Mane tai maniškis palaiko, kartu važiuojam ir siūlų pirkt ir šiaip palaiko, vis kažkoks užsiėmimas
QUOTE(cacukas @ 2008 04 04, 12:41)
aš jau vakar baigiau savo puokštę, beliko tik šakeles padaryt. Jau gal rytoj pradėsiu siuvinėt monalizą... Jūsų antrosios pusės nevadina Jūsų išprotėjusiomis? Mane tai vadina...
isprotejusia nevadina , svelniau -siuvinetoja sektante
dabar man iskilo klausimas, ruosiuos damust angela ir remint pati.kazin kai daro rema ar padaro ir poremi i komplekta , nes mb neleidzia niekam duot kad nesugadintu,ant poremio uztraukus butu lengviau lygiai krastus nulygint
aš tai pradžioj galvojau gėles irgi pati rėmint, nes taip pat bijojau kad nesugadintų. visgi nemažai darbo buvo. bet po to visgi nusprendžiau nešt rėmint.
taigi dar pagalvok...
o dėl porėmių, tai ką užsisakysi tą ir padarys, bet viskas ir kainuos,
taigi dar pagalvok...
o dėl porėmių, tai ką užsisakysi tą ir padarys, bet viskas ir kainuos,
QUOTE(toli @ 2008 04 04, 12:39)
Man taip svieciasi, kad gan rizikinga tokiuose paveiksluose, nes juose buna daznai nemazai spalvu, nors is akies paziurejus gali atrodyti kitaip ir perejimai subtilus.
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 04, 20:18)
tuo paciu pasirodau kiek liko angelo
Oho, kiek nebedaug Lauksim pabaigtuvių
QUOTE(cacukas @ 2008 04 04, 13:41)
Jūsų antrosios pusės nevadina Jūsų išprotėjusiomis? Mane tai vadina...
Mane tai vadina ir dar nepamirsta prikaisiot kad geriausi paveiksliukai keliauja dovanu, o namie kaba tik pora teletabiu
o tai kodėl tik teletabiai, aš visada pirma sau kas mieliausia darau, o jau dovanų tai gavėjai išsirenka
tu kaip tam posaky "batsiuvys be batų"
tu kaip tam posaky "batsiuvys be batų"
QUOTE(Reska @ 2008 04 04, 22:19)
Oho, kiek nebedaug Lauksim pabaigtuvių
kaip ir sneketa buvo kad pabaigus laistymui priimsiu visas , bet dar uztruks iki vasaros
QUOTE(cacukas @ 2008 04 04, 11:41)
Jūsų antrosios pusės nevadina Jūsų išprotėjusiomis? Mane tai vadina...
i pirmus, vaikiškus darbelius, gal ir kreivai paziurėjo, o dabar tai pats skatina, ir siulu pats nuvaziuoja nupirkti (jei aš negaliu) , babilone pagrindinis kliantas tuoj taps
ir tą pylį siuvinėju jam
QUOTE(Džeinė @ 2008 04 05, 09:26)
i pirmus, vaikiškus darbelius, gal ir kreivai paziurėjo, o dabar tai pats skatina, ir siulu pats nuvaziuoja nupirkti (jei aš negaliu) , babilone pagrindinis kliantas tuoj taps
ir tą pylį siuvinėju jam
ir tą pylį siuvinėju jam
Na saunuolis koks! Gerai kad vertina toki kruopstu darba-gaila tik,kad ne visi supranta...
Sveiki merginos
noreciau paprasyti is jus pagalbo gal kas turi laikrodziu remelio shemu , noriu issiuvineti i virtuve
arba nuorodos
aciu uz pagalba
noreciau paprasyti is jus pagalbo gal kas turi laikrodziu remelio shemu , noriu issiuvineti i virtuve
arba nuorodos
aciu uz pagalba