QUOTE(LinaNi @ 2009 07 20, 20:33)
LinaNi, 20 Lie 2009 - 20:33, parašė:
LinaNi, 20 Lie 2009 - 20:33, parašė:
Sveikos merginos,
Senai jau nerasiau, tikrai tema kazkaip uzmigo... Sveikinu naujokes kas pasiryzo operacijai, tikrai nesigailesit
Tik vasara siulyciau jos nedaryti, nes pooperacinis periodas bent jau man tikrai nebuvo malonus... Dabar viskas gerai, rugseji eisiu pas savo daktara R. jau pusmetis bus praejes, kazin kaip ten aganiux , lyg zadejo vasara pas ji irgi pasirodyti...
Sveikos merginos,
Senai jau nerasiau, tikrai tema kazkaip uzmigo... Sveikinu naujokes kas pasiryzo operacijai, tikrai nesigailesit

Tik vasara siulyciau jos nedaryti, nes pooperacinis periodas bent jau man tikrai nebuvo malonus... Dabar viskas gerai, rugseji eisiu pas savo daktara R. jau pusmetis bus praejes, kazin kaip ten
aganiux , lyg zadejo vasara pas ji irgi pasirodyti...
As buvau pas ji birzelio menesi, sake labai patenkintas yra savo darbu

as taip pat. Pas joki kita gydytoja nevaziuociau (na nebent del kainos gal). Randukai svieseja, atorodo labai graziai viskas.
QUOTE(gucc @ 2009 07 21, 17:25)
gucc, 21 Lie 2009 - 17:25, parašė:
gucc, 21 Lie 2009 - 17:25, parašė:
oj, visgi sustojau ties vilniaus daktarais, sudetinga bus man i kauna perrisimam vazineti. uzsirasiau ir paciai operacijai, bet man taip keista, noretusi su R. dar pasikonsultuot, negi vieno karto paziuret jam uzteko
nors kaip ir viskas aisku, turbut nerimas savo daro .
gal kas nors irgi planuojat artimiausiu metu?
oj, visgi sustojau ties vilniaus daktarais, sudetinga bus man i kauna perrisimam vazineti. uzsirasiau ir paciai operacijai, bet man taip keista, noretusi su R. dar pasikonsultuot, negi vieno karto paziuret jam uzteko
nors kaip ir viskas aisku, turbut nerimas savo daro .
gal kas nors irgi planuojat artimiausiu metu?
Tikrai uztenka vieno karto, nesijaudink, zinos ka daryti
QUOTE(Vilmitele @ 2009 08 04, 17:00)
Vilmitele, 04 Rug 2009 - 17:00, parašė:
Vilmitele, 04 Rug 2009 - 17:00, parašė:
sveikos merginos,
jungiuosi ir aš prie jūsų
esu 1.6m ir nešioju liemenėlę 75D arba 75DD.
norėčiau ir aš susimažinti savo krūtinę, tačiau bijau iki gimdymo, nes šeimoj visos moteriškos po gimdymo ir maitinimo užsiaugino vos ne dvigubai didesnius turtus
jaučiu ir manęs laukia tas pats likimas...be to, ne kartą krūtys jau buvo operuotos - šalintos fibroadenomos. todėl naiviai tikiuosi, jog krūtų sumažinimas padėtų išspręsti ir šią problemą, nes ir vėl turiu guzelį
sėkmės toms, kurios pasiryš ir greito gijimo toms, kurios jau po operacijos 
sveikos merginos,
jungiuosi ir aš prie jūsų

esu 1.6m ir nešioju liemenėlę 75D arba 75DD.
norėčiau ir aš susimažinti savo krūtinę, tačiau bijau iki gimdymo, nes šeimoj visos moteriškos po gimdymo ir maitinimo užsiaugino vos ne dvigubai didesnius turtus

jaučiu ir manęs laukia tas pats likimas...be to, ne kartą krūtys jau buvo operuotos - šalintos fibroadenomos. todėl naiviai tikiuosi, jog krūtų sumažinimas padėtų išspręsti ir šią problemą, nes ir vėl turiu guzelį
sėkmės toms, kurios pasiryš ir greito gijimo toms, kurios jau po operacijos
Tu mano ugio ir ex gabaritu

As tiesa sakant gailiuosi kad nesimazinau dar pries gimdyma, nes del dideliu tesmenu vis tiek nemaitinau, tad kazi ar verta laukti jei labai trukdo...Beje, pieno liaukas sujungia juk, jei tik tas yra imanoma, ir imanoma maitinti buna daugeliu atveju kiek teko girdeti.