Įkraunama...
Įkraunama...

Kino Pavasaris

Laba diena! ir vel kino pavasaris ant nosies! thumbup.gif
taigi, prasom pasakot savo ketinimus pamatyti toki ar anoki filma. ir priezastis kodel sudomino butent tas cool.gif renkuosi antra diena ir neissirenku.. apribotas mano laikas ir finansai, kad daug apziuret . kol kas tikrai eisiu cia:
sokejai http://www.kinopavas...p?id=1236701381 , nes danus myliu, o ir istorija "kabina"
soi cowboy http://www.kinopavas...p?id=1236705892 del "Šis režisierius nenori laikytis standartų ir nuolat aistringai eksperimentuoja."
Saldus gyvenimas http://www.kinopavas...p?id=1236796939 Seniai norejau Felini apziuret

O gal zinot kiek abonementai kainuos 5 ir 10 bilietu?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 03 14, 09:52)
sokejai http://www.kinopavas...p?id=1236701381 , nes danus myliu, o ir istorija "kabina"

Į šitą irgi eisiu, visi matyti daniški (o mačiau tai daug) filmai nerealūs wub.gif
Dar rekomenduoju Filth and wisdom, verta eiti vien jau dėl pagrindinio aktoriaus.
To verdener jau mačiau, stiprus filmas, tik ne mano skonio.

Ačiū už nuorodą į Soi Cowboy, susigundžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 03 14, 13:07)
To verdener jau mačiau, stiprus filmas, tik ne mano skonio.

o kuom ne tavo skonio? gal ir ne mano blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 03 14, 13:39)
o kuom ne tavo skonio? gal ir ne mano  blink.gif

na jis toks pusė velnio, bet man neaktuali tema - religija ir maištas prieš savo "šeimą" - jehovos liudytojų bendruomenę. Nerado jis vietos mano mėgstamų filmų lentynėlėj. rolleyes.gif Vietoj šio filmo rinkčiausi šiuo metu skalvijoj rodomą Dar viena meilės istorija, pagrindinis aktorius vistiek tas pats, tik pats filmas, nepaisant banalaus aprašymo, įtraukia žymiai labiau. Gal matei?
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 03 14, 14:46)
na jis toks pusė velnio, bet man neaktuali tema - religija ir maištas prieš savo "šeimą" - jehovos liudytojų bendruomenę. Nerado jis vietos mano mėgstamų filmų lentynėlėj.  rolleyes.gif  Vietoj šio filmo rinkčiausi šiuo metu skalvijoj rodomą Dar viena meilės istorija, pagrindinis aktorius vistiek tas pats, tik pats filmas, nepaisant banalaus aprašymo, įtraukia žymiai labiau. Gal matei?

maciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 03 14, 14:50)

Vat tas tai gerulis buvo drinks_cheers.gif
Na, nemoku gražiai aprašyti filmų, kas patiko ar nepatiko, tiesiog jei pamačius filmą iš kino salės išeinu pakylėta, jei dar tęsiant vakarą jis yra paminimas ir prieš užmiegant kadrai iš filmo prieš akis rodosi, reiškia, buvo tikrai vykęs, sugebėjo pasiekti žiūrovą. O kiti filmai prieš akis praeina ir užsimiršta tik iš kino salės vieną koją iškėlus...
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 03 14, 15:23)
Vat tas tai gerulis buvo  drinks_cheers.gif
Na, nemoku gražiai aprašyti filmų, kas patiko ar nepatiko, tiesiog jei pamačius filmą iš kino salės išeinu pakylėta, jei dar tęsiant vakarą jis yra  paminimas ir prieš užmiegant kadrai iš filmo prieš akis rodosi, reiškia, buvo tikrai vykęs, sugebėjo pasiekti žiūrovą.  O kiti filmai prieš akis praeina ir užsimiršta tik iš kino salės vieną koją iškėlus...

galetu dazniau tokiu uzvezt thumbup.gif nesulaukiu pavasario, nusibodo kompe ziopsot!

as ir nemoku.. bet kai matai, kad zmogaus panasus skonis, tai uztenka, kad jam tiesiog labai patiko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 14 kovo 2009 - 17:38
ninau kaip jum tokia nuomonė http://www.pravda.lt...nkis_ka_ziureti
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2009 03 14, 23:18)

pravda visad griezta. turi zmogus savo nuomone, savo skoni, lai turi. Mes turim savo biggrin.gif o kad kino pavasary ir nekokiu filmu uzveza, jau kalbama pora metu. Tad cia ir bandom atsirinkti mirksiukas.gif

gal Achilas ir vėžlys vertas demesio?

Lithium, o tu kazka nusiziurejus jau?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 03 15, 10:50)
pravda visad griezta. turi zmogus savo nuomone, savo skoni, lai turi. Mes turim savo  biggrin.gif o kad kino pavasary ir nekokiu filmu uzveza, jau kalbama pora metu. Tad cia ir bandom atsirinkti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif būna ir tragiškų filmų. Atsimenu, kaip prieš 2m ugdžiau kantrybę su "Viskas, ką aš žinau apie Lolą", iki filmo galo tebuvo likę trečdalis salės, iš jų dar pusė su mobiliais žaidė, galiausiai pasibaigus filmui kaip maišu daužta pasijaučiau doh.gif
Iš šių metų jau vieną nevykusį pastebėjau - "5d avantiūra", nors ir lietuviškas, bet šlamštas...
Gaila, kad festivalis trunka taip trumpai, o laiko visai nėra, kad susiderint verysad.gif
Atsakyti
Eisiu į Il Divo, Pandoros skrynia, Sapnas, Pasaulis yra didelis ir išsigelbėjimas slypi už kampo, Saldus gyvenimas, dar noriu į daugiau... Tik sunku išsirinkti ir susiderinti laikus...
Atsakyti
na va, jau susidariau sąrašą ax.gif
Imtynininkas, patinka šio režisieriaus darbai wub.gif
Šokėjai, nes daniškas... ax.gif
Sapnas, įdomi tema ir mėgstamas režisierius
Ištvirkimas ir išmintis, pasirodo, jį režisavo Madonna blink.gif
Atsitiktinumai
Soi Cowboy

Gal ir užteks...

Buvau atsisiuntus Rachel getting married, žiūrėjau, bet nė velnio jis manęs neįtraukė. Taip ir nesupratau, ar filmas prastas ar mano dėmesio koncentracija unsure.gif Bet pasirodė nevertas dėmesio
Atsakyti