Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Reska @ 2008 04 29, 11:05)

aciukas, labai praverte 4u.gif
Atsakyti
gavau jau medžiagėlę iš kasiūlai, ir dovanųųųų bigsmile.gif mano medžiagėlė zweigart evenweave Jazlyn
bet va man šiokia tokia tragedija- nėra langučių(kaip aidai), patarkit kaip siuvinėt? skaičiuot siūlus? bijau kad tada kryžiukai nevienodi gausis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banni: 29 balandžio 2008 - 10:22
QUOTE(banni @ 2008 04 29, 11:09)
gavau jau medžiagėlę iš kasiūlai, ir dovanųųųų bigsmile.gif

is kasiulai.lt i namus siuliukus pristato ar iki artimiausio pasto?
blush2.gif ka dovanu gavai?
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 04 29, 09:56)
jos elektroninis SafiyaSafiya@gmail.com matyti pagal linka  mirksiukas.gif Nors didele tikimybe, jog ji ir pati turi ne visas schemas, nes as pati pastebejau, kad labai daznai siunciantis is picasos schemas kazkodel atsisiuncia ne visos.  schmoll.gif

Aciu labai tau, pabandysiu parasyt, gal kazko sulauksiu biggrin.gif Tik va nesuprantu kam tada isvis deti schemas jei ideda nepilnai, tik sugundo sumasina, o poto tenka nusivilt doh.gif smile.gif Tai va, jei gausiu tai valio, jei ne siuvinesiu is savo padarytos schemos blush2.gif
Atsakyti
dovanų gavau baltos standžios kanvos(ar aidos) ir žalsvos kanvos (ar aidos).įdėjo už toookį ilgą(nuo vasario mėn) laukimą. siuntinį gavau tiesiai į namus- laimė veržės per kraštus, bet kai pamačiau kad langiukų nėra- norėjosi staugt verysad.gif aš dar užsisakiau plastikinės kanvos - kokia faina ir įdomi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 29, 11:19)
Tik va nesuprantu kam tada isvis deti schemas jei ideda nepilnai, tik sugundo sumasina, o poto tenka nusivilt  doh.gif  smile.gif 

Gal per žioplumą pamiršo įmesti kitas dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 29, 11:19)
Aciu labai tau, pabandysiu parasyt, gal kazko sulauksiu biggrin.gif Tik va nesuprantu kam tada isvis deti schemas jei ideda nepilnai, tik sugundo sumasina, o poto tenka nusivilt  doh.gif  smile.gif  Tai va, jei gausiu tai valio, jei ne siuvinesiu is savo padarytos schemos  blush2.gif

Cia ne is blogos valios, as irgi daug prisisiusdavau , kai rasdavau graziu schemu, susidedavau i Picasa Web'a ir netikrindavau ar viskas atsisiunte ar ne, o kai sugalvodavau siuvineti, tik tada pamatydavau kad ne visos schemos atsisiunte, nezinau kodel taip yra. dabar jau visada is karto tikrinu ar viskas atsisiunte, jeigu truksta schemu, siunciu dar karta. Gal ji net pati nemate, kad ne visos schemos mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šian irgi padariau užsakymą iš kasiulai.lt (visgi niežti pirštus kaip noriu pabandyt pasiuvinėt ant lino), parašė kad teks laukti 4-8 savaites, bet jau trepsiu iš nekantrumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 04 29, 11:13)
is kasiulai.lt i namus siuliukus pristato ar iki artimiausio pasto?
blush2.gif ka dovanu gavai?

man tai i namus atveze, pati savininke tos e'parduotuves. Ji turi mergyte 1.5 men. gal todel ir negalejo issiusti visko laiku, ne tas galvoje buvo,mes dar su ja paplepejom, tokiu liuks visai. Sake, kad labai mazai kas uzsakineja, gal net uzsidarys, nes nenori i minusa eiti verysad.gif Taigi merginos uzsakinekit aktyviau mirksiukas.gif , nes po to is viso neturesim kur apsipirkti lotuliukas.gif Nes plastikines kanvos tai ne vienoj parduotuvej nemaciau paskutiniu metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2008 04 29, 11:09)
gavau jau medžiagėlę iš kasiūlai, ir dovanųųųų bigsmile.gif mano medžiagėlė zweigart evenweave Jazlyn
bet va man šiokia tokia tragedija- nėra langučių(kaip aidai), patarkit kaip siuvinėt? skaičiuot siūlus? bijau kad tada kryžiukai nevienodi gausis doh.gif

4u.gif Na-bet faina kaip. Nors kazkaip atsipirko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 04 29, 11:30)
...gal net uzsidarys...

Tai gal iš anksto atsargom apsirūpinti reikia unsure.gif
Atsakyti
Ant evenwave'o ir nebūna langelių mirksiukas.gif teks skaičiuoti siūlus - po du į plotį ir į aukštį mirksiukas.gif o jei nori labai labai labai smulkiai, tai po vieną siūliuką gali siuvinėt mirksiukas.gif
Atsakyti