Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

QUOTE(Tosk @ 2008 04 10, 18:37)
Miglota, uzmaciau -nille parduotuvej rasikliu skirtu sb (raso "syre fri") 2 spalvu tik 14,90NOK 4u.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 04 11, 19:45)
Miglota, vartydama IKEA naujienu katalogiuka radau nebloga daikta tinkanty susideti popieriu ir yrankius, vadinasi KNOS oppbevaring for skrivesaker 85NOK. Gaila internetiniame puslapyje dar ju nera 4u.gif Kadangi plotis 32cm.

Tosk, tu auksas thumbup.gif tavo rekomenduota pirmakart uzsisakiau popieriaus is internetines parduotuves, po to UN DO tirpala drinks_cheers.gif
ikejoj as pirkau komplekta is 2 dezuciu susidet stampukam, lipdukam, rub on ir visom kitom mazom smutkem, bet jau nebetelpa man viskas, tai kaip tik planavau dar uzsipirkti smile.gif tada mokejau labai nedaug, gal 29 nok uz 2 dezutes

QUOTE(IF... @ 2008 04 10, 22:01)
Neberandu laiko rankdarbiams... Vaikštau bambanti, nes reik daryt darbus kurie ne mieli, tai bent džiaugiuos po darbo užsukus į kanceliarines, vis ką nors nusigriebiu - bent apsipirkimo džiaugsmą turiu  tongue.gif

as irgi kol kas kenciu be SB, bet jau taip rankos niezti, vos tik grisiu namo is karto kibsiu i darbus, o dar mano brangusis rinkinys popieriaus pagaliau atkeliavo biggrin.gif .. kol kas esu apsipirkinejimo stadijoj.. jau buvau homo sapiens knygyne, ten tikrai labai sauniu rub on radau, aciu, mergaites, uz nuorodas, dar prisipirkau juosteliu vcup penktam aukste rolleyes.gif

QUOTE(Bitkresle @ 2008 04 11, 11:32)
Tai jau kaupiuosi kaupiuosi, gal šį savaitgalį pagaliau sukomponuosiu pirmąjį savo blyną...

sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 11 balandžio 2008 - 20:28
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 11, 18:02)
o koncelerinese tokiu dokumentam prisegt nera kaip tokiu?

Ieškojau, bet neradau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
LINUTUKA uzmirsau pagirti del mergaites torto kostiumo ax.gif Vajeeee, negi pati viska siuvai? bigsmile.gif blink.gif . ???As taip niekad nesugebeciau. Nuotrauka butinai palik SB puslapiui.

--o jus gal turite foto is darzelio laiku per kokias svetes ar pasirodymus? As turiu kelias tokias ir pagalvojau gal faina butu padaryti uzduoti su musu darzelio nuotraukom?, ar netgi pirma klase?
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 12, 00:55)
LINUTUKA uzmirsau pagirti del mergaites torto kostiumo  ax.gif Vajeeee, negi pati viska siuvai? bigsmile.gif  blink.gif . ???As taip niekad nesugebeciau. Nuotrauka butinai palik SB puslapiui.

--o jus gal turite foto is darzelio laiku per kokias svetes ar pasirodymus? As turiu kelias tokias ir pagalvojau gal faina butu padaryti uzduoti su musu darzelio nuotraukom?, ar netgi pirma klase?

Mano pupa turejo karnavala darzely, bet teveliai buvo.... nepageidaujami blink.gif Tad neturiu jokios nuotraukos. Kai darzely isreiskiau nepasitenkinima, juk mano vaiko didzioji dienos dalis praeina darzely ir as noriu nuotrauku. Tai auklytes pasake - tai mes paveiksluojam. Jo... Maciau as tas nuotraukas doh.gif

Miglota, as panasiu dezuciu prisipirkau bigsmile.gif Tik kad tvarka butu, kiekviena dezute paskyriau kazkam (juosteles, stampukai, rub-onai, yrankiai ir t.t.). Dalis ju potustes, bet uztat nebereikia knistis per kelias dezes ax.gif

AVEDA radau tavo rekomenduota knyga ebay, bet jau kiek uz pasto paslaugas uzsiprase blink.gif 29$ doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 11 balandžio 2008 - 21:45
AVEDA radau tavo rekomenduota knyga ebay, bet jau kiek uz pasto paslaugas uzsiprase blink.gif 29$ doh.gif

tai is JAV radai? nu tai suprantama...ji neplona knyga. As MB brolienei siunciau 3 plonycius zurnalus i S.Arabija tai paste sumokejo $25 dol doh.gif o as galvojau nedaugiau kaip 10-12 bus.
Mano pupa turejo karnavala darzely, bet teveliai buvo.... nepageidaujami blink.gif Tad neturiu jokios nuotraukos. Kai darzely isreiskiau nepasitenkinima, juk mano vaiko didzioji dienos dalis praeina darzely ir as noriu nuotrauku. Tai auklytes pasake - tai mes paveiksluojam. Jo... Maciau as tas nuotraukas doh.gif

kas ten do sleptas karnavalas kad tevai nekvieciami? O del fotografavimo tai suprantama kad gal bijo kad nufotografuosi kita vaika be tevu leidimo. Cia JAV tai grieztai draudziama, todel SB nematysi darzelio ar mokyklos nuotrauku kur daug kitu vaiku. Reikia visad paprasyt tevu sutarimo kad jei spaudoj spausdins kad tevai sutinka.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 12, 01:57)
tai is JAV radai? nu tai suprantama...ji neplona knyga. As MB brolienei siunciau 3 plonycius zurnalus i S.Arabija tai paste sumokejo $25 dol  doh.gif o as galvojau nedaugiau kaip 10-12 bus.

kas ten do sleptas karnavalas kad tevai nekvieciami? O del fotografavimo tai suprantama kad gal bijo kad nufotografuosi kita vaika be tevu leidimo. Cia JAV tai grieztai draudziama, todel SB nematysi darzelio ar mokyklos nuotrauku kur daug kitu vaiku. Reikia visad paprasyt tevu sutarimo kad jei spaudoj spausdins kad tevai sutinka.

Katik perziurejau visus sb norvegiskus adresus - niekas tos knygos neparduoda. Tad reiks ebay dazniau dairytis...

Pas mus tai ne JAV, cia nusikalstamumas labai nedidelis. Buvo svenciu kur galejau pleskinti su fotiku y visas puses (ka dare ir kiti tevai) St.Lucia svente, seneliu kava... Bet vat karnavale darzelio darbuotojai nenorejo, kad tevai butu, mat perdaug triuksmo, vargo ir t.t. Ai yra cia tu ypatybiu kas man nepatinka, bet yra ir geroji puse.

P.S. Labai ydomiai atrode tevukai apsikabineje veidrodiniais fotikais ir pleskinantys viska auto rezimu doh.gif O veliau bumbantys, kad niekas neisejo tongue.gif
Atsakyti
Cia siuncia i Norvegija (beja, is cia labai daug uzsisakau:)...idomu kiek uz persiuntima?
Atsakyti
Visai atsitiktinai radau, kad Taure uzsakineja is Joann thumbup.gif jau prisikroviau pilna krepsi.. nors ir su procentais, bet kelis kartus pigiau nei norvegijoj.. Old World popieriaus rinkinys TIK 12 USD doh.gif

tikiuosi negausiu uz reklama blush2.gif
Papildyta:
Tosk, per amazon.com nebandei??? mes daznai is ten knygas siunciames, labai greitai pristato thumbup.gif
Atsakyti
As truputy privengiu siustis is JAV, nes pasto paslaugos brangios. Man kartais geriau net koky filtra ar kremuka is Honkongo parsisiuti. Aplamai mano devizas - svarbu ne kokios pajamos, bet kokias islaidas turi blush2.gif

As jau mintyse pradedu delioti naujajy sb 4u.gif
Atsakyti
Tesiu savo pasirodymą tongue.gif tongue.gif
Trečiasis puslapiukas:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Šis puslapiukas jau šimtą kartų perdarytas. doh.gif Geriausias variantas gavosi toks. Paklausiusi Avedos patarimo įdėjau truputėlį ružavos spalvytės kaip akcentą. Laukiu naujų patarimų. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 12 balandžio 2008 - 07:27
atrodo per anksti einu miegoti doh.gif , kiek cia visko priraset ax.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 04 11, 21:25)
LINUTUKA uzmirsau pagirti del mergaites torto kostiumo 

aciu AVEDA blush2.gif , nu taip, siuvau pati, kas keisciausia kai paprase tai taip lengvai sutikau, o paskui menu sedejau namie ir galvojau "ir velnias nese mane i ta galera" doh.gif nes nezinojau kaip ir padarysiu, o finale net pati save nustebinau tongue.gif pamacius rezultata, o kai aukletojos papuose tai visai thumbup.gif gavosi.

o del darzelio nuotrauku tai turiu kelias, karnavalines, bet rudais plemai nuejusios, ant tokio plono popieriaus, ir dar aukletojos be galvu jose lotuliukas.gif , net nezinau kaip jas reiks atgaivinti, nes cia tikriausiai jau kokios spec programeles reiktu ir dar kad kas nors pataisytu jas, nes as pati tai schmoll.gif

uztai mano paneliu, paskutiniu metu tai tik svenciu ir koncertu nuotraukos albume doh.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 04 11, 21:40)

kaip ydomu, pas mus jauciu toki veja tevai sukeltu jai negaletu dalyvauti,
visi nepatenkinti vaiksciojo siemet, kai aukletojos "kaziuko muges" nesurenge ir negalejo is vaikuciu nupirkti ju darbeliu (as buvau viena is tu nepatenkintu teveliu lotuliukas.gif )

QUOTE(Miglota @ 2008 04 11, 23:51)
Visai atsitiktinai radau, kad Taure uzsakineja is Joann  thumbup.gif  jau prisikroviau pilna krepsi.. nors ir su procentais, bet kelis kartus pigiau nei norvegijoj.. Old World popieriaus rinkinys TIK 12 USD

reiks uzsukti ir pasidairyti

QUOTE(kristi13 @ 2008 04 12, 07:27)
Tesiu savo pasirodymą tongue.gif  tongue.gif
Trečiasis puslapiukas:
Šis puslapiukas jau šimtą kartų perdarytas.  doh.gif Geriausias variantas gavosi toks. Paklausiusi Avedos patarimo įdėjau truputėlį ružavos spalvytės kaip akcentą. Laukiu naujų patarimų. blush2.gif

nu man tai thumbup.gif thumbup.gif , as tai niekur neprisikabinciau, man labai labai grazu, o spalvos tokios sakuciau net raminancios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 04 12, 03:21)
Visai atsitiktinai radau, kad Taure uzsakineja is Joann  thumbup.gif  jau prisikroviau pilna krepsi.. nors ir su procentais, bet kelis kartus pigiau nei norvegijoj.. Old World popieriaus rinkinys TIK 12 USD  doh.gif

O kas tas Taure??? Kur tai rasti?

Kristi13 labai grazu thumbup.gif Gal as tik sagytes visas 3 ruzavas buciau dejus, bet cia tik mano skonis 4u.gif

Linutuke, pas mus nemazos problemos su darzeliais, truksta ju. Tad dziaugiesi isvis gaves vieta, tad ir jauciasi darzelio personalas kaip karaliai, nes vistiek niekur nepabegsi doh.gif Bet ju programos man patinka, lauke vaikai buna min viena valanda ir nepriklausomai nuo oro (na jei tik zemiau -10 tada neina), Turi kaladeliu kambary, virtuvele (viskas vaikisko dydzio) kamabary ir t.t. Vasara isnesa baseiniukus y lauka, tai vaikai gali mirkti visa diena wub.gif
Atsakyti