Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški žaislai, dažai, plastilinas

Apklausa: Ar Jūsų vaikai turi ekologiškų žaisliukų (100% medvilnės ir vilnos; medinių)? (148 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(beer @ 2009 03 30, 07:46)
Norejau paklausti: kokius dažus, plasteliną perkate vaikams? Man pasitikėjimo Maximoje parduodami nekelia, o kuo pakeisti nesugalvoju.

pirkau ekologiško spalvoto vaško lipdymui parduotuvėj stepono g 6 vilniuj. bet mano mažiukui dar per sunku jį išminkyt, nes vistiek jis gerokai kietesnis nei plastelinas, ilgai reik šildyt delnuose.... tai kol kas normaliai juo nežaidžia. gal kai vyresnis kiek bus, pavyks. dar mačiau ten pat ekologiškų vaškinių kreidelių pirkt. kainos tai biški žiaurios blush2.gif
Atsakyti
Nemazai patarimu, paremtu Montesori mokymu, kaip ugdyti vaika namie pasigamintais zaislais: http://mialaprojects.....IY Montessori 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 05 14, 21:46)
pirkau ekologiško spalvoto vaško lipdymui parduotuvėj stepono g 6 vilniuj. bet mano mažiukui dar per sunku jį išminkyt, nes vistiek jis gerokai kietesnis nei plastelinas, ilgai reik šildyt delnuose.... tai kol kas normaliai juo nežaidžia. gal kai vyresnis kiek bus, pavyks. dar mačiau ten pat ekologiškų vaškinių kreidelių pirkt. kainos tai biški žiaurios  blush2.gif

Gaile, galima parsisiusti, taip tikrai pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turime medinių žaisliukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 05 24, 18:29)

Gaile, galima parsisiusti, taip tikrai pigiau mirksiukas.gif

O kaip ir is kur galima parsisiusti?
Olipdymui vaska( kad ir vaskines zvakes gabaleli galima pamirkyti karstame vandenyje ir tuomet bus minkstesnis lipdymui smile.gif
Atsakyti
o gal kas naudojot lipdymui paprastą tešlą ?
Atsakyti
esu primezgusi vaikams zaisliuku, taip pat turim medinuku. labai noriu pati vaikams kazka pasiuti, nunerti,bet vis neprisiruosiu. blush2.gif
Atsakyti
user posted image

patys nuostabiausi zaisliukai thumbup.gif mamytes arba mociutes numegsti su meile thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 03 30, 23:19)
Na, ko gero, kad sunkoka rasti tikrai ekologiškus produktus šiais laikais. Tarkim, kad koks ūkininkas augina linus ekologiškai - be trąšų ir pan. Bet kas ten žino kokiu lietum nulijo ant tų linų. Ir še tau... Jei kapstysim taip labai giliai, tai nieko grynai ekologiško ir nėra.

Bet juk renkamės mažesnę blogybę iš kelių galimų. Nedažyto medžio kaladėles vietoj smirdančių plastikinių. Pačios pasiūnam lėlytes - juk geriau nei parduotuvinės iš plastiko. Ir todėl ieško tėveliai kur nusipirkti bent kiek švaresnių žaislų.  smile.gif

Turim mes namuose ir medinių pagaliukų rąstiniam nameliui surinkti, ir skudurinių onučių, ir medžio namelį su baldeliais ir lėliukais. Ir krūvos numylėtų akmenukų, sraigių tuščių kiaukutų visuose kampuose. Man norisi tikėti, kad šie žaislai sveikesni. Nors kažkiek.  rolleyes.gif

Ieskojom draugu vaikiukui ekologisko saugaus idomaus zaislo, ziurejau ivairias nuorodas forumuose, bet neradau kas galetu sudominti 4 metu berniuka, kad "uzkabintu"vaika, kad skatintu jo kurybinguma, fantazija, tai labai apsidziaugiau nes radom cia http://www.essenza.l...zaislai-102/lt/
Niekad nebuvau kazko panasaus maciusi. Zaide visa seima biggrin.gif
Atsakyti
Labai smagus idomus ekologiskas zaidimas Happy Mais.
http://www.essenza.l...zaislai-102/lt/

jis pagamintas is ekologisku kukuruzu krakmolo. Detales galima lipinti viena su kita be jokiu kliju, tereikia paslapinti ir sulipinti. labai skatina vaiku kurybinguma. galima statyti namus, gyvunus, medzius, masinas. Merginoms yra specialus rinkinys, galima kurti sau papuosalus clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2009 09 17, 20:10)
user posted image 

patys nuostabiausi zaisliukai  thumbup.gif  mamytes arba mociutes numegsti su meile  thumbup.gif

grazu wub.gif as vis neprisiruosiu kazka padaryt, o vis zadu zadu... blush2.gif bet turim medinuku keleta, man jie wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes turim keleta skuodo medinuku-masinyte ir antyte su ratukais,kaladyciu komplektuka,vaikams patinka.Senelis mum isdrozes pora figureliu biggrin.gif As bais fainu medziaginiu zaisliuku rasakiloj uzmaciau,tik,kad jie ne is pigiuju ir vis ta baime kamuoja,kad vaiko nedomis,Isvis mano vaikai biedni ant zaisliuku,sunki vaikyste,zaislai mediniai ir tu tik keletas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 16 lapkričio 2009 - 22:44
QUOTE(Silvy @ 2009 11 16, 21:41)
Mes turim keleta skuodo medinuku-masinyte ir antyte su ratukais,kaladyciu komplektuka,vaikams patinka.Senelis mum isdrozes pora figureliu biggrin.gif As bais fainu medziaginiu zaisliuku rasakiloj uzmaciau,tik,kad jie ne is pigiuju ir vis ta baime kamuoja,kad vaiko nedomis,Isvis mano vaikai biedni ant zaisliuku,sunki vaikyste,zaislai mediniai ir  tu tik keletas lotuliukas.gif

jo, sunki vaikyste lotuliukas.gif juokais aisku...

o kokius nuziurejot is rasakilos zaisliukus? as daug kur patikusiu maciau, ale kad ta kaina truputi kandziojasi doh.gif

mano vaikas turbut ne toks biednas lotuliukas.gif mat daug atiduotu zaisliuku turim, tiesa, ne mediniu ir ne eko, ale kaip atiduotas tai paivairinimui idomu paknibinet smile.gif
Atsakyti