Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

QUOTE(gretulis @ 2006 06 17, 23:45)
O mes nuo metuku jau visiskai jokio misinuko, jau geriau as pagaminsiu valgyt maistinga patiekala, nei duosiu perdirbta maista.

Sveikos mamos smile.gif Mano berniukas pats atsisakė mišinio nuo 9 mėnesių, geria pieną, kefyrą, jogurtą, net pasukas thumbup.gif O Saulytė dar ir dabar nakčiai geria SIMILAC GAIN ADVANCE, čia tas, kuris tinka ir vyresniems nei 1 metukai žiogams thumbup.gif Bet košes verdu karvės piene, kol kas viskas gerai, ir valgo skaniai, ir alergijos jokios biggrin.gif Be abejo, valgo mergaitė ir varškę su jogurtu.
Atsakyti
Mums 1,8 m. ir vis dar geriam mišinuką. Naktį atsikelia, pati susiranda buteliuką, išgeria ir toliau miega smile.gif Vargo tėvams jokio, todėl ir neatpratinam, nors jau gal ir laikas.
Atsakyti
vakar klausiau pediatrės, tai mums rekomendavo iki 1,5 metų gerti mišinuką. o mažylei dar ir apetitas pradingęs, tai manau mišinėlyje subalansuoti mineralai ir vitaminai ne prošal.
Atsakyti
Maniškis irgi galėtų mišinuką gerti kelis kartus per dieną. Bet duodame tik ryte ir prieš miegelį. Iki 1.5m tikrai lai geria subalansuotą pienuką, o ne skiestą parduotuvinį... O po to jau žiūrėsim...
Atsakyti
Mes iki 9 mėnesiu gėrėm mišinuka o taip piena pirktini
Atsakyti
Mes jau koks geras mėnuo kaip negeriam mišinuko. Tiesiog aš pati pienuką prieš miegą pakeičiau nesaldinta arba arba vandenuku. Mažiulis visiškai nesirpiešino. nesistengiu aš mažyliui būtinai duoti gerti pieną, nei karvės nei mišinuką. Jis pieno gauna su pieniškom sriubom, valgo jogurtus, labai mėgsta varškytę, todėl manau, kad jam pakanka pilnai pieno produktų. O dėl vitaminu, tai vėl gi, mes valgom viską išeilės. Ka paduodu mažiukui, viską valgo. Mišinukas - sintetinis pienukas prisotintas vitaminų. Jų galima gauti ir iš kitų maisto produktų, o ypač dabar, vasara, viskas šviežia-uogos, vaisiai, daržovės.
Žinoma sunkiau toms mamytėms,kurių vaikučiai prastai valgo. Tada mišinukas viena iš išeičių... smile.gif
Atsakyti
As tai irgi planuoju bent iki pusantru metuku duoti misinuka, o gal net ir ilgiau. Nes kiek konsultavausi su gydytojais, tai visi patare duot misinuka, o ne piena. Ir ne del alergijos, bet ir del vitaminu ir kitu papildu, kuriu yra pieno misiniuose. Bet cia aisku, kiekvieno pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
mano mazius irgi gere misinuka ,ir duosiu kol pats jo nores
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2006 08 04, 19:27)
mano mazius irgi gere misinuka ,ir duosiu kol pats jo nores

Mano Ugnytei rugsėjį bus 4 m., bet po šią dieną jinai geria mišinuką ir dar iš buteliuko. nu negaliu aš iš jos atimti to malonumo. Ir su kokiu apetitu, su kokiu pasigardžiavimu vakare ir ryte ji išplempia po 150 ml Aptamilio... net man seilė nutysta, atrodo kad tai būtų neapsakomo skonio gėrimas lotuliukas.gif Na reikia jai to labai labai ir nemanau kad darau kažką negero, jeigu kūdikiui mišinukas tinka tai kodėl gi keturmečiui jis galėtų netikti?
Atsakyti
ir mes dar prieš miegelį ir naktį vieną kartą geriame mišinuką ax.gif ir dar vis nežadame nutraukti blush2.gif nors gal jau ir reikėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coja @ 2006 08 13, 11:28)
ir mes dar prieš miegelį ir naktį vieną kartą geriame mišinuką  ax.gif ir dar vis nežadame nutraukti  blush2.gif nors gal jau ir reikėtų  g.gif

Maniskis po ligos misinio atsisake, bet perejo prie ryziu sinlac. Turiu butinai duoti velai vakare ir paryciais, jokiomis arbatomis jo neapgausi. Nezinau, kada tai baigsis. g.gif
Atsakyti
Nors Justynai greit 3,5 metų, bet sveria tik 9200 g. Vakare ir nakti duodu Nestle pienuka vaikams nuo vieneriu metu.
Atsakyti