QUOTE(good4u @ 2008 04 02, 14:46)

Laba diena!!! Na, net nežinau nuo ko pradėt... Gal nuo to, jog dažnai pasiskaitau super mamų diskusijas ir štai pagaliau sumaniau ir pati parašyti, nes turiu tokią bėdą, kuri man niekaip neduoda ramybės...

Esu aštuoniolikmetė ir turiu didžiulę krūtinę!!! Mano dydis 70F!!! Na, negano to, kad niekada nerandu tinkamos bra, maudymuko, dar negimdžiau (kas bus, kai pagimdysiu!!!!!

), krūtinė taip ir verčia kūprintis, bet tai ji dar vis didėja!!!!!!!

Net sportas nemažina jos!!! Man tai didžiulis nepatogumas!!!

Gal kas nors galite patarti, kaip būtų įmanoma bent truputį sumažinti krūtinę be plastinių operacijų?
Suprantu tave...

Pati turiu tokią problemą, tik mano šiek tiek mažesnė, bet ir ūgis mažesnis - 1,68 m, o krūtinė 75D (kartais ir E)... Beprotiškai sunku nuspirkti liemenėlę, drabužius irgi, nes arba neįtelpu, arba visur kitur kaip maišas būna... Ir šiaip, tada kūpriniesi, tai išvis.. Bet nieko nepakeisi, jei daugiau pasportuoju, nuo kūno svoris krenta, bet krūtinė, atvirškčiai, didėja lyginant su kūno apimtimis...

Baisu ir pažiūrėt, nesinori Lola Ferari būt... Tai tada ir nieko nepastebi, net jei ir teigiami atsiliepimai būna... Bet tokių sulaukiu tikrai mažai, merginos dažnai užjaučia... Gaila, kad negaliu paguosti, bet... Kad pati nieko gera tame nematau...
Išvada viena: Nenorėkit didelių krūtinių...