Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(M@žiukė @ 2009 07 25, 23:57)

M@žiukė, 25 Lie 2009 - 23:57, parašė:

M@žiukė, 25 Lie 2009 - 23:57, parašė:

Nesuprantu as, kodel Dievulis vienoms tokius biustus duoda, o kitoms nieko?  verysad.gif  verysad.gif  dziaukites mergaites, manau geriau turet dideles krutines, negu is vis be papu but  verysad.gif

Nesuprantu as, kodel Dievulis vienoms tokius biustus duoda, o kitoms nieko?  verysad.gif  verysad.gif  dziaukites mergaites, manau geriau turet dideles krutines, negu is vis be papu but  verysad.gif

Kiekvienai savo, visos esam unikalios ir turim save myleti su tuo, ka turim, ir ko ne 4u.gif Juk butu taip neydomu, jeigu visos butumem vienodos 4u.gif
Atsakyti
Ai zinote man tai jau tiek to tas unikalumas , bet kai visi akim palydi per tuos papus tai ir ne kas. O is to perdidelio turto ir jokio grozio . O nesiot tai man reik.
Vilioja te merginu pasisakymai apie operacijas blush2.gif
Atsakyti
Mažiuke, tu turbūt nesupranti, apie kokius čia dydžius kalbama... Esu šimtu procentų įsisitikinusi, kad pamačius tokią krūtinę daug mieliau liktum prie savo... Mieliau būčiau visai lenta, nei su tokiais tešmenim, atsiprašau kitų merginų...
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 07 28, 19:32)

jolie23, 28 Lie 2009 - 19:32, parašė:

jolie23, 28 Lie 2009 - 19:32, parašė:

Mažiuke, tu turbūt nesupranti, apie kokius čia dydžius kalbama... Esu šimtu procentų įsisitikinusi, kad pamačius tokią krūtinę daug mieliau liktum prie savo... Mieliau būčiau visai lenta, nei su tokiais tešmenim, atsiprašau kitų merginų...

Atsiprasau kad taip nedrasei izengiau turbut reiktu pradeti kitaip

Sveiki pas mane 100H ar priimsit i savo bureli?

Kokiu nors abejoniu mano pasisakimais dar liko?
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 26, 14:34)

Egliukasz, 26 Lie 2009 - 14:34, parašė:

Egliukasz, 26 Lie 2009 - 14:34, parašė:

Kiekvienai savo, visos esam unikalios ir turim save myleti su tuo, ka turim, ir ko ne 4u.gif  Juk butu taip neydomu, jeigu visos butumem vienodos 4u.gif

Kiekvienai savo, visos esam unikalios ir turim save myleti su tuo, ka turim, ir ko ne 4u.gif  Juk butu taip neydomu, jeigu visos butumem vienodos 4u.gif

Ko gero tai buvo skirtas atsakymas stai sitai zinutei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lalabas: 29 liepos 2009 - 08:25
QUOTE(lalabas @ 2009 07 29, 09:28)

lalabas, 29 Lie 2009 - 09:28, parašė:

lalabas, 29 Lie 2009 - 09:28, parašė:

Kokiu nors abejoniu mano pasisakimais  dar liko?
Papildyta:
Ko gero  tai buvo skirtas atsakymas stai sitai zinutei smile.gif

Kokiu nors abejoniu mano pasisakimais  dar liko?
Papildyta:
Ko gero  tai buvo skirtas atsakymas stai sitai zinutei smile.gif

Sveika 4u.gif Kai bent pasiguost gali, lengviau... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir aš jungiuosi prie tų, kurios "turi privalumus"..... deja, deja, tie privalumai nieko gero schmoll.gif kai juos reikia nešioti doh.gif man tai irgi problemėlė, nes sunku nešioti, o ir su rūbais sunku (jei visur telpi, tai per "papus" - nė pro kur verysad.gif ) mano "privalumų" dydis 90 E doh.gif
taip pat rezgu mintį apie susimažinimą, tik dar abejoju... g.gif nes nesu gimdžiusi ir nesu maitinusi.... kaži kaip tai paveiktų ??? g.gif
Atsakyti
pritariu kad is tu "privalumu" nieko gero. pati neioju 70G tai tikrai nekas, atrodo kad nuo tokio svorio galima ir perluzti. na del operaciju kol kas pati neskubu, nesu nei gimdziu, ne maitinus tai vis dar laukiu
mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
jungiuosi ir aš prie jūsų ax.gif esu 1.6m ir nešioju liemenėlę 75D arba 75DD.
norėčiau ir aš susimažinti savo krūtinę, tačiau bijau iki gimdymo, nes šeimoj visos moteriškos po gimdymo ir maitinimo užsiaugino vos ne dvigubai didesnius turtus doh.gif verysad.gif jaučiu ir manęs laukia tas pats likimas...be to, ne kartą krūtys jau buvo operuotos - šalintos fibroadenomos. todėl naiviai tikiuosi, jog krūtų sumažinimas padėtų išspręsti ir šią problemą, nes ir vėl turiu guzelį bash.gif
sėkmės toms, kurios pasiryš ir greito gijimo toms, kurios jau po operacijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 07 20, 20:33)

LinaNi, 20 Lie 2009 - 20:33, parašė:

LinaNi, 20 Lie 2009 - 20:33, parašė:

Sveikos merginos,  4u.gif

Senai jau nerasiau, tikrai tema kazkaip uzmigo... Sveikinu naujokes kas pasiryzo operacijai, tikrai nesigailesit mirksiukas.gif Tik vasara siulyciau jos nedaryti, nes pooperacinis periodas bent jau man tikrai nebuvo malonus... Dabar viskas gerai, rugseji eisiu pas savo daktara R. jau pusmetis bus praejes, kazin kaip ten aganiux , lyg zadejo vasara pas ji irgi pasirodyti...

Sveikos merginos,  4u.gif

Senai jau nerasiau, tikrai tema kazkaip uzmigo... Sveikinu naujokes kas pasiryzo operacijai, tikrai nesigailesit mirksiukas.gif Tik vasara siulyciau jos nedaryti, nes pooperacinis periodas bent jau man tikrai nebuvo malonus... Dabar viskas gerai, rugseji eisiu pas savo daktara R. jau pusmetis bus praejes, kazin kaip ten aganiux , lyg zadejo vasara pas ji irgi pasirodyti...

As buvau pas ji birzelio menesi, sake labai patenkintas yra savo darbu biggrin.gif as taip pat. Pas joki kita gydytoja nevaziuociau (na nebent del kainos gal). Randukai svieseja, atorodo labai graziai viskas.

QUOTE(gucc @ 2009 07 21, 17:25)

gucc, 21 Lie 2009 - 17:25, parašė:

gucc, 21 Lie 2009 - 17:25, parašė:

oj, visgi sustojau ties vilniaus daktarais, sudetinga bus man i kauna perrisimam vazineti. uzsirasiau ir paciai operacijai, bet man taip keista, noretusi su R. dar pasikonsultuot, negi vieno karto paziuret jam uzteko g.gif 
nors kaip ir viskas aisku, turbut  nerimas savo daro .
gal  kas nors irgi planuojat artimiausiu metu?

oj, visgi sustojau ties vilniaus daktarais, sudetinga bus man i kauna perrisimam vazineti. uzsirasiau ir paciai operacijai, bet man taip keista, noretusi su R. dar pasikonsultuot, negi vieno karto paziuret jam uzteko g.gif 
nors kaip ir viskas aisku, turbut  nerimas savo daro .
gal  kas nors irgi planuojat artimiausiu metu?

Tikrai uztenka vieno karto, nesijaudink, zinos ka daryti ax.gif

QUOTE(Vilmitele @ 2009 08 04, 17:00)

Vilmitele, 04 Rug 2009 - 17:00, parašė:

Vilmitele, 04 Rug 2009 - 17:00, parašė:

sveikos merginos,
jungiuosi ir aš prie jūsų  ax.gif esu 1.6m ir nešioju liemenėlę 75D arba 75DD.
norėčiau ir aš susimažinti savo krūtinę, tačiau bijau iki gimdymo, nes šeimoj visos moteriškos po gimdymo ir maitinimo užsiaugino vos ne dvigubai didesnius turtus  doh.gif  verysad.gif jaučiu ir manęs laukia tas pats likimas...be to, ne kartą krūtys jau buvo operuotos - šalintos fibroadenomos. todėl naiviai tikiuosi, jog krūtų sumažinimas padėtų išspręsti ir šią problemą, nes ir vėl turiu guzelį  bash.gif
sėkmės toms, kurios pasiryš ir greito gijimo toms, kurios jau po operacijos  thumbup.gif

sveikos merginos,
jungiuosi ir aš prie jūsų  ax.gif esu 1.6m ir nešioju liemenėlę 75D arba 75DD.
norėčiau ir aš susimažinti savo krūtinę, tačiau bijau iki gimdymo, nes šeimoj visos moteriškos po gimdymo ir maitinimo užsiaugino vos ne dvigubai didesnius turtus  doh.gif  verysad.gif jaučiu ir manęs laukia tas pats likimas...be to, ne kartą krūtys jau buvo operuotos - šalintos fibroadenomos. todėl naiviai tikiuosi, jog krūtų sumažinimas padėtų išspręsti ir šią problemą, nes ir vėl turiu guzelį  bash.gif
sėkmės toms, kurios pasiryš ir greito gijimo toms, kurios jau po operacijos  thumbup.gif

Tu mano ugio ir ex gabaritu smile.gif As tiesa sakant gailiuosi kad nesimazinau dar pries gimdyma, nes del dideliu tesmenu vis tiek nemaitinau, tad kazi ar verta laukti jei labai trukdo...Beje, pieno liaukas sujungia juk, jei tik tas yra imanoma, ir imanoma maitinti buna daugeliu atveju kiek teko girdeti.
Atsakyti
QUOTE(viride @ 2009 08 02, 00:18)

viride, 02 Rug 2009 - 00:18, parašė:

viride, 02 Rug 2009 - 00:18, parašė:

Sveikos  4u.gif  ir aš jungiuosi prie tų, kurios "turi privalumus"..... deja, deja, tie privalumai nieko gero  schmoll.gif  kai juos reikia nešioti  doh.gif  man tai irgi problemėlė, nes sunku nešioti, o ir su rūbais sunku (jei visur telpi, tai per "papus" - nė pro kur  verysad.gif  ) mano "privalumų" dydis 90 E  doh.gif 
taip pat rezgu mintį apie susimažinimą, tik dar abejoju...  g.gif  nes nesu gimdžiusi ir nesu maitinusi.... kaži kaip tai paveiktų ???  g.gif

Sveikos  4u.gif  ir aš jungiuosi prie tų, kurios "turi privalumus"..... deja, deja, tie privalumai nieko gero  schmoll.gif  kai juos reikia nešioti  doh.gif  man tai irgi problemėlė, nes sunku nešioti, o ir su rūbais sunku (jei visur telpi, tai per "papus" - nė pro kur  verysad.gif  ) mano "privalumų" dydis 90 E  doh.gif 
taip pat rezgu mintį apie susimažinimą, tik dar abejoju...  g.gif  nes nesu gimdžiusi ir nesu maitinusi.... kaži kaip tai paveiktų ???  g.gif

del maitinimo tai yra taip.. jeigu mažinimas ženklus - tai tikimybe, kad galėsi maitinti labai maža. todel ir džiaugiuosi kad jau du vaikai greitai bus pas mane - t.y. norma įvykdyta. tai maitinimo klausimas nebeaktualus. o jeigu bus trečias - tai ir ant mišiniu išauginsiu. su tokiais gigantais ne lengvas dalykas yra maitinti vaika.
be to motinyste - tai ne vien maitinimas krūtimi. aišku, jeigu yra kantrybes laukti, tai geriau palaukti...
Atsakyti
jei kam nereikia mielai priglausciau ta nelemta didele krutine lotuliukas.gif mano pacios vos b dydis verysad.gif
Atsakyti
niekad nemaniau kad dar ir del to kompleksuojanciu merginu buna ohmy.gif
Atsakyti