Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Jie patys sugalvoja kiek jiems reikia. Stai maniske nuo 1.2 spjove lyg nudeginta misinuka. Is pradziu galvojau gal dar uzsimanys, bet itariu, kad ne...Karves pieno ne is tolo negeria, tai mumi tikiuosi uztenka varskes thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Mes is viso misineliu nenaudojome, bet manau, kad nuo metu jau ju nereikia, nebent vakarienei(bent jau musu draugai taip dare) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DykumuMoteris @ 2006 01 20, 21:40)
Jie patys sugalvoja kiek jiems reikia. Stai maniske nuo 1.2 spjove lyg nudeginta misinuka. Is pradziu galvojau gal dar uzsimanys, bet itariu, kad ne...Karves pieno ne is tolo negeria, tai mumi tikiuosi uztenka varskes thumbup.gif

user posted image

Maniškis lygiai taip pat, nuo 1 metų 2 mėnesių mišinuko visia neima, spjaudė kelias dienas, nebesiūliau daugiau. Pieno irgi negeria schmoll.gif . Beje, mažius mano netoleruoja laktozės, tai aš per daug pieno ir nesiūlau ax.gif . Valgo varškę ir jogurtus vietoj to thumbup.gif .
Atsakyti
Idomu, o kokį mišinį duoti vaikui virš metų g.gif . visą laiką daviau BEBI, nes Aptamil kažkokėl nepatiko. Vakar pasižiūrėjau, kad mūsų tas BEBI tik iki 1 metų. O ką dabar pasiūlyti, ar duoti toliau tą patį ar ieškoti, kokio nors naujo, karvės pieno negeria. Kai galvojat, ką toliau daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redane: 16 kovo 2006 - 12:30
Mums 1,5 metukų ir mes labai skaniai ryte ir vakare geriam mišinuką thumbup.gif Pienuko duoti bijau, nes alergiškas baltymams. Ir gydytoja patarė neskubėti su pienuku, jei mišinio vaikas neatsisako
Atsakyti
As savaji maitinau savu pienu tik 2men,po to misinuku augom,kai suejo 1m ir 2men isvis nebeduodu,tik kose virta ant karves pieno (pirktinio) mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau g.gif čia kiekvieno asmeninis požiuris i tai iki kiek duot mišinuka.Aš pradėjau maitint nuo 3,5 men bet žinau iš draugiu vaikam daugiau metuku ir jie laimingai duoda mišinuką atsigert iš ryto vaikučiam,po piet,vakare vaikam skanu,patinka ir visi laimingi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, noriu patarimo. Savo dukrytei duodu pieno misinuka ir ryte ir vakare. O ryte kai jo isgeria nebeduodu valgyt nieko, nes ji ir nereikalauja. Paskui eina pietu miego ir kai atsikelia duodu tada darzoviu koses. Kazin, jai uztenka to pieno misinuko is ryto ar dar ko nors reiktu duot?
Atsakyti
aš saviškį maitinau iki metukų, po to perėjom prie pieno, bet vakare jis vis tiek dar labai mėgsta košes Milupos su mišinėliu, tik perku jau tą, kur yra virš metų vaikams skirtas. naudojam irgi Milupos košes, kurios yra be pieno, nes tų, kur su pienu atsisako valgyti sad.gif taip ir derinu: mišinėlio 4 šaukštai į košę ir košė, praskiesta vandeniu... Nors dabar jam jau 1 m. 7 mėnesiai, bet viskas lyg ir ok, t.y. maisto valgymo įpročių kol kas neketinu keisti...
Atsakyti
Aš iki metukų maitinau krūtim ir mišiniu, o nuo metukų perėjom prie pieno. Bet košes kol kas dar valgo tik vaikiškas.
Atsakyti
sakoma, kad nuo metuku, jau drasiai galima duoti karves pienuka.bet jei norima,kad vaikas gautu daugiau virtaminu ir visokiu kitokiu geru medziagu - tada - misinukas! Dar priklauso ka vaikas labiau priima ir megsta....
Mums 1,1 ir du kartus geriam misinuka...Iki metuku - tik mamytes pienuka thumbup.gif
Atsakyti
O mes nuo metuku jau visiskai jokio misinuko, jau geriau as pagaminsiu valgyt maistinga patiekala, nei duosiu perdirbta maista.
Atsakyti