Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 05, 23:32)
Klaipedoje kai reminau preita pavasari lygiai toki pat tai sumokejau apie 40lt, bet labai priklauso koki remeli desi wink.gif Beja grazus darbelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

gali gal parodyt savo darbeli? smile.gif matau mano krastiete,tai gal zinai kur mzk graziai iremintu?
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2008 04 05, 23:56)
gali gal parodyt savo darbeli?  smile.gif  matau mano krastiete,tai gal zinai kur mzk graziai iremintu?

Na bandau imest pora tikiuosi matysis smile.gif Pries velykas reminau cia mzk vestuvini paveiksla jaunuosius, tai uz reminima sumokejau 70lt, tai dabar sakeu bandysiu kitoje vietoje ieskot kur remina, siaip graziai iremino, neklijavo, o reminau salia maksimos zemaitijos gatveje, bet sakyciau brangokai, nes paveikslas nedaug skyresi dydziu nuo tu poru kurias tu dabar siuvineji smile.gif beje nesenai esu tavo krastiete, tik pries menesi cia atsikrausciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 06, 00:15)
Na bandau imest pora tikiuosi matysis smile.gif Pries velykas reminau cia mzk vestuvini paveiksla jaunuosius, tai uz reminima sumokejau 70lt, tai dabar sakeu bandysiu kitoje vietoje ieskot kur remina, siaip graziai iremino, neklijavo, o reminau salia maksimos zemaitijos gatveje, bet sakyciau brangokai, nes paveikslas nedaug skyresi dydziu nuo tu poru kurias tu dabar siuvineji smile.gif beje nesenai esu tavo krastiete, tik pries menesi cia atsikrausciau smile.gif

kaip graziai atrodo 4u.gif saunuole thumbup.gif as bandysiu nesti kur tarp maximos ir vilniaus banko yra,bet ten jauciu dar brangiau kainuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2008 04 06, 10:43)
kaip graziai atrodo  4u.gif saunuole  thumbup.gif as bandysiu nesti kur tarp maximos ir vilniaus banko yra,bet ten jauciu dar brangiau kainuos  doh.gif

Dekui dekui ax.gif blush2.gif Tai i ta ir nesiau jaunuju paveiksla remint smile.gif , tai apie 60 jauciu gal ir sumokesi, nes tas jaunuju paveikslas nuo tos poros skyresi dydziu apie 10x10 kryziuku cool.gif Nenoriu gasdint, bet toks itarimas kyla man g.gif Del to man ir pasirode brangu, tai bandysiu paieskot kur dar remina cia mzk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 06, 11:06)
Dekui dekui  ax.gif  blush2.gif  Tai i ta ir nesiau jaunuju paveiksla remint smile.gif , tai apie 60 jauciu gal ir sumokesi, nes tas jaunuju paveikslas nuo tos poros skyresi dydziu apie 10x10 kryziuku  cool.gif Nenoriu gasdint, bet toks itarimas kyla man  g.gif Del to man ir pasirode brangu, tai bandysiu paieskot kur dar remina cia mzk smile.gif

remina dar zemaitijos gatveje,ten kaip yra maxima,kitoj gatves pusej stotele,kioskas,tai zvilgtelejus i putino puse matosi tokia zalia iskaba virs pardutuves smile.gif nezinau tik ar supratai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2008 04 06, 11:11)
remina dar zemaitijos gatveje,ten kaip yra maxima,kitoj gatves pusej stotele,kioskas,tai zvilgtelejus i putino puse matosi tokia zalia iskaba virs pardutuves smile.gif nezinau tik ar supratai  lotuliukas.gif

Aha apytikslaii suptarau, tai reiks nueit paklasut kiek kainuotu ir ar neklijuoja smile.gif Nes jei klijuoja tai as tada nereminsiu, tada uzsisakysiu remus ir pati reminsiu biggrin.gif
Atsakyti
labukas visoms siuvinetojoms 4u.gif aciu labutuliukui uz roziu schema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 06, 11:20)
Aha apytikslaii suptarau, tai reiks nueit paklasut kiek kainuotu ir ar neklijuoja smile.gif Nes jei klijuoja tai as tada nereminsiu, tada uzsisakysiu remus ir pati reminsiu biggrin.gif

na as pati tikrai nedrisiu dar reminti smile.gif pranesk ka sake kai zinosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 04 04, 22:46)
Mane tai vadina ir dar nepamirsta prikaisiot kad geriausi paveiksliukai keliauja dovanu, o namie kaba tik pora teletabiu lotuliukas.gif

Nieko, ateis laikas ir prisidarysi ir sau... mirksiukas.gif

Pas mane irgi anksčiau taip buvo, dabar kai siuvinėju iškart nusprendžiu ar kam nors jį dovanosiu ar ne, ir pastaruoju metu man jų visų gaila - pasidariau gobši. Taigi jau sunku bus sugalvoti kur kabinti, na bet dar yra keletas neišnaudotų vietų... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2008 04 05, 09:26)
i pirmus, vaikiškus darbelius, gal ir kreivai paziurėjo, o dabar tai pats skatina, ir siulu pats nuvaziuoja nupirkti (jei aš negaliu) , babilone pagrindinis kliantas tuoj taps hihihi.gif
ir tą pylį siuvinėju jam  smile.gif

Aš tai abejočiau ar gerus vyras nupirks... blush2.gif Juk tokie pinigai kainuoja. unsure.gif Dabar kai artėja gimtadienis, galvoju, kad reikia kad nupirktų kokį tai čekį už gerą sumelę GA... biggrin.gif (o išvis ar būna dovanų čekių GA? g.gif )
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 04 07, 08:42)
Aš tai abejočiau ar gerus vyras nupirks...  blush2.gif Juk tokie pinigai kainuoja.  unsure.gif Dabar kai artėja gimtadienis, galvoju, kad reikia kad nupirktų kokį tai čekį už gerą sumelę GA...  biggrin.gif (o išvis ar būna dovanų čekių GA?  g.gif )

aš jam numerius surašau kokiu reikia, tai nieko juk nesumaišys rinkdamas mirksiukas.gif

o apie čekius nežinau, bet visai neblogai butu, jei tokius pardavinėtu, tada gimtadieniui ne viena tokia dovana gaučiau biggrin.gif
Atsakyti
Yra GA dovanu cekiai, as esu gavusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rupe @ 2008 04 07, 11:45)
Yra GA dovanu cekiai, as esu gavusi 4u.gif

Čia tu apie tą g.gif mirksiukas.gif ? Tada ir aš esu gavusi thumbup.gif
Atsakyti