kitos tarpininkes naudoja persiuntima laivu, bet jos neuzsakineja is rankdarbiu parduotuviu..tai galimi du variantai arba prasyt taures siust laivu, arba prasyt kitu tarpininkiu, kurios siuncia laivu uzsakyt is rankdarbiu parduotuviu.. nezinau kiek yra svaras, bet cia jos ima 13 doleriu uz kilograma.. o jos po pardes nelaksto, viska uzsakineja internetu, nes fiziskai tiek parduotuviu aplakstyt neimanoma butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 04 14, 01:11)
kitos tarpininkes naudoja persiuntima laivu, bet jos neuzsakineja is rankdarbiu parduotuviu..tai galimi du variantai arba prasyt taures siust laivu, arba prasyt kitu tarpininkiu, kurios siuncia laivu uzsakyt is rankdarbiu parduotuviu.. nezinau kiek yra svaras, bet cia jos ima 13 doleriu uz kilograma.. o jos po pardes nelaksto, viska uzsakineja internetu, nes fiziskai tiek parduotuviu aplakstyt neimanoma butu  smile.gif

nors su internetu uzsakant reikia irgi but atsargi. joann's isvis man daug nesekmiu buna. Uzsakant rodo kad dar preke yra, uzsimoki o kaip atsiuncia siuntiny tai puse norimu prekiu nera--nors aisku tada dadeda tau kredito ant korteles. Bet visvien nusivylimas kad uzsakei, tikejaisi gaut o gavus puse nera. O jum uzsisakant jei tai bus??? Tarpininke pasakys kad persiusti tokia suma, o jei taip pat nebutu kai kuriu prekiu gavus siuntiny, tai ka jai tada vel moket jum atgal tuos pinigus persiust? Ne visos parduotuves tokios, bet Joann tuo pasizymi mano patirtim. Tik pastaba jum ax.gif
Atsakyti
Miglota, kaip supratau, dabar tu Lietuvoje, bet gal greitai gryzi 4u.gif Balandzio 26-27d Lillestrøm vyksta messe http://www.stempelscrap.no/ . Jei mano maze bus geros nuotaikos, bandysiu nuvaziuoti 4u.gif Vyksta ir kursai, bet man sansu nera schmoll.gif

Vakare eisiu pas kaimynka, bandysim pradet po nauja lapa thumbup.gif
Papildyta:
Uzsisakant norvegiskose internetinese parduotuvese irgi buna kad nebeturi tos prekes, bet paprastai paraso email, kad galimi 2 variantai: uz trukstamu prekiu suma susirandi kitas prekes, arba atgrazina pinigus. Siaip servisu esu labai patenkinta, man tik viena parduotuve nepatiko, tai paprasciausiai daugiau ten nebesiprekinu.

As jau virs 2savaiciu sedziu be fotiko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 14 balandžio 2008 - 17:07
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 14, 16:13)
nors su internetu uzsakant reikia irgi but atsargi. joann's isvis man daug nesekmiu buna. Uzsakant rodo kad dar preke yra, uzsimoki o kaip atsiuncia siuntiny tai puse norimu prekiu nera--nors aisku tada dadeda tau kredito ant korteles. Bet visvien nusivylimas kad uzsakei, tikejaisi gaut o gavus puse nera. O jum uzsisakant jei tai bus??? Tarpininke pasakys kad persiusti tokia suma, o jei taip pat nebutu kai kuriu prekiu gavus siuntiny, tai ka jai tada vel moket jum atgal tuos pinigus persiust? Ne visos parduotuves tokios, bet Joann tuo pasizymi mano patirtim. Tik pastaba jum ax.gif

jeigiu prekes neateis tada tures grazinti pinigus man i saskaita, na bent jau as taip suprantu g.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 04 14, 17:12)
Miglota, kaip supratau, dabar tu Lietuvoje, bet gal greitai gryzi 4u.gif Balandzio 26-27d Lillestrøm vyksta messe http://www.stempelscrap.no/ . Jei mano maze bus geros nuotaikos, bandysiu nuvaziuoti 4u.gif Vyksta ir kursai, bet man sansu nera schmoll.gif

Vakare eisiu pas kaimynka, bandysim pradet po nauja lapa thumbup.gif
Papildyta:
Uzsisakant norvegiskose internetinese parduotuvese irgi buna kad nebeturi tos prekes, bet paprastai paraso email, kad galimi 2 variantai: uz trukstamu prekiu suma susirandi kitas prekes, arba atgrazina pinigus. Siaip servisu esu labai patenkinta, man tik viena parduotuve nepatiko, tai paprasciausiai daugiau ten nebesiprekinu.

As jau virs 2savaiciu sedziu be fotiko verysad.gif

aha, siuo metu sedziu LT, rytoj didzioji diena, o po to jau skrisiu namo, tik dar nezinau kada tiksliai.. kaip dziugu del parodos, butinai tempsiu vyra bigsmile.gif

geru tau ideju siandieniniam darbe mirksiukas.gif

o del fotiko tai uzjauciu, as nepasiemiau savo, tai dabar kaip be ranku.. sitiek reikalu neuzfiksuotu biggrin.gif
Atsakyti
Na siandien tik pradesiu, t.y. issirinksiu popieriu ir pradesiu stumdyti ant popieriaus lotuliukas.gif

Fotikas pas mus toks einantis dalykas. As sy savaitgaly kaip tik mb uzsiminiau apie antra veidrodiny fotika, tai tam tik akys blink.gif blink.gif blink.gif Na nepasidalinam mes vienu, sakiau kad si vasara paskutinis jam sansas yrodyt, kad pasidalinsim. MB gyvena pagal viena tik formule "laisva diena+geras oras=zvejyba" lotuliukas.gif O kai geras oras ir as lauk noriu ax.gif Tai ir pesames doh.gif Ir artejant gimtadieniui issakau savo pgeidavimus, t.y. objektyvo reikia, blico reikia, krepsio technikai reikia ....
Atsakyti
Pagaliau ir pribrendau ir prisedau prie SB
blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Melyna paukste grazu thumbup.gif Cia kaip dvipuse atvirute ar dvi skirtingos? Tik gal pirmoje tas juosteles nuimciau, truputi duoda sunkumo ta tamsesne zalia. O gal tiktu kokios juosteles sviesesniu tonu g.gif Antroji man patiko labiau wub.gif
Atsakyti
Pagaliau galiu viesai skelbti apie konkursa. Mano biografija/foto ir pirma pavyzdi darbelio ikele i CK saita. Viska surasiau blog'e kam idomu pasidairyt ir ivertint.
Atsakyti