Įkraunama...
Įkraunama...

Kino Pavasaris

Čia http://www_g-taskas_...s2009-apzvalga/ apie Rachel getting married rašo štai kaip: Pirmas dvidešimt minučių buvau linkęs pritarti G. jau sklandžiusiais nuomonei “nuobodu”, bet finalinių titrų metu nuomonė jau buvo kardinaliai pasikeitusi. Režisierius Jonathan Demme (”Avinėlių tylėjimas”, “Filadelfija”) sukalė tokią šeimyninę dramą, kuri primena (gerąja prasme) Thomas Vinterberg “Šventę” ir nepelaidžia iš lengvai psichuojančios buities gniaužtų. Pagrindinė filmo aktorė Anne Hathaway buvo nominuota “Oskarui”, o aš kaip gerų scenarijų gerbėjas pridėčiau, kad atsižvelgiant į konkurenciją, turėjo būt nominuotas ir scenarijų kategorijoj - tokio įtikinančio ir sklandaus teksto per valandą neparašysi.
Žirklutės - gal neištempei ilgiau tų 20 minučių? smile.gif Aš pati šio filmo nemačiau, įdomu, ar užkabintų.

Į 'Sapną' vakar jau tik keli bilietai buvo likę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Martina*: 18 kovo 2009 - 00:23
QUOTE(*Martina* @ 2009 03 18, 00:22)
Čia http://www_g-taskas_...s2009-apzvalga/ apie Rachel getting married rašo štai kaip: Pirmas dvidešimt minučių buvau linkęs pritarti G. jau sklandžiusiais nuomonei “nuobodu”, bet finalinių titrų metu nuomonė jau buvo kardinaliai pasikeitusi. Režisierius Jonathan Demme (”Avinėlių tylėjimas”, “Filadelfija”) sukalė tokią šeimyninę dramą, kuri primena (gerąja prasme) Thomas Vinterberg “Šventę” ir nepelaidžia iš lengvai psichuojančios buities gniaužtų. Pagrindinė filmo aktorė Anne Hathaway buvo nominuota “Oskarui”, o aš kaip gerų scenarijų gerbėjas pridėčiau, kad atsižvelgiant į konkurenciją, turėjo būt nominuotas ir scenarijų kategorijoj - tokio įtikinančio ir sklandaus teksto per valandą neparašysi.
Žirklutės - gal neištempei ilgiau tų 20 minučių? smile.gif Aš pati šio filmo nemačiau, įdomu, ar užkabintų.

Atsakyti

As manyciau, kad Sapna ir po pavasario rodys Skalvijoj anksciau ar veliau, o ir atsisiusti jau pries menesi nebuvo problemu, tai nieko tokio, jei nepamatysit dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad po pavasario rodys ir Imtynininką, Gomora, Tarp sienų, Soi cowboy - eisiu smile.gif
Atsakyti

Neištempiau blush2.gif per kompą žiūrėt vistiek kitaip, ne tas efektas ir blaškymasis + sunkiai suprantu girdimąją užsienio kalbą, su titrais viskas paprasčiau, tai gal ir tai trukdė užsikabint už filmo unsure.gif
Atsakyti
aš kusturicos filmą kolkas nusižiūrėjau ( nežinau, kas man kaip asmenybė įdomesnis kusturica ar maradona) biggrin.gif ir "šokėjai" ax.gif
Atsakyti
Na va, grįžau iš savo pirmojo pavasarinio filmo. Žiūrėjom "soi cowboy" doh.gif
Visų pirma, tai dialogai vyko tailandietiškai arba angliškai, bet kažkodėl pamiršo uždėti lietuviškus titrus. Užtat buvo prancūziški biggrin.gif Vėliau, po valandos trukusios įžangos (nors įžanga galėjo tetrukti 10min) atsirado ir titrai, bet nuo to filmas įdomesnis netapo...
Gal 10žmonių salėj visai nebeturėjo kantrybės ir po 30 min dingo, likę užsiėmė savais reikalais: mobilūs, pasiglaustymai, pokalbiai, pabuvimas su savimi... Ugdėm kantrybę biggrin.gif Jei būčiau žinojus, kad viskas taip bus, tikrai nebūčiau ėjus, ir kitiems nerekomenduoju, nebent norit parungtyniaut kas ilgiau sąmoningai sukoncentruos visą dėmesį į filmą.
O gal kas iš jūsų irgi jau buvo? Kokie įspūdžiai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 03 19, 23:51)
Na va, grįžau iš savo pirmojo pavasarinio filmo. Žiūrėjom "soi cowboy"  doh.gif
Visų pirma, tai dialogai vyko tailandietiškai arba angliškai, bet kažkodėl pamiršo uždėti lietuviškus titrus. Užtat buvo prancūziški  biggrin.gif Vėliau, po valandos trukusios įžangos (nors įžanga galėjo tetrukti 10min) atsirado ir titrai, bet nuo to filmas įdomesnis netapo...
Gal 10žmonių salėj visai nebeturėjo kantrybės ir po 30 min dingo, likę užsiėmė savais reikalais: mobilūs, pasiglaustymai, pokalbiai, pabuvimas su savimi... Ugdėm kantrybę  biggrin.gif Jei būčiau žinojus, kad viskas taip bus, tikrai nebūčiau ėjus, ir kitiems nerekomenduoju, nebent norit parungtyniaut kas ilgiau sąmoningai sukoncentruos visą dėmesį į filmą.
O gal kas iš jūsų irgi jau buvo? Kokie įspūdžiai?  bigsmile.gif

oi fui, o kur Jus buvot? Skalvijoj ar vingy? mes tik kita savaite ketinam eit. O pats filmas, jei butu su normaliais titrais ar butu idomus?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 03 20, 08:35)
oi fui, o kur Jus buvot? Skalvijoj ar vingy? mes tik kita savaite ketinam eit. O pats filmas, jei butu su normaliais titrais ar butu idomus?

Skalvijoj. Bet žmonės išeidinėjo ir kai titrai atsirado. Jei dar bilietų nenusipirkot, tai neikit, bet jei jau turit, tai apsišarvuokit kantrybe, gėrimais ir pirmyn biggrin.gif
Kaip supratau, ten provokacinis filmas, žiauriai lėtas ir tampantis nervus. Filmo kulminacija buvo kai rodė iš lifto išlipančią bobulytę su vaikštyne, 3-4 min rodė jos judėjimą iš lifto koridoriaus link, o kai galutinai užkniso, bobuliukas atgal pradėjo eit. lotuliukas.gif tai ir tebuvo vienintelis juokas per visą filmą, bet tas juokas nebuvo geras, greičiau isteriškas
Atsakyti
Girdejau atsiliepimus apie Rumba - sake labai labai labai grazus. As i ji irgi eisiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 03 20, 10:06)
Skalvijoj. Bet žmonės išeidinėjo ir kai titrai atsirado. Jei dar bilietų nenusipirkot, tai neikit, bet jei jau turit, tai apsišarvuokit kantrybe, gėrimais ir pirmyn  biggrin.gif
Kaip supratau, ten provokacinis filmas, žiauriai lėtas ir tampantis nervus. Filmo kulminacija buvo kai rodė iš lifto išlipančią bobulytę su vaikštyne, 3-4 min rodė jos judėjimą iš lifto koridoriaus link, o kai galutinai užkniso, bobuliukas atgal pradėjo eit.  lotuliukas.gif tai ir tebuvo vienintelis juokas per visą filmą, bet tas juokas nebuvo geras, greičiau isteriškas

o pasirodo jau turim bilietukus doh.gif sunervyjai, galvojau idomus filmas, o se tau.. ai nu gal mes labai nusiteiksim ypatingai ir bus mums idomu (t.y. kokteiliuka koki prigriebsim is bariuko) biggrin.gif
Papildyta:
o as dar norejau kruva filmu apziuret, bet laikas visiskai durnas, arba rodo nakti, arba kai dirbu arba vel kas doh.gif
zguta noreciau pamatyt kazkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 03 19, 23:51)
Na va, grįžau iš savo pirmojo pavasarinio filmo. Žiūrėjom "soi cowboy"  doh.gif

Jei būčiau žinojus, kad viskas taip bus, tikrai nebūčiau ėjus, ir kitiems nerekomenduoju, nebent norit parungtyniaut kas ilgiau sąmoningai sukoncentruos visą dėmesį į filmą.
O gal kas iš jūsų irgi jau buvo? Kokie įspūdžiai?  bigsmile.gif

Gaila, kad jus nepaskaitete apie filma, jog stilistiskai ir veiksmo nebuviu filmas labai artimas Apichatpongo Weerasethakulo filmams. Jie rodyti KP kelis metus is eiles (Tropiku karstine ir Simtmeciu sindromai). Po paskutiniojo Simtmecio sindromai zinau, kad i tokio pobudzio fimus neisiu, nors yra zmoniu, kurie kaifuoja nuo to meditacinio veiksmo letumo ir budistines ramybes.
Papildyta:
QUOTE(Cruella @ 2009 03 20, 21:53)
Girdejau atsiliepimus apie Rumba - sake labai labai labai grazus. As i ji irgi eisiu  bigsmile.gif

Apie Rumba jau yra visokiu atsiliepimu. Man labai patiko tos pacios kompanijos Ledkalnis. Estetiskas, smagus, graziu detaliu filmas, pilnas metaforu ir labai ziuroviskas, na nebent nepatiktu tiems, kam reikalingas itemptas veiksmas ir dialogai. Rumba pamatyti noreciau, bet kazkaip nepateko jis tarp 10 labiausiai norimu pamatyti filmu, o daugiau pamatyti ner galimybes. tai gal reiks bandyti atsisiusti.
Papildyta:
QUOTE(sleepy hat @ 2009 03 21, 11:40)
zguta noreciau pamatyt kazkaip  unsure.gif

Apie Zguta butu labai idomus atsiliepimai, nes jis buvo 11 mano sarase biggrin.gif Taigi pirmas uz borto. Visu pirma butu susipazinti su bulgaru kinematografija, nes jos visiskai neismanau, be to, apskritai zaviuosi balkanu kinu (rumunai, buvusi Jugoslavija), tai butu idomu pamatyti ir si juodai/balta filma.

Labai lauksiu atsiliepimu, gal jam dar surasciau laiko, jeigu tikrai geras ir vertas laiko. mirksiukas.gif
Papildyta:

As siandien keliausiu i filma Pandoros skrynia. Parasysiu grizusi arba rytoj atsiliepimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 21 kovo 2009 - 16:51