Pakabukams:
http://photo.163.com...hao/7293719/#p4
QUOTE(pukse @ 2008 04 29, 14:08)
Kad negaučiau per ausį už , pasakysiu kad juretes virtuviniame rinkinyje man žaluma labai gražiai išsiryškina kažkaip pagyvina paveiksliuką
Turiu, nors pažiūrėjau kad mano schema irgi ne pati idealiausia, bet galiu atsiųsti
QUOTE(JurgitaStep @ 2008 04 25, 21:27)
Sveikutes , Jusu teismui pateikiu savo pirmaji darbeli
p.s. siuvinejau ant pigios, labai "skystos" kanvos, uztat vienas krastas issitampe , reminau pati
p.s. siuvinejau ant pigios, labai "skystos" kanvos, uztat vienas krastas issitampe , reminau pati
Labai gražus darbelis ir dar pirmas
Aš irgi visai neseniai , prisižiūrėjus čia visokių grožybių, pradėjau siuvinėti, bet mano pirmasis darbelis tikrai nebuvo toks didelis ir sudėtingas
Prie progos ir aš savo keletą darbelių žadu įdėti
P.S. gal schemutę būtų galima ?
Ateity tikrai norėčiau tokį išsiuvinėti
Papildyta:
Na va-pagaliau idejau normaliai .Dabar galesiu ir daugiau darbu parodyti Atsiprasau uz nesklandumus. Dekoju uz siltus zodzius
QUOTE(etaeta @ 2008 04 29, 09:56)
jos elektroninis SafiyaSafiya@gmail.com matyti pagal linka Nors didele tikimybe, jog ji ir pati turi ne visas schemas, nes as pati pastebejau, kad labai daznai siunciantis is picasos schemas kazkodel atsisiuncia ne visos.
Kaip dar butu imanoma parasyt, kaip pvz komentara rasyt, gal per ten pavyks, nes el adresas tai ne toks tera, bandziau nusiust laiska, bet atejo kad tokio adreso nera
Panevezietes merginos,radau pigiai ir labaiiiiiiiii gerai reminanti reminimo centra
Pradzioi nunesiau i respublikos gatve,atejau atsiimt ,visos linijos kreivos prie pasporto nieks neatiderinta ir tipo kitaip neiseina ,ka neimiau ateinu po poros dienu atsiimt tipo perreminto o jie man atidave isimta darba,nunesiau cia prie turgaus i ta naujaji reminimo centra ,iremino net grazu ziuret ,visi keturi sonai idialiai istampyti ir atitaikyti o ir kaina kai pasake issiziojau
Respublikinei ,paspartas ,antirefleksinis stiklas ir remelis,kainave butu 37lt/32*37,tenai sumokejau tik 26
Ryt nufotkinsiu ir ikelsiu parodyt
Pradzioi nunesiau i respublikos gatve,atejau atsiimt ,visos linijos kreivos prie pasporto nieks neatiderinta ir tipo kitaip neiseina ,ka neimiau ateinu po poros dienu atsiimt tipo perreminto o jie man atidave isimta darba,nunesiau cia prie turgaus i ta naujaji reminimo centra ,iremino net grazu ziuret ,visi keturi sonai idialiai istampyti ir atitaikyti o ir kaina kai pasake issiziojau
Respublikinei ,paspartas ,antirefleksinis stiklas ir remelis,kainave butu 37lt/32*37,tenai sumokejau tik 26
Ryt nufotkinsiu ir ikelsiu parodyt