As gal iki kokiu pusantru metuku duodavau misinuko,o dabar vakare pataisau kakavos su karves pienu vietoj pienuko
Drauge savo vyrams dvynukams misinuku nebedave nuo 10 men, dave piena. Oho kokie vyrai auga!
Ir tikrai nereikia pieno is parduotuves virinti dar karta.
Mano mazytei tuoj metukai, dar duodu pavakariams misinuka. Viena pediatre liepia ju nebeduot, kita - duot, nu nors persiplesk
O jie mums dar kainuoja
Dezute Nestle Alfare netoli 40 lt.

Mano mazytei tuoj metukai, dar duodu pavakariams misinuka. Viena pediatre liepia ju nebeduot, kita - duot, nu nors persiplesk

Nezinau is kur tokia informacija, kad nereikia pienuko is parduotuves virinti
Nes kiek skaiciau ir daktarai sake, kad reikia. Gal viresniam vaikeliui ir nereikia, bet tik perejus nuo misinelio prie tikro pienuko - nerizikuociau nevirint
Gerai kad mes gaunam tikro karves pienuko, tai prasiskiedziam ir pavirinam, nes kitaip su kelnyciu turiniu buna nekas
Misineli gerem iki metuku, veliau visiskai atsisakem. Gana mums tos "chemijos", reik naturalaus maistelio

QUOTE(Milana @ 2005 05 18, 12:10)
Nezinau is kur tokia informacija, kad nereikia pienuko is parduotuves virinti
Nes kiek skaiciau ir daktarai sake, kad reikia. Gal viresniam vaikeliui ir nereikia, bet tik perejus nuo misinelio prie tikro pienuko - nerizikuociau nevirint
Gerai kad mes gaunam tikro karves pienuko, tai prasiskiedziam ir pavirinam, nes kitaip su kelnyciu turiniu buna nekas
Misineli gerem iki metuku, veliau visiskai atsisakem. Gana mums tos "chemijos", reik naturalaus maistelio 

As pieno is parduotuves niekada nevirindavau

Maniskei tuoj bus metukai, ir as galvoju, kada pradeti duoti karves piena. Pati maitinau tik iki 9 menesiu, o dabar geria misinuka. Ji patenkinta. Kai sueis metukai pabandysiu duoti karves pieno. Tik bijau kad neisbertu, nes ji pas mane alergiska maistui skirtu ne kudikiams. Nu bet gal nieko nebus. Bet aisku jeigu negers tai reiks ir toliau pirkti misineli.

QUOTE(Fanta @ 2005 05 23, 13:50)
As irgi nebenoriu tos chemijos duot, bet ka mums gerti, jei pienuko negalima del alergijos, o kefyro nelabai megstam, nors leistina
Ka daryti?!
Kad nereikia virinti pirktinio pieno sake poliklinikos gydytoja
Jei ji melavo, tai ir as tada meluoju, sorry 

Kad nereikia virinti pirktinio pieno sake poliklinikos gydytoja

Pardon . O mums gydytoja sake, kad pavirinti pienuka. Pienukas is parduotuves aiskiai pasterizuotas (t.y. virintas), bet mums taip sake. Tai ir as gal meluoju

O vakar jau pirma karta nebedaviau misinuko. Nezinau kuom pakeist, jogurto vaikisko maciau yra, gan lieso. Gal kakavos paduot, bet gal dar ankstoka tokiai
Musiske tipo alergiska, bet nesuprasi kam alergiska. Man jau atsibodo iki gyvo kaulo tos jos alergijos, nesuprasi kita karta nuo ko pameto spuogeliu. Tai dabar nuo metuku pradejom daug ka paduoti, ko lyg ir negalima, ir nieko. Dar gydytoja mums buvo israsiusi Fenistil, sugerem ji, gal dar tas padejo.

Maniškiams irgi greitai metai- bet lyg šiol geriam vakare ir paryčiais pienuką. Sakau, nuo metų galima būtų mišinuką keisti pienuku, bet ar tada irgi vakarais ir paryčiais jį duoti??? Ką ir naktį tą pienuką virinti? Kaip jus darot?
Nakti jau isvis bandyk atpratinti nuo pienuko. Pradzioje kuri laika duok nakti atsigerti arbateles, arba, dar geriau, jei geria vandenuka (nes pvz maniskis vandens ne i burna neima, beje, kaip ir as). As koki menesi daviau misineli ryte ir vakare, o veliau tik rytais. Kai tik tik atsikelia pirmiausiai isgeria misineli, tai tada as galiu ramiai nusiprausti ir t.t. ir tik po geros valandziukes jau bunu paruosusi normalius pusrycius (kruopytes). Beje, mums jau beveik du, bet esu girdejusi, kad kitose salyse mamos savo vaikuciams misinelius karta dienoje duoda net iki mokyklinio amziaus, kadangi ten yra visi reikalingi vaikui vitaminai, mineralai. Tik kad pas mus tikriausiai tokiu misineliu nera. Nors ne, prisiminiau, kad ant kazkurio misinio pakelio skaiciau, kad skirtas vaikams nuo 1 metu iki mokyklinio amziaus, tik dabar negaliu pasakyti koks tai misinukas. Tai as savo beibiui irgi duodu misini ir dar manau artimiausiu metu tikrai nenutrauksiu. Dar ir del to, kad man ir paciai tai labai patogu.