QUOTE(aganiux @ 2009 04 16, 11:30)
As planuoju geguze ar birzeli kai atvaziuosiu atostogu ir tuo paciu sunu krikstysim Lietuvoje. Pas mane viskas labai graziai atrodo, MB patenkintas, man visai neskauda, ir begioju, ir sportuoju intensyviai, nejauciu kad kas nors butu operuota, tik labai jauciu palengvejima begant

kaip smagu kai nera kam kratytis. Nusipirkau ir suknele vasarai ant petneseliu, uzsidejau be liemenuko, MB sako ar tikrai esi be, nes atrodai kaip su

Vienu zodziu, viskas puikiai, gaila kad negalime abi kartu tuo dziaugtis

bet kai esi su rubais, turbut esi patenkinta dydziu ir nauja savo isvaizda?
As irgi labai dziaugiuosi nauju dydziu ir isvaizda, va ruosiuosi sekmadieni dukrytes gimtadieni svest, tai nusipirkau dar viena nauja liemenele, ir palaidinuke keliais dydziais mazesne

, nes anksciau nesusisegdavo per ta turta

Stengiuosi per daug nesigilinti del tu skirtumu ir megautis lengvumu, o kaip toliau bus ir ka darysim, ateitis parodys...
QUOTE(gucc @ 2009 04 16, 12:11)
sveikos, godžiai skaiciau visa foruma sia tema, kadangi pati jau senokai svajoju apie mazinimo operacija ir ziauriai dziaugiuosu uz tas kurios ja pasidare. su palenvejumu jus
turiu klausimeli toms kurios jau po operacijos: ar imanoma zygiuoti i darba jau po savaites po tokios operacijos? ar visgi geriau kokiom dviem savaitelem "paatostogauti"?
Mane operavo treciadieni, tai as jau sekmadieni ejau i kaziuko muge pazioplineti, o po savaites egza universitete laikiausi... zinoma jauciasi ten viskas ir paskauda ir pamaudzia, bet jei tau darbe nereikia sunkumu kilnoti ar labai daug judeti, tai manau drasiai gali i darba gristi ir po savaites...