Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 28, 12:47)
sveikos darbstuoles  mirksiukas.gif  Noriu patarimo, gal kas galit padet, kaip galima "isgauti" rakta turint tik schema, nera kantrybes bandyt priderint pagal paletes, paveikslas tikrai nemazas ir daug spalvu  blush2.gif  va idedu jo nuoroda jei kam kiltu kokiu ideju smile.gif  is anksto labai dekoju  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
gamtovaizdis

O tu pabandyk albumo savininkei parasyti (e.pastu arba palik komentara), gal ji turi pas save. As esu taip gavus ir trukstamu schemu, ir rakta.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 04 28, 22:04)
O tu pabandyk albumo savininkei parasyti (e.pastu arba palik komentara), gal ji turi pas save. As esu taip gavus ir trukstamu schemu, ir rakta.

Norejau jai parasyt, bet neradau kaip blush2.gif blush2.gif blush2.gif Gal gali pasakyt kur ten rasyt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=bugyte,2008 04 28, 09:35]
Pagaliau įsirėminau savo orchidėjas, rodausi jums smile.gif

Labai saunus darbelis!. thumbup.gif Toki ir as galvoju kada siuvineti g.gif
Papildyta:
[quote=karamele_21,2008 04 28, 12:52]
pasigirsiu ir as savo pirmaisiais darbeliais blush2.gif reminau pati nes tokius didelius ireminti jau labai brangiai kainuoja ax.gif

thumbup.gif Super darbai-saunuole! mirksiukas.gif
Atsakyti
bugyte labai labai gražu smile.gif ir įrėminta tvarkingai matosi smile.gif

karamele, na darbelio tai turėjai gražaus, aš tai tokių paveikslų nelabai mėgstu, bet šiaip tai darbas gražus wink.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už tokius gražius žodžius 4u.gif
Įkvėpėt sekančiam darbeliui biggrin.gif vakar net nuvažiavau į Burdos saloną medžiagėlės nusipirkti, pabandysiu siuvinėti ne ant Aidos ax.gif labai norėjau natūralios spalvos lino, bet turėjo tik baltą, tad pasirinkau kitokią kanvą, bet irgi labai thumbup.gif
Papildyta:
Pradedu įtarti, kad vistiek nusipirkau Aidą hihihi.gif tik ne DMC, o Zweigart, tai kitokia ir be to labai smulkutė. Na įdomu kaip seksis siuvinėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 29 balandžio 2008 - 08:26
QUOTE(bugyte @ 2008 04 29, 08:28)
Na įdomu kaip seksis siuvinėti  ax.gif

manau smagiai siuvinėsis, aš kai pabandžiau smulkutę tai prie 14,16 nesinori net grįžt, nors nedaug aš ant 14 ir bandžiau, tik pradžioj, po to 16 , o dabar kolkas 18 smile.gif reiktų ant lino pabandyti, turiu, bet vis kažkaip neprisiverčiu pabandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 29 balandžio 2008 - 08:44
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 28, 22:08)
Norejau jai parasyt, bet neradau kaip  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Gal gali pasakyt kur ten rasyt  doh.gif  blush2.gif

jos elektroninis SafiyaSafiya@gmail.com matyti pagal linka mirksiukas.gif Nors didele tikimybe, jog ji ir pati turi ne visas schemas, nes as pati pastebejau, kad labai daznai siunciantis is picasos schemas kazkodel atsisiuncia ne visos. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 29 balandžio 2008 - 09:02
QUOTE(mažiausia @ 2008 04 29, 09:42)
manau smagiai siuvinėsis, aš kai pabandžiau smulkutę tai prie 14,16 nesinori net grįžt, nors nedaug aš ant 14 ir bandžiau, tik pradžioj, po to 16 , o dabar kolkas 18 smile.gif reiktų ant lino pabandyti, turiu, bet vis kažkaip neprisiverčiu pabandyti smile.gif

Pasiskaičiavau langelius - į 10 cm telpa 90 langelių blink.gif tai koks čia man dabar Aidos numeriukas gaunasi, kaip suprantu tai jau virš 20 jau turėtų eiti blink.gif nežinau ar išdrįsiu pradėt siuvinėti, juk patirties turiu tik ant Aidos 16 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 04 29, 09:58)
Pasiskaičiavau langelius - į 10 cm telpa 90 langelių  blink.gif  tai koks čia man dabar Aidos numeriukas gaunasi, kaip suprantu tai jau virš 20 jau turėtų eiti  blink.gif nežinau ar išdrįsiu pradėt siuvinėti, juk patirties turiu tik ant Aidos 16 lotuliukas.gif

Man atrodo, kad tu nusipirkai ne aidą, o evenweave smile.gif

Gal nereikia taip dramatizuoti smile.gif išdrįsiu, neišdrįsiu...jokio ten skirtumo nėra, aida ne aida, juk taip pat siuvinėji, techniškai tai didelio skirtumo nėra smile.gif tai ir nebijok to, ko nereik bijoti smile.gif

tarp kitko, visokius pusinius kryželius duag paprasčiau siūti ant lino ar evenweave nei ant aidos.
Atsakyti
Kam reikia raides "pasidaryti": http://stitcher.ru/c...nt/view/87/109/
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 04 29, 10:01)
Man atrodo, kad tu nusipirkai ne aidą, o evenweave smile.gif

Aišku... smile.gif
Žinoma kad siuvinėsiu, juk nenumesiu aš dabar tokios mielos medžiagėlės kur į kampą, vat stovi garbingiausioj vietoj ant stalo ir laukia pačio pačiausio paveikslėlio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 04 29, 09:05)

Nugi visai geras linkas thumbup.gif
Atsakyti