Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 4 dalis

LINUTUK matau prisijungus. turbut po paskutines kritikos tau rankos nusviro console.gif
pskaiciau virsuj blush2.gif kad nemoku rasyt...bet suneli ant ranku laikau.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 10, 14:50)
Na va pradėjau daryti naują mini albumuką. tongue.gif  Pirmas albumukas nelabai patiko, tai padovanosiu seneliams.

nu man kaip ne ekspertei blush2.gif , tai grazu thumbup.gif , tai daug nesikartosiu, o geriau palauksiu tesinio mirksiukas.gif

o cia truputi ne i tema, kaskada rasiau kad mano dukriukas bus tortas per darzelio gimtadieni, tai pagaliau turiu normalesne nuotrauka parodyti, o tai su savo muiline kur fotkinau labai Prastos kokybes gavosi nuotraukos doh.gif , neturejau kaip pasigirti blush2.gif nu siaip tai as tik karkasa siuvau, o gelemis puose aukletojos darzelyje, gaila kad neturiu daugiau normaliu nuotrauku verysad.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 10, 21:38)
LINUTUK matau prisijungus. turbut po paskutines kritikos tau rankos nusviro  console.gif
pskaiciau virsuj  blush2.gif  kad nemoku rasyt...bet suneli ant ranku laikau.

ne nenusviro, tik mazoji serga o vyresnelei ekskursija, padejau mokytojai palydeti 23 vaikus, zinai su trolikais vaziuoti nekas tokiu buriu blink.gif , rytoi vedu mazaja pas gydytoja, nu vien zodziu vis prisedu ir ziurek jau reikia viska atgal supakuoti doh.gif , o ir dabar tuojau busiu nukrapstyta, nes MB eis miegoti, tai ir vel net neissitraukiu, o minti jau turiu tam paskutiniam, tik dar nezina ar gausis taip kaip sumaniau ax.gif
Atsakyti
Kristi man patiko wub.gif Aš taip dar nemoku... ax.gif Neberandu laiko rankdarbiams... Vaikštau bambanti, nes reik daryt darbus kurie ne mieli, tai bent džiaugiuos po darbo užsukus į kanceliarines, vis ką nors nusigriebiu - bent apsipirkimo džiaugsmą turiu tongue.gif
Labas, Linutuk - gražus tavo "torčiukas" wub.gif
Aveda, žinok pas mus ir berniukams ružavas apyrankes riša doh.gif
Atsakyti
Linutuke lotuliukas.gif Na ir tortas thumbup.gif Lauksim sb su tuo tortu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 10, 23:37)
Linutuke  lotuliukas.gif Na ir tortas thumbup.gif Lauksim sb su tuo tortu 4u.gif

nu gal ir padarysiu jai ka sugalvosiu blush2.gif dabar padariau uzklausima per kelias mamas darzelije, daug kas fotodrafavo (tris kartus koncertas buvo rodomas) tai gal daugiau nuotrauku susirankiosiu, o tada jau bus galima ir daryti, bet jauciu kad palauksiu siuntinuko blush2.gif (gal gi jau greitai atkeliaus)

o kaip tau sekasi su tom 2 vyro parinktom nuotraukom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

buvau čia kažkada įlindusi, bet kažkaip po to tapau tylia skaitytoja ir stebėtoja viso veiksmo blush2.gif smile.gif Labai pavėluotai dar noriu ir aš pasveikinti AVEDĄ su lauktu įvertinimu 4u.gif , kažkaip ir aš nemaniau, kad gali būti kitaip smile.gif

O man tokia baisi kūrybinė krizė, nežinau, dar niekad taip nebuvo, kuo beužsiimčiau doh.gif Vos susipažinau su Scrapbooking'u, iškart pagalvojau, kad tai man, nes labai mėgdavau visaip rūšiuoti, dėlioti savo nuotraukas, paskui klijavausi jas į albumus - bet taip paprastai, be pagražinimų. O dabar, kai jau atrodo, ir idėjų prisisėmiau, ir reikia tik imti ir daryti - niekaip nesugebu pradėti doh.gif Paimu konkrečias nuotraukas ir... nieko nesugalvoju doh.gif Jau lyg ir sumąsčiau, ką su keliom darysiu, bet - sustojau, nes vis kažkas netobulai, kažkuo vėl esu nepatenkinta...

Jaučiu, prisižiūrėjus gražiausių pavyzdžių, baisu, kad pati taip nemokėsiu, tai net ir pradėti nėra drąsos... O turbūt bent vieną kitą puslapiuką padarius viskas geriau eitųsi biggrin.gif Tai jau kaupiuosi kaupiuosi, gal šį savaitgalį pagaliau sukomponuosiu pirmąjį savo blyną...
Atsakyti
Aveda, nuraminai thumbup.gif dar vakar pradėjau piešt - kopijuot tą darbelį blush2.gif
Gail, kad man tokia idėja nedaėjo ...
Greit nesigaus ... labai daug kruopštumo reikalauja darbelis ...
Tai kažkas panašaus iš mano mylimo miesto Norvegijoje. Ten yra tokia pakrantė apstatyta senais sukrypusiais namais ...
Dabar žinau, ką sekantį kartą ten nuvažiavus fotkinsiu ...

Kristi13, dabelis gražus ir stilingas. Man kaip pradedančiai tai net rodyklė neužkliuvo doh.gif O kai išgirdau komentarus ... suprantu, kad kritika gal ir logiška g.gif
Kokio dydžio knygutės lapai ?
Kuom suriši juos į vieną knygutę ?
blush2.gif ax.gif Ot cekauna boba blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 04 10, 16:14)
kristi13, labai gražu  thumbup.gif tokios švelnios spalvytės  wub.gif tik keista, kad mergaitei naudoji žydrą foną, kai visur matau tik ružavą  g.gif  lotuliukas.gif
tik gal norėtųsi užrašo šiek tiek ryškesnio, nes iš pradžių nelabai įskaičiau  doh.gif dar ta ružava juostelė pirmam puslapiuke tokia vieniša...

Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 04 10, 16:22)
kristi13, labai šaunūs puslapiukai thumbup.gif Man labai smagu, kad ne rausva fonas - taip netradiciškai mirksiukas.gif Tik antram puslapėly kliūna kortelė su užrašu "1 mėnuo"...man truputį per didelė ta kortelė ir gal gražiau būtų, kad aštrus kampas neuždengtų veiduko ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 04 10, 18:13)
Kristi13 wub.gif Zavumelis wub.gif Man patiko papuosimai, ypac kur ziogelis su ant jo uzdetais priedais thumbup.gif
Uzrasu dydis ir man netrukdo, bet vat viena nuo veiduko tai gal ir reiketu patraukti 4u.gif

Dėkoju už gerus žodžius ir patarimus bandysiu dar ką nors juose pakeisti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 11 balandžio 2008 - 14:33
Sanrita, o koks tau Norvegijos miestelis taip patiko?

Bitkresle nuo kazko visada reikia pradeti mirksiukas.gif Poto paciai bus smagu ziureti kai tobulejai nuo pirmojo darbelio... Lauksim pasirodant su pirmuoju blynu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 10, 19:21)
drinks_cheers.gif su viskuo kas buvo pasakyta...tad nesikartosiu.
Man labai kliuna uzrasas "as esu mergaite", gal geriau nuimk ax.gif , arba pakeisk su "Cia musu mergaite", o tai dabar taip pat kaip jei uzdetum ta rodykle link geles ir uzrasytum "cia yra gelyte". Kad mergaite tai turi buti suvokiama nepasakius man tiesiogiai, o is spalvu ir pagrazinimu. Vienintele, vienisa ruzava apyranke isduoda kad mergaite. Reikia daugiau ruzavu detaliu pabarstyt po visa albuma. Gali ruzavais siulais prisiuti agas, apsiuvineti puslapius ruzavai, ruzavu kristaliuku ant lapeliu geles priklijuoti, ruzavais dazais uzdazyti talonelius/uzrasus, ruzavu nerinuku kur prisiuti...
Kaip mineta per daug foto uzdengta visur., o taip man spalvos ne taip akis rezia kaip tavo pirmasis thumbup.gif

Aveda gal ir gera mintis. Aš galvoju, kad reikėtų ružavą spalvikę dėti kaip kokį akcentą. g.gif
Papildyta:

Kristi13, dabelis gražus ir stilingas. Man kaip pradedančiai tai net rodyklė neužkliuvo doh.gif O kai išgirdau komentarus ... suprantu, kad kritika gal ir logiška g.gif
Kokio dydžio knygutės lapai ?
Kuom suriši juos į vieną knygutę ?
blush2.gif ax.gif Ot cekauna boba blush2.gif
[/quote]
Knygutės lapai 21x17, o surišiu žiedais. Tik dar viena bėdelė yra, nerandu spesialiai tam skirtų žiedų pirkti doh.gif . Tad manau gal tiks tie žiedai, kur būna sumauti ant karnyzų užuolaidoms prisegti bigsmile.gif . Jau turiu juos ir nusipirkusi.
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 11 balandžio 2008 - 14:35
nuo kazko visada reikia pradeti mirksiukas.gif Poto paciai bus smagu ziureti kai tobulejai nuo pirmojo darbelio.

Tosk as prisimenu tavo pirma darbeli...lygtai tas su nestuke.gif testeriu ir lipdukais "pries/po"...tiek pasikeite tavo SB stilius kad net nepagalvpciau kad dabartiniai darbeliai yra tavo sulyginus su tavo pirmais blynais biggrin.gif 4u.gif
--ar atsakiau ko klausei? ar pirksi tas knygas? ar galeciau patarti labai gera, didele knyga kur daug darbeliu matysi? sita
gal šį savaitgalį pagaliau sukomponuosiu pirmąjį savo blyną...

Bitkresle sveika prisijungus 4u.gif Musu kooperatyvas dideja 4u.gif lauksim darbeliu.
nerandu spesialiai tam skirtų žiedų pirkti doh.gif . Tad manau gal tiks tie žiedai, kur būna sumauti ant karnyzų užuolaidoms prisegti

o koncelerinese tokiu dokumentam prisegt nera kaip tokiu?
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 04 11, 20:32)
Tosk  as prisimenu tavo pirma darbeli...lygtai tas su   nestuke.gif testeriu ir lipdukais "pries/po"...tiek pasikeite tavo SB stilius kad net nepagalvpciau kad dabartiniai darbeliai yra tavo sulyginus su tavo pirmais blynais biggrin.gif  4u.gif
--ar atsakiau ko klausei? ar pirksi tas knygas? ar galeciau patarti labai gera, didele knyga kur daug darbeliu matysi? sita

lotuliukas.gif Jo tie mano pirmieji blynai lotuliukas.gif Nors dabar daryciau visai kitaip, bet vistiek jie man grazus ir brangus 4u.gif Malonu prisiminti kaip as juos dariau wub.gif Aciu uz knygos prirodyma, reiks pazsiieskoti thumbup.gif

Miglota, vartydama IKEA naujienu katalogiuka radau nebloga daikta tinkanty susideti popieriu ir yrankius, vadinasi KNOS oppbevaring for skrivesaker 85NOK. Gaila internetiniame puslapyje dar ju nera 4u.gif Kadangi plotis 32cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 11 balandžio 2008 - 19:46