Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(Tosk @ 2008 04 12, 09:51)
O kas tas Taure??? Kur tai rasti?

Kristi13 labai grazu thumbup.gif  Gal as tik sagytes visas 3 ruzavas buciau dejus, bet cia tik mano skonis 4u.gif

Linutuke, pas mus nemazos problemos su darzeliais, truksta ju. Tad dziaugiesi isvis gaves vieta, tad ir jauciasi darzelio personalas kaip karaliai, nes vistiek niekur nepabegsi doh.gif Bet ju programos man patinka, lauke vaikai buna min viena valanda ir nepriklausomai nuo oro (na jei tik zemiau -10 tada neina), Turi kaladeliu kambary, virtuvele (viskas vaikisko dydzio) kamabary ir t.t. Vasara isnesa baseiniukus y lauka, tai vaikai gali mirkti visa diena wub.gif

va cia taure
http://www.supermama...howtopic=298933
Atsakyti
Kristi13, gražu thumbup.gif
Stilinga ir neperkrauta, o kas dėl atstumų ir smulkmenų - lauk Avedos kritikos mirksiukas.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 04 11, 15:31)
Sanrita, o koks tau Norvegijos miestelis taip patiko?

Bergenas wub.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 04 11, 15:42)
Tik dar viena bėdelė yra, nerandu spesialiai tam skirtų žiedų pirkti doh.gif . Tad manau gal tiks tie žiedai, kur būna sumauti ant karnyzų užuolaidoms prisegti bigsmile.gif .

Žiedų nėra verysad.gif Aš dirbu kanceliarinėse. Visus konkurentus apskambinau ... Niekas neturi ir nesiruošia greitu laiku užsivešti blink.gif
Teks ir man žiedus nuo karnizų užuolaidoms pirkti ...
Ot akmens amžius doh.gif

Atsakyti
As truputy privengiu siustis is JAV, nes pasto paslaugos brangios. Man kartais geriau net koky filtra ar kremuka is Honkongo parsisiuti. Aplamai mano devizas - svarbu ne kokios pajamos, bet kokias islaidas turi blush2.gif

Tosk: sunku man tiketi kad tau pigiau iseina pirkti is Norvegu negi is JAV uzsisakyti. Norvegai gi cia kaip tarpininkai jiem irgi is JAV reikia uzsakyt ir supirkt-matau net 4x prekes kainas pakelia blink.gif . Jiems gi pelna irgi reikia pasidaryti pragyvenimui ax.gif . O tipiskas SB prekiautojas neziures internetu kur ka supirkti- pamato parduotuvej, paciupineja ir perka. Kiek zinau is JAV SB forumu europietes (ju tarpe kelios norveges), pasidare gera rysi su keliom internetinem JAV parduotuvem (ne tokiom didelem kaip Joann's o "is namu bizniuku") ir gauna normalia persiuntimo kaina. Nu gi ziurek net kaip ir ta scrapbook pictures saita, zadejo tik uz 2 dol. pakolkas persiust. Yra pigiu persiuntimu, bet reik paieskot, paklaust savininku, susitart...

---Del zieduku, tai gaila kad nesusipratom kaip siuntini siunciau...taip pigu juos gaut cia, o LT tai kaip aukso verte netgi lotuliukas.gif
--kristi13: ta pilka sirdele per vidury buciau ruzavai pasiuvinejus ir dar kelias ruzavas detales uzdejus, bet dabar jau pazanga thumbup.gif
Atsakyti
Aveda, problema ta, ka siunciantis is uzsienio galima parsisiusti prekiu be muitinimo tik uz 90Lt, toliau taip apmuitina- mazai nepasirodo (asmenine patirtis lotuliukas.gif ). Pagalvok pati -kas tai yra 90Lt tokiam hobiui. O jei pradet siustis dalimis, pasto paslaugos suvalgys daug. O tos norveges speju, buvo kada JAV ir su mazom parduotuvelem susitare, kad rasytu fiktyvias kainas. Man pakolkas taip tartis iseina tik ebay ir Honkogo parduotuves. Beje as niekada nesivaikau naujienu, tad norvegu parduotuvese uzmacius ispardavimus (paprastai y mazesnes nei 50% nuolaidas nesidairau) apsiperku uz nemazas sumas ir taip dar isvengiu ir pasto islaidu (daugelis, jei uzsisakai uz 200-400Lt, siuncia nemokamai). Na bet yra nemazai zmoniu, kuriems nera priimtina prekintis per ispardavimus, o as veik viska perku tik taip (baldai, rubai ir t.t.). Vienintelis dalykas, kur mes netaupom, yra maistas. Perkam tik kokybiska maista. Karta paragaves italisku ledu, y paprastus juk nelabai ir noresis ziureti lotuliukas.gif
Atsakyti
nu palandziojau as dabar po TAURE puslapiuka, tai nezinau nezinau g.gif , kaska lengva (kokius stampukus ar gelytes) tai apsimoka atsisiusti, bet popieriaus tai nelabai, jis gi sveria daug, tas pokas tikriausiai apie 2kg, o vieno kg kaina atsiuntimo 13$, tai labai jau pabranksta blink.gif tai kaina beveik ir lietuviska gaunasi doh.gif, vat jai ji laivu siustu, tai tada ir net labai apsimoketu blush2.gif (ir AVEDOS butume nuo koju nenuvare lotuliukas.gif )
Atsakyti

sakai vienas pokas popieriaus 2 kg g.gif buciau namie tai pasverciau, bet jauciu, kad tiek nesvers ax.gif o as dar planavau knyga siustis per ja, bet susilaikiau biggrin.gif pirmaji uzsakyma jau nusiunciau, kai gausiu galesiu papasakot kaip ten kas, koks pabrangimas ir per kiek laiko viskas atejo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 12, 18:42)
nu palandziojau as dabar po TAURE puslapiuka, tai nezinau nezinau  g.gif

tik neisizeisk, bet, man atrodo, cia tik nuo zmogaus poziurio priklauso.. as pamaciau sitame pasiulyme gera galimybe ir pasidalinau ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 04 12, 12:10)
Kristi13, gražu  thumbup.gif
Stilinga ir neperkrauta, o kas dėl atstumų ir smulkmenų - lauk Avedos kritikos  mirksiukas.gif
Bergenas  wub.gif
Žiedų nėra  verysad.gif Aš dirbu kanceliarinėse. Visus konkurentus apskambinau ... Niekas neturi ir nesiruošia greitu laiku užsivešti  blink.gif
Teks ir man žiedus nuo karnizų užuolaidoms pirkti ...
Ot akmens amžius  doh.gif

Būna žiedų siuvinėjimo siūlų ritėms suverti, bet jie brangūs ir dideli - skersmuo gali būti per didelis.
http://www.dmc.com/m...1402/index.html
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galėtumėt patarti ar šis daiktas kokybiškas? gal kuri turit? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
as, man rodos, turiu toki kaip pakuotej apacioje, tik nesu tikra ar ten tikrai tas.. miniskis lengvai sukinejasi aplink, tiksliai pjauna ir man labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 04 12, 20:27)
sakai vienas pokas popieriaus 2 kg  g.gif  buciau namie tai pasverciau, bet jauciu, kad tiek nesvers  ax.gif  o as dar planavau knyga siustis per ja, bet susilaikiau  biggrin.gif pirmaji uzsakyma jau nusiunciau, kai gausiu galesiu papasakot kaip ten kas, koks pabrangimas ir per kiek laiko viskas atejo  smile.gif
lauksim lauksim,  mirksiukas.gif labai ir man ydomu, nes ten maciau merginos dazniausiai rubus uzsisakineja,

Papildyta:
tik neisizeisk, bet, man atrodo, cia tik nuo zmogaus poziurio priklauso.. as pamaciau sitame pasiulyme gera galimybe ir pasidalinau ideja smile.gif

nu tikrai neisizeisiu mirksiukas.gif , siaip galimybe tiktai labai gera, gaila tik kad ji nasinaudoja ta kompanija kaip AVEDA kad siunte (atstovai maciau net du niujorke yra), tai ir kaina butu labiau viliojanti blush2.gif

o as tai jau savo MB nesuprantu blink.gif , tas vis dar renkasi tuos kedus, o as tai nezinau tuojau hah.gif is jo pradesiu, nes nuo sausio men jam gal kokio 10-15$ tie kedai pabrango, o jis vis dar tupcioja prie to kompo, nu ir neapsisprendelis, nu kaip dziaugiuosi kad nelaukiau jo bigsmile.gif , dabar siuntinukas jau tuojau turetu atkeliauti, o jis net neuzsisake dar doh.gif
Atsakyti
nu as ten pasidairiau po tas internetines parduotuves (geras dalykas vyksta bigsmile.gif , reiks dazniau uzsukti), tai galima rasti kas ir laivu siuncia, nu ten rankdarbiu pardes nera, bet manau jai paprasytu kas tai jos uzsakytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 04 13, 11:54)
as, man rodos,  turiu toki kaip pakuotej apacioje, tik nesu tikra ar ten tikrai tas.. miniskis lengvai sukinejasi aplink, tiksliai pjauna ir man labai patinka  smile.gif

dėkui.
nesinori suklysti perkant, o tai vieną peilių rinkinuką jau siunčiausi iš ebay, bet nieko vertas. norisi kokybiško peiliuko.
Atsakyti