Mums jau metukai, naktimis gal kokį porą kartų valgo MP, bet šiaip prieš miegą ir ryte, kartais dieną, geriam karvės pienuką. Jau po truputį atpratinu nuo krūties, nes naktys tapo nepakenčiamos nuo nuolatinio kėlimosi maitint... Kai pradėjo gerti karvės pieną, iš karto ramiau miegot pradėjo
. Pienuko taip pat nevirinu, juk jis jau pasterizuotas.

Maniškė pati atsisakė mišinuko. Gerdavo prieš miegą. Kai buvo maždaug 1,5m., pradėjo gerti mažiau mažiau, o vėliau visai nebenorėjo... tai ir nebedavėm.
Karvės pieną (iš parduotuvės) gėrė ir geria. Bet ne prieš miegą.
Karvės pieną (iš parduotuvės) gėrė ir geria. Bet ne prieš miegą.
na maniske iki siol valgo ir manai valgys tiek kiek nores, nemanau, kad kenks misinukas, jeigu ilgiau pavalgysim.
yra misinuku spec. nuo metuku laiko. beto tenais vitaminu yra ivairiausiu, ir jeigu kur isvaziuojam tai patogu padaryti, kad maziukas sotus butu.

Manp pupa irgi dar mišinuką geria.
Jį begerdama ir užmiega nakčiai ir pabudus dar atsigeria mišinio.Jai patinka,tai ir gerai
,nes karvės pieno nemėgsta
Jį begerdama ir užmiega nakčiai ir pabudus dar atsigeria mišinio.Jai patinka,tai ir gerai

o mano mažius iki šiol gėrė pieno mišinį naktį, jau tiek nusibodus buvo gamyba, visą buteliuką išgerdavo. galvoju reik daryt tam galą, padariau arbatytės ir gerai, atsikelia pora kartų, atsigeria. gydytojas sakė, kad tai pripratimas. mes jau 1m ir 9mėn, o mažesniem leliukam gal tai kaip maistas dar

Mano mergina jau nuo 1 metuku geria nebe misinuka, o piena Mu su kalciu ir vitaminais. Ir jokio vargo, ir pinigine ne taip greitai suploneja

QUOTE(straige @ 2006 08 28, 16:40)
Mano mergina jau nuo 1 metuku geria nebe misinuka, o piena Mu su kalciu ir vitaminais. Ir jokio vargo, ir pinigine ne taip greitai suploneja 

o kokia jo kainyte? neblogas sumanymas del to pienuko

QUOTE(Donata007 @ 2006 08 28, 22:30)
apie pieną MŪ aš ne kokios nuomonės, kas ten per pienas, jei jo net į šaldytuvą nededa ir galioja metus daugiau laiko

Mes jau pora menesiu jogurtus geriam, nes misinuko isgerdavo tik po 50-80 ml
o jogurta 250 isgeria

Mes parisom su misinukais.
Mums buvo 1,7,nes itariu,kad nuo Milumil pradejo augti svoris
Mums buvo 1,7,nes itariu,kad nuo Milumil pradejo augti svoris
Maniskiui ka tik suejo metukai, ir nuo tada jau bandom atsisakyti misinuko. Mes misinuka gedavom priespieciams ir vakare pries miega. Pirmais kartais kai daviau pienuko baisus triuksmas kilo, bet dabar jau savaite kai priespieciam geriam pienuka is parduotuves
. Uz poros savaiciu bandysiu ir vakarini misinika pekeist pienuku.

Mano mažiui šiandien kaip tik metukai ir mėnuo
jau mėnesį bandau duoti vietoj mišinuko karvės pieną iš parduotuvės. Pradžioj net nepajuto skirtumo, gėrė kaip ta patį mišinuką
O dabar visai nenori pienuko, o ir mišinuko pradėjo atsisakyti. Kartais vos įsiūlau po 30ml čiut išgeria... Duodavom ryte būtinai (tik atsikėlus 6 h), nes kitaip riksmai baisiausi būna
Ir vakarais duodavom apie 6h, bet dabar niekaip neįsiūlysi... nezinau, kas jam čia užėjo...??? Tik baronkytės, obuoliai...bet gi pienuko reikia...