Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(musone @ 2008 04 30, 10:25)
...bet tada jie krenta kaip kas nori, o ne taip kaip turi doh.gif

O aš sakyčiau nėra taip blogai - juk langelis dar kreivesnis nuo to pasidaro, o juk taip ir turi būti thumbup.gif
Atsakyti
http://photofile.ru/.../#mainImageLink
nuoroda schemutės, skirtuko su zylutėm, kurį aš siuvinėjau, ir kurios schemos buvo prašoma ax.gif

Šiaip MP dizaine backstich'as visada dviem siūlais daromas, kad būtų vaizdas toks charakteringesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 04 30, 11:42)
O aš sakyčiau nėra taip blogai - juk langelis dar kreivesnis nuo to pasidaro, o juk taip ir turi būti  thumbup.gif

lotuliukas.gif notworthy.gif

AČIŪ už pagyras visoms wub.gif
Dabar tik nežinau ką vakarais prie teliko reiks daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 04 30, 11:53)
Dabar tik nežinau ką vakarais prie teliko reiks daryti lotuliukas.gif

Oj tų langelių dar daaaaug yra lotuliukas.gif
Man šis kalėdinis labai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 30 balandžio 2008 - 11:09
QUOTE(bugyte @ 2008 04 30, 12:06)
Oj tų langelių dar daaaaug yra  lotuliukas.gif
Man šis kalėdinis labai  wub.gif 

Jo, man labai patinka tos serijos siuvinėliai wub.gif bet mano MB sakė gal ką nors pats nupieš ir tadu aš bandysiu išsiuvinėti ax.gif tik nelabai įsivaizduoju kaip reikės perkelti ant kanvos, ir spalvas sureguliuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 04 30, 12:20)
Jo, man labai patinka tos serijos siuvinėliai wub.gif bet mano MB sakė gal ką nors pats nupieš ir tadu aš bandysiu išsiuvinėti ax.gif tik nelabai įsivaizduoju kaip reikės perkelti ant kanvos, ir spalvas sureguliuoti g.gif

Tegul piešia tiesiai ant languoto poperiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 04 30, 12:35)
Tegul piešia tiesiai ant languoto poperiaus  lotuliukas.gif

O, čia gera idėja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2008 04 29, 21:17)
Gal kam patiks

blush2.gif as pasiknisau giliau tavo albume rolleyes.gif gal pas tave yra aiskesne raktu schema... kaip tik vasaraeisiu i ikurtuves - tai thumbup.gif butu puiku toki paveiksliuka nunesti dovanu tongue.gif
Atsakyti
Pritrukau siuliukų, tai negalėdama toliau siuvinėti, rodausi savo šuniuką (dukra išsirinko):
user posted image
Dar trūksta 3 spalvų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 04 29, 18:22)
Aš jau į pabaigą su savo Nimue Chataigne fėja ax.gif Mokysiuosi backstichą daryti - niekada jo nebandžiau doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(musone @ 2008 04 30, 07:04)
Laba dienelė biggrin.gif

Pagaliau ir aš baigiau savo darbelį, kurį dariau beveik 3 mėnesius doh.gif bet čia mano tik antras blynas, tai truputį dar prisvilęs blush2.gif

QUOTE(Reska @ 2008 04 30, 11:17)
Pritrukau siuliukų, tai negalėdama toliau siuvinėti, rodausi savo šuniuką (dukra išsirinko):
[

Nu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodau ir savo zadetaji darbeli blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seksimeske: 30 balandžio 2008 - 14:19
Sveikos, merginos. Rašiau į temą "Siuvinėjimo priedai" ar kaip ten ji vadinasi, bet niekas ten kažkaip nesilanko, tai nutariau paklausti čia: o kaip jūs tvarkote savo siūliukus, siuvinėjimo metu, ir šiaip visus likusius, kad nesusipainiotų? Aš tai turiu kelias kasas storas supintas, bet čia dar nuo tų laikų, kai mama pirko viską iš eilės, tai ir jokių numerių nereikėjo. Dabar jau siuvinėju rimtesnius dalykus, ir baisiai nesinori, kad numeriukai susipainiotų. Mačiau internete ne vieną dėžutę, papkę ir visokių kitokių dalykų siūlams rūšiuoti, bet kaip gi išsirinkti patogiausią? Patarkite ir pasidalinkite patirtimi, kuri kaip darote

:4you
Atsakyti