Apie Zvirbliu giesme daug geru zodziu nepasakysiu. Man jis pasirode primityvokas, operatoriaus darbas kai kur neprofesionalus, labai tiesmukiskai skleidziama mntis ir jau ta istorija kazkokia neitikinama. Aktoriu vaidyba man tokia teatrine pasirode. Salei patiko, juokinga buvo daznai, nors man kazkaip tos situacijos juoko nekele. Be to, ziauriai sunervino salia sedejusi ir visa filma garsiai komentavusi moteriske.
SPOILER.
Kaip 9 danguj vertas tikrai daugiau demesio, vien del savo nestandartinio poziurio. Uzmigdyta jaunystes ir grozio kulto pilieti, sis filmas gali tikrai sokiruoti Is pradziu pykau, kad taip afisuojamas kunas, nes istorijai tai pliusu neprideda, veliau istorija, o ir veikeju santykiai nepagilejo. Vietom atrode, kad tu "isimylejeliu" daugiau nieks ir nesieja tik seksas. Tokie svetimi viens kitam ir liudni jie man pasirode prie to ezero. Vis delto, nors filmas turi tam tikru trukumu, manau, jis isimena visiems, be to, tai gera edukacine priemone, irodanti, kad senas zmogus dar yra zmogus. Be to, labai gerai atskleidziamas seno zmogaus vienisumas, vieta visuomeneje. Nors garantuoju, kad toks lietuviskasfilmas butu dar liudnesnis.
Papildyta:
QUOTE(sleepy hat @ 2009 03 23, 17:55)
o laimingiausia mergina pasaulio kazin kaip? arba "muzika"? arba latviu "megejas"?o ir "zgutas" dar! oi, bet nerode dar ju.. eit neit eit neit
Zgutas jau kai kuriais atsiliepimais tituluojamas KP konkurso nugaletoju. Jau gailiuosi, kad jau vietos mano grafike neatsirado. Turbut jau ir pamatyti veliau nebus progos.