Įkraunama...
Įkraunama...

Kino Pavasaris

As buvau "Tarp sienu" (Entre les murs). Patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2009 04 08, 20:34)
As buvau "Tarp sienu" (Entre les murs). Patiko. smile.gif

blush2.gif tik dabar pamačiau blush2.gif

šį filmą mačiau. na, nepasakyčiau, kad labai patiko unsure.gif toks vidutinis. ir kažko pabaigoje trūko g.gif
Atsakyti
Mane labiausiai siuometiniame suzavejo Laives Tango..
duodu 10, patiko nuo A iki Z, ir intriga buvo ir pabaiga linksma.. rekomenduoju.

Trumpametraziniu maciau du cilkus: Egzotika ir Meile?

Egzotika: nelabai patiko, Dingi dingi ir Kendo Monogatari - nieko..visai, visi kiti arba sunkus arba neaktualus...
Meile? kakadu - patiko mintis, Man nieks nerupi- is serijos patiko labiausiai, visi kiti siaip sau.
Atsakyti
Man didžiausią įspūdį padarė:
1) (Ne)savo noru
2) Antroji žmona
Atsakyti
Mačiau:
1. Pabaisos iš laukinių pietų (tikrai geras filmas, įdomus, netradicinis, superinė mergaitė 9/10)
2. Pilnos rankos pistoletų (vienam kartui. rašė, kad filmo metu juoksitės susiėmę už pilvų - realiai visa salė kelis kartus pakikeno, 6/10)
3. Apie sraiges ir žmones (šmaikšti istorija, buvo kur pasijuokt, man balkanai visada smagiai žiūrisi, bet šiaip pastatymas niekuo neypatingas, nei pribloškiančios vaidybos, nei režisūros. 8/10).

Dar pora filmų reiktų išsirinkt, bet nežinau ką doh.gif Patarkit, kad nebūtų "grūzas", bet kad paliktų įspūdį ir verstų pamastyt. Kas ankstesniuose pavasariuose matė 'Kamino", "Cafe de flore", "Neliečiamieji" supras apie ką aš ax.gif
Atsakyti
ką žiūrėsit šiemet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2014 03 05, 15:22)
ką žiūrėsit šiemet?  4u.gif

Sveiki, ziuresim daug ka smile.gif bet i must see buvau itraukus L. Von trier Nimfomane. Isgirdusi, kad sis filmas gali ir nepasiekt kino pavasario vakar paziurejau abi (neiskarpytas) dalis. Ir gerai, kad paziurejau namie, o ne kankinausi kino teatre. Ideja puiki, metaforos, alegorijos, visa istorija, vystymas. Ka ten puiku, stulbinamas sumanymas. Pagrindiniai aktoriai rezisieriaus numyletiniai, negali jai nepatiketi, bet...man asmeniskai prailgo. Niekas nesokiravo, taigi nesuprantu kodel dar svarstoma ar sis filmas isvis turetu buti rodomas. Raideles S aisku, kad reiketu, bet tik tiek.
Atsakyti
Sveiki. Jau gal apie 8 metus lankausi kino pavasari, pradejau nuo 1-2, bet vis daugiau norisi, siemet zadu paziureti kokius 6 filmus, jau issirinkau Glorija (atidarymo filmai visada buna geri), Internatas ( su dukra tinkamas, psichologinis atrodo, auksti ivertinimai), Koks tevas, toks ir sunus (japonu, jaudinanti drama apie sukeistus vaikus), Antrininkas (Dostojevskio interpretacija, aktore mia wasikovska, ), Zoro teorema (crazy toks, rezisierius T.Gilliamas - Broliai Grimai, Daktaro Parnaso fantazariumas)

Atsakyti
Koks tevas, toks ir sunus - atsauktas, neatveze sad.gif
Atsakyti
labai gaila, kad Kino pavasaris atšaukė 2 filmus, į abu žadėjau eiti, vakar žiūrėjau Gloriją, na truputi daugiau tikėjausi, depresinis toks truputi
Atsakyti
Labai patiko filmas "Pažadas", reitingas neaukštas, bet man labai patiko. Kostiuminis, 1912 metai, pgal Cveigo kūrinį (titruose nespejau įžiūrėt konkrečiai), bet labai cveigiškas filmas, atrodo perskaičiau jo naują romaną, geros emocijos liko.
Atsakyti
Idomu butu isgirsti nuomone apie "Nimfomane". Ar ji jau galima vadinti popsiniu, nes savo skandalingo koncepto etikete jau spejo sukelti visuotini aziotaza?
Atsakyti