Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Misty @ 2008 04 29, 21:22)
Aš jau į pabaigą su savo Nimue Chataigne fėja ax.gif Mokysiuosi backstichą daryti - niekada jo nebandžiau doh.gif  biggrin.gif

nuostabiai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

gyva ta mergaitėsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 29 balandžio 2008 - 20:39
QUOTE(winia @ 2008 04 29, 20:37)
nuostabiai gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

gyva ta mergaitėsmile.gif

Ačiū blush2.gif Man irgi ji graži wub.gif O savo poza labai mano mažąją užsispyrėlę primena, kai ji užsiožiuoja tongue.gif
Atsakyti
Misty, tavo fėja nors nebaigta, bet labai labai miela, gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 04 29, 21:37)
Motinos dienos ir gimimo dienos proga  smulkmenėlė prie dovanos mamai. Rėminau pati, kadangi nešti į rėminimo saloną pabijojau dėl to, kad gali nespėti įrėminti iki motinos dienos.

Mielas darbelis wub.gif
Atsakyti
Laba dienelė biggrin.gif

Pagaliau ir aš baigiau savo darbelį, kurį dariau beveik 3 mėnesius doh.gif bet čia mano tik antras blynas, tai truputį dar prisvilęs blush2.gif
user posted image
šiandien įrėmins, tai galėsiu pasirodyti ir su rėmeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Misty, labai graži fėjukė bus wub.gif
Diudas, nieko sau "smulkenėlė" mamytei lotuliukas.gif tai kokia tada dovana blink.gif
Musone, niekur neįžiūrau "svilėsių" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 04 30, 10:09)
Musone, niekur neįžiūrau "svilėsių"  thumbup.gif

Na ten tie apvadai juodu siūlu - nusprendžiau, kad ilgus juos daryti negerai - o tai kai išskalbi, nebegražiai atrodo - ar susitraukia kiek medžiaga, ar atsipalaiduoja siūlai, bet tada jie krenta kaip kas nori, o ne taip kaip turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 29, 18:09)
Kaip dar butu imanoma parasyt, kaip pvz komentara rasyt, gal per ten pavyks, nes el adresas tai ne toks tera, bandziau nusiust laiska, bet atejo kad tokio adreso nera sad.gif

Reikia uzsiregistruoti ir atidaryti savo Picasa albuma (gali buti tuscias)
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 04 30, 10:04)
Laba dienelė biggrin.gif

Pagaliau ir aš baigiau savo darbelį, kurį dariau beveik 3 mėnesius doh.gif bet čia mano tik antras blynas, tai truputį dar prisvilęs blush2.gif

šiandien įrėmins, tai galėsiu pasirodyti ir su rėmeliais mirksiukas.gif

thumbup.gif -grazus darbelis
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 04 30, 10:41)
thumbup.gif -grazus darbelis

notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 04 30, 10:25)
Na ten tie apvadai juodu siūlu - nusprendžiau, kad ilgus juos daryti negerai - o tai kai išskalbi, nebegražiai atrodo - ar susitraukia kiek medžiaga, ar atsipalaiduoja siūlai, bet tada jie krenta kaip kas nori, o ne taip kaip turi doh.gif

Darbelis kruopštus, gražus, kad "prisvilęs" irgi nepasakyčiau, tik ar tu ne su dviem siuliukais tuos, kaip tu sakai, apvadus darei g.gif ? Šiaip dažniausiai "bakstičas" su vienu siuliuku daromas, schemose būna parašyta.
Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 04 30, 11:09)
Darbelis kruopštus, gražus, kad "prisvilęs" irgi nepasakyčiau, tik ar tu ne su dviem siuliukais tuos, kaip tu sakai, apvadus darei  g.gif ? Šiaip dažniausiai "bakstičas" su vienu siuliuku daromas, schemose būna parašyta.
Šaunuolė  thumbup.gif

tai kad ne - rašo, kad dviem g.gif "back stitch is completed in 2 strands of black..." Bet turbūt kitą kartą darysiu viengubu, nes tikrai tada išsiskiria po vieną tose "ilgose" vietose doh.gif
Atsakyti