Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Daviau mišinuką iki 1 m. su trupučiu. Paprasto pieno negėrė, be to vidurius jam nuo jo dar ir dabar paleidžia sad.gif O po mišinėlio perėjom prie jogurto smile.gif
Atsakyti
Pasirodo mano pupa ne viena tokia negerianti pieno.
Ji pieno iš vis atsisakė dar būdama 4,5 mėn.
Nuo to laiko ir geriame jogurtus; ryte ir vakare.
Ir tik visai neseniai jis jei pradėjo patikti, nors mums jau 1m.10mėn.
Valgome pienišką makaronų arba grikių sriubą. Ir kol kas viskas.
bet vaikas, stiprus, tvirtas ir drūtas thumbup.gif
Atsakyti
Aš dukrytei mišinuką daviau maždaug iki 1,5 metų, o sūnus dabar metų ir taip pat dar geria mišinuką. Tačiau košes verdu su pienu. o mišinuką duodu nakčiai, kad nepūstų pilvuko, kaip kad mums būna nuo pieno.
Atsakyti
maniskei 1,4 metu, bet pries nakti visada isgeria pieno misinio. As jai duodu Nestle misini vaikams nuo 1 metu (su vaniles skoniu) rolleyes.gif Ir skanus ir sotus pries nakti manau labai gerai. Bet i koses pilu paprasta is parduotuves ir viskas ok smile.gif
Atsakyti
As paprasta karves piena duodavau nuo 9 menesiu ax.gif Pirkdavau su sumazintu laktozes kiekiu thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažoji (dabar jai 1 metukas ir 3 mėn.) tai geria mišinuką vakare ir naktį smile.gif .Kaip aš laukiu kada nebesikels naktį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelė @ 2005 04 29, 19:19)
Mano mažoji (dabar jai 1 metukas ir  3 mėn.) tai geria mišinuką vakare ir naktį smile.gif .Kaip aš laukiu kada nebesikels naktį... ax.gif

As nuo misinuko gerimo nakti atpratinau, paprasciausiai is pradziu duodama siek tiek vandens atsigerti, o veliau nakti nieko nebeduodavau, jei vaikas atsikeldavo, persikeldavau pas save i lova ir toliau uzmigdavo. smile.gif
Atsakyti
smile.gif O mes vakar pabaigėm paskutinį mišinuko pakelį ir nutarėm gerti tik karvės pienuką.....Su košėm balintom jis jo gauna jau seniai, tai manau neturėtų būt problemų....Širyt jau gėrėm pusę stiklinės, tai jokio skirtumo nepamatė...net biski pritrūko... ax.gif blush2.gif ...Bet kadangi mes valgom aaabsoliučiai viską, mėgstam aaabsoliučiai viską, tai laabai tiks ir pienukas.... rolleyes.gif
Aš irgi laaabai laukiu miegelio per visą naktįįįįį..... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Aš tai sau mąstau, kad jei duodat mišinuką, reikia žiūrėti kokio amžiaus vaikučiui jis skirtas. Nes dauguma "einamiausių" mišinukų skirta vaikams iki 12 mėn., tai nebe labai to augančio vaikučio poreikius ir patenkina. Žinoma būna skirtų ir vyresniems, bet mes po metų taip pat gana greit perėjome prie karvės pieno - tiesa pradžioje kaip ir rekomenduojama, liesesnio. Vaikams visai patiko. rolleyes.gif
Atsakyti
Iki 2metuku smile.gif .
Atsakyti
O mano vaikas 2,4metų prieš kiekvieną pienuko dozę paaiškina man- pieno (taip jis vadina karvės pieną)- NE, geltono (čia Miau bananinį pieno gėrimo kažkada bandžiau įsiūlyti)- NE, "one" (noriu) "enelio" (pienelio- tai čia mišinėlis pagal jį) - ir nebandyk mamka apgaut mad.gif doh.gif
Atsakyti
As abi mergaites maitinau iki 19men.pati,pieno ar misinio abi isvis negere ir negeria schmoll.gif .Valgom siaip ivairius pieniskus produktus,dievina tiesiog kefyra tongue.gif .As manau nuo metuku pilnai galima duot piena is parduotuves
Atsakyti