Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Mane tai maniškis palaiko, kartu važiuojam ir siūlų pirkt ir šiaip palaiko, vis kažkoks užsiėmimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 04 04, 12:41)
aš jau vakar baigiau savo puokštę, beliko tik šakeles padaryt.  wub.gif Jau gal rytoj pradėsiu siuvinėt monalizą... Jūsų antrosios pusės nevadina Jūsų išprotėjusiomis?  biggrin.gif Mane tai vadina...  doh.gif

isprotejusia nevadina schmoll.gif , svelniau -siuvinetoja sektante lotuliukas.gif
dabar man iskilo klausimas, ruosiuos damust angela ir remint pati.kazin kai daro rema ar padaro ir poremi i komplekta g.gif, nes mb neleidzia niekam duot kad nesugadintu,ant poremio uztraukus butu lengviau lygiai krastus nulygint
Atsakyti
aš tai pradžioj galvojau gėles irgi pati rėmint, nes taip pat bijojau kad nesugadintų. visgi nemažai darbo buvo. bet po to visgi nusprendžiau nešt rėmint.
taigi dar pagalvok...

o dėl porėmių, tai ką užsisakysi tą ir padarys, bet viskas ir kainuos,
Atsakyti
as apie sio paveikslo reminima user posted image
jo aukstis su remu bus apie 1m .nemaciau tikrai kokybiskai iremintu tempiant, klijuot toki darba -baisu ir pagalvot
del remelio tai jau pasiruosus moraliskai palikt menesio alga wink.gif
tuo paciu pasirodau kiek liko angelouser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 04 balandžio 2008 - 19:25
QUOTE(toli @ 2008 04 04, 12:39)
Man taip svieciasi, kad gan rizikinga tokiuose paveiksluose, nes juose buna daznai  nemazai spalvu, nors is akies paziurejus gali atrodyti kitaip ir perejimai subtilus.  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 04, 20:18)
tuo paciu pasirodau kiek liko angelo

Oho, kiek nebedaug thumbup.gif Lauksim pabaigtuvių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 04 04, 13:41)
Jūsų antrosios pusės nevadina Jūsų išprotėjusiomis?  biggrin.gif Mane tai vadina...  doh.gif

Mane tai vadina ir dar nepamirsta prikaisiot kad geriausi paveiksliukai keliauja dovanu, o namie kaba tik pora teletabiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o tai kodėl tik teletabiai, aš visada pirma sau kas mieliausia darau, o jau dovanų tai gavėjai išsirenka

tu kaip tam posaky "batsiuvys be batų" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 04 04, 22:19)
Oho, kiek nebedaug  thumbup.gif  Lauksim pabaigtuvių  drinks_cheers.gif

kaip ir sneketa buvo kad pabaigus laistymui priimsiu visas drinks_cheers.gif bigsmile.gif , bet dar uztruks iki vasaros
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 04 04, 11:41)
Jūsų antrosios pusės nevadina Jūsų išprotėjusiomis?  biggrin.gif Mane tai vadina...  doh.gif

i pirmus, vaikiškus darbelius, gal ir kreivai paziurėjo, o dabar tai pats skatina, ir siulu pats nuvaziuoja nupirkti (jei aš negaliu) , babilone pagrindinis kliantas tuoj taps hihihi.gif
ir tą pylį siuvinėju jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 04 05, 09:26)
i pirmus, vaikiškus darbelius, gal ir kreivai paziurėjo, o dabar tai pats skatina, ir siulu pats nuvaziuoja nupirkti (jei aš negaliu) , babilone pagrindinis kliantas tuoj taps hihihi.gif
ir tą pylį siuvinėju jam  smile.gif

4u.gif Na saunuolis koks! Gerai kad vertina toki kruopstu darba-gaila tik,kad ne visi supranta... schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki merginos
noreciau paprasyti is jus pagalbo gal kas turi laikrodziu remelio shemu , noriu issiuvineti i virtuve
arba nuorodos
aciu uz pagalba 4u.gif ax.gif
Atsakyti