Įkraunama...
Įkraunama...

Kino Pavasaris

Sveikos 4u.gif
kaip žinia, į Lietuvą su pavasariu atėjo ir Kino pavasaris
Filmų daug, o laiko taip mažai, tik nuo balandžio 3-ios iki 17-os.
Norėčiau, kad pasidalintumėt įspūdžiais, labiausiai patikusiais/nepatikusiais filmais, į kokius filmus planuojate eiti ir panašiai 4u.gif
Kadangi užvedžiau temą, tai pirma ir pradėsiu. Laiką taupau, negaliu paprastai imti ir prasėdėti kino salėj 2 savaites, nes turiu mažutėlę, tai pradėjau per emulę siųstis blush2.gif
Jau peržiūrėjau 3:
Skafandras ir drugelis. Tikrai labai geras, nors šiaip prancūziškų filmų nemėgstu. Jame aiškiai parodoma, kiek daug gali padaryti vienas žmogus, nors jis tegali tik kaire akim pamirksėti... Kadangi studijavau reabilitacijos programą, man visai aktuaklu buvo.
XXY apie hermafroditę mergaitę, geras, bet būna ir geriau
Riedlenčių parkas Labai gerai parinkta muzika, žiūri ir banguoji kartu, nors filmas rimtas, bežiūrint pradeda graužti sąžinė kaip ir pagrindinį veikėją...

Na, tai tiek tų mano įspūdžių, tikiuosi Jūs irgi eisit ir aprašysit savo įspūdžius ir rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
Oi, labai gera tema thumbup.gif
Tikrai būtų labai šaunu, jei pasidalintumėm įspūdžiais - aš šiemet turėsiu labai nedaug galimybių ištrūkt iš namų į "pavasarį", tai būtų neblogai atsirinkti.
"Skafandrą ir drugelį" jau buvau nusižiūrėjus, dabar tikrai eisiu cool.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai ką, niekam neįdomu? g.gif
Jei naudojatės emuliais ir pan, tai galiu parekomenduot iš praeitų metų gerus filmus, kuriuos tikrai verta žiūrėt:
Vier minuten thumbup.gif
The fontain. Tik verksmo daug...
Prague
Po vestuvių (daniškas, pavadinimas KP psl)
Reprise
Shortbus (tik suaugusiem mirksiukas.gif )

Nežiūrėti:
viskas, ką aš žinau apie Lolą blink.gif doh.gif
Sapnuojant Singapūrą
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 02, 22:14)
Tai ką, niekam neįdomu?  g.gif
Jei naudojatės emuliais ir pan, tai galiu parekomenduot iš praeitų metų gerus filmus, kuriuos tikrai verta žiūrėt:
Vier minuten  thumbup.gif
The fontain. Tik verksmo daug...
Prague
Po vestuvių (daniškas, pavadinimas KP psl)
Reprise
Shortbus (tik suaugusiem  mirksiukas.gif )

Nežiūrėti:
viskas, ką aš žinau apie Lolą  blink.gif  doh.gif
Sapnuojant Singapūrą

Aha, ačiū už nuorodas, ieškosim kaip parsisųst 4u.gif
O kodėl tų nežiūrėt? Gal gali pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2008 04 02, 22:44)
Aha, ačiū už nuorodas, ieškosim kaip parsisųst  4u.gif
O kodėl tų nežiūrėt? Gal gali pakomentuot?

Tas apie Lolą žiauriai prastas, tiek kokybė, tiek filmo esmė... Per filmą pusė salės išėjo, būčiau ir aš išėjus, bet iš nuobodumo kuičiausi rankinėj ir piniginė iškrito, niekaip negalėjau rasti, tai teko iki galo išbūt doh.gif
O tas apie Singapūrą išvis nei esmės, nei vaizdo, nieko, sugaištas laikas.

Bet tie kiti tai patiko, eMule tikrai turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
Buvau "Oranžinė meilė" - visai geras Ukrainiečių filmas, tik pabaiga kiek nuspėjama, tačiau visai rekomenduočiau. Šiandien einu i "Country number one" - sugundė, kad apdovanotas Kanų festivalyje kaip Jaunimo pasirinkimas. Parašysiu kaip patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
maciau "Irina Palm", patiko. tokia idomi, visai nevulgari, vietomis juokinga istorija apie moteriske, kuriai labai reikejo pinigų sumokėti už sergančio anūko gydyma, tai emesi tokio gan savotisko darbo raudonu zibintu gatvej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2008 04 07, 10:34)
maciau "Irina Palm", patiko.  tokia idomi, visai nevulgari, vietomis juokinga istorija apie moteriske, kuriai labai reikejo pinigų sumokėti už sergančio anūko gydyma, tai emesi tokio gan savotisko darbo raudonu zibintu gatvej 4u.gif

lotuliukas.gif geras, reiks atsisiųst.
O man tikriausiai tik savaitgalį pavyks į KP ištrūkt, nes vyras tik savaitgaliais grįžta, bet ir tai dar neaišku, nes mažutėlė atsisako iš šaukštelio ar buteliuko valgyt, jai tik iš manęs skanu...
Dabar laukiu kol Ben x atsiųs, tema sudomino
Atsakyti
Žiūrėjau Benas-X, verčiantis susimąstyti, sunkokas, bet man tokie patinka:)
Ir dar Išsiskyrimas, na visai nieko, bet nieko labai tokio ypatingo.
Dar nusižiūrėjau Hemą, Kartą, Skafandrą ir drugelį, Mano Vaivorų naktys, Kontrolė.
Gal kas jau matėte šiuos filmus?
Atsakyti
Kol kas mačiau Oranžinė meilė man patiko, nors pabaiga tokia gan banali, tačiau operatariaus darbas thumbup.gif ir aktorė man labai patiko, įfomi tokia. Šiandien einu į [color=green]Aleksandrą žiūrėsim kaip ten bus cool.gif

Mano kolegos labai rekomendavo Tuščia tara nerali komedija, subtilus humoras. O Skafandras ir drugelis šio festivalio vinis, kiek girdėjau, visi liko sužavėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringucia: 09 balandžio 2008 - 15:55
Pažiūrėjau Ben X. L.slogus filmas, nors mėgstu rimtus, bet man per žiaurus. Anksčiau maniau, kad tik Lietuvoj ir panašaus tipo šalyse iš bet kokių žmonių šaiposi, pasirodo, kad ne sad.gif
Atsakyti
Na va, buvau sar dviejuose: Šalis number one - visai nepatiko g.gif Manau, kad ne man vienai, nes buvo miegalių salėj biggrin.gif Taip pat buvau file Once (Kartą) - tai sitas thumbup.gif o jau garso takelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Rekomenduoju.
Atsakyti