Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški žaislai, dažai, plastilinas

Apklausa: Ar Jūsų vaikai turi ekologiškų žaisliukų (100% medvilnės ir vilnos; medinių)? (148 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
paisymas, lipdymas-nebloga lavinimo priemone.
bet kur gaut tokiu dazu?

norsi, kad mano 15men.sunus piestu rankomis; taip pat butu neblogai tokius dazus iminkyti i "play dough" tesla.

gal kas is mamyciu zino? ir kiek kainuoja?
aciu l.l.l.
Atsakyti
Puse stiklines vandens, saukstas miltu, viska ismaisyti ir ideti maistiniu dazu arba isspaustu sulciu sulciu- burokeliu, morku, avieciu. Reikia vos laselio sulciu ir spalva nusidazo. Ekologiskiau muset nebuna. Galima ir teptuku, ir rankomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedurna: 15 lapkričio 2004 - 17:23
Dazu, piesti rankutemis yra pirkti prekybos centruose, didesnese zaislu parduotuvese. Esu tokius pirkusi, mano dukrele baisiai patenkinta jais terliojosi, maise spalvas. Tiksliai neatsimenu, kiek jie kainavo, gal 12-15 Lt. Tie dazai yra didesniuose indeliuose nei pvz. guasas, ir spalvu maziau 4-5.
Atsakyti
Labai susidomėjau tokiais dažais ir galimybe vaikui piešti rankomis. Vis dėlto, gal kur matėt konkrečiai juos pirkti? Pažersiu truputį tokių dažų foto.
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image user posted imageuser posted image
O gal yra kokių spec. ekologiškų pieštukų, flomasterių ar kreidelių kurie butų nepavojingi jei vaikas užsimanytų man nematant jų paragauti? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
[FONT=Arial]Ses firmos dažus piešimui pirštais (4spalvos) pirkau Kauno "Megoje",Senukuose, tiksliai kainos neatsimenu,kažkur tai apie7-9 Lt.Bet juos pirkau vasario mėn.
Atsakyti
Darzeliuose Valdorfo grupese kartais galima gauti vaskiniu kreideliu is biciu vasko. 6 spalvos kainuoja apie 20 lt.
Atsakyti
QUOTE(persefone @ 2006 08 03, 09:12)
Labai susidomėjau tokiais dažais ir galimybe vaikui piešti rankomis. Vis dėlto, gal kur matėt konkrečiai juos pirkti? Pažersiu truputį tokių dažų foto.
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image user posted imageuser posted image
O gal yra kokių spec. ekologiškų pieštukų, flomasterių ar kreidelių kurie butų nepavojingi jei vaikas užsimanytų man nematant jų paragauti? Būčiau labai dėkinga  4u.gif

Maximoje yra dviejų rūšių: vieni kainuoja 8 lt, o kiti 17 lt. Kuo skiriasi tikrai nežinau. Tik kai pasakiau, vyrui, kad pirksim vaikui tokius dažus, jis į mane tokiomis akimis pasižiūrėjo lotuliukas.gif doh.gif , nes kaip tik kraustomės į naują butą lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilniuje yra zaislu parduotuvej Naugarduko g.
Ant tu dazu raso, kad ragauti lotuliukas.gif negalima, bet, atseit, jei paragaus - nieko baisaus g.gif
Atsakyti
Vilniuje Akropolio maximoj yra,pries pora savaiciu pirkau
Atsakyti
įdomu, ar metukų laiko vaikui tokie dažai tinka? aš norėjau pirkti, bet vyras sako, kad mūsų pupa dar per maža. pažiūrėjau ant pakuotės parašyta "netinka vaikams iki 3m. yra smulkiių detalių" lotuliukas.gif tos smulkiops detalės turbūt buteliukų dangtukai unsure.gif tai šiaip gal patys dažai ir tiktų? labai norėčiau kuom nors panašaus su mažyle užsiimti. nuo kokio amžiaus jūs mamos išbandėt sus savo mažyliais šiuos dažus? 4u.gif
Atsakyti
Pirstukais tapyti vaikui pirma karta pasiuliau 10 menesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2007 08 12, 18:39)
Pirstukais tapyti vaikui pirma karta pasiuliau 10 menesiu 4u.gif

ir kaip sekėsi? patiko?
bet ant kai kurių dažų rašo, jog yra dermatologiškai patikrinti, ant kitų ne. bet ir tie ir tie yra tapymui rankomis (kaina skiriasi žymiai). tai ar yra skirtumas kuriuos rinktis? ar bet kuriuo atveju jie yra saugūs vaikui? g.gif
Atsakyti