QUOTE(Tosk @ 2008 04 10, 18:37)
Miglota, uzmaciau -nille parduotuvej rasikliu skirtu sb (raso "syre fri") 2 spalvu tik 14,90NOK
QUOTE(Tosk @ 2008 04 11, 19:45)
Miglota, vartydama IKEA naujienu katalogiuka radau nebloga daikta tinkanty susideti popieriu ir yrankius, vadinasi KNOS oppbevaring for skrivesaker 85NOK. Gaila internetiniame puslapyje dar ju nera Kadangi plotis 32cm.
Tosk, tu auksas tavo rekomenduota pirmakart uzsisakiau popieriaus is internetines parduotuves, po to UN DO tirpala
ikejoj as pirkau komplekta is 2 dezuciu susidet stampukam, lipdukam, rub on ir visom kitom mazom smutkem, bet jau nebetelpa man viskas, tai kaip tik planavau dar uzsipirkti tada mokejau labai nedaug, gal 29 nok uz 2 dezutes
QUOTE(IF... @ 2008 04 10, 22:01)
Neberandu laiko rankdarbiams... Vaikštau bambanti, nes reik daryt darbus kurie ne mieli, tai bent džiaugiuos po darbo užsukus į kanceliarines, vis ką nors nusigriebiu - bent apsipirkimo džiaugsmą turiu
as irgi kol kas kenciu be SB, bet jau taip rankos niezti, vos tik grisiu namo is karto kibsiu i darbus, o dar mano brangusis rinkinys popieriaus pagaliau atkeliavo .. kol kas esu apsipirkinejimo stadijoj.. jau buvau homo sapiens knygyne, ten tikrai labai sauniu rub on radau, aciu, mergaites, uz nuorodas, dar prisipirkau juosteliu vcup penktam aukste
QUOTE(Bitkresle @ 2008 04 11, 11:32)
Tai jau kaupiuosi kaupiuosi, gal šį savaitgalį pagaliau sukomponuosiu pirmąjį savo blyną...
sekmes