QUOTE(Elvita @ 2013 02 01, 16:14)
*Skaiciau ir as, nes masciau pirma i Azorus, tada i Madeira, bet gavosi atvirksciai
**Labai noresiu is taves apie Meksika isgirsti, nes tai viena is mano norimu krypciu
O man ne. Man smagiausia dviese, kai nepriklausai nuo niekieno noru, pageidavimu ar blogos nuotaikos.
Kai keliaujame su vaikais irgi draugu nepageidaujam, tada smagiausia keturiese
Draugu turim ir tikrai geru, susitinkam, vakarojam, bet i keliones leidziames seimomis
Mielai prasom, kad ir i svecius, visa filma turim su draugais sumontave.
Cia buvo mano vyro salis Nr. 1.
Jis ir pats tokio tamsesnio gymio. Manau artimiausiu laiku turetume pakeisti keliones dislokacijos vieta, kazkaip i sona palikti Europa, daug kas kartojasi, o norisi nauju vaizdu, naujos kulturos...tad krypstam i Azija.
Kiek pamenu pati lyg is
Tarandes, as Pasilaiciuose gyvenu.
Taip kad visai salia.
Butu proga kada ir gyvai susipazinti.
Tavo zodziuose tikrai yra daug tiesos. Kai kartu vyksta kiti, vistiek nori nenori kad ir minimaliai turi derintis vienas prie kito, bet buna tikrai smagu. Man kai kuriose kelionese irgi norisi buti tarkim tik su savo seima. Kartais norisi pabegti tik su vyru.
Bet taip retai buna. Turim taip sakant 'atidirbtus', isbandytus draugus kelionems. Su jais zinoma ir taip bendraujame. Su vienais leidziames i keliones seimomis su vaikais, su kitais keliaujame be vaiku (keturiese). Su pastaraisiais paprastai leidziames i sudetingesnes keliones, nes organizavimo darbus dalinames.
Kitais atvejais galima sakyti, kad visas tas darbas ten man paciai.
Papildyta:
QUOTE(Lotari @ 2013 02 01, 15:16)
apie abi kelionių kryptis. Pagrinde su vyru keliaujam su savo mašina ir kažkur nevisai toli. Dabr aš jam norėčiau parodyti ir truputį toliau. Pati sau esu sbuvusi Italijoje (Romas,Florendija, Venecija-pasiplaukiojimą iki šiol prisimenu, o jau San marino vynas
), Paryžiuje, Helsinkia - Porvoo.Daug gražių mielų mažų miestelių ir didmiesčių. NORISI KELIAUTI ir keliauti
jau net kryptis nesvarbi, kad tik pamatyti daugiau, išbandyti
Taip, keliones kaip liga
Jau i mus aplinkiniai net kreivai ziuri, sako vis keliauja ir keliauja...
Kol galim tol sia liga gyvenam, nebandom pagyti
, nes ispudziais pasikrauni ilgam, nematuoju vien visko materialiais dalykais. Zinoma nebutu galimybiu, butu kitaip. Oi o ir Lietuvoj kiek vietu nematyta
. Vasara vis prasukam kokiu nevaziuotu keliu.
O keliones ir vaikams ugdymas. Va darzelio aukletoja manes klausia is kur jusu dukryte ta ir ta zino, sakau buvo...
Reiskia vistiek lieka isliekamoji verte.
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2013 02 01, 15:49)
Geriausia susirasti bendraminčius kelionei iš savo draugų ar artimųjų rato. Su svetimais taip iš karto nuo kelionės pradėt nesiryžčiau, reikia, kad sutaptų norai, pomėgiai ir net piniginės
Keturiese keliauti žymiai smagiau (na, bent jau mums, jau praeitas tas etapas, kai dviese su vyru norėjosi
Be to, ir finansiškai geriau apsimoka nuomuoti mašiną, kišenei lengviau
Dabar, kai atsirado tiesioginių skrydžių iš Lietuvos į dar nelankytas vietas, ypač paprasta susidėlioti kelionę
Jusu zodziuose taip pat daug teisingu pastebejimu.