Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(aganiux @ 2009 04 04, 12:47)
O kada zadi griebt jauti uz ragu, LinaNi? Manau nelauk nieko ir dabar jau bandyk tartis su juo...Sekmes!

Nera prasmes man dabar pas ji vaziuoti, nei jis kokia sutarti sutiks rasyti, nei ka, as planuoju nuvaziavus rugsejo men kaip taremes, bus jau pusmetis nuo operacijos ji lauzt graziuoju, kad darytu korekcija nemokama... o jei ne, tai tada kelsiu veja... manau kad per pusmeti niekas nepasikeis... smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip laikotes? Ziuriu niekas nebeuzsuka. As va snd ieskojau sukneles sunaus krikstynoms, galvojau pasirodysiu kaip graziai dabar atrodau, bet nieko neradau...Jau isigijau keleta liemenuku, vis dar be lankeliu, bet jauciu jau greit ir su galesiu, nes nebeik nebesijaucia nieko kad butu kas pjauta, aisku randukai vis dar rausvi, nieko as jiems nedarau, nezaidziu su tepalais nuo randu, nes man klinikoj sake kad ar naudosiu ar ne, gale metu bus vienodai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 04 10, 17:09)
Sveikutes, kaip laikotes? Ziuriu niekas nebeuzsuka. As va snd ieskojau sukneles sunaus krikstynoms, galvojau pasirodysiu kaip graziai dabar atrodau, bet nieko neradau...Jau isigijau keleta liemenuku, vis dar be lankeliu, bet jauciu jau greit ir su galesiu, nes nebeik nebesijaucia nieko kad butu kas pjauta, aisku randukai vis dar rausvi, nieko as jiems nedarau, nezaidziu su tepalais nuo randu, nes man klinikoj sake kad ar naudosiu ar ne, gale metu bus vienodai  blink.gif

Sveika, as irgi vis paziuriu, nieks nebebendrauja sitoj temoj.. As tai iskarto su lankeliais viena nusipirkau pabandymui, nes iki siol nesiojau ta sportine, paskauda man dar... Nusipirkau tepaliuka nuo randu, sakau patepliosiu, blogiau nebus... smile.gif
Areoliu skirtumas nemazeja, taigi niekas nesikeicia.... lauksim rugsejo.... Kada tu pas ji pasirodyt atvaziuosi?
P.S. Linksmu Sv Velyku ir stipriu marguciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na pas mane viskas sugije, kadangi pas mane buvo daryta sudetingesne krutu mazinimo operacija nuimti speneliai ir vel uzdeti, tai nera "burbuliuku", tai apie geguzi eisiu kad juos suformuotu, po to gal dar reiks tatuiruote pasidaryti kad rudesni butu. o siaip viskas labai gerai, apatinius perkuosi.
gaila kad vienai is musiskiu truputi nepasiseke, bet tikiuosi kad susitarsi su gydytoju ir viskas bus gerai. sekmes tau.
as vis uzsuku ir pasiskaitau kaip kas vyksta, o jei kam kas idomu rasykit az.
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 04 10, 17:46)
Sveika, as irgi vis paziuriu, nieks nebebendrauja sitoj temoj.. As tai iskarto su lankeliais viena nusipirkau pabandymui, nes iki siol nesiojau ta sportine, paskauda man dar... Nusipirkau tepaliuka nuo randu, sakau patepliosiu, blogiau nebus... smile.gif
Areoliu skirtumas nemazeja, taigi niekas nesikeicia.... lauksim rugsejo.... Kada tu pas ji pasirodyt atvaziuosi?
P.S. Linksmu Sv Velyku ir stipriu marguciu 4u.gif

As planuoju geguze ar birzeli kai atvaziuosiu atostogu ir tuo paciu sunu krikstysim Lietuvoje. Pas mane viskas labai graziai atrodo, MB patenkintas, man visai neskauda, ir begioju, ir sportuoju intensyviai, nejauciu kad kas nors butu operuota, tik labai jauciu palengvejima begant thumbup.gif kaip smagu kai nera kam kratytis. Nusipirkau ir suknele vasarai ant petneseliu, uzsidejau be liemenuko, MB sako ar tikrai esi be, nes atrodai kaip su lotuliukas.gif Vienu zodziu, viskas puikiai, gaila kad negalime abi kartu tuo dziaugtis verysad.gif bet kai esi su rubais, turbut esi patenkinta dydziu ir nauja savo isvaizda? drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, godžiai skaiciau visa foruma sia tema, kadangi pati jau senokai svajoju apie mazinimo operacija ir ziauriai dziaugiuosu uz tas kurios ja pasidare. su palenvejumu jus thumbup.gif
turiu klausimeli toms kurios jau po operacijos: ar imanoma zygiuoti i darba jau po savaites po tokios operacijos? ar visgi geriau kokiom dviem savaitelem "paatostogauti"?
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 04 16, 11:30)
As planuoju geguze ar birzeli kai atvaziuosiu atostogu ir tuo paciu sunu krikstysim Lietuvoje. Pas mane viskas labai graziai atrodo, MB patenkintas, man visai neskauda, ir begioju, ir sportuoju intensyviai, nejauciu kad kas nors butu operuota, tik labai jauciu palengvejima begant  thumbup.gif kaip smagu kai nera kam kratytis. Nusipirkau ir suknele vasarai ant petneseliu, uzsidejau be liemenuko, MB sako ar tikrai esi be, nes atrodai kaip su  lotuliukas.gif Vienu zodziu, viskas puikiai, gaila kad negalime abi kartu tuo dziaugtis  verysad.gif bet kai esi su rubais, turbut esi patenkinta dydziu ir nauja savo isvaizda?  drinks_cheers.gif

As irgi labai dziaugiuosi nauju dydziu ir isvaizda, va ruosiuosi sekmadieni dukrytes gimtadieni svest, tai nusipirkau dar viena nauja liemenele, ir palaidinuke keliais dydziais mazesne thumbup.gif , nes anksciau nesusisegdavo per ta turta rolleyes.gif Stengiuosi per daug nesigilinti del tu skirtumu ir megautis lengvumu, o kaip toliau bus ir ka darysim, ateitis parodys... mirksiukas.gif

QUOTE(gucc @ 2009 04 16, 12:11)
sveikos, godžiai skaiciau visa foruma sia tema, kadangi pati jau senokai svajoju apie mazinimo operacija ir ziauriai dziaugiuosu uz tas kurios ja pasidare. su palenvejumu jus  thumbup.gif
turiu klausimeli toms kurios jau po operacijos: ar imanoma  zygiuoti i darba jau po savaites po tokios operacijos? ar visgi geriau kokiom dviem savaitelem "paatostogauti"?

Mane operavo treciadieni, tai as jau sekmadieni ejau i kaziuko muge pazioplineti, o po savaites egza universitete laikiausi... zinoma jauciasi ten viskas ir paskauda ir pamaudzia, bet jei tau darbe nereikia sunkumu kilnoti ar labai daug judeti, tai manau drasiai gali i darba gristi ir po savaites... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gucc @ 2009 04 16, 13:11)
sveikos, godžiai skaiciau visa foruma sia tema, kadangi pati jau senokai svajoju apie mazinimo operacija ir ziauriai dziaugiuosu uz tas kurios ja pasidare. su palenvejumu jus  thumbup.gif
turiu klausimeli toms kurios jau po operacijos: ar imanoma  zygiuoti i darba jau po savaites po tokios operacijos? ar visgi geriau kokiom dviem savaitelem "paatostogauti"?

Sveikos mergytes 4u.gif
na as tai pasiemiau atostogas operaciaji ir gryzau i darba po dvieju savaiciu mirksiukas.gif
Po sav.man dar butu buve sunku dirbti,bet cia dar priklauso ir nuo operacijos dydzio ir sudetingumo.Man buvo labai didele operacija atlikta.
gugiene,o tau pries operacija kas nors sake kad gali speneliai ir neprigyti ax.gif
Man lygiai taip pat buvo tokia operacija su speneliu ir aureoles persodinimu,bet kad kas nors gali neprigyti tai suzinojau tik po operacijos doh.gif Tai tada tam R norejosi i snuki uzvaziuot.Bet aciu dievui dalis ju prigijo ir viskas dabar gerai smile.gif
LinaNi,gaila kad nesi visiskai patenkinta,bet svarbu kad viskas sugijo gerai.Ir nenusileis imk tu ji biski uz krutu,nes istikro tai nevisai atsakingai viskas vyksta toje klinikoje,jau turbut slove akis aptemde...Laikas juos siek tiek papurtyt....
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 04 16, 17:15)
Ir nenusileis imk tu ji biski uz krutu,nes istikro tai nevisai atsakingai viskas vyksta toje klinikoje,jau turbut slove akis aptemde...Laikas juos siek tiek papurtyt....

Patikek manim, as dar pakovosiu uz save... biggrin.gif O del speneliu kad gali neprigyti, tai man irgi nieks neminejo.. schmoll.gif o tai ka tada daro? blink.gif
Atsakyti
Man minejo kad taip gali buti ir rode nuotraukas, kad po to suformuoja burbuliuka ir jei spalva neatsistato daro taturiuote, jie turi ir kas daro tatiruote. Dar MB sake gerai jei reiks tai darysies, as sakiau gal nereiks, tai jis - o tai kam lupom ir akim dareis kontura. biggrin.gif Dabar pas mane vienoj krutinej yra maziukas burbuliukas o kitoj beveik lygu, tai apie geguze eisiu tvarkytis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 17 balandžio 2009 - 06:57
QUOTE(gugiene @ 2009 04 17, 08:55)
Man minejo kad taip gali buti ir rode nuotraukas, kad po to suformuoja burbuliuka ir jei spalva neatsistato daro taturiuote, jie turi ir kas daro tatiruote. Dar MB sake gerai jei reiks tai darysies, as sakiau gal nereiks, tai jis - o tai kam lupom  ir akim dareis kontura. biggrin.gif  Dabar pas mane vienoj krutinej yra maziukas burbuliukas o kitoj beveik lygu, tai apie geguze eisiu tvarkytis. smile.gif

bet tai ir vel papildomos islaidos blink.gif
o apie visas komplikacijas turetu viska susakyti pries operacija,o ne pojos....
Buvau labai pikta ir laukiau kuom baigsis,tai jo laime kad visakas sugijo ir prigijo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gucc @ 2009 04 16, 12:11)

As po savaites jau tikrai buciau galejusi i darba eiti, aisku ne fizini...Del visa ko geriau 2 savaites nedarbinguma tureti,
O del speneliu prigijimo nieko nezinojau ir as, man net po operacijos niekas nieko nesake, tik del siulu atmetimo zinojau jau pries...Tikiuosi kad neteks to patirti doh.gif
Atsakyti